Sorprenentment contra Wix: Què és millor?

Sorprenentment contra Wix


Sorprenentment i Wix són creadors de llocs web que s’utilitzen per dissenyar tot tipus de llocs web, a partir de projectes senzills d’una sola pàgina i fins a carteres o botigues web. Els dos sistemes inclouen conjunts de característiques distintius i opcions de personalització de disseny necessàries per cobrir una àmplia gamma de necessitats dels usuaris. No obstant això, cadascun d’ells ofereix una funcionalitat personalitzada que s’ajusta als requisits dels principiants i dels professionals del disseny web.

Wix i Strikingly disposen de funcions versàtils, opcions de preus i eines de personalització de disseny necessàries per llançar llocs web de qualitat. Els constructors de llocs web són intuïtius i flexibles, però encara hi ha distincions crucials que els distingeixen els uns dels altres. Per poder escollir l’eina adequada, cal revisar en detall cada sistema. Aquesta és la manera de definir el foc segur, quina d’elles correspon a les vostres necessitats i necessitats més.

Gràfic de comparació de constructors de llocs web

SorprenentmentWix
La nostra puntuació:
Fundat:20122006
Lloc web:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
El millor per:Llocs web de negocis, petites botigues web, carteres, blocsProjectes comercials, webs promocionals, blogs, pàgines de destinació, botigues web petites / mitjanes
Facilitat:FàcilMolt fàcil
Plantilles:Elecció limitada de dissenys de resposta gratuïtaCentenars de dissenys gratuïts i optimitzats per a mòbils i específics per a la indústria
Suport tècnic:Potent base de coneixements, llista de comprovació prèvia publicació, Fòrum Idea, xat en directe 24/7Àmplia base de coneixement, sistema de ticketing, assistència VIP
Blocs:Motor de blocs incorporatPlataforma de blocs integrats
Opcions de SEO:Opcions de SEO àmpliesCaracterístiques de SEO potents i versàtils
Preu:Gratuït fins a 49 dòlars / mesGratuït fins a 49 dòlars / mes
Més informació:Revisar de manera sorprenent →Revisió de wix →

Strikingly i Wix permeten iniciar llocs web de qualitat, però la majoria d’usuaris encara es plantegen amb múltiples preguntes i problemes quan es tracta de triar una plataforma digna. Quin servei té més per oferir? Quins d’ells poden cobrir una àmplia varietat de necessitats de disseny web per garantir el millor resultat? Per esbrinar respostes a aquestes i altres preguntes, té sentit revisar i analitzar cada sistema en detalls. Això ho farem de seguida.

Sorprenentment contra Wix: visió general

Sorprenentment contra Wix: visió general

Sorprenentment és un modern creador de llocs web de bricolatge, que ha obtingut una immensa popularitat per la seva flexibilitat i funcionalitat. El sistema compleix les necessitats de totes les categories d’usuaris i mereix una valoració digna per la seva naturalesa intuïtiva, comoditat i facilitat d’ús. Vostè No hem de tenir habilitats de codificació ni de disseny web per llançar projectes web de qualitat amb Strikingly; només cal seguir les recomanacions, consells i directrius que el sistema genera per defecte per proporcionar un resultat digne.

La seva interfície és intuïtiva i lliure de codi, igual que el sistema mateix. Aquest és un veritable avantatge per als principiants, que abans no han tingut mai experiència en disseny web abans de llançar projectes professionals complets. Al mateix temps, Strikingly permet inserir codis HTML / CSS al peu de pàgina o a la capçalera del lloc web.

Sorprenentment contra Wix: Què és millor?

Garanteix el procés de registre fàcil i ràpid, que es pot completar amb només uns clics. Només heu d’esperar que proporcioneu els vostres detalls d’inici de sessió i escolliu la plantilla més adequada per començar a treballar amb el sistema. Degut a la còmoda i comprensible experiència de disseny web WYSIWYG i a l’edició de contingut en línia suportada per la plataforma, el procés de desenvolupament de llocs web resulta atractiu, divertit, intuïtiu, ràpid i senzill.

Quant al creador de llocs web s’orienta principalment a les necessitats i habilitats dels novells, el seu enfocament de personalització del disseny s’ajusta completament als seus requeriments. Això és el que fa que el sistema sigui una elecció digna per a aquesta categoria d’usuaris. Es necessita una hora o dues hores aproximadament per completar un projecte amb Strikingly, fins i tot si aquesta és la seva primera experiència de disseny web.

Wix s’ha distingit per ser mundialment conegut constructor de llocs web en un, que ofereix un potent joc de funcions, motors integrats de blocs i comerç electrònic, diverses opcions d’edició de llocs web i eines de personalització de disseny de gamma alta. Aquestes són només algunes de les funcions que han fet que el creador de llocs web sigui un líder del mercat de disseny web modern que sembla que no tingui rival seriós. El conjunt de funcions del sistema és més que suficient per permetre que els primers usuaris i els desenvolupadors web competents inicien i gestionin projectes web avançats preparats per a mòbils, que difereixen en l’especialització, el nivell de complexitat, la mida i els objectius..

Editor Wix

Llançat el 2006, Wix s’ha convertit en el principal creador de llocs web amb seu a tot el món (Canadà, Estats Units, Israel, Alemanya, Irlanda, Lituània, Índia, Brasil, Ucraïna, etc..). Tu pots utilitzeu la plataforma per crear llocs web amb funcions completes, encara que no disposeu de cap codificació ni de fons de disseny web. Amb Wix, és possible iniciar webs de negocis, blocs, projectes comercials, pàgines de destinació, així com botigues en línia de petites o mitjanes empreses. El sistema ofereix el model freemium, que permet provar la seva funcionalitat en un pla gratuït, però permet actualitzar a una de les subscripcions de pagament quan sigui necessari.

El creador de llocs web és conegut per la seva àmplia selecció de dissenys preparats per a mòbils, 100% personalitzables i personalitzables en funció de les vostres necessitats en un còmode editor arrossegable del sistema. També hi ha una àmplia selecció d’eines de personalització de disseny avançades, integracions efectives del sistema i altres elements que contribueixen a un procés de desenvolupament de llocs web fàcil i sense problemes..

Wix és una elecció fantàstica per a tots els usuaris, que no disposen d’habilitats en disseny web però volen expressar les seves idees creatives per iniciar llocs web professionals. El sistema funcionarà molt bé per a models, artistes, creatius, músics, així com per a empresaris disposats a establir presència en línia per als seus negocis.

Per tant, Strikingly i Wix valen molt l’atenció dels usuaris com a constructors de llocs web de qualitat i funcionals. A mesura que us acostareu a la seva flexibilitat i conjunts de funcions, descobrireu que Wix predomina sobre el seu competidor a causa del seu senzill quadre de comandament, un tauler de control intuïtiu que abunda en funcions, eines i elements a l’abast de tothom..

Sorprenentment contra Wix: Quin és més fàcil d’utilitzar?

Sorprenentment contra Wix: Quin és més fàcil d’utilitzar?

Sorprenentment és un creador de llocs web polifacètic, que funciona molt bé per al desenvolupament de diferents tipus de projectes. Aquests inclouen principalment llocs web d’una pàgina, projectes comercials, pàgines de destinació, blocs i carteres. També és possible iniciar una petita botiga web, si cal, ja que el sistema ve amb el motor de comerç electrònic realitzat mitjançant la integració del giny de Simple Store. Per gestionar i promoure una botiga web amb el sistema, podreu crear i actualitzar galeries de productes, personalitzar i editar pàgines de botigues web, ajustar la configuració d’enviament / pagament, exportar / importar productes de fitxers CSV, gestionar comandes de clients i completar múltiples. tasques relacionades amb botiga web.

Comerç electrònic sorprenent

A banda del desenvolupament de llocs web de comerç electrònic, Strikingly permet iniciar i modificar blocs amb funcions completes. El que podeu fer aquí és afegir i actualitzar publicacions, enllaçar-vos a les publicacions i xarxes socials existents, integrar fitxers multimèdia (com imatges, vídeos, àudios, gràfics, botons CTA, etc.), afegir comentaris i molt més. El creador de llocs web també s’ha distingit per l’app Market Integrat que s’assembla al que ofereix Wix. Aquest és el millor destí per als dissenyadors web que busquen widgets i plugins que contribueixin al rendiment del seu projecte. Els widgets Strikingly integrables més populars inclouen els negocis, comerç electrònic, social, relacionats amb els documents, etc. A més, als subscriptors del pla Pro se’ls oferirà l’oportunitat d’incorporar alguns dels codis populars del lloc web per treure el màxim partit de la funcionalitat i el disseny dels seus projectes..

Un altre element destacat del sistema és la disponibilitat de funcions de màrqueting que ofereix. Així, el creador de llocs web ofereix una opció que permet utilitzar una potent eina de màrqueting de correu electrònic, que us permet integrar-vos eficaçment amb MailChimp. Aquesta característica, però, actualment només està disponible per als subscriptors del Pla Pro.

Quan es tracta de la facilitat d’ús, Strikingly demostra ser un dels sistemes més senzills que permet gestionar tots els passos del procés de disseny web sense cap tipus de consciència i molèstia. La simplicitat es revela en totes les etapes del procés de desenvolupament del lloc web, a partir del procés de registre i fins a la publicació final del projecte. Juntament amb l’editor de disseny intuïtiu, Strikingly atorga accés a l’editor avançat HTML / CSS, que permet als subscriptors de Pro Plan fer edicions de capçalera / peu.

Altres avantatges notables del creador de llocs web són opcions d’integració de xarxes socials, analítica de llocs web integrada i eines / funcions de màrqueting, opció de connexió de certificat SSL, optimització de mòbils, registre de noms de domini i opcions de transferència.

Wix destaca de la multitud pel seu avançat conjunt de funcions que permet un desenvolupament de llocs web sense problemes, còmode i senzill. La plataforma arriba amb un editor d’arrossegar i deixar anar intuïtiu, interfície clara i una gran varietat d’eines de personalització de disseny que podeu utilitzar per iniciar gairebé qualsevol tipus de projecte, ja sigui un lloc web d’empresa, un bloc, una botiga web, una cartera o una pàgina de destinació..

Una de les característiques distintives del creador de llocs web és la seva àmplia opció d’edició de disseny. Així, el sistema fa possible que els principiants treballin amb els integrats Eina WI ADI. Us permet treure el màxim partit a les funcions d’intel·ligència artificial iniciar un projecte de qualitat gairebé des de zero. El que necessites és només respondre a les preguntes que el sistema genera per deixar-lo dissenyar un lloc web per a tu en mode automatitzat. Si encara voleu personalitzar el projecte i disposar de coneixements de programació per fer-ho, podeu accedir a aquest editor integrat de Standard Wix per completar la tasca pel vostre compte.

WI ADI

De la mateixa manera que el seu competidor, Wix permet triar i integrar aplicacions i widgets de l’App Market. Hi ha al voltant de 300 aplicacions gratuïtes i de pagament aquí i tots els complements seran una contribució perfecta a qualsevol projecte on treballi. Wix també permet crear aplicacions web sense necessitat de coneixements de programació. Això és possible a causa de l’aplicació d’avançada Corvidiu de Wix eina: el creador d’aplicacions web que fa gairebé tota la feina per a vostès.

Mercat d'aplicacions Wix

Finalment, Wix ofereix una experiència de comerç electrònic i blocs de qualitat. El sistema us permet configurar i gestionar els blocs i les botigues en línia petites i mitjanes. Tanmateix, si teniu intenció de desenvolupar un hipermercat, Wix no serà la millor solució per a això. Tingueu en compte tots aquests matisos mentre decidiu el tipus de projecte que voleu configurar.

La plataforma no implica la consciència dels conceptes bàsics de codificació per dissenyar projectes amb ella. Tanmateix, si hi ha alguna cosa que no enteneu o si necessiteu ajuda professional, podeu contactar amb l’equip d’atenció al client del servei. Està format per una àmplia base de coneixement, opcions d’assistència VIP, sistema de ticketing i altres solucions útils.

Quan tracta l’aspecte de facilitat d’ús i comoditat, tant Strikingly com Wix tenen molt a oferir als seus subscriptors. Wix, però, és l’innegable guanyador d’aquesta part de comparació i la millor opció a favor. El sistema destaca entre la multitud per les seves plataformes integrades de blocs i comerç electrònic, l’eina avançada de Wix ADI impulsada per la Intel·ligència Artificial, l’extens mercat d’aplicacions, l’eina Wix Code i l’abundància d’opcions de personalització del disseny necessàries per iniciar un lloc web de resposta professional des de zero..

Sorprenentment contra Wix: Disseny i flexibilitat

Sorprenentment contra Wix: Disseny i flexibilitat

Sorprenentment no pot presumir d’una àmplia col·lecció de plantilles. Actualment, el seu catàleg compta amb una trentena de dissenys que ofereixen una bona qualitat. Tots els dissenys, però, es poden personalitzar i respondre, la qual cosa els fa adaptar-se fàcilment a tots els dispositius mòbils i d’escriptori. El sistema permet canviar entre els temes, cosa que significa que podeu triar un altre disseny a mig camí del procés de creació del lloc web. El que és important, no perdreu contingut enviat prèviament, cosa que us permet estalviar temps i esforç.

El creador de llocs web inclou una funció prèvia de vista prèvia que us permet veure com es veurà el vostre projecte en dispositius mòbils i d’escriptori. Tots els temes es divideixen en categories segons els nínxols als quals pertanyen. Això redueix el temps de cerca dels usuaris i contribueix a la comoditat del sistema. Els usuaris del Pla Pro també tenen accés a funcions només per a mòbils, que poden afegir funcionalitat als seus llocs web.

Plantilla sorprenent

Un dels matisos més impressionants que distingeixen de forma impactant els altres creadors de llocs web és l’avançat Template Switcher, que permet fer missatges de text i explorar els dissenys que us poden interessar. Simplement activeu la funció de visualització prèvia i vegeu com es veurà el vostre lloc web abans de la seva publicació. Si sou un usuari conscient del codi, Strikingly us permet inserir codis al peu de pàgina / capçalera del vostre lloc web per donar-li un aspecte més personalitzat. Tot i això, el sistema no permet una major llibertat de personalització del disseny.

En contraposició a Strikingly, Wix té una prevalença notable en termes de personalització i flexibilitat de disseny. Actualment, el creador de llocs web ofereix prop de 550 plantilles professionals, que també es poden personalitzar segons les vostres necessitats. Per defecte, estan disposats per a mòbils i es divideixen en categories en funció dels nínxols a què es refereixen. A més, és possible triar entre plantilles populars i noves que també s’inclouen en categories separades. Per als subscriptors del sistema, que no trobin un disseny adequat dels que ofereix la plataforma, hi ha l’oportunitat de triar una plantilla en blanc i dissenyar des d’un zero un lloc web totalment personalitzat (vegeu Exemples reals de llocs web de Wix).

Plantilles de wix

L’únic inconvenient que ja hem esmentat és el fet que el sistema no us permet canviar les plantilles durant el procés de personalització del projecte.. Per tant, preneu-vos el temps per prendre una elecció intel·ligent. Afortunadament, el sistema té una opció de vista prèvia que us permetrà veure quin tema escollireu exactament.

A part de les opcions d’edició de disseny estàndard, Wix permet treballant en la versió mòbil del vostre projecte. Tingueu en compte que totes les edicions que feu a la versió mòbil no es mostraran al mode d’escriptori. Tanmateix, les edicions que feu a la versió del lloc web d’escriptori es veuran reflectides en el mode mòbil. Això és molt útil i convenient per a primers professionals i professionals.

Parlant de l’elecció i la personalització del disseny, no hi ha cap sentit en comparar Strikingly i Wix. Wix és un líder important en aquesta part de la comparació. Supera al seu competidor en qualitat i quantitat de plantilles que s’ofereixen, quantitat d’eines de personalització de disseny, llibertat d’edició de plantilles i altres paràmetres relacionats amb el disseny..

Sorprenentment contra Wix: Comparació general de preus

Sorprenentment contra Wix: Comparació general de preus

La política de preus és impressionant. El creador de llocs web té un pla gratuït, el que permet provar la seva funcionalitat durant un període il·limitat de temps. Per als usuaris, que decideixin utilitzar les funcions avançades del servei, hi ha l’oportunitat d’actualitzar-se a una de les seves subscripcions de pagament. Hi ha tres plans per escollir:

Preus sorprenents

 • Limitat (8 $ / mes facturats anualment) – nom de domini personalitzat, 2 llocs limitats, llocs gratuïts il·limitats, ample de banda mensual de 50 GB, 1 GB d’espai d’emmagatzematge de disc per lloc, domini gratuït, suport 24/7, botiga web senzilla (5 productes per lloc);
 • Pro (16 $ / mes facturats anualment) – nom de domini personalitzat, 3 llocs professionals, llocs gratuïts il·limitats, amplada de banda il·limitada, 3 GB d’espai d’emmagatzematge per lloc, botiga senzilla (300 productes per lloc), Accés sorprenent a la botiga, incrustació HTML / CSS / JavaScript, absència del banner publicitari del sistema, protecció de contrasenya, càrrega de lletra personalitzada;
 • VIP (49 $ / mes facturats anualment) – 10 GB d’espai d’emmagatzematge per lloc, botiga senzilla (500 productes per lloc), atenció al client prioritària, butlletins (2000 contactes al mes), gestió de comptes, suport telefònic anglès.

Sigui quin sigui el pla que us interessi, podeu provar-lo sense cap cost durant la prova de 14 dies. Sorprenentment també introdueix descomptes que permeten estalviar grans, si decidiu optar pel pla de 2, 5 o 10 anys i fer un pagament únic. Com més llarg sigui l’interval de subscripció, més gran serà l’economia. Amb Strikingly, podeu obtenir un nom de domini per 24,95 dòlars / any i, si necessiteu un correu electrònic adjunt, el cost constituirà 25 dòlars / any..

Wix ofereix una política de preus més àmplia i raonable en comparació amb Strikingly. També té un pla gratuït, que mai no caduca i et permet crear el nombre il·limitat de llocs web amb ell. Quant a les subscripcions de pagament, Wix té diversos plans que s’ofereix com a part dels plans estàndard i de negocis de comerç electrònic. Feu una ullada als seus termes i al servei de seguida:

Plans estàndard de wix

Plans estàndard de wix

 • Combo (13 $ / mes) – allotjament gratuït, absència de banners d’anuncis del sistema, connexió gratuïta de noms de domini;
 • Il·limitat (17 $ / mes) – Espai d’emmagatzematge de 10 GB, amplada de banda il·limitada;
 • Pro (22 $ ​​/ mes) – eines de recollida d’estadístiques i estadístiques integrades de Google Analytics, 2 hores d’espai d’emmagatzematge de vídeo;
 • VIP (39 $ / mes) – logotip professional, suport prioritari, etc..

Plans comercials / comerç electrònic

Plans comercials / comerç electrònic

 • Bàsic empresarial (23 dòlars / mes) – acceptació de pagaments en línia;
 • Negoci il·limitat (27 $ / mes) – eines de desenvolupament de negocis, plataforma integrada de comerç electrònic, aplicacions especials per a emprenedors;
 • VIP empresarial (49 $ / mes) – amplada de banda il·limitada, espai d’emmagatzematge de vídeo il·limitat, Wix Suite completa;
 • Empresa (500 dòlars / mes) – solució empresarial de punta a extrem que ofereix la màxima funcionalitat i la màxima eina.

El creador de llocs web també és conegut per les seves generoses ofertes especials. Té descomptes i bonificacions especials (com a nom de domini gratuït) proporcionades de forma regular per impulsar la fidelització del client i animar els nous usuaris a unir-se al sistema. Per cert, Wix té l’opció de garantia de devolució de diners que us permet recuperar els diners que heu invertit al pla. Podeu utilitzar l’opció durant 14 dies des del moment de la compra.

Quant a la política de preus, Strikingly i Wix tenen un preu moderat. Si compareu els sistemes, però, descobrireu que Wix encara manté posicions guanyadores. Tot i que, el cost dels plans que ofereixen els constructors de llocs web és gairebé igual, les opcions de l’editor de Wix són molt més àmplies en comparació amb les que ofereix Strikingly. Això sense oblidar centenars d’aplicacions gratuïtes que la plataforma arriba per augmentar el rendiment del lloc web.

Sorprenentment contra Wix: Quin és el millor per a SEO?

Sorprenentment contra Wix: Quin és el millor per a SEO?

Sorprenentment us permet omplir paràmetres especials de SEO del vostre projecte per assegurar-ne l’alta classificació en els motors de cerca. Així, podeu emplenar metaetiquetes per a pàgines d’un lloc web separades així com per a tot el lloc web. Aquests inclouen títols, descripcions i paraules clau. També és possible triar i definir la categoria de lloc web, triar i definir favicon, imatge compartida social per al vostre projecte, etc. És important i convenient: el creador de llocs web ofereix una llista de comprovació detallada de SEO que proporciona suggeriments útils sobre els principals paràmetres de SEO que requereixen millora. per augmentar la classificació del lloc web de Google.

Curiosament SEO

Per accedir als paràmetres de SEO impressionant, heu d’accedir a la secció de configuració disponible al quadre de comandament. Aquí és on també trobareu eines de gamma alta que us ajudaran a augmentar la visibilitat del vostre lloc web. Per fer-ho, podeu afegir paraules clau als encapçalaments de text, habilitar la funció de verificació del lloc de Google, assignar etiquetes d’Imatges Alt i completar altres passos imprescindibles per promoure un SEO eficaç..

Wix és un creador de llocs web que és SEO, que permet crear projectes que siguin ben optimitzat per als motors de cerca i, per tant, s’indexen millor per mantenir posicions més altes. Això s’aconsegueix gràcies a l’ús de l’eina avançada de SEO Wiz, que permet configurar, editar i modificar paràmetres SEO importants. Unes pràctiques instruccions que us permetran reduir el temps invertit en la promoció de SEO del vostre lloc web, mantenint el procés sota control.

Juntament amb l’eina Wiz de SEO, podeu triar i integrar ginys i complements especials disponibles al App Market. Permeten fer un seguiment de les estadístiques del vostre lloc web, contribuint així a una millor promoció del projecte. Aquests inclouen botons de comanda de devolució, eines de distribució de correu electrònic i xarxes socials, consultor en línia, finestres emergents i eines de màrqueting. Wix també permet configurar paràmetres de SEO del lloc web (metaetiquetes de pàgines web, etiquetes d’encapçalament, etiquetes Alt d’imatges, eines de redirecció, enllaços d’ancoratge, Google Analytics, verificació de llocs web, etc.) en el mode manual..

Tant Strikingly com Wix garanteixen una bona optimització de SEO dels llocs web creats amb ells. Wix, però, inclou l’eina avançada de SEO Wiz, així com widgets / complements especials integrables. Simplifiquen el procés de promoció del lloc web, ajudant a controlar / configurar els paràmetres SEO necessaris puntualment.

Sorprenentment contra Wix: Quin és millor per al lloc web de petites empreses

Sorprenentment contra Wix: Quin és millor per al lloc web de petites empreses

Sorprenentment és una bona opció a l’hora de desenvolupar webs de negocis. El sistema permet gestionar i editar diferents tipus de projectes empresarials. El creador de llocs web compta amb un extens conjunt de funcions integrat, que permet pujar contingut, connectar domini personalitzat, afegir noves seccions de llocs web i editar el disseny del projecte. Hi ha l’oportunitat d’integrar blocs multimèdia, formularis de contacte, caixes d’informació i altres elements de negoci imprescindibles per aquest tipus de lloc web.

Si voleu integrar-vos amb els comptes de xarxes socials, Strikingly us permet connectar una secció d’alimentació social per modificar-la més en funció de les vostres necessitats empresarials. El creador de llocs web també us permet visualitzar i analitzar les estadístiques del vostre lloc web per fer el seguiment del nombre d’usuaris durant un determinat període de temps, ubicacions d’on provenen, pàgines que visiten més sovint, fonts de trànsit, productes i serveis populars que els usuaris interessen, etc. , que tenen la intenció de vendre alguna cosa a través del lloc web, tenen l’oportunitat de connectar els certificats SSL als seus projectes per garantir la màxima seguretat i utilitzar l’eina de màrqueting de correu electrònic per mantenir-se connectat amb els seus clients..

Wix funciona molt bé per a la creació de webs de negocis, independentment de quins nínxols fan referència. La funcionalitat integrada centrada en el negoci del servei apel·larà especialment als creatius que tenen la intenció de vendre les seves obres (productes fets a mà, imatges, fotos, vídeos, etc..) en línia i obtenir beneficis amb ells (vegeu exemples en viu)

Així mateix, el sistema serà de gran ajuda per als propietaris de hotels, cafeteries, restaurants, agències de viatges i altres negocis que impliquen interacció / cooperació amb els clients. Per augmentar l’eficàcia i la popularitat d’aquests projectes, Wix permet triar i integrar diversos ginys empresarials del seu App Market (comanda d’aliments / habitacions / entrades, opcions de reserva versàtils). Un veritable element destacat del creador de llocs web és la seva plataforma Ascend avançada. Aquest és el conjunt integral d’eines comercials (aquí hi ha més de 20) que permetin la gestió professional i la promoció de llocs web d’empresa.

Si necessiteu un lloc web d’empresa de qualitat, l’elecció entre Strikingly i Wix no ha de ser complicada. El conjunt d’eines i eines de negoci integrades de Wix és realment impressionant i potent. Garanteix el millor resultat sense cap inversió de temps / esforç seriós, fins i tot si no sou un professional del disseny web.

Quin és el millor per al comerç electrònic: impressionant o Wix?

Quin és el millor per al comerç electrònic - De manera impactant o Wix?

Sorprenentment La plataforma de comerç electrònic no és força potent, però us permet iniciar i gestionar una petita botiga web. Això es pot fer activant la corresponent secció de comerç electrònic per carregar / editar els productes i ajustar la configuració de la botiga web necessària. També podeu accedir al quadre de comandament per provar dissenys diversos, personalitzar tot l’estil de la vostra botiga en línia, configurar paràmetres de pagament / enviament, etc..

Curiosament, no cobra cap comissió de transacció per les compres / vendes realitzades a través de les seves botigues web. Heu de fer una tarifa de transacció de tipus Stripe / PayPal estàndard. El nombre de productes que podreu vendre, així com la gamma de serveis que disposeu depèn del pla al qual us subscrigueu. Com més característiques i productes necessiteu, més avançat (car) la subscripció ha de ser.

Wix ofereix un conjunt de funcions realment extens per al desenvolupament de llocs web de comerç electrònic. La funció de connexió de botiga web es realitza mitjançant la integració de widgets Wix Store. El giny permet crear diverses targetes de productes i aparences d’aparadors, configurar / gestionar paràmetres especials de botiga web, escollint entre diversos widgets de comerç electrònic disponibles al mercat integrat d’aplicacions Wix. Amb Wix, podeu afegir i vendre productes tant físics com digitals, cosa que millora notablement el vostre potencial de comerç electrònic (vegeu proves). Per impulsar la fidelització del client i animar els nous clients a fer front amb vosaltres, és possible crear i oferir múltiples descomptes, bonificacions, ofertes especials i fins i tot certificats de regal..

A més, Wix concedeix accés a eines de seguiment d’estadístiques d’analítica i estadística de gamma alta, funcions de màrqueting / xarxa de correu electrònic, opcions d’interacció de clients, solucions àmplies de gestió de productes, alternatives de pagament / enviament, múltiples plantilles de comerç electrònic i altres funcions / eines imprescindibles per a el vostre lloc web de comerç electrònic petit / mitjà.

Parlant de l’aspecte de comerç electrònic, l’elecció de la millor plataforma és evident. Wix és aquell creador de llocs web que permet un procés de creació / gestió de botigues web eficaç, senzill i convenient. A banda de l’àmplia gamma de funcions de comerç electrònic integrades, el creador de llocs web també ofereix eines versàtils de màrqueting de xarxes socials versàtils i promoció de llocs web que contribuiran a la promoció més eficaç del vostre projecte de comerç electrònic..

Quin triar per Blogger: de manera impactant o Wix?

Quin triar per Blogger: de manera impactant o Wix?

Sorprenentment permet iniciar i gestionar un bon bloc. Amb aquest propòsit, només heu d’afegir la secció de bloc a la pàgina que desitgeu i començar a gestionar-la / personalitzar-la segons les vostres necessitats. El sistema permet afegir el nombre il·limitat de publicacions i inserir fitxers multimèdia a cadascuna d’elles per donar al vostre bloc la funcionalitat necessària. Es poden tractar d’imatges, pressupostos, elements de marcatge social, vídeos, botons de crida a l’acció i què no. L’editor arrossega i deixa anar amb cura el vostre bloc del blog en funció de les vostres necessitats. Podeu personalitzar les vostres publicacions de bloc i activar les funcions de comentaris / compartició social quan sigui necessari.

Wix la plataforma de blogs és força poderosa i rica també. El creador de llocs web permet iniciar i gestionar blocs amb funcions completes relacionats amb diversos nínxols. El sistema us permet afegir, programar i editar publicacions de blocs, crear diverses seccions i fonts personalitzades, activar la funció de comentaris, afegir / assignar categories de blocs, resoldre les publicacions existents, etc. La col·lecció de plantilles Wix té una secció de bloc diferent, on podeu triar una plantilla adequada per personalitzar-la encara més com cal. A més, podeu afegir una secció de publicacions destacades, fer ús de la tecnologia AMP avançada, importar el bloc de WordPress existent a Wix, configurar paràmetres SEO i completar una àmplia gamma d’altres tasques relacionades amb el bloc..

Quan trieu Strikingly i Wix per a les vostres necessitats de creació de blocs, és sensible donar preferència a Wix. El creador de llocs web compta amb una plataforma de blocs potent i carregada de funcions, que ofereix funcions, eines i opcions necessàries per iniciar / gestionar un bloc personal o empresarial. El sistema també ofereix eines de gestió i màrqueting de blocs de gamma alta per promocionar eficaçment el vostre projecte al web.

Diferències clau entre Strikingly i Wix

SorprenentmentWix
Facilitat d’ús:Strikingly és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar, que apel·larà a novells i experts en disseny web. El sistema permet iniciar / gestionar llocs web empresarials, blocs, pàgines de destinació, carteres i fins i tot petites botigues web.Wix és una bona elecció per a novells i experts en disseny web, tot i que potser no serà fàcil dominar el seu editor alhora. El creador de llocs web ofereix una eina WI ADI d’alta gamma que ajuda a crear un nou lloc web des de zero en mode automatitzat, mitjançant la informació enviada prèviament. L’Editor estàndard permet una personalització més profunda del disseny. Wix és bo per a llocs web de negocis, blocs, carteres, fòrums, pàgines de destinació i petites botigues web.
Funcionalitat:El sistema és conegut per les seves senzilles opcions de personalització de disseny, les plataformes integrades de blocs i comerç electrònic, opcions d’integració de xarxes socials, màrqueting, SEO, seguretat i eines de seguiment d’estadístiques..El creador de llocs web ofereix una funcionalitat integrada de gamma alta. A banda de les potents opcions d’edició de disseny, hi ha accés a les seves riques plataformes App Market, Wix Corvid i Ascend.
Disseny:La col·lecció de plantilles sorprenent no és rica. Hi ha al voltant de 30 plantilles aquí, però totes són receptives, ordenades per indústria, personalitzables i de qualitat.El sistema permet triar entre més de 550 dissenys gratuïts específics per a la indústria, personalitzables i preparats per mòbil per defecte.
Comerç electrònic:El creador de llocs web us permet iniciar i gestionar petites botigues web creant galeries de productes, ajustant les opcions de pagament / enviament, configurant opcions de visualització d’aparadors, etc..La botiga Wix permet crear botigues web petites i mitjanes, oferint accés a moltes eines i funcions de comerç electrònic.
Blocs:Amb Strikingly, també podeu afegir una secció de bloc a qualsevol pàgina del lloc web que necessiteu. Aquí es poden pujar publicacions noves, editar les existents, personalitzar el disseny i el disseny del bloc en general, integrar fitxers multimèdia, etc..La plataforma de blocs de Wix permet iniciar i gestionar blocs per a empreses o empreses, utilitzant el conjunt avançat de funcions del sistema.
Negoci petit:El creador de llocs web es pot utilitzar per iniciar i gestionar projectes de petita empresa, integrar nous widgets i fitxers multimèdia, penjar contingut nou, configurar paràmetres SEO / seguretat, etc..El sistema és bo per a projectes de petites empreses, ja que inclou múltiples ginys específics del negoci, plataforma avançada Ascend, plantilles de nínxol i altres funcions relacionades amb el negoci..
Preu:Curiosament té un pla gratuït i tres subscripcions de pagament, el preu de les quals comença amb 8 dòlars / mes.Wix té un pla gratuït i dos grups de subscripcions per a llocs web Standard i Business / eCommerce. El seu cost comença amb 13 dòlars el mes.
SEO:Amb Strikingly, és possible configurar i gestionar els paràmetres de SEO del vostre lloc web per maximitzar les seves posicions en els motors de cerca.La plataforma permet fer servir la seva eina SEO Wiz per simplificar el procés d’optimització de llocs web de SEO.
Atenció al client:Base de coneixement informativa, llista de comprovació prèvia a la publicació, Fòrum Idea, xat en directe 24/7Potent base de coneixement, sistema de ticketing, assistència VIP

Comparació Conclusió: Quin és millor?

Quan trieu entre Wix i Strikingly, hi ha diversos aspectes a considerar. Tant els creadors de llocs web s’orienten a principiants com a professionals del disseny web i tots dos estan prou carregats de funcions per desenvolupar projectes professionals. Tot i això, els sistemes encara difereixen en les seves opcions de personalització del disseny i en la seva funcionalitat que eventualment afecta el resultat.

Wix és el guanyador en totes les parts de la comparació. El creador de llocs web ha guanyat popularitat amb milions d’usuaris de tot el món i no en va. Aquest és un dels creadors de llocs web més reputats, assequibles i professionals que hi ha disponibles i que val la pena utilitzar-los si voleu dissenyar projectes de gamma alta.

Strikingly és un creador de llocs web de bricolatge, que inclou funcions integrades de blocs i comerç electrònic, App Market, plantilles responsives i múltiples funcions que permeten crear tot tipus de projectes senzills i complexos.. Wix, al seu torn, destaca de la multitud per la seva eina integrada Wix ADI, els motors de comerç electrònic i blogs, la funció Wix Code, Rich App Market i centenars de dissenys professionals amb resposta.. Aquestes són les característiques que el converteixen en el líder indiscutible del modern nínxol de disseny web.

Sorprenentment contra Wix: Què és millor? 5.0

 • El millor creador de llocs web tot en un
 • WI ADI i Editor estàndard
 • Plataforma Wix Ascend
 • Estàndard / Plans de negoci

Visita el lloc web wix.com Sorprenentment contra Wix: Què és millor? 3.5

 • Optimització mòbil fora de caixa
 • Motors integrats de blog i botiga
 • Llistes de comprovació de publicació prèvia i SEO
 • Tres subscripcions de pagament

Visita el lloc web impactant

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me