Jimdo Alternatives

Jimdo Alternatives


Jimdo: és una plataforma creada per un equip de desenvolupadors dedicats que van aconseguir implementar funcions comercials per sobre de la mitjana. Tot i així, queda lluny de ser perfecte sempre que calgui crear des d’un zero un bloc o una targeta de visita. Evidentment, Jimdo no té plantilles ben dissenyades. Tot i que la plataforma ofereix un pla gratuït, només inclou un nombre limitat de plantilles. Un cop tingueu ganes de fer dissenys més dissenyats professionalment, prepareu-vos per pagar.

Estilística també té un aspecte bastant mitjà amb una manca d’eines d’edició tret que tingueu coneixement de la forma de codificar. L’últim, però no el menys important, és que Jimdo no és un creador de llocs web arrossega i deixa anar. Per aquesta raó, és possible que necessiteu una alternativa millor que ofereixi una gamma més àmplia de funcions, eines de comerç electrònic i opcions de personalització.

Les millors alternatives a Jimdo

 1. WIX: la millor alternativa de Jimdo
 2. WordPress: alternativa alternativa a Weebly
 3. Shopify – Comerç electrònic & Cistella de la compra alternativa
 4. uKit: alternativa més fàcil i més fàcil a Jimdo
 5. Squarespace: un dels creadors de llocs web més populars
 6. Webflow: eina de disseny de llocs web, CMS i allotjament

WIX: la millor alternativa de Jimdo

WIX: la millor alternativa de Jimdo

Wix – és una plataforma polivalent plena de tecnologies avançades de creació de llocs web. A diferència de Jimdo, Wix es pot utilitzar per crear diferents tipus de llocs, incloent no només botigues digitals, sinó també blogs, targetes de visita, carteres professionals, etc. S’ofereix amb una tecnologia d’edició i personalització fàcil per a principiants que permet als principiants crear un lloc elegant i sensible en pocs minuts. Agraireu una selecció d’instruments de disseny web a més de la flexibilitat de la plataforma i els preus relativament baixos.

Les principals característiques de Wix són les següents:

 • Capacitats d’edició sense fi – Tant si ets un principiant, un professional dedicat o un usuari amb coneixements tècnics bàsics, Wix és l’opció correcta. Ofereix diverses maneres de construir un lloc llest per a anar. Igual que Dolphin de Jimdo, WIX ADI és un Tecnologia basada en AI que crea llocs en pocs minuts. La solució Bit Wix és molt més fàcil i fàcil d’utilitzar en termes de configuració. Els professionals aprofitaran al màxim Wix Corvid: l’entorn per crear funcions personalitzades i elements del lloc web. Els usuaris mitjans poden començar a crear un nou disseny afegint nous blocs i seccions.
 • Plantilles amb estil – Wix té una col·lecció de plantilles més àmplia que Jimdo. Els usuaris tindran accés a més de 550 temes sensibles que es divideixen en categories segons el nínxol de negoci. Des de botigues en línia i llocs d’esdeveniments fins a immobles, carteres i pàgines de destinació: totes les plantilles inclouen elements integrats i blocs que es poden editar sobre la marxa.
 • Gestió de botigues i productes de Wix – a part de les plantilles de comerç electrònic, Wix té un sistema integrat de gestió de productes. Els usuaris podran crear col·leccions i gestionar pàgines de productes per mostrar articles de la manera més atractiva. Es poden integrar diversos mètodes de pagament per processar transaccions, com ara PayPal, Stripe i altres.
 • Promocions – la plataforma ofereix un conjunt d’eines de promoció per llançar ofertes especials i ofertes personalitzades. Els propietaris de botigues poden oferir descomptes especials, codis promocionals, cupons, enviament gratuït, etc..

Preu del wix: el sistema té un pla gratuït que pot funcionar bé per provar l’editor i veure com funciona tot des de l’interior. Si necessiteu un bloc, una cartera o una targeta de visita amb un domini exclusiu, un pla Combo que costarà 13 dòlars al mes és l’opció correcta. Inclou accés al mercat d’aplicacions de Wix, plantilles responsives més un domini gratuït d’allotjament i hosting. Per a necessitats de comerç electrònic, necessitareu un pla independent que comenci a partir de 23 dòlars al mes.

Proveu Wix gratis

WordPress: alternativa de Jimdo independent

WordPress: alternativa de Jimdo independent

WordPress – és un CMS de codi obert amb un disseny web infinit i oportunitats de personalització. Pot ser que el programari no sigui tan fàcil d’iniciar-ho, però sí sens dubte, supera a Jimdo en termes de flexibilitat. Inicialment desenvolupat per a projectes basats en continguts, WordPress és una eina completa que permet als usuaris crear llocs de negocis petits i botigues en línia completament destacades, siguin quants productes vulgueu vendre. A més, WP és una plataforma que s’allotja a si mateixa amb més llibertat en termes d’elecció de la solució de servidor més adequada.

Els principals avantatges de WordPress inclouen:

 • Disseny & Personalització – el terme “codi obert” significa que teniu accés al codi font. Els usuaris són lliures de modificar l’HTML / CSS del lloc web així com realitzar alguna programació, crear elements, blocs i funcions de pàgina personalitzats. La funció requereix habilitats de programació i disseny web. D’altra banda, podreu crear un disseny i una estructura de llocs web 100% únics.
 • Temes per a qualsevol Gust – la selecció de temes de WordPress és aclaparadora. Des de blocs simples, carteres o revistes fins a llocs d’empresa, fòrums i botigues digitals més complicades, podreu triar entre milers de plantilles de resposta. La llista de temes s’actualitza regularment, tant de forma gratuïta com premium (pagat) dissenys.
 • Integració & Flexibilitat – els complements infinits us ajudaran a crear contingut que permet el SEO, a gestionar els recursos del lloc web, a fer un seguiment de les analítiques, a implementar eines d’adquisició d’usuaris, a promocionar el vostre projecte a través de diversos canals i molt més. WordPress es pot integrar amb qualsevol servei de tercers amb només uns clics.
 • Funcionalitat de comerç electrònic – es beneficia de forma gratuïta Complement WooCommerce per crear una botiga de cicle complet que inclogui pàgina de productes editables, eines de gestió, opcions de pagament integrades i molt més.

Preu WordPress: el CMS és lliure d’utilitzar. No hi ha subscripcions ni altres taxes. Tanmateix, els usuaris hauran de pagar per plantilles premium, alguns complements i serveis de tercers. A més, necessitareu una solució d’allotjament de confiança dissenyada especialment per a necessitats del WP, com ara Bluehost. El paquet bàsic té un cost de 2,95 dòlars mensuals que inclou integració de WordPress, actualitzacions de sistemes i complements, instal·lació de plantilles, mitjans de seguretat i molt més.

Proveu WordPress ara

Shopify – Comerç electrònic & Cistella de la compra alternativa

Shopify: alternativa de comerç electrònic i cistella de la compra

Shopify – és un Plataforma orientada al comerç electrònic que ajuda els usuaris a crear, llançar, gestionar i promocionar les seves botigues en línia. El programari és un dels millors en el seu nínxol sempre que vulgueu llançar una petita botiga o crear un mercat global amb sons de productes per vendre en línia. Mentre que Jimdo no té funcionalitat de comerç electrònic, Shopify ofereix una sèrie de funcions per marcar i personalitzar la futura botiga, establir el carretó de la compra, fer front a la gestió de la botiga, així com al màrqueting, al SEO i a la promoció..

Les funcions principals de Shopify inclouen:

 • Temes responsius – Shopify ofereix una col·lecció personalitzada de plantilles professionals per a necessitats de comerç electrònic. Actualment, els usuaris poden triar entre més de 70 dissenys diferents que siguin mòbils i que tinguin una funció de blog separat. Un senzill editor us permet fer els canvis necessaris o fins i tot accedir al codi HTML / CSS per gestionar millores importants.
 • Funcionalitat avançada del comerç electrònic – amb Shopify, obté una botiga en línia preparada per a anar amb un carretó de compres definitiu, opcions de pagament integrades, certificat SSL, eines de gestió de productes i molt més. Tingueu l’oportunitat de connectar més de 100 passarel·les de pagament diferents per processar transaccions no només en les principals monedes mundials, sinó també en Bitcoin. El programari inclou càlculs automàtics d’impostos i tarifes d’enviament, instruments de recuperació del carretó abandonat i molt més.
 • Gestió de botigues digitals – la plataforma ofereix un sistema de gestió integral per controlar els perfils dels clients, el compliment de les comandes, enviament de comandes, comptes d’usuaris, devolucions i molt més. Gestiona la teva botiga en línia des de qualsevol lloc i accedeix al tauler de comandament a través d’un dispositiu mòbil.
 • SEO & Màrqueting – Els usuaris tindran l’oportunitat d’implementar pràctiques de SEO de referència i gestionar metaetiquetes, títols i descripcions de SEO. L’editor permet crear contingut ben formatat i ressaltar subapartats H1, H2, H3… per tal de que els vostres textos o descripcions de productes siguin més favorables a SEO. Shopify ajuda a vendre productes a través de Facebook, a més de llançar promocions, enviar targetes de regal, codis promocionals i cupons.

Preu de la compra: Tenint en compte totes les funcions, els plans de Shopify semblen bastant assequibles. Per exemple, llançar una botiga amb hosting, domini, seguretat SSL i productes il·limitats per vendre us costarà des de 29 dòlars al mes. Per a ampliar i augmentar els projectes de comerç electrònic, hi ha plans Shopify i Advanced Shopify amb un cost de 79 $ i 299 dòlars al mes respectivament..

Prova a Shopify de forma gratuïta

uKit: alternativa més fàcil i més fàcil a Jimdo

uKit: alternativa més fàcil i més fàcil a Jimdo

uKit – és un dels més barat i plataformes de construcció de llocs web més fàcils al nínxol. És perfecte per als novells que desitgen crear llocs de negocis elegants i sensibles, carteres, pàgines de destinació i petites botigues en línia en pocs minuts. El sistema inclou un editor intuïtiu d’arrossegar i deixar anar, plantilles preparades amb funcions integrades i opcions de comerç electrònic de base..

Què buscar a uKit:

 • Llocs llestos per anar sense codificació – no heu d’aprendre a codificar quan creeu un lloc web amb uKit. Una simple funcionalitat d’arrossegar i deixar anar fàcil d’organitzar elements, editar-los o moure’s per la pàgina. Els usuaris poden canviar o afegir textos de la mateixa manera que en un document de Word típic.
 • Disseny professional – uKit compta amb una sòlida col·lecció de plantilles sensibles amb un disseny elegant. Centenars de temes i dissenys es divideixen en categories. S’ofereixen no només amb imatges personalitzades, sinó també amb textos que es poden aplicar a indústries específiques.
 • Solució tot en un – el programari està disponible com a creador de llocs web completament amb dominis i hosting inclosos al pla. Els usuaris són lliures de connectar-se al seu propi domini sense obstacles tècnics.
 • uKit Alt – una funció que permet als usuaris convertir les seves pàgines de Facebook en llocs web llestos per començar. Amb l’ajuda de l’eina API, uKit recopila totes les dades del vostre perfil social incloent-hi textos i imatges per ordenar-les a la plantilla de lloc web pertinent..

preu uKit: podeu començar a crear un lloc amb la plataforma per només 5 dòlars. El pla mínim permet accedir a totes les funcions principals i és molt més barat que el paquet d’entrada de Jimdo. Hi ha tres plans més que inclouen Basic, comerç electrònic i Pro amb un cost de 10 dòlars, 13 dòlars i 15 dòlars respectivament. Cada pla inclou una prova gratuïta de 14 dies.

Proveu d’Ukit gratis

Squarespace: un dels creadors de llocs web més populars

Squarespace: un dels creadors de llocs web més populars

Squarespace: és un creador de llocs web flexible i actualitzat per crear diferents tipus de llocs web. Els usuaris poden optar per formar una llista de plantilles personalitzables i editar-les sense habilitats de codificació per llançar un bloc, la cartera de fotògrafs, una targeta de visita, un lloc de restaurant o una botiga en línia. La plataforma es va crear per si mateixa gràcies a dissenys elegants, una varietat d’eines de disseny, preus assequibles i un enfocament creatiu.

Les principals funcions de Squarespace inclouen:

 • Plantilles amb estil – cada disseny està desenvolupat per un equip de disseny personalitzat de Squarespace. A diferència de Jimdo, el programari et permet utilitzar diverses plantilles per a un lloc web per treballar en diversos dissenys simultàniament. Les opcions addicionals de plantilles de Squarespace inclouen un editor d’estil intuïtiu per canviar la configuració i la configuració d’estil, els tipus de lletra integrats i els tipus de lletra Google, l’edició CSS ​​personalitzada i molt més..
 • Extensions de comerç electrònic – a banda dels productes il·limitats per vendre i dissenys organitzats per satisfer les necessitats de comerç electrònic, el programari pot atendre les necessitats de venda en línia amb l’ajut de les seves extensions. Inclouen integracions de tercers per a l’enviament i la realització, passarel·les de pagaments i comptabilitat, instruments d’inventari i gestió de productes, opcions de màrqueting i promoció.
 • Creador de pàgines de coberta – es pot afegir a un projecte Squarespace existent amb 10 plantilles addicionals amb galeries de quadrícules i blocs CTA nets per crear pàgines de destinació que funcionin en pocs minuts. El benefici clau és que els usuaris puguin canviar entre plantilles diferents quan vulguin.
 • Funció avançada de blocs – crear publicacions de blocs, connectar feeds RSS, publicar articles amb diverses entrades d’autors, millorar les files del motor de cerca amb l’ajuda d’una funció integrada de Google Author Ranker i molt més.

Preu de l’espai: la plataforma ofereix 4 plans diferents per triar. Si necessiteu un lloc basat en contingut, una targeta de visita o una cartera, podeu optar per un pla de personal o d’empresa amb un cost de 12 $ i 18 dòlars al mes respectivament. Els usuaris que vulguin començar a vendre en línia hauran de tenir un servei bàsic (26 dòlars al mes) o Comerç Avançat (40 dòlars al mes) paquet.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

Webflow: eina de disseny de llocs web, CMS i allotjament

Webflow: eina de disseny de llocs web, CMS i allotjament

Webflow: és una potent plataforma per crear llocs de negocis avançats i totalment funcionals. Promet un procés d’edició fàcil sense habilitats de codificació. I és cert. Però, per aprofitar al màxim la plataforma, se suposa que tingui una formació tècnica bàsica com a mínim. De totes maneres, el programari ofereix eines de SEO integrades, capacitats d’integració, actualitzacions de contingut i altres funcions que fan que Webflow sigui una alternativa més flexible a Jimdo.

Les principals funcions de flux web són les següents:

 • Tecnologies avançades de disseny web – totes les plantilles del lloc web responen 100% i les imatges i altres fitxers multimèdia que pengeu. Els usuaris poden accedir i editar el codi font o aprofitar al màxim els dissenys amb la graella CSS integrada. A més, es poden afegir animacions 3D i efectes visuals complexos sense habilitats de codificació.
 • CMS personalitzat – el programari té un sistema de gestió de contingut propi amb configuració d’Open Graph i SEO per optimitzar les pàgines i crear contingut adaptat a SEO. Una API CMS és la d’obrir la plataforma a les empreses i clients amb els quals col·laboreu.
 • Components de l’espai – el procés de creació es produeix mitjançant formularis personalitzats que contenen tots els elements necessaris que necessiteu tenir a la pàgina. Inclouen pestanyes, menús desplegables, botons de compartició social, carrusels, lliscants, components de navegació i molt més.
 • Integració – No dubteu a connectar el servei de seguiment i anàlisis principals de Google. També, el vostre lloc web es pot integrar amb Zapier per oferir accés a múltiples serveis i missatgers de tercers com Slack, Asana, MailChimp, etc..

Preu del flux web: els usuaris podran triar entre dos models de preus diferents. El primer inclou tres principals plans de lloc: bàsics (12 dòlars mensuals), CMS (16 dòlars al mes) i de negocis (36 dòlars al mes). El segon model ofereix configuracions del pla de comptes individuals que oscil·len entre 0 i 35 dòlars al mes. Si voleu necessitats comercials de comerç electrònic, podeu seleccionar un pla estàndard, més o avançat, amb un cost de 29, 74 $ i 212 dòlars al mes..

Proveu el flux web gratuïtament

Conclusió

Jimdo – és una sòlida plataforma de creació de llocs web amb bones característiques. Tanmateix, evidentment no té flexibilitat a l’hora d’editar pàgines web. És bastant car i no té una selecció de temes i plantilles professionals GRATIS. Jimdo és menys versàtil i se centra principalment en llocs web de comerç electrònic.

D’altra banda, tenim bones alternatives revisades anteriorment. Es veuen més flexibles sempre que calgui crear qualsevol tipus de lloc web. Ofereixen funcions de SEO avançades a més d’eines de blog. Proporcionen accés gratuït a una àmplia gamma de plantilles gratuïtes malgrat el pla que trieu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me