Flux web i Elementor

Flux web i Elementor


Webflow i Elementor són dues solucions de creació de pàgines web, cadascuna de les quals compleix un objectiu determinat. Encara que Webflow és un creador de llocs web de bricolatge destinat principalment als dissenyadors, Elementor és un creador de pàgines dissenyat per a ells WordPress.

Tots dos sistemes valen la seva atenció per la seva funcionalitat i versatilitat de les opcions de personalització del disseny. Tot i això, és important tenir coneixement de les seves característiques i especificacions individuals que poden afectar el resultat del vostre projecte.

Una instantània ràpida:

Flux webWebflow: és un modern creador de llocs web en núvols que ha guanyat bona reputació a causa de la seva fiabilitat, funcionalitat i enfocament exclusiu del disseny web. Es pot comparar la plataforma amb el sistema de gestió de continguts com WordPress en termes de complexitat i conjunt de funcions que s’ofereixen. S’utilitza per iniciar projectes professionals de gamma alta per a ús personal i empresarial. Flux web

ElementorElementor – és un creador de pàgines web dissenyat per crear pàgines de llocs web per a projectes de WordPress. El sistema ve amb un editor d’arrossegar i deixar anar i una interfície força intuïtiva que el fa comprensible per a professionals que no siguin tecnològics i de disseny web. A més, no requereix cap coneixement HTML / CSS per començar amb facilitat. Elementor

Els dos sistemes destaquen entre la multitud pel seu enfocament de personalització del disseny de gamma alta, la funcionalitat i la gamma de funcions que es proporcionen. Quin d’ells funciona millor per llançar llocs web estàndard i a quina audiència s’adrecen? Ja ha arribat el moment de fer-ho en comparació ara.

1. Facilitat d’ús

 • Flux web. Com ja hem dit anteriorment a la nostra Comparació Webydo vs Webflow, el creador de llocs web ofereix un procés de registre força senzill. Tot i això, no és el sistema més fàcil que actualment es pot trobar al web. Ve amb un complicat quadre de comandament i tauler de control que estan sobrenaturats amb funcions i eines. Els novells resultaran complicats i, sens dubte, necessitaran molt temps i esforç per acostumar-vos al sistema i a les seves especificacions. Aquesta és la raó de la raó per la qual el creador de llocs web es dirigeix ​​principalment a agències de disseny web i desenvolupadors professionals amb experiència bàsica en disseny web.

  Editor de fluxos web

  Quan treballeu en el vostre projecte de disseny web, trobareu diverses opcions, eines, categories i seccions que haureu de navegar per fer front a la tasca amb èxit. Per treure el màxim partit de les seves implicacions, Haureu d’aprendre informació bàsica sobre HTML. Aquesta és l’única manera segura d’obtenir un disseny personalitzat i únic al vostre projecte. Per tant, podem concloure que Webflow és molt més complicat en comparació amb els seus competidors nínxols i que necessita definitivament temps per dominar el sistema.

 • Elementor. Es tracta del creador especialitzat de llocs web front-end gratuït per a llocs web de WordPress, creada per a desenvolupadors de llocs web, especialistes en màrqueting i empresaris. Permet als dissenyadors web tenir un control total sobre els seus projectes, donant-li un aspecte de gamma alta i una funcionalitat avançada.

  Creat el 2016, el sistema va aconseguir evolucionar cap a una eina popular que s’ha generalitzat a més de 180 països del món. Mitjançant l’ús de l’eina, podeu iniciar blocs de qualitat, pàgines de destinació, llocs web d’empresa i fins i tot botigues en línia. El sistema requereix descàrrega i instal·lació, però això no requereix gaire temps. El procés és senzill, ràpid i intuïtiu i també ho és el propi creador de llocs web.

  Editor d’Elementor

  Elementor és una elecció fantàstica per als usuaris que desitgin presentar el seu contingut a l’audiència sense que hi hagi habilitats CSS / HTML. El sistema té un interfície arrossegar i deixar anar, bastant intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Amb Elementor, podeu crear pàgines web i publicacions personalitzades, crear noves estructures de contingut i nous elements, utilitzar el connector amb qualsevol tema WP que trieu, etc. Per simplificar l’aplicació del sistema, podeu veure el vídeo introductori que ofereix correctament. des del principi per resumir els consells bàsics i els passos necessaris per iniciar i gestionar un projecte WordPress de gamma alta.

Flux web i Elementor. Els dos creadors de llocs web són fàcils d’utilitzar i funcionals, però el Webflow és una mica més complicat en comparació amb Elementor a causa del seu quadre de comandament sobresaturat i carregat de característiques. Tingueu en compte, però, que l’elementor requereix descàrrega i instal·lació, cosa que implica una inversió de temps i esforç addicional.

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

 • Flux web. El creador de llocs web abunda en funcions, eines i elements de personalització del disseny que fan que prevalgui sobre els competidors. Com s’ha esmentat anteriorment, està una mica sobresaturat amb eines i funcions que li donen funcions similars a CMS. El sistema té molt a oferir als experts en disseny web, permetent-los crear projectes únics. S’ofereix amb un editor HTML / CSS avançat, àmplies opcions de blog, integració i promoció de llocs web. El creador de llocs web s’integra perfectament amb diversos serveis externs com Zapier, After Effects, Lottie i molts altres. Aquestes integracions ofereixen al vostre projecte un alt rendiment i un excel·lent disseny.

  Tauler de control de flux web

  El motor de comerç electrònic és un dels punts més destacats del sistema. Permet crear botigues web de qualitat, però, tanmateix, limitades en funcionalitats en comparació amb les que es van llançar amb nombroses Alternatives de flux web. No és estrany perquè el creador de llocs web no estigui centrat exclusivament en el desenvolupament de projectes de comerç electrònic. Quan inicieu botigues web amb Webflow, podreu integrar un carretó de la compra, afegir i actualitzar les llistes de productes, implementar descomptes i ofertes especials, configurar detalls de pagament i enviament. El sistema també ha permès als propietaris de botigues web recopilar i guardar la informació dels clients per utilitzar-la més amb finalitats de màrqueting.

  La creació i la integració de galeries Lightbox és un altre dels avantatges del sistema. Correspon a vosaltres triar imatges i vídeos que vulgueu presentar al públic objectiu com a galeria Lightbox. Això augmentarà la vostra taxa d’interacció amb els clients i la popularitat del lloc web en general.

 • Elementor. El creador de pàgines web inclou un conjunt de funcions necessàries per completar amb èxit una àmplia gamma de tasques de disseny web. La llista de funcions inclou el desenvolupament de formularis emergents, projectes de comerç electrònic, pàgines de destinació, seccions de llocs web personalitzats i què no.

  El que és important, el sistema és compatible amb tots els temes de WordPress. No importa quina plantilla trieu pel vostre projecte, funcionarà perfectament amb ell, ja sigui un tema gratuït o un de pagament. El sistema atorga suport multilingüe ja que actualment està disponible en més de 20 idiomes. Addicionalment, els usuaris poden triar l’opció que els permet traduir el projecte a aquells idiomes que no estan inclosos a la llista.

  Elementor us permet crear llocs web interactius i interactius mitjançant l’ús d’eines i funcions d’animació interactives. Permeten crear animacions de desplaçament i efectes de desplaçament que donen un aspecte únic i elegant als projectes.

  Editor de text elementor

  Quan es parla de funcionalitat d’Elementor, no podem mencionar múltiples funcions d’integració que ofereix el sistema. Entre els serveis de tercers més populars amb què integra el sistema, té sentit mencionar les biblioteques MailChimp, ActiveCampaign, ConvertKit, HubSpot, Monitor Monitor, Zapier, Adobe TypeKit, Discord, GetResponse, Drip, MailerLite, Slack, Biblioteques d’icones personalitzades, etc. Addicionalment , el sistema ofereix opcions i eines avançades de mitjans socials. Aquests inclouen botons de compartició, bloqueig de notes, widget d’icones socials, opcions d’incrustació de Facebook, pàgina de Facebook i comentaris, botó de Facebook i molt més.

  Elementor també ofereix un creador de finestres emergents, que permet crear i integrar formularis emergents per millorar el rendiment del lloc web i les opcions d’orientació d’usuari final. També hi ha un creador de temes professional i integrat Constructor de WooCommerce, que permet llançar i gestionar botigues web. Per cert, també podeu crear i gestionar botigues web a causa de la plataforma integrada de comerç electrònic, que permet utilitzar aplicacions i widgets populars per crear taules de preus avançades, afegir menús i catàlegs de productes, mostrar productes de WooCommerce i les seves categories, etc..

  Popups elementals

  El creador de llocs web permet accedir a múltiples funcions de màrqueting que contribueixen a la promoció més ràpida de projectes de WordPress ja preparats. El que podeu fer amb el sistema és llançar pàgines de destinació professionals, crear formularis professionals en línia mitjançant la integració de widget de formularis, afegir un carrusell testimonial rotatiu per a usuaris i un giny d’estrelles de qualificació, integrant un temporitzador en compte al vostre projecte. També podeu incorporar enllaços d’acció que permetin accedir a missatgers populars com WhatsApp i altres serveis, és a dir, Google Calendar, Waze i molts més.

  Finalment, el creador de llocs web permet aplicar una àmplia gamma d’interaccions, com ara efectes de desplaçament, giny CTA, giny de titulars animats, animacions de navegació, widget de flip box, animacions d’entrada, paralaje, inclinació 3D i efectes del ratolí per esmentar-ne alguns..

Flux web i Elementor. Quan es tracta de l’aspecte de la funcionalitat, tots dos sistemes tenen molt a oferir. Webflow, però, és una plataforma més carregada de funcions, ja que permet accedir a un conjunt de funcions potent, versàtil i eficaç. El creador de llocs web també permet crear diferents tipus de projectes per a diverses plataformes, mentre que Elementor només és compatible amb les plantilles de WordPress.

3. Dissenys

Gràfic de comparació de disseny

Flux webElementor
Nombre de temes:200300
Importació de tema:&# x2714; SÍ✘ NO
Editor visual:&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ
Disseny responsiu:&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ
 • Flux web. La col·lecció de plantilles del creador de llocs web és força impressionant i versàtil diversos exemples de flux web. Actualment, la galeria de plantilles del servei inclou més de 200 dissenys professionals, tots ells amb una qualitat final alta i un disseny sensible.

  El nombre de plantilles de flux web, però, continua augmentant cada any, ja que els desenvolupadors del sistema presten molta atenció al seu desenvolupament.

  El creador de llocs web té dissenys premium i gratuïts, tot i que, segons l’opinió dels experts, no hi ha una gran diferència.

  Actualment, hi ha més de 30 plantilles gratuïtes. Pel que fa al pagat, el seu cost oscil·la entre 24 i 79 dòlars per tema. Un aspecte interessant és que el creador de llocs web us permet triar diverses opcions de plantilla per a pàgines diferents, incloses la pàgina d’inici, serveis / productes, comentaris, contactes etc..

  Plantilles de flux web

  Quan trieu una plantilla, podeu veure-la en detalls mitjançant el mode Vista prèvia. Si per alguna raó no us agraden les plantilles disponibles, Webflow us permet triar un llenç en blanc per personalitzar-lo des de zero i obtenir un disseny de llocs web absolutament personalitzat..

 • Elementor. El creador de llocs web es presenta com un conjunt de disseny tot en un que inclou més de 80 eines de disseny de gamma alta. Això fa que sigui més senzill crear des de zero un lloc web absolutament gratuït, incloent el desenvolupament de 404 pàgines, pàgines de cerca, peus de pàgina i capçaleres, arxius web i altres elements importants del lloc web..

  Vista de mode responsive de l'elementor

  Si teniu la intenció d’utilitzar un tema preparat, Elementor permet fer-ho també. La seva col·lecció de plantilles inclou molts tipus de pàgines populars, com ara dissenys de pàgines de destinació i de cartera, seccions de serveis / productes, formularis de contacte, etc. L’elecció d’un tema elaborat no significa que no pugueu personalitzar-lo com vulgueu . El sistema concedeix accés al seu tauler de control, on podeu afegir nous elements, moure i canviar les posicions dels blocs de contingut i completar altres passos relacionats amb el disseny. Per donar un aspecte exclusiu al vostre lloc web, el sistema permet integrar vídeos de fons, modificar-ne la configuració i les opcions de visualització.

  El creador de llocs web permet controlar la manera de veure el vostre projecte previsualitzant el seu disseny en diferents modes i dimensions de la pantalla, tant d’escriptori com de mòbil. Si està satisfet amb el resultat i desitja guardar-lo, Elementor concedeix accés al botó “Desa” per permetre guardar la plantilla per a futurs projectes..

Flux web i Elementor. Els dos creadors de llocs web excel·len en la personalització del disseny. Permeten iniciar i gestionar projectes professionals i carregats de funcions. Webflow, però, inclou una col·lecció de plantilles més àmplia, mentre que la quantitat de les seves opcions de personalització de disseny integrat supera definitivament el seu competidor. En aquest sentit, el Webflow preval sobre Elementor.

4. Atenció al client

 • Flux web. Una altra raó per donar preferència al creador de llocs web és el seu servei d’atenció al client potent. Com s’ha esmentat en el nostre document comentaris anteriors, el sistema ofereix una base de coneixement digne que inclou diversos tutorials de vídeo i text. S’aconsegueix que són de gran ajuda, tenint en compte la complexitat del creador de llocs web i el seu fort enfocament en dissenyadors. Els usuaris també poden obtenir accés a un fòrum i a un bloc, on tothom pot trobar informació relacionada amb el sistema. A més, la plataforma proporciona suport i assistència individual dels seus experts a aquells usuaris, que no poden trobar respostes a les seves preguntes per si soles. És aquí quan el xat en directe i el suport de correu electrònic us seran de gran ajuda. Afortunadament, aquestes opcions estan disponibles les 24 hores del dia.

  Només com Adobe Muse i altres serveis professionals de disseny web, Webflow s’adreça principalment a dissenyadors web professionals. Tot i això, continua posant èmfasi en l’aspecte educatiu. Cada usuari pot accedir a Webflow University per obtenir més informació sobre els fonaments bàsics per treballar amb el sistema.

 • Elementor. El creador de pàgines ofereix una ajuda àmplia i àmplia per al client, que permet als usuaris premium i gratuïts obtenir tota la informació relacionada amb el sistema necessària. Per contactar amb l’equip d’assistència i trobar respostes a les vostres preguntes, és millor enviar una pregunta a través del formulari de contacte que es troba al lloc web. Els subscriptors del pla pagat tenen prevalença per part dels experts del sistema, cosa que proporciona respostes molt més ràpidament.

  Un cop us registreu al servei, podreu veure el vídeo introductori, disponible al tauler del vostre lloc web de WordPress. Una bonificació notable és que no cal canviar del plafó d’administració del projecte i del lloc web d’Elementor per fer-ho. Tot és ràpid, senzill i convenient. Una altra opció per resoldre els vostres problemes és cercar l’extensa base de coneixement del sistema. Aquest és el millor destí per als usuaris que cerquen articles, que cobreixin tots els passos i detalls del procés de disseny del lloc web. Si teniu en compte l’oportunitat de canviar a WordPress o només voleu iniciar un projecte amb el CMS des de zero, us complau saber que Elementor té una àmplia comunitat d’usuaris, que continua creixent i us pot ajudar a resoldre els problemes a temps..

Flux web i Elementor. Els dos sistemes són excel·lents quan es tracta d’assistència al servei d’atenció al client. A banda de l’àmplia base de coneixement i l’abundància de directrius, proporcionen assistència individual, recursos educatius i una potent comunitat d’usuaris. Webflow, però, també dóna accés a la funció de xat en viu, que actualment no està disponible a Elementor.

5. Política de preus

Flux webElementor
Opcions de preus:&# x2714; Plans del lloc:
Lloc web
(Bàsic de 12 dòlars / mes, CMS $ 16 / mes,
Negoci 36 dòlars / mes
) i
Comerç electrònic (Estàndard 29 $ / mes, més 74 $ / mes, avançat 212 $ / mes);
&# x2714; Plans del compte:
Individual
(Gratuït 0 / mes, Lliteu 16 dòlars / mes,
Pro $ 35 / mes
) i
Equip (Equip 29 dòlars / mes, empresa 74 $ / mes).
&# x2714; Pla personal: 5 dòlars per mes per 1 lloc web;
&# x2714; Pla de negocis 9 dòlars / mes per 3 llocs web;
&# x2714; Pla il·limitat 17 $ / mes per al nombre il·limitat de llocs web.
Característiques:&# x2714; Pla gratuït;
&# x2714; CMS;
&# x2714; Allotjament il·limitat;
&# x2714; Solució de facturació de clients.
&# x2714; 300+ plantilles Pro;
&# x2714; Més de 50 ginys;
&# x2714; Assistència i actualitzacions d’un any;
&# x2714; Popup i creador de temes.
 • Flux web. Només com Wix i molts altres sistemes de freemium moderns, el creador de llocs web té un pla gratuït, que mai no caduca i diverses subscripcions premium. El pla gratuït funciona bé per provar el sistema, però difícilment serà una bona elecció per al desenvolupament de projectes carregats de funcions. Això passa perquè un pla gratuït inclou certes limitacions del sistema que no us permeten treure el màxim partit del conjunt de funcions de la plataforma. Així, una subscripció gratuïta no elimina el banner publicitari del sistema del lloc web i no ofereix la funció exportadora de codi.

  Plans de preus de flux web

  Parlant sobre plans de pagament, Webflow ofereix dos grans grups de subscripcions. Aquests són els plans del lloc i del compte. Al seu torn, cadascuna d’elles inclou una especificació més detallada del pla. Així, els Plans del lloc estan representats per les subscripcions de lloc web i de comerç electrònic, mentre que els plans de comptes inclouen subscripcions individuals i d’equips. Cadascun d’aquests grups de plans, al seu torn, està representat a més per grups més reduïts de plans. A més, el creador de llocs web ofereix una solució de facturació de clients de gamma alta, que elimina la necessitat que els autònoms paguin per l’ús del sistema, discutint aquesta pregunta de manera individual amb un client..

 • Elementor. El creador de pàgines és absolutament gratuït per descarregar, instal·lar i utilitzar. El sistema, però, estableix certes limitacions de funcionalitat per a aquells usuaris, que es queden al pla gratuït. Si voleu obtenir més flexibilitat i funcionalitat avançada, el sistema permet triar entre tres subscripcions de pagament. Aquests inclouen plans personals, empresarials i il·limitats. La principal distinció entre ells és el nombre de llocs web que un usuari pot crear, la quantitat de widgets i plantilles que s’ofereixen a un cost determinat.

  Cost elemental

Flux web i Elementor. Pel que fa a l’aspecte dels preus, el flux de web és una mica més car en comparació amb Elementor. Al mateix temps, el creador de llocs web ofereix una selecció de plans més versàtil i àmplia, cosa que permet als usuaris triar la subscripció que funciona millor per al seu tipus de projecte. També ofereix un conjunt de funcions més avançat, que eventualment permet llançar un projecte carregat de funcions.

Linia inferior

La decisió de triar entre Webflow i Elementor no és tan difícil, ja que cada constructor de llocs web ofereix un objectiu determinat i inclou un conjunt diferent de funcions. Tanmateix, cada sistema té les seves especificacions i els paràmetres únics dels quals l’usuari hauria de tenir coneixement, a l’hora de procedir al procés de disseny web.

Flux webWebflow: és un creador de llocs web carregat de funcions, que permet iniciar i gestionar diferents tipus de llocs web. El sistema és complicat i una mica aclaparador per als primers usuaris, ja que la seva atenció principal es centra en els desenvolupadors web professionals. Flux web

ElementorElementor – és un popular creador de pàgines web que s’utilitza per crear plantilles de WordPress de qualitat, atractives i visualitzables. El sistema és gratuït però requereix descàrrega i instal·lació prèvia. Es presenta amb un conjunt diferent de funcions i eines necessàries per iniciar un projecte de WordPress digne i funcional. Elementor

Quan trieu entre els sistemes, us recomanem que comenceu amb Webflow. Si us adoneu que no arriba a les vostres necessitats per algun motiu, serà possible fer-ho perfectament canvia a WordPress, instal·leu Elementor i continueu treballant amb ell.

Webflow vs Shopify: gràfic de comparació

Flux webElementor
1. Facilitat8 de 109 de 10
2. Característiques9 de 108 de 10
3. Disseny9 de 108 de 10
4. Suport10 de 109 de 10
5. Preu10 de 109 de 10
Globalment:9,2 de 108,8 de 10
Prova-ho ara Prova-ho ara
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me