Comprar les alternatives i els competidors

Comprar les alternatives


Shopify – és potent i avançat Programari de comerç electrònic que no necessita cap introducció als mercats de disseny web i comerç electrònic contemporanis. El sistema sempre ha estat i continua sent un dels líders indiscutibles de la indústria, proporcionant diverses funcions i eines necessàries per cobrir una àmplia gamma de necessitats de desenvolupament web dels clients (vegeu la Exemples reals de llocs web de Shopify).

Tanmateix, anem a la veritat: independentment de centenars d’avantatges innegables de la plataforma, encara és força complicat, especialment per als usuaris, que abans mai no heu participat en el desenvolupament de llocs web. A més, hi ha usuaris que de sobte tenen la necessitat de reduir les despeses de comerç electrònic i crear una botiga web més petita. També hi ha usuaris que consideren massa costosos els honoraris de transacció de Shopify, plantilles de pagament o complements. Aquesta és una de les principals preocupacions dels principiants, que acaben de començar els seus negocis de comerç electrònic i no estan disposats a invertir gaire en el procés.

Sigui quin sigui el motiu per buscar una alternativa de Shopify millor que tingueu, esteu pendents de conèixer els millors substituts del sistema que no us deixaran indiferents. El desenvolupament del nínxol de creació de llocs web no segueix sent el mateix i els competidors de Shopify comencen a oferir solucions que siguin més senzill, més assequible, molt millor en qualitat i comoditat d’ús.

Alternatives de compra: Wix

Constructor de llocs web Wix

Wix – és la millor alternativa de Shopify, que mereix ser anomenada líder del nínxol. Tot i que, aquest no és el servei especialitzat, encara funciona excel·lentment per al desenvolupament de botigues en línia petites i mitjanes, que a la vegada tindran un excel·lent rendiment de comerç electrònic.. Arriba editor d’arrossegar i deixar anar, permetent crear i personalitzar el disseny del lloc web de comerç electrònic en menys de temps. Aquesta és una solució perfecta per a la creació de pàgines web per a usuaris amb poca o cap experiència de disseny web. Aquí teniu una breu descripció dels principals aspectes destacats de Wix:

 • Opcions d’edició de disseny. Amb Wix, els usuaris poden fer-ho tria entre dues opcions d’edició de llocs web en funció de les seves habilitats i del seu nivell de consciència de codificació. WI ADI funciona molt bé per als usuaris, que no poden disposar d’una àmplia experiència en disseny web, però tenen el desig de crear i personalitzar una botiga web eficaç de mida petita i mitjana. L’eina d’Intel·ligència de Disseny Artificial fa, literalment, tota la feina per complir la vostra plantilla de comerç electrònic més adequat en mode automàtic.
 • Motor de comerç electrònic. El sistema ve amb una potent plataforma de comerç electrònic que us permet llançar i gestionar fins i tot una botiga en línia forma més fàcil que amb Shopify. El que podeu fer aquí és ajustar les opcions de pagament i enviament, crear un disseny exclusiu d’aparadors, emetre cupons de descompte i certificats de regal, establir paràmetres de gestió d’impostos, importar / exportar productes, penjar i gestionar llistes de productes, etc..
 • Gestió Fàcil. Totes les botigues en línia creades amb Wix són fàcils de gestionar. Totes les comandes s’afegeixen al Gestor de botiga per permetre el seguiment del seu estat i detalls. També podeu gestionar la vostra llista d’inventaris establint la mida del producte i les opcions de color, indicant el nombre de productes disponibles, etc. També es pot mantenir en contacte amb els clients enviant butlletins de ShoutOut per mantenir-los notificats sobre les ofertes actuals de productes, vendes, plans, esdeveniments i què no.
 • Varietat de plantilles de comerç electrònic professional. El creador de llocs web ofereix una selecció bastant gran de plantilles de comerç electrònic. De manera predeterminada, tenen resposta mòbil per adaptar-se a qualsevol mida i resolució de pantalla. Mireu botigues en línia reals de Wix realitzats pels seus usuaris
 • Opcions de pagament segures. Wix està preocupat per la seguretat de cada pagament. Permet rebre diferents tipus de pagaments, incloses targetes de crèdit, PayPal, etc. Com a propietari d’una botiga en línia, podeu establir normes d’impostos i d’enviament, modificar els preus i realitzar altres accions per garantir una experiència de compra segura als vostres clients..
 • Suport multilingüe. Wix ho fa possible crear diverses versions idiomàtiques del vostre lloc web per dirigir-se a clients i socis de l’estranger. Això augmenta notablement l’eficàcia del creador de llocs web i el seu focus de comerç electrònic.
 • Ginys i aplicacions de comerç electrònic. El creador de llocs web ofereix una àmplia selecció de widgets i aplicacions específiques de comerç electrònic disponibles al seu App Market. Alguns dels ginys que es poden afegir al rendiment del vostre magatzem web inclouen Botigues Wix, Botiga Etsy, Comerç electrònic senzill, anuncis de Google & Compres, obteniu anuncis de Google, enviaments fàcils, Shippo, múltiples comandes, ShipStation i molt més.
 • Ascend per Wix. Aquesta és la solució empresarial integral en un que inclou 20 productes per a una promoció i un màrqueting efectius de negocis tot en un mateix lloc. L’eina us permet posar-vos en contacte eficaçment amb els vostres clients mitjançant formularis en línia, xat en directe, accés a la safata d’entrada i gestor de contactes integrat. Per optimitzar la qualitat de la interacció amb els clients, també és possible utilitzar funcions com: factures, automatitzacions, fluxos de treball, pressupostos, tasques & Recordatoris Aquestes i altres funcions Ascend estan disponibles a les seccions del Gestor del client o de les eines de màrqueting per a un accés i integració ràpids i fàcils.

Cost: Hi ha un pla gratuït que us permet construir, controlar i gestionar un lloc web confeccionat (o fins i tot crear diversos llocs web) amb facilitat per a l’interval de temps il·limitat. Tanmateix, quan es tracta de desenvolupament de llocs web de comerç electrònic, aquest pla no funciona en absolut ja que presenta múltiples limitacions i restriccions de funcionalitat. Afortunadament, Wix té un grup separat de plans aplicable a la creació de llocs web d’empresa i comerç electrònic. Això inclou:

 • Bàsic empresarial (23 dòlars / mes) – motor integrat de comerç electrònic, acceptació de pagaments en línia, opcions d’enviament i pagament versàtils;
 • Negoci il·limitat (27 $ / mes) – eines avançades de desenvolupament d’empreses, aplicacions empresarials per a emprenedors, plataforma de comerç electrònic;
 • VIP empresarial (49 $ / mes) – Suite Wix completa, amplada de banda il·limitada, espai d’emmagatzematge de vídeo no modificat;
 • Empresa (500 dòlars / mes) – solució empresarial de punta a extrem que ofereix la màxima funcionalitat i la màxima eina.

Un truc: podeu crear una botiga en línia mitjançant Wix fins i tot de pla lliure. Per fer-ho, només cal afegir el botó PayPal a la pàgina i configurar la configuració de pagament. Tanmateix, això funciona si venu un o dos productes. I, per descomptat, no n’hi hauria sistema de gestió de relacions amb els clients o seguiment d’ordres. En aquest cas, totes les manipulacions es proporcionen de forma manual.

Independentment del pla de comerç electrònic que voldreu, Wix ofereix la garantia de devolució de 14 dies. Aquest és un avantatge crucial per als usuaris que voldrien provar la funcionalitat de comerç electrònic del creador de llocs web abans de continuar al desenvolupament de botigues web..

Vegeu també:
Ressenya de Wix.
Com utilitzar el creador de llocs web de Wix.

Proveu Wix gratis

Alternatives de compra: WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce – és la millor alternativa CMS a Shopify. És un complement de cistella de compres de codi obert de WordPress, que us permet crear i gestionar una botiga web perfecta basada en CMS, no pitjor que amb Shopify. El connector és completament gratuït per descarregar i instal·lar, però encara té un conjunt de funcions de pagament per contribuir a l’eficàcia del procés de disseny web. A continuació, es mostren els principals avantatges del complement:

 • Fàcil d’integrar. WooCommerce funciona molt bé per construir botigues en línia petites i mitjanes. És fàcil integrar-lo a qualsevol lloc web de WordPress per proporcionar-li la nostra funcionalitat de comerç electrònic Comparació entre WordPress i Shopify demostra que.
 • Assistent d’aplicacions detallat. Un cop descarregueu i instal·leu el sistema, se us oferirà un assistent detallat sobre com començar amb la creació i la gestió de la botiga web amb èxit. Això és el que fa que el sistema sigui una bona elecció fins i tot per a usuaris amb menys experiència.
 • Conjunt complet de funcions fora de caixa. WooCommerce inclou un conjunt complet de funcions de comerç electrònic disponibles fora de caixa. El complement ofereix un disseny optimitzat per a mòbils, descomptes i ofertes especials, suport de geolocalització, oportunitat de penjar i vendre productes físics i digitals, opció de creació de codi de cupó, revisions de productes, gestió segura i senzilla d’inventaris, organització del producte còmoda, múltiples alternatives de compra i més.
 • Opcions de màrqueting. Quan utilitzeu el complement, podeu controlar el procés d’inscripció d’usuaris, crear catàlegs de productes, fer un seguiment de les vostres estadístiques de vendes i el comportament del públic objectiu, configurar categories i opcions de filtres de cerca, configurar detalls de pagament, impostos i enviaments, acceptar comandes i en línia. pagaments, organitzeu enviaments de correu per augmentar la participació i la taxa de consciència dels usuaris.
 • Dissenys de comerç electrònic. WooCommerce concedeix accés a diverses plantilles integrades de comerç electrònic. Compten amb una alta qualitat, personalització absoluta i optimització per a mòbils. Això fa que les botigues web basades en WooCommerce es mostrin excel·lents en tot tipus d’escriptori i dispositius mòbils.
 • Enviament avançat de productes. El complement ofereix funcionalitats d’enviament de productes útils i versàtils. Inclou opcions com ara enviament de tarifa plana, recollida local, lliurament a l’estranger i local, etc. A més, el sistema concedeix accés a la web calculadora automàtica integrada d’enviament que permet esbrinar el cost de la comanda, la diversitat de tarifes per a diverses zones d’enviament, etc..

Cost: WooCommerce és un complement absolutament gratuït. Tanmateix, per fer-ne ús amb avantatge, no anireu sense comprar hostatge i nom de domini per al vostre lloc web. L’elecció més raonable en aquest cas és utilitzar Bluehost – el proveïdor d’allotjament de WordPress recomanat oficialment. L’allotjament és fàcil d’utilitzar i comprensible i també ofereix un conjunt de mèrits i funcions que podeu fer servir, com ara seguretat, atenció al client decent, rendiment impecable, mercat ric, múltiples scripts, exclusius. Funcions centrades en WordPress, Eines SEO, llista negra d’IP, protecció DDOS, eina de bloqueig d’accés al lloc i molt més. Els plans Bluehost són també assequibles. El seu cost oscil·la entre 2,95 dòlars / mes i 13,95 dòlars en funció dels termes i serveis implicats.

Vegeu també:
Revisió de WordPress.
Com crear un lloc web amb WordPress.

Proveu WooCommerce de forma gratuïta

Alternatives de compra: Espai d’espai

Squarespace - Constructor de llocs web de B&B amb sistema de reserva

Squarespace: és un creador de llocs web de núvols carregat de funcions, que funciona bé per a principiants i experts en disseny web a causa del seu extens conjunt de funcions integrat. La plataforma disposa d’una característica de comerç electrònic distintiu que ho fa possible iniciar i gestionar eficaçment diferents tipus de botigues en línia. Espai d’espai no requereix domini de codificació tot i així, permet personalitzar el codi de plantilla HTML / CSS per permetre’t crear projectes de comerç electrònic complet i de gran gamma. A continuació, es mostren els principals avantatges del creador de llocs web associats al desenvolupament de botigues web:

 • Potent motor de comerç electrònic. Igual que Shopify, Squarespace destaca entre la multitud per la seva plataforma de comerç electrònic integrada que permet accedir a la varietat de funcions de desenvolupament de botigues web. El sistema us permet connectar un certificat SSL gratuït, integrar un carretó de la compra a qualsevol pàgina, crear finestres d’aparells de producte atractius, ajustar la configuració de gestió del producte, incrustar Google Maps (si és necessari), activeu funcions de màrqueting per correu electrònic i comentaris, afegiu variacions de productes versàtils / SKUs, integreu comptes de mitjans socialsFacebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp i molt més). Així mateix, és possible crear el logotip de la botiga web, afegir calendari en línia, ajustar la configuració de pagament / enviament i fer ús de múltiples opcions de fidelització beneficioses per a taxes de participació més altes dels clients..
 • Complements i widgets. El creador de llocs web permet triar i integrar complements i widgets específics de comerç electrònic. S’inclouen extensions per a galeries d’imatges, eines de comerç electrònic per a cafeteries i restaurants, botons de xarxes socials i molt més.
 • Eines de seguiment d’estadístiques de la botiga web. La plataforma us permet utilitzar eines integrades per fer el seguiment de les estadístiques de botigues web juntament amb les dades dels clients. Hi ha l’oportunitat d’integrar l’aplicació Squarespace Metrics o Google Analytics per detectar els aspectes que requereixen millores.
 • Programació d’Acuity. Squarespace ara permet integrar-la amb els seus serveis avançats Plataforma Acuity Scheduling. Es tracta d’un sistema professional de programació de cites en línia que pot resultar útil per als propietaris de botigues web, que també han establert presència empresarial local. L’eina els permet completar les seves ofertes de venda i mantenir-se connectats amb els clients de diverses maneres. Podeu fer i gestionar cites en línia i utilitzar un ric conjunt d’eines integrades de petites empreses per programar les tasques relacionades amb el comerç electrònic.
 • Col·laboradors múltiples. Amb Squarespace, podeu treballar en el desenvolupament de la vostra botiga web amb un equip de dissenyadors web, assignant drets especials d’accés a lloc web a cadascun d’ells..
 • Dissenys de comerç electrònic. La col·lecció de plantilles de l’espai també inclou un conjunt de temes de qualitat per a botigues digitals, que són professionals, personalitzables i adaptables. Quan treballeu la personalització de la vostra plantilla, podeu definir la configuració de visibilitat abans de passar en directe. També és possible utilitzar el Creador de portades per dissenyar una pàgina de portada atractiva per al vostre projecte. Finalment, hi ha un editor de pàgines de compra avançat per a botigues digitals aquí que us permet personalitzar la forma en què es veu la botiga web (vegeu Exemples de comerç electrònic de Squarespace).

Cost: Squarespace és un creador de llocs web de preu moderat. Aquí no hi ha cap pla completament gratuït, però és possible escollir una de les subscripcions premium i provar-ho durant 14 dies a cost zero per veure què hi ha a oferir. A continuació, es mostra la llista de plans que podeu triar actualment:

 • Personal (12 dòlars / mes) – 3% de tarifa de transacció, connexió gratuïta de domini gratuïta, 20 pàgines web;
 • Negocis (18 dòlars / mes) – tarifa de transacció de vendes del 2%, crèdit d’AdWords, nombre il·limitat de pàgines web;
 • Bàsic (26 $ / mes) – amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de disc, número de producte il·limitat, funció de comptabilitat integrada;
 • Avançat (40 dòlars / mes) – impressió d’etiquetes, cobertura automàtica de cobrament abandonat, enviament de portadors en temps real, etc..

Sigui quin sigui el vostre pla de pagament, el creador de llocs web us permetrà utilitzar hosting i nom de domini gratuïts. Si ja el teniu, aneu a designar-lo al vostre compte de Squarespace per continuar treballant amb ell.

Vegeu també: Revisió detallada de l’espai.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

Alternative Shopify: Volusió

Constructor de comerç electrònic Volusion

Volusió: és un dels més assequibles Constructors de llocs web de comerç electrònic específics de nínxol, cosa que permet construir botigues web dignes a cost moderat. El sistema no és tan popular com els líders de nínxols de renom que es revisen anteriorment, però mereix la pena prestar atenció a causa de l’impressionant conjunt de funcions que s’ofereix. El programari de comerç electrònic garanteix molt l’assistència al client les 24 hores del dia, les opcions de protecció anti-estafa de confiança, les transaccions de pagament segures i altres funcions que els usuaris valoren molt. Això inclou:

 • Eines impressionants de comerç electrònic. El programari inclou un conjunt d’eines importants, moltes de les quals són fins i tot millors que els de Shopify. Aquests són: llista d’inventaris extensiva, generador de codis de barres, sistema avançat de gestió d’inventaris i molt més.
 • Fitxer CSV Importació / exportació de productes. Tant si voleu vendre productes físics com digitals, no tindreu cap problema quan creeu el catàleg i pengeu productes allà. La funció d’exportació / importació de productes de fitxers CSV ajudarà a simplificar la tasca.
 • Eines de rendiment de la botiga web millorada. Amb Volusion, podeu millorar el rendiment del vostre magatzem web utilitzant funcions i eines específiques del nínxol. Entre els elements que podeu integrar al vostre lloc web de comerç electrònic, té sentit esmentar els següents: enviament i calculadora de taxes, eines avançades de recuperació, gestió del compte del client, codis especials del venedor, processament senzill de comandes, integració d’enviament de gotes, magatzems configurats, funció de captcha bot, eines professionals de moneda, etc..
 • Plantilles de comerç electrònic de qualitat. Al ser un sistema de comerç electrònic, Volusion ofereix una col·lecció de plantilles de nínxols dividides per categories. L’elecció no és força extensa (a dia d’avui, hi ha més de 40 plantilles de comerç electrònic aquí), però la qualitat dels temes està al nivell més destacat (vegeu els exemples). Sigui quina sigui la plantilla que vulgueu, serà responsiva, 100% personalitzable, oferint les opcions avançades d’edició de codis WYSIWYG i CSS / HTML per a aquells que tinguin aquestes habilitats..

Cost: La política de preus de la voluntat s’ajusta a diversos requisits, objectius i habilitats de comerç electrònic. El sistema no té pla gratuït, però, en canvi, ofereix quatre subscripcions de pagament. Això inclou:

 • Personal (29 $ / mes) – oportunitat de vendre fins a 100 productes, 1 compte de personal, etc.;
 • Professional (79 $ / mes) – possibilitat de vendre fins a 5.000 productes;
 • Negocis (299 dòlars) – productes il·limitats, suport prioritari;
 • Primer (el preu es negocia de manera independent) – Funciona molt bé per a grans empreses internacionals que necessiten VIP assistència i funcions avançades.

Vegeu també: Revisió de la voluntat.

Proveu Volusion gratis

Alternatives de compra: BigCommerce

Programari de comerç electrònic de Bigcommerce

BigCommerce – és el millor substitut de Shopify centrat en el comerç electrònic, que us permet llançar llocs web per a empreses petites, mitjanes i grans empreses orientades a vendes. El propi títol del creador de llocs web de comerç electrònic us ofereix un suggeriment sobre l’especialització de nínxol de la plataforma, mentre que la gamma d’eines i elements que ofereix., en comparació amb Shopify està per sobre de la mitjana. Anem a veure les principals funcions de BigCommerce per conèixer què ofereix:

 • Potents opcions d’integració de comerç electrònic. El creador de llocs web inclou un conjunt de potents opcions d’integració de comerç electrònic creades especialment per millorar la qualitat de les botigues web creades amb el sistema. Entre les integracions disponibles, podeu triar i connectar diverses aplicacions de màrqueting i conversió (Google AdWords, HubSpot, suites de prova A / B com Optimizely etc.), integracions ERP per millorar l’eficàcia del rendiment del vostre lloc web (Brightpearl, NetSuite i Microsoft Dynamics) , aplicacions d’enviament (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation i ShippingEasy), aplicacions CRM (Salesforce, NetSuite i Zoho), API i eines de comptabilitat, etc..
 • Oportunitats de màrqueting. Amb BigCommerce, podeu configurar aplicacions i funcions de màrqueting com la integració de comptes socials, vendre productes a través de diverses plataformes de negociació, configurar eines de màrqueting de correu electrònic automatitzades, organitzar processos d’intercanvi / devolució de productes, crear i gestionar la llista d’inventaris, assignar paràmetres i especificacions de producte, Disseny de banners publicitaris, emissió de certificats de regal i ofertes de descompte, etc..
 • CSV Exportar / Importar. El sistema permet pujar fàcilment la llista de productes mitjançant la característica d’exportació / importació CSV avançada que el sistema ofereix per defecte.
 • Plantilles sensibles de comerç electrònic. Amb BigCommerce, podeu seleccionar entre més de 100 plantilles de resposta sensible a la natura i totalment personalitzable. Tingueu en compte que la quantitat de temes actuals es proporciona segons les bases de pagament, però el cost és moderat i val la pena la qualitat de totes les plantilles proporcionades..

Cost: BigCommerce no és un sistema gratuït. Tot i això, hi ha l’oportunitat de provar les seves característiques durant 14 dies sense cost. Els plans de pagament inclouen 3 subscripcions, a saber:

 • Pla estàndard (29,95 dòlars / mes) – amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de disc, oportunitat d’afegir el nombre de productes requerit;
 • Pla més (79,95 dòlars / mes) – funcions de segmentació de clients, estalvi de carro abandonat;
 • Pla Pro (249,95 dòlars / mes) – SSL personalitzat, comentaris de Google i molt més;
 • Empresa (el cost depèn del tipus i de la complexitat del negoci) – una solució a mida individual per a grans empreses amb grans volums i ingressos de venda.

És possible estalviar un 10% del cost inicial realitzant el pagament anual. Finalment, el sistema ofereix un pla d’empresa única que no té un preu fixat i el cost del qual es discuteix en detall amb el responsable de producte en cada cas individual..

Vegeu també: Revisió de BigCommerce.

Proveu BigCommerce de forma gratuïta

Linia inferior

Tens raó d’iniciar un lloc web de comerç electrònic i cerques una alternativa més bona de Shopify? Hi ha molts serveis que hi poden oferir gust, capacitats, habilitats, objectius i pressupost. Els creadors de llocs web funcionen bé per a la quantitat de tasques de comerç electrònic prèvia i podeu triar-ne una que s’ajusti al vostre pressupost i que necessiti la majoria de les necessitats..

Hi ha molts llocs com Shopify; a la publicació només hem esmentat aquells que difereixen de Shopify al grup d’usuaris preferits (petita i mitjana empresa), característiques, preus i facilitat d’ús. Els constructors de llocs web SaaS són la millor solució per als propietaris de petites empreses i aquells empresaris, que vendran diverses desenes de productes.

Els avantatges de Wix, WooCommerce, Squarespace, Volusion i BigCommerce són evidents: la simplicitat del procés de creació web, la comoditat de l’ús del mòdul de comerç i plans de preus més assequibles. En qualsevol cas, té sentit provar aquestes alternatives i prendre la vostra elecció abans de llançar el vostre propi negoci.

Creeu una botiga en línia de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map