Alternatives Weebly

Alternatives Weebly


Weebly: és un creador de llocs web que permet crear blocs de qualitat, botigues en línia i llocs web de negocis. Ofereix moltes plantilles professionals, un editor pràctic i arrossegable, adapta les directrius pas a pas i altres funcions que contribueixen al procés de construcció web ràpid i eficaç.

Una varietat d’eines i opcions, però, pot semblar una mica desconcertant per als usuaris amb poc o cap coneixement de codificació en absolut. Es necessita temps per explorar i dominar totes les funcions del sistema. Aquesta és una de les raons principals perquè els usuaris busquin alternatives més senzilles de Weebly.

Les millors alternatives a Weebly

 1. WIX: la millor alternativa web
 2. WordPress – Alternativa Weebly autònomada (CMS)
 3. Shopify: la millor alternativa de comerç electrònic
 4. uKit: el creador de llocs web més barat i fàcil
 5. Flux web: Eina de disseny web i CMS responsius
 6. Squarespace: creador de llocs web tot en un

WIX: la millor alternativa web

WIX: la millor alternativa web

Wix – és el creador de llocs web que respon a diverses necessitats. Ofereix una flexibilitat suficient per crear diferents llocs sense habilitats de codificació. Si bé Weebly encara requereix una mica de coneixements tècnics, Wix és un solució molt més senzilla gràcies a l’editor que es deixa arrossegar i deixar anar i a la funció basada en AI. La tecnologia avançada integrada crea llocs web per a un usuari en funció de les seves expectatives.

A més, es poden beneficiar de funcions addicionals:

 • Plantilles responsives – Wix té probablement la major col·lecció de plantilles responsives entre altres constructors de llocs web SaaS. Actualment ofereix més de 500 temes per a qualsevol nínxol empresarial. Els usuaris poden triar entre carteres ja preparades, maquetes immobiliàries, llocs per a petites empreses, botigues digitals, etc. Totes les plantilles fan referència a una categoria en concret. A més, són gratuïtes per utilitzar, editar o personalitzar.
 • Wix App Market – Malgrat el fet que Weebly compta amb el seu propi App Center, Wix ofereix una selecció més àmplia de complements i ginys. Des de comptadors, galeries i formularis de contacte fins a analítiques i opcions de pagament, els usuaris poden connectar qualsevol servei amb un clic. Només cal una petita configuració manual. Una vegada més, els subscriptors de la plataforma tenen accés gratuït al mercat d’aplicacions.
 • Comerç electrònic – És fàcil construir una botiga digital amb Wix. Obteniu un conjunt complet d’opcions des de les plantilles de botigues en línia preparades amb funcions integrades al paquet de promoció personalitzada de Wix. L’editor ofereix un sistema de gestió de productes intuïtiu on podeu afegir i editar articles, pujar fotos, definir preus, connectar passarel·les de pagament i molt més sense habilitats tècniques..
 • WI ADI – la característica que fa del programari un dels creadors de llocs web més fàcils del mercat. La implementació de Intel · ligència artificial va permetre la creació de llocs llestos per anar en menys de 10 minuts. Un usuari només ha de proporcionar informació bàsica sobre el futur lloc web i negoci, mentre que el sistema triarà automàticament un disseny i un conjunt de funcions integrades sense necessitat de personalitzar el lloc..

Preu del wix: els usuaris poden beneficiar-se d’un pla gratuït il·limitat sense terminis. Tot i això, no proporciona accés complet a totes les funcions. A més, haurà de comprar un nom de domini per separat. No té sentit, ja que Wix és una solució única en una. Per només 13 dòlars al mes, obteniu un conjunt complet d’opcions a més d’un 1 any de domini i allotjament gratuïts. Els que tracten amb botigues en línia potser necessiten una mica més de recursos. El sistema ofereix plans de comerç electrònic espacial que comencen a partir de 23 dòlars al mes.

Proveu Wix gratis

WordPress: alternativa Weebly independent (CMS)

WordPress: alternativa Weebly alternativa (CMS)

WordPress – és un dels CMS de més llarga durada del mercat. El fet que inicialment es desenvolupés per a llocs basats en contingut, fa que WP sigui un millor alternativa a Weebly a l’hora de crear blocs, portals de notícies, revistes en línia, etc. El sistema de gestió de contingut de codi obert ofereix infinites capacitats de personalització. A més, sembla ser més flexible quant a la planificació del pressupost o l’elecció d’un lloc on allotjar el vostre lloc web.

D’una banda, el sistema no és tan fàcil de dominar per als principiants des del primer moment. Però, després d’haver descobert el seu funcionament, es beneficia d’una major flexibilitat i de les següents funcions:

 • Integració & Connectors – un lloc web de WordPress pot tenir tants plugins com necessiteu. La selecció de complements és aclaparadora. Aquí tenim tant plugins de pagament com les seves alternatives gratuïtes. Algunes estan disponibles a les bases de subscripció, mentre que d’altres, en pagament durant tota la vida. Des de formularis de contacte, calendaris, seqüències de comandes i codis de codi font fins a comerç electrònic, màrqueting per correu electrònic, campanyes publicitàries, efectes visuals i analítica en temps real, simplement trieu-ne la i instal·leu-la al tauler de control. Tingueu en compte que la majoria dels complements requereixen configuració i actualitzacions manuals. Però això es pot resoldre amb l’ajuda d’un allotjament optimitzat per a WP (Obteniu més informació al paràgraf “preu WordPress”).
 • Milers de plantilles – un altre motiu per optar per WordPress. Els usuaris poden seleccionar entre milers de literal plantilles gratuïtes i de pagament. La majoria de temes funcionen molt bé per a llocs web basats en contingut i altres tipus. Tot i que alguns semblen una mica similars, podeu personalitzar-los editant el codi font o amb l’ajuda de nombrosos plugins.
 • SEO i Gestió de contingut – WordPress és una de les plataformes més flexibles en termes de promoció de contingut i optimització de SEO. En primer lloc, el sistema és de codi obert. Vol dir que podeu editar el codi i fer-lo més fàcil per als motors de cerca. Es requereixen algunes habilitats tècniques. En segon lloc, diferents complements ajuden els usuaris a elaborar un format adequat de text que facilita la lectura del contingut i resulta més atractiu per als robots de cerca. Per últim, però no per això menys important, els usuaris poden editar configuracions de SEO avançades, com ara metadades, URL, paraules clau de focus, etc. Alguns serveis ajuden a veure si el contingut és llegible i prou amigable amb SEO.

Preu WordPress: Podreu editar i personalitzar el lloc web sense cap cost. Tanmateix, per viure en directe, necessitareu un domini i hosting. Els servidors optimitzats amb WP semblen ser assequibles. Ofereixen integració perfecta, complements automatitzats i actualitzacions del sistema, mitjans avançats de seguretat i un rendiment millorat. Bluehost no obstant això, és un dels millors proveïdors d’allotjament i recomanats per WordPress amb WP que costen des de 2,95 dòlars al mes.

Proveu WordPress ara

Shopify: la millor alternativa de comerç electrònic

Shopify: la millor alternativa de comerç electrònic

Shopify – és una plataforma orientada al comerç electrònic. Va ser desenvolupat per ajudar els empresaris i empreses a vendre productes en línia. Ofereix una funcionalitat millorada, no només per crear botigues digitals de qualsevol mida, sinó també per llançar campanyes de màrqueting, promocions, ofertes personalitzades i augmentar les vendes. La plataforma proporciona un conjunt de avantatges addicionals que convertir-la en una millor alternativa a Weebly en termes de comerç electrònic.

 • Sistema avançat de gestió de productes – A part de les imatges, títols i descripcions de productes de referència, Shopify ofereix una àmplia gamma d’eines per representar els vostres productes de la forma més atractiva. Aquí tenim galeries personalitzades ressalta els productes en 3D, funció d’elements destacats, mòduls de catàleg integrats, eines per establir descomptes o vendes, oferir cupons i codis promocionals, etc..
 • Passarel·les de pagament múltiples – vendre productes amb Shopify és fàcil. Podeu oferir solucions flexibles per al comprador a la cara si es poden integrar diversos mètodes de pagament amb un clic. A banda dels PayPal i Stripe tradicionals, el sistema compta amb suport per a Amazon Pay, Klarna, Worldpay i altres.
 • Ginys i aplicacions – la plataforma disposa de la seva pròpia App Store amb eines per evitar l’abandonament del carretó, instruments de promoció, compte enrere, deslizadors i galeries d’imatges de producte, gràfics de negoci, etc..
 • Eines analítiques – Els projectes de comerç electrònic requereixen analítica millorada i això és el que pot fer Shopify. El sistema té un quadre de comandament personalitzat per fer el seguiment de vendes i clients. Genera informes automatitzats amb els productes més favorables i més venuts, incloses sessions de compres o fonts d’ingressos. Els usuaris també poden beneficiar-se d’informacions de càmping publicitari i de promoció.
 • Integració POS – Shopify us permet ampliar la influència de venda i distribuir productes no només en línia, sinó també en llocs en directe. El sistema es pot integrar amb diferents solucions POS, com ara Square per vendre productes de marxandatge i productes físics.

Preu de la compra: Hi ha tres cassoles disponibles Shopify depenent de la mida de la botiga i de la quantitat de productes que vendreu. Els plans inclouen el pla bàsic, principal Shopify i avançat que té un cost de 29 $, 79 $ i 299 $ respectivament.

Prova a Shopify de forma gratuïta

uKit: el creador de llocs web més barat i fàcil

uKit: el creador de llocs web més barat i fàcil

uKit – és una plataforma senzilla que permet als usuaris crear llocs web llestos per a un cost i un esforç mínims. No requereix cap fons tècnic, mentre que el procés de construcció difícilment trigarà més de 30 minuts. A més, uKit és una solució tot-en-una. Significa un problema complicat quan es busca un vantatge o es registra un nom de domini. Els usuaris apreciaran una col·lecció de plantilles responsives amb configuracions de referència de base i funcions integrades.

 • Ideal per a necessitats petites empreses – uKit és la millor plataforma per crear carteres professionals, pàgines de destinació, llocs de petita empresa o llocs d’una sola pàgina. Degut a la facilitat d’ús, no es pot completar amb Weebly en termes de personalització, però és sens dubte una alternativa més barata i senzilla per als novells que vulguin crear una representació en línia ràpidament..
 • Plantilles responsives – la col·lecció de plantilles és força àmplia. Conté uns 400 temes i cadascun d’ells es presenta elegant. Funcionen bé en diferents dispositius i disposen d’una opció d’edició i edició prèvia per a mòbils. A les categories disponibles, els usuaris poden trobar diferents dissenys per crear pàgines de destinació, carteres o fins i tot petites botigues digitals amb aplicacions i complements ja integrats.
 • Comerç electrònic – Malgrat que les botigues digitals no són la principal especialització uKit, la plataforma continua oferint una funcionalitat de comerç electrònic de referència. És bo per als empresaris que només volen començar amb un nombre reduït de productes per vendre en línia. La funcionalitat simplificada inclou eines de gestió de productes intuïtives, passarel·les de pagament integrades, instruments de gestió de carretons i molt més.

preu uKit: cadascun dels 4 plans disponibles inclou una prova gratuïta de 14 dies. Si necessiteu un lloc senzill per a petites empreses o una cartera, el pla mínim que costarà 5 dòlars al mes seria suficient. El pla bàsic és per a usuaris que necessiten informació i estadístiques avançades. Costa 10 dòlars mensuals. Hi ha una subscripció a eCommerce independent que té un cost de 12 dòlars i un pla Pro de 15 dòlars amb possibilitats de codificació per a usuaris experimentats.

Proveu d’Ukit gratis

Flux web: Eina de disseny web i CMS responsius

Flux web: Eina de disseny web i CMS responsius

Webflow: és una plataforma desenvolupada per a professionals amb experiència. Tant Webflow com Weebly estan enfocats a desenvolupadors web dedicats, però de manera diferent. La diferència clau és que Webflow té el seu sistema de gestió de contingut personalitzat que facilita als usuaris treballar amb el programari.

 • CMS avançat – el sistema té el seu costum Eina CMS per editar i gestionar el contingut in situ. Permet afegir textos, contingut multimèdia, imatges, etc. Els usuaris tenen la possibilitat de crear la plantilla de disseny i aplicar-la a diferents pàgines, així com identificar el tipus de contingut amb camps personalitzats prèviament dissenyats. Les funcions CMS addicionals inclouen el treball col·laboratiu amb altres desenvolupadors i dissenyadors web.
 • Dissenyador de llocs personalitzats – aquesta funció serà útil per a desenvolupadors que treballen amb HTML / CSS / JS. És un instrument d’automatització que ajuda a editar el codi font sense programar. Tot el que necessiteu és seleccionar una funció necessària i ajustar-la mitjançant l’Editor del lloc a qualsevol lloc de la pàgina. Quan diem “funció”, ens referim a alguns elements, components o parts de la disposició del lloc.
 • Animació – Webflow proporciona instruments d’interacció avançats fora de caixa. La funció d’animació és un d’ells. La idea és donar vida a tots els elements de la pàgina. La funció es pot aplicar a qualsevol component des d’un bloc de menú a un determinat tros de contingut fent que es mogui cada cop que un usuari interactua.

Preu del flux web: la plataforma ofereix opcions de preus flexibles que es divideixen en dues grans categories: el lloc web i els plans de comptes. Els plans del lloc web estan disponibles en tres opcions principals amb un cost de 12 dòlars, 16 dòlars i 36 dòlars al mes. També hi ha un paquet separat per a les necessitats de comerç electrònic. Els plans de comptes inclouen Starter, Lite i Pro que costen 0 $, 16 $ i 35 dòlars al mes. Els usuaris poden provar cada paquet de forma gratuïta.

Proveu ara el flux web

Squarespace: creador de llocs web tot en un

Squarespace: creador de llocs web tot en un

Squarespace: és un creador de llocs web que ofereix plantilles molt flexibles que es poden canviar i editar per crear un disseny realment únic per al futur lloc web. El procés de construcció és molt més fàcil que amb Weebly, no requereix habilitats tècniques, mentre que els temes responsius semblen molt elegants i actualitzats. El creador de llocs web pot satisfer diverses necessitats. És bo també per a comerç electrònic.

 • Disseny elegant de plantilles – la col·lecció de temes té més de 90 dissenys diferents. Semblen excel·lents i responen 100%. La majoria de maquetes es refereixen principalment a blocs i llocs de petites empreses. Tot i això, la secció de comerç electrònic també ofereix diverses plantilles de botiga en línia que tenen una bona aparença. Tots els temes són fàcils de modificar. Els usuaris poden editar tots els elements, reorganitzar components, canviar l’estil, etc..
 • Creador de pàgines de coberta – un gran instrument per crear pàgines de destinació professionals sobre la marxa. Conté una trentena de plantilles pre-dissenyades amb accés a HTML / CSS. La funció de personalització del codi només està disponible amb plans Premium.
 • Comerç electrònic – si voleu vendre en línia, la plataforma ofereix un sistema de gestió de productes intuïtiu amb la possibilitat d’integrar PayPal, Stripe o Apple Pay. Els usuaris poden ordenar articles per categories, editar preus, definir imatges, descripcions i informació addicional. Hi ha un sistema d’alerta integrat que fa el seguiment de la quantitat de productes que existeixen en ions i que l’avisa quan us quedeu amb algun element.
 • Eines de promoció – per augmentar el trànsit i millorar la satisfacció dels usuaris, Squarespace ofereix opcions de màrqueting que inclouen cupons d’enviament gratuït, publicacions emergents d’anuncis, ofertes personalitzades, anuncis de vendes propers i molt més..

Preu de l’espai: Els quatre plans disponibles de Squarespace inclouen un cost personal de 12 dòlars mensuals (dues vegades superior si es compara amb el pla de Weebly Starter), Negocis (18 dòlars al mes), Comerç electrònic bàsic (26 dòlars al mes) i Comerç electrònic avançat (40 dòlars al mes). Els preus s’indiquen en cas de facturació anual. En realitat, el mateix preu.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

Conclusió

Weebly és un bon creador de llocs web que podeu utilitzar per crear i gestionar pàgines de destinació de qualitat, llocs web d’empreses i botigues en línia. El sistema té molt a oferir als usuaris i el seu conjunt de funcions continua desenvolupant-se ràpidament. Tanmateix, no és del tot còmode i fàcil d’utilitzar per a principiants. Falta una mica les opcions arrossegar i deixar anar i requereix temps per dominar-les.

Els usuaris, que sempre manquen de temps i d’esforç per explorar Weebly, poden seleccionar entre les plataformes revisades que valen alternatives per al creador de llocs web amb múltiples avantatges i paràmetres específics per oferir. Independentment de qualsevol alternativa que us faci, We no es penedirà. Aquests serveis són els líders de la llista dels millors creadors de llocs web. Sens dubte val la pena utilitzar!

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me