Alternatives Mobilitzar

Alternatives Mobilitzar


Mobirise (la versió actual és 4.12.3): és senzill, convenient i convenient constructor de llocs web assequible. Es va llançar tenint en compte les necessitats de tecnologies no tecnològiques i permet crear llocs web d’ús comercial i no comercial sense cap cost, que ofereix una àmplia gamma d’opcions i eines que són senzilles i senzilles per a usuaris amb una taxa d’expertesa diversa..

L’únic desavantatge notable d’això creador de llocs web fora de línia és la incapacitat de publicar un lloc web just després de la creació. Per fer-ho, heu de preocupar-vos del problema elecció d’allotjament, seleccionant les opcions més adequades a les vostres necessitats. Per a aquells usuaris que no vulguin implicar-se en aquest problema, hem revisat algunes de les millors alternatives de Mobirise.

Les millors alternatives a Mobirise

 1. WIX: la millor alternativa de mobilització (SaaS).
 2. WordPress: alternativa de plataforma d’allotjament gratuïta (CMS).
 3. Webflow – Programari de disseny web similar a Mobirise.
 4. Pinegrow: editor web alternatiu per a professionals.
 5. Web Designer: programari de desenvolupament de llocs web de Google.

WIX: la millor alternativa de mobilització (SaaS)

WIX: la millor alternativa de mobilització (SaaS)

Wix – és el millor creador de llocs web tot en un amb totes les eines necessàries ja incloses al pla. Els usuaris no han de cercar un proveïdor d’allotjament o un registrador de dominis per separat. Això és el que fa de Wix a solució més flexible i senzilla que Mobirise.

Tens l’oportunitat de crear un lloc i pots viure en directe immediatament. A més, la plataforma és perfecta per als novells que necessitin crear qualsevol tipus de lloc web, des d’un bloc o una cartera professional fins a botigues digitals completes o llocs de petites empreses.

 • Plataforma polivalent – A part dels paquets integrals, Wix pot satisfer necessitats diverses. Ajuda a crear llocs basats en contingut, així com a mercats en línia. Els usuaris podran triar entre centenars de plantilles preparades ja que es refereixen a un nínxol concret. Tots tenen un 100% de resposta. A més, els temes de Wix tenen un aspecte bo i tenen ginys necessaris sense necessitat de personalitzar-los. N’hi ha prou amb afegir contingut, penjar imatges i aconseguir-se en línia en hores malgrat el tipus de lloc o la complexitat del lloc web.
 • Editor avançat de llocs web – A banda de la intuïtiva funcionalitat d’arrossegar i deixar anar, Wix inclou un conjunt d’eines d’edició potents. Els usuaris poden afegir nous elements i moure’ls per la pàgina. Podeu editar una maqueta prèviament dissenyada o crear una estructura de pàgina nova en blanc. El principal avantatge és que el procés no requereix habilitats de codificació. Si encara voleu fer una mica de codificació, Wix Corvid ofereix als usuaris experimentats la possibilitat de desenvolupar funcions exclusives per desenvolupar-les per satisfer les seves necessitats empresarials..
 • Plataforma conduïda per AI – el sistema s’ha implementat correctament Tecnologies basades en AI lliurat per Wix ADI. L’eina simplifica el procés de creació i permet als novells crear llocs web llestos per començar en diversos minuts. L’usuari només ha d’indicar el nínxol, el tipus de lloc web i altres detalls mentre el programari oferirà una maqueta preparada, que inclou complements, serveis integrats, etc..
 • Comerç electrònic – Per a aquells que vulguin vendre productes en línia, Wix ofereix dissenys de botigues digitals dissenyats prèviament a més de pàgines de productes gestionables, opcions de pagament i serveis de tercers per integrar-los. Els usuaris també obtindran accés a instruments de promoció, cupons i altres ofertes especials.

Preu del wix: els usuaris poden provar Wix sense cap cost gràcies a un pla gratuït. Tot i això, és molt limitat i no ofereix molta flexibilitat. Tu podries escolliu un pla de pagament en funció dels vostres objectius amb un allotjament i domini ja inclosos. Un pla Combo funciona excel·lent per a llocs de petita empresa o carteres. Té un cost de 13 dòlars mensuals i proporciona accés a totes les plantilles de Wix així com al App Market. Si necessiteu una botiga digital, podeu triar entre diversos plans de comerç electrònic que comencen a partir de 23 dòlars al mes.

Proveu Wix gratis

WordPress: alternativa de plataforma d’allotjament gratuïta (CMS)

WordPress: alternativa de plataforma d'allotjament gratuïta (CMS)

WordPress – és un allotjament independent de codi obert sistema de gestió de continguts. Igual que amb Mobirise, WP requereix allotjament addicional per conservar els vostres fitxers del lloc web. Però la diferència és que podreu triar entre diverses solucions de servidors optimitzades per WordPress proporcionades per aquests proveïdors d’allotjament de confiança M’agrada Bluehost, per exemple. Ofereixen integració perfecta, domini gratuït i altres avantatges necessàries per llançar i mantenir un lloc web.

Els principals avantatges de WordPress inclouen:

 • Selecció més gran de temes – WordPress no té competència quan es tracta de temes. Els usuaris poden optar per formar milers de plantilles responsives, ja sigui que necessiten un bloc, fòrum, lloc per a petites empreses, botiga en línia, etc. Tots els temes estan dissenyats per desenvolupadors de tercers. Alguns d’ells són gratuïts mentre que d’altres paguen. Tot i això, fins i tot les plantilles gratuïtes es pot personalitzar fàcilment en cas de tenir prou habilitats de codificació.
 • Llibertat de disseny total – el terme “codi obert” significa un control complet sobre el codi font del lloc web. Els usuaris poden editar o modificar fàcilment qualsevol dels elements, blocs i components de la pàgina. També podeu dissenyar funcions pròpies, afegir scripts personalitzats, etc.
 • Plugins per a qualsevol necessitat – La llibertat de personalització està garantida per milers de complements disponibles, complements, widgets i serveis de tercers que es poden connectar amb un parell de clics. O bé voleu centrar-vos en el lloc web SEO, connectar eines analítiques, crear formularis de contacte atractius o afegir mitjans addicionals de seguretat, simplement trieu i activeu el complement que necessiteu.
 • Eines de gestió de contingut – WordPress és la plataforma definitiva per gestionar contingut. Originalment va ser desenvolupat per bloggers. Els usuaris tindran tots els instruments de format de text necessaris, eines per publicar publicacions de blocs, crear categories de contingut separades, etiquetes d’articles i molt més. Obtindreu accés a opcions de publicació integrades que us permetran crear textos i pàgines que facin ús del SEO.

Preu WordPress: per començar a utilitzar WordPress, no cal que pagueu ni un cèntim. Tanmateix, necessitareu un lloc on allotjar el vostre futur lloc web mentre es paguen alguns complements, plantilles i serveis de tercers. p style = “text-align: justify;”>Bluehost combina totes aquestes coses i les gestiona per a l’usuari. El proveïdor d’allotjament ofereix solucions de servidor optimitzades per a WP, que inclouen paquets de seguretat del lloc web, rendiment excel·lent, accés a plugins i temes, integració completa amb CMS, etc. El preu va des de 2,95 dòlars al mes..

Proveu WordPress gratuïtament

Webflow – Programari de disseny web similar a Mobirise

Webflow - Programari de disseny web similar a Mobirise

Webflow: és un programari flexible amb suport per a HTML, JS i CSS. És bo tant per als novells que no saben codificar com per als dissenyadors web professionals que vulguin treure el màxim rendiment a mida CRM, elements de disseny, animació i efectes visuals.

Algunes de les funcions del flux web són similar a Mobirise. No obstant això, ofereix més avantatges que inclouen allotjament, edició en línia, grans eines cooperatives, etc.

 • Plantejament visual – Webflow ha establert un enfocament exclusiu de creació de llocs web on es presta una gran atenció a la visualització. Tot i que no sabeu codificar, podeu afegir animació 3D i efectes visuals complexos, mentre que el sistema us farà la codificació.
 • Una gamma de components – des de contenidors i pestanyes de codis incrustats fins a navegació de lloc web responsiva, compartició social, text i altres elements: trieu un component i trieu la ubicació que necessiteu a la pàgina sense interactuar amb el codi font..
 • Hosting Inclus – la plataforma inclou instal·lacions d’allotjament. Significa que podeu anar en directe amb el vostre lloc web un cop hagueu finalitzat la personalització. El programari promet un 99,9% de temps de funcionament, actualitzacions instantànies del sistema, un nom de domini personalitzat, còpies de seguretat de llocs web diàriament i molt més.
 • Eines d’aparadorisme – cada usuari de flux web té l’oportunitat de destacar les seves habilitats, els darrers treballs, els resultats, etc. Un cop us hàgiu subscrit, una cartera pública es connectarà automàticament al vostre compte. Pot incloure enllaços al vostre propi lloc web i us permetrà desenvolupar una marca personal.

Preu del flux web: podeu triar entre quatre dels plans generals del lloc que inclouen bàsics (12 dòlars mensuals), CMS (16 dòlars al mes), Negocis (36 dòlars) i Enterprise (negociable) subscripcions, a més d’ofertes de comerç electrònic separat de Webflow. Si necessiteu vendre productes en línia, afegiu un pla Standard, Plus o Advanced que tingui un cost de 29, 47 $ i 212 $ al mes, respectivament..

Proveu el flux web gratuïtament

Pinegrow: editor web alternatiu per a professionals

Pinegrow: editor web alternatiu per a professionals

Pinya – és una plataforma per a professionals que desitgen beneficiar-se d’una gamma de components Bootstrap i Foundation. El programari permet construir i gestionar diverses pàgines simultàniament mitjançant estil CSS amb suport per a MENYS i SASS. Es pot utilitzar per crear temes de WordPress i també en llocs web basats en HTML completament presentats. Igual que Mobirise, Pinegrow és una aplicació que es pot descarregar disponible per a Windows i Mac. Però aquestes són les úniques coses comunes entre dues plataformes.

Les funcions de Pinegrow són les següents:

 • Pàgines estàtiques a WP – A partir d’ara, els usuaris de Pinegrow són capaços de convertir les seves pàgines HTML estàtiques en temes de WordPress (però no viceversa). L’únic que necessiteu és establir els paràmetres necessaris a l’editor per afegir un disseny existent i afegir l’acció de WordPress. Aleshores, podeu exportar una plantilla WP llesta.
 • Pàgines WordPress de Scratch – la plataforma facilita la creació de temes de WordPress completament destacats. El sistema ofereix una selecció d’elements de WordPress dissenyats prèviament que es poden afegir amb un clic. Inclouen publicacions, adreces d’interès, categories, navegació, etc..
 • Editor intel·ligent arrossega i deixa anar – tot i que està dissenyat per a pros, el sistema continua tenint una funció arrossegar i deixar anar per tal de reordenar els elements existents, moure nous blocs, clonar components necessaris, afegir o eliminar diferents elements HTML.
 • Cinturó d’arrencada & Fundació – Pinegrow té una biblioteca de components marcats preparats. Els usuaris podran accedir a controls visuals de disseny, redimensionar columnes, modificar graelles i personalitzar temes mitjançant eines que s’apliquen tant a Bootstrap com a Foundation.

Preu del pi: per començar a utilitzar el programari, heu de tenir instal·lada l’aplicació. És compatible tant amb Windows com amb MAC. Els usuaris poden triar entre tres llicències bàsiques disponibles com a subscripció per a tota la vida. La llicència inclou Standard, Pro, ad Pro Pro amb WordPress que costa 49 $, 99 $ i 149 dòlars al mes respectivament.

Proveu Pinegrow gratis

Web Designer: programari de desenvolupament de llocs web de Google

Web Designer: programari de desenvolupament de llocs web de Google

Dissenyador web – és un creador de llocs web desenvolupat per Google per crear pàgines amb resposta a HTML5. Igual que Mobirise, el sistema és ideal per a principiants que vulguin crear contingut, pàgines i banners d’anuncis visualment atractius sense embolicar el codi. El principal avantatge del Dissenyador Web és que el programari està disponible com a aplicació gratuïta que es pot descarregar en lloc del producte veí, Google Sites.

Entre les funcions addicionals de la plataforma s’inclouen:

 • Posicionament dels elements – la funció està habilitada per la funció Disposició de fluids que permet canviar la mida, l’amplada i altres paràmetres de l’element. Els usuaris poden modificar cada contenidor sense accedir al codi font.
 • Configuració d’esdeveniments – Dissenyador web permet configurar esdeveniments i fer que el contingut sigui més atractiu per als usuaris. Tens l’oportunitat d’afegir galeries, implementar gestos físics i efectes visuals, com ara rotació o sacsejades per a dispositius mòbils.
 • Components arrosseguats i soltats – trieu el contenidor o element que necessiteu i passeu-lo a la ubicació necessària de la pàgina. Els usuaris poden seleccionar control lliscant, galeries, mapes, reproductors de vídeo i altres blocs.
 • Integració – una característica única que només té el dissenyador web. El sistema es pot integrar amb Google Drive. A més de la possibilitat d’actualitzar documents i fitxers multimèdia del lloc web, es pot utilitzar per previsualitzar qualsevol de les vostres creacions en línia en un navegador. A més, està connectat de manera predeterminada amb altres serveis de Google, com ara Search Console, G Suite i Google Analytics.

Preu del dissenyador web: la plataforma és lliure d’utilitzar. Baixeu l’aplicació i comenceu a crear la pàgina web.

Proveu el dissenyador web gratuïtament

Conclusió

Mobirise – Sens dubte, és el primer sistema que em vénen al cap quan es tracta de l’elecció del creador de llocs web fora de línia. Això és perquè és molt fàcil, convenient i gratuït. L’únic inconvenient greu de la plataforma és l’allotjament, que s’ha d’escollir per separat. Això requereix una inversió addicional de temps, diners i esforç.

Per als usuaris que no ho creuen convenient, les alternatives esmentades semblen una opció més simple. Tots són prou decents i sens dubte val la pena atenció. Vés endavant per provar els sistemes per definir el propi guanyador!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me