Alternatives de Wix

Alternatives de wix


Pot recomanar un creador de llocs web com Wix? – és una de les preguntes més populars que obtinc a través del formulari de comentaris i comentaris.

La resposta depèn del que vulgueu dir amb “com Wix”. Com qualsevol altre creador de llocs web, Wix és un servei web polifacètic que té molts aspectes: un conjunt de funcions, suport tecnològic, plantilles, facilitat d’ús, etc..

Per tant, quan diuen “llocs web com Wix”, diferents usuaris poden significar característiques diferents: mentre que alguns esperen obtenir centenars de plantilles modernes, d’altres busquen un creador de llocs amb una biblioteca d’aplicacions com Wix App Market, o un intuïtiu entorn d’edició arrossegar i deixar anar.

Tant si heu provat Wix com no us ha agradat o voleu una cosa més barata, o simplement voleu comparar Wix a la competició, podeu prendre una nota d’altres similars per plataformes de cost i funcionalitat. Afortunadament, l’elecció és bastant extensa i hi ha diverses maneres de triar:

Si teniu raó d’iniciar la cerca, però no podeu decidir quin sistema necessiteu exactament, té sentit explorar i provar diversos serveis alhora per comparar les seves característiques principals. Abans de fer-ho, però, potser tindreu el desig de comprovar les comparacions dels serveis més reconeguts. Comencem llavors!

Constructors de llocs web en línia: les millors alternatives de wix

Els creadors de llocs web són coneguts per la seva facilitat d’ús, que no compromet l’aspecte de la funcionalitat. Podeu utilitzar-los per crear diversos tipus de projectes carregats de funcions, seguint pautes detallades que simplifiquen notablement el procés de disseny web.

Aquests serveis són fàcils d’utilitzar i ofereixen una rica gamma de funcions, eines i opcions que redueixen al mínim tot el problema de l’edifici web. A més, la majoria de creadors de llocs web vénen amb tarifes assequibles, així, permetent escollir la subscripció més adequada.

Hem revisat els creadors de llocs web amb funcions més populars i populars que podeu utilitzar com a alternativa de 5 millors Wix en funció de les tasques de disseny web que vau establir. Aquí van.

1. uKit: la millor alternativa de wix

Creador de llocs web uKit

uKit: és la millor alternativa de Wix destinada a les empreses petites i que ofereix plantilles completament adaptades. El sistema funciona bé per dissenyar pàgines de destinació, llocs web promocionals i llocs de petites empreses, però inicialment es crea tenint en compte les necessitats dels empresaris..

El creador de llocs web és un dels sistemes més fàcils al modern nínxol de disseny web. També és una de les plataformes més carregades de funcions quan es tracta del desenvolupament de webs de negocis. El sistema inclou un editor d’arrossegar i deixar anar i permet controlar cada pas del procés de disseny web en mode WYSIWYG. Té un tauler de control intuïtiu, comprensible fins i tot per als principiants.

Tot el procés de creació d’un lloc web d’empresa amb uKit no triga més d’un parell d’hores, ja que no es requereix un coneixement especial sobre codificació per llançar un projecte amb la plataforma. Inicialment creada tenint en compte l’enfocament empresarial, uKit ofereix una rica col·lecció de plantilles sensibles al nínxol que donen resposta a desenes de categories per simplificar la cerca dels usuaris.

Comerç electrònic: uKit ofereix una funcionalitat de comerç electrònic avançada, per la qual cosa és possible crear i gestionar una petita botiga en línia en un període de temps molt curt aquí. Per fer-ho, podeu activar el mòdul de comerç electrònic que el sistema ofereix o integrar-lo Complement Ecwid. També hi ha la possibilitat de connectar PayPal o Wallet One a la vostra botiga web uKit.

A més de la funcionalitat integrada, també podeu integrar serveis externs al vostre lloc web. Això contribueix a un millor rendiment del lloc web i encoratja les persones a utilitzar el sistema. Alguns dels serveis que podeu integrar són CRM, LiveChat, widgets Mailchimp etrc.

Cost: La política de preus uKit destaca entre la multitud, ja que el sistema és una de les solucions més barates de construcció web contemporània. A dia d’avui, ofereix 4 plans. Tot i que, aquí no hi ha cap pla gratuït, el sistema encara permet provar les seves funcions mitjançant un període de prova gratuït. Els plans de pagament disponibles avui inclouen: Mínim (4 dòlars / mes), Bàsic (8 dòlars / mes), comerç electrònic (9,6 dòlars / mes) i Pro (12 dòlars / mes). El cost dels plans pagats arriba a les expectatives, mentre que el conjunt de funcions que s’inclouen a aquest cost val la pena definitivament.

Llegiu també:
Revisió uKit.
Comparació uKit vs Wix.

Proveu d’Ukit gratis

2. Weebly: el concursant de Wix més destacat

Creador de llocs web Weebly

Weebly – és l’alternativa Wix amb més funcions, que permet crear diferents tipus de llocs web, incloses pàgines promocionals, llocs web d’empreses, carteres, blogs, pàgines de destinació i fins i tot botigues en línia. L’editor integrat al navegador també es basa en els principis WYSIWYG i arrossegament i solta. És intuïtiu, ràpid i modern.

El creador de llocs web es va crear inicialment tenint en compte una finalitat de creació de blocs i, per tant, proporciona una experiència excepcional opcions de blog. El servei permet publicar i programar publicacions, seleccionar opcions de compartició de xarxes socials fins i tot per a articles programats, especificar metaetiquetes, triar el sistema de comentaris més adequat per als usuaris del vostre bloc, afegir capçaleres i peus de pàgina personalitzats per a les vostres publicacions, etc..

Comerç electrònic: L’abril de 2018, Weebly va ser adquirida per Square, que ha donat al servei un focus potent de comerç electrònic. El sistema fa possible la creació de botigues web funcionals gairebé en poc temps. Ofereix un còmode carro integrat, recuperació segura de la compra, seguiment d’inventaris, gestió del producte còmoda, cerca potent de productes filtrats, plantilles de comerç electrònic modernes, allotjament gratuït, optimització avançada de motors de cerca, integració de contingut i comerç electrònic, eines útils de gestió de comandes, opcions de pagament versàtils i funcions d’enviament flexibles. La creació de llocs web de comerç electrònic no ha estat mai senzilla abans!

Weebly ofereix una característica avançada de membres, que permet crear nous usuaris i assignar-los rols. Això contribueix a una estreta cooperació amb els clients i, per tant, garanteix un resultat digne. A més, el sistema proporciona eines de màrqueting de correu electrònic potents per ajudar al vostre negoci a créixer. Aquests inclouen plantilles i disposicions de nínxol professionals, funció de creació de llistes de correu electrònic, estadístiques de màrqueting, eines de suport efectives i una comunitat d’usuaris robusta. El servei també inclou un creador de correu electrònic arrossegar i deixar anar que permet crear impressionants correus electrònics per atraure l’atenció de futurs clients.

Cost: Parlant sobre l’aspecte del cost, Weebly té una versió gratuïta que no acaba de publicar, que no té banners publicitaris. En el seu lloc, hi ha un petit enllaç Weebly al peu de pàgina, que no és capritador de l’atenció en absolut. A més, el sistema té quatre plans de pagament. Un pla gratuït permet esbrinar les funcions del sistema per saber si compleix les vostres necessitats o no. Aquests són: Gratuït (0 dòlars), Connecta (4 dòlars / mes), Inici (8 dòlars / mes), Pro (12 dòlars / mes) i de negocis (25 $ / mes). A més, el creador de llocs web té una subscripció avançada de comerç electrònic, és a dir, un Pla de rendiment que costa 38 dòlars / mes.

Llegiu també:
Weebly Review.
Comparació Weebly vs Wix.

Proveu Weebly de forma gratuïta

3. Espai: el competidor de wix més impressionant

Espai d’espai

Squarespace: és un altre substitut popular de Wix, especialment per a aquells usuaris, que tenen com a objectiu expressar les seves idees creatives alhora que construeixen projectes professionals. El sistema és una bona elecció per dissenyar carteres, petites botigues web digitals, webs de negocis i blocs, però també es pot utilitzar per crear altres tipus de projectes..

Val la pena esmentar que Squarespace no és prou fàcil d’utilitzar, si no disposeu, almenys, de coneixements bàsics de disseny web ni d’experiència. La seva interfície i el quadre de comandament són una mica complicats i sobrenaturats amb eines, opcions i elements de disseny web. Es necessita temps per explorar-les i dominar-les.

Squarespace té una col·lecció de plantilles responsives, però el seu nombre no és tan extens en comparació amb Wix. La qualitat dels temes, però, és prou alta per donar un aspecte professional al vostre projecte. Pel que fa al conjunt de funcions, la plataforma abunda en funcions, eines i opcions potents. Té un logotip de la pàgina de portada & Eina d’edició de títols, Editor de pàgines de compra per a botigues digitals, editor d’estil avançat, opcions d’edició HTML / CSS, etc..

Comerç electrònic: El creador de llocs web permet llançar i gestionar botigues en línia petites i mitjanes on es poden vendre productes físics i digitals. Entre les funcions de comerç electrònic que ofereix el servei, té sentit mencionar el carret de compra integrat, el certificat SSL gratuït, l’opció de visualització de diversos productes, la funció d’incrustació de vídeo i molts més.

Com a eina de creació de cartera, Squarespace atorga accés a diverses opcions d’edició d’imatges. Amb un editor d’imatges convenient, els usuaris poden carregar i organitzar galeries de fotos, seleccionar entre milions de fotos de qualitat de la col·lecció integrada de Getty Images, definir els focus d’imatges amb l’eina Focal Point Control i editar fotografies amb l’actual Adobe Editor Editor..

Cost: La política de preus del sistema és moderada. El sistema té una prova gratuïta de 14 dies i quatre subscripcions de pagament: Personal (12 dòlars / mes), Negocis (18 dòlars / mes), Bàsic (26 $ / mes) i avançat (40 dòlars / mes).

Llegiu també:
Revisió de l’espai.
Comparació de Squarespace vs Wix.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

4. Creador de missatgeria instantània: l’alternativa de wix més fàcil

Creador de missatgeria instantània

IM Creator: és l’alternativa més oriental a Wix. Aquest creador de llocs web funciona excel·lentment per a estudiants i creatius. Ofereix un conjunt complet de funcions necessàries per crear llocs web impressionants i visualment atractius com carteres, pàgines de destinació, llocs web promocionals, petits llocs de comerç electrònic etc. Aquest creador de llocs web de núvols és molt convenient i entenedor per a tothom i no cal que en tingueu especifics. habilitats de codificació per treballar-hi.

El creador de llocs web ofereix àmplies opcions de blogging, funcionalitat de comerç electrònic, suport arrossegar i deixar anar, interfície intuïtiva i altres funcions que asseguren un procés de creació web ràpid i eficaç..

Una altra característica que fa que el sistema es distingeixi de la multitud és la col·lecció de plantilles sensibles>. Siguin quins siguin els dispositius mòbils que utilitzeu els vostres clients i els vostres clients per navegar per un lloc web, us resultarà impressionant ajustant-vos a les diferents mides i resolucions de pantalla. Les plantilles han estat dissenyades per professionals que tenen en compte les necessitats dels creatius.

IM Creator és un d’aquests creadors de llocs web que proporciona opcions d’etiquetatge blanc per a tothom, que vulgui utilitzar el sistema sota una altra marca. Fins i tot hi ha un pla especial per a clients disposats a fer ús de l’opció d’etiqueta blanca. Això ajuda a crear la confiança dels clients i augmentar la popularitat del vostre negoci.

Cost: Un dels principals avantatges de IM Creator és que el sistema és absolutament gratuït per a estudiants, projectes no comercials i missatges publicitaris. Ofereix connexió de nom de domini individual, allotjament il·limitat, sense pancartes d’anuncis del sistema i altres avantatges. Quant als plans de pagament, IM Creator ofereix tres subscripcions. Aquests són: Gratuït (0 $ / mes), Premium (8 dòlars / mes) i Etiqueta Blanca (350 dòlars / any). El Pla de les etiquetes blanques funciona excel·lentment per als venedors i els empresaris. Permet als usuaris obtenir el control del sistema sota les seves pròpies marques. A més, el pla ofereix allotjament il·limitat i una oportunitat per llançar llocs web premium.

Llegiu també:
Revisió de creadors de missatgeria instantània.

Proveu IM Creator gratis

5. Shopify: la millor alternativa per a comerç electrònic

Compra el programari de comerç electrònic

Shopify: és la millor alternativa de comerç electrònic a Wix. Tot el seu ventall de funcions està centrat en llançar petites i grans botigues en línia professionals i rendibles. El creador de llocs web és més complicat en comparació amb Wix. Es necessita temps per explorar el conjunt de funcions, les eines i les opcions, però, si aconsegueu fer front, us donarà l’oportunitat de llançar una botiga web de qualsevol mida. Per als usuaris que s’han acostumat a gestionar les seves botigues web en moviment, Shopify ofereix una aplicació còmoda per a iOS i Android.

Com un potent programari de comerç electrònic, Shopify ofereix funcions avançades de gestió de botigues. Permet explorar els perfils de clients, connectar-se a solucions d’acompliment i obtenir devolucions automàtiques de comandes. Shopify també s’integra amb aplicacions, que simplifiquen el negoci de dropshipping.

El creador de llocs web té el terminal POS (Advanced POS) avançat, que us permet llançar i gestionar llocs web de comerç electrònic, afegir i vendre diversos productes, utilitzar el terminal de targetes externes disponible i realitzar altres accions. També és possible acceptar comandes en mode fora de línia i crear tants comptes com necessiteu aquí.

Shopify s’integra fàcilment amb diversos serveis externs que augmenten el rendiment de la botiga web. Alguns d’ells inclouen Xero, Quickbooks, PayPal, xarxes socials, etc. Si teniu un compte d’Amazon Marketplace, també podeu sincronitzar-lo amb el que teniu a Shopify. Això augmentarà el volum de vendes del producte i contribuirà a la promoció del producte.

Cost: Els plans de preus de Shopify són versàtils, que depenen de les funcions amb què es presentin. El cost del sistema, però, és encara més car en comparació amb el de Wix. Això s’explica pel fort enfocament de comerç electrònic del creador de llocs web i, per tant, per l’increment de les despeses d’edificació del web. Actualment, els usuaris de Shopify poden triar entre els següents plans: Lite (9 dòlars / mes), Shopify bàsic (29 $ / mes), Shopify (79 $ / mes), Shopify avançat (299 dòlars / mes). Com més car és el pla, més funcions comporta, òbviament.

El creador del lloc web no cobra cap comissió de transacció. Tot i així, hi ha despeses addicionals necessàries per realitzar pagaments amb targeta de crèdit. Per a aquells usuaris que desitgin provar les funcions del creador de llocs web abans de fer la tria, Shopify ofereix un període de prova gratuït, que dura 14 dies..

Llegiu també:
Revisió de Shopify.
Comparació de Shopify vs Wix.
Canviant de Wix a Shopify – una guia detallada.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Programari de creador de llocs web fora de línia com Wix

Els constructors de llocs web en línia no són les úniques eines que podeu utilitzar com a substituts dignes de Wix. Hi ha també programari de construcció web fora de línia, que inclouen una funcionalitat avançada, una comoditat i us poden garantir un bon resultat, atès que esteu preparats per invertir un cert esforç i temps treballant amb ells.

La cosa és que aquests sistemes requereixen descàrrega i instal·lació prèvia. Molts d’ells també impliquen la necessitat de dominar els seus conjunts de funcions per aprofitar-los encara més. Vegem les eines de programari de generador de llocs web fora de línia més funcionals i funcionals.

1. Mobirise: la millor alternativa sense connexió en línia

Mobirise Main

Mobirise – és la millor alternativa fora de línia a Wix, disponible per a Android, Mac i Windows. El sistema funciona excel·lentment per a la creació i la gestió addicional de pàgines de destinació, llocs web comercials i projectes promocionals, però també podeu utilitzar-lo per llançar altres tipus de llocs web en funció de les vostres necessitats..

Un veritable avantatge de Mobirise és que el sistema es construeix tenint en compte les necessitats i habilitats dels principiants. N’hi ha no és necessari tenir ni aprendre coneixements de codificació per crear projectes de gamma alta amb ell. Mobirise es basa en blocs. Per crear el disseny i el disseny del vostre lloc web, heu de triar els blocs de contingut necessaris i ordenar-los en una pàgina. Les seccions de blocs més esteses que podeu triar inclouen Menú, control lliscant, Introducció, Funcions, Informació, Social, Testimonis, Mapes, Taules de preus, Article, suports i molt més.

A causa de la Marc de corretja el programari es basa en els llocs web de Mobirise estan ben optimitzats per a la navegació mòbil. Un altre element destacat del programari és el seu professional AMP Website Builder. L’aplicació de codi obert permet augmentar la funcionalitat dels llocs web mòbils. Assegura una càrrega ràpida i fluida de projectes en dispositius mòbils, promoció de SEO eficaç, col·lecció de plantilles AMP, components integrables com AMP Menu, Footer, Map, Header, Video, Image, Navigation, Article, així com la presentació de contingut beneficiosa..

Cost: Mobirise és totalment gratuït per a aplicacions comercials i no comercials. Només cal descarregar i instal·lar el sistema per començar a utilitzar-lo. No obstant això, per ampliar la funcionalitat del vostre projecte, podeu accedir a temes i complements de pagament. Per publicar un lloc web confeccionat, no anireu sense comprar hosting ni nom de domini.

Llegiu també:
Revisió Mobirise.

Descarregueu Mobirise gratis

2. Adobe Dreamweaver CC: l’alternativa sense connexió més potent a WIx

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver – és un programari avançat de creació de llocs web fora de línia, que s’utilitza principalment per configurar aplicacions i llocs web fora de línia. La plataforma es va llançar i ara la proporciona el servei Creative Cloud. A causa de la complexitat de la configuració de la personalització del disseny i l’abundància d’eines per dominar, el sistema no és tan fàcil d’utilitzar per a principiants. Tanmateix, els professionals del disseny web hi donen preferència quan es tracta de crear un projecte complex, que impliqui habilitats d’edició de codis.

Com a programari de creador de llocs web WYSIWYG, Dreamweaver permet controlar el resultat del procés de creació de projectes en el mode d’editor visual. A més, els usuaris tenen accés a l’editor de codis, on poden modificar els codis de pàgines web per obtenir el disseny del lloc web necessari. Disponibilitat del document eina de completament automatitzat de codis que acabi els codis que comenceu a escriure ajuda a simplificar i agilitar el procediment de disseny de llocs web.

Adobe Dreamweaver és conegut per les seves potents opcions d’integració. Com a producte Adobe, s’integra i es sincronitza a la perfecció amb altres serveis disponibles a l’Adobe Stock Marketplace i a Creative Cloud Library. Estan pensats per a desenvolupadors web, que tenen com a objectiu crear dissenys realment destacats. Aquests inclouen Illustrator CC, Dimension CC i Animate CC, InDesign CC, Premiere Pro CC, Photoshop CC, After Effects CC i molt més. A més, el programari s’integra amb serveis de tercers, és a dir, Bitbucket, Business Catalyst, GitHub i què no.

Cost: No hi ha cap pla completament gratuït a Adobe Dreamweaver, però el programari inclou una prova gratuïta de 7 dies necessària per provar el conjunt de funcions. Hi ha també ofertes remunerades per a particulars i empreses aquí Aquests són el Pla individual 29,99 dòlars / mes (239,88 dòlars / any amb la subscripció anual), Pla de negocis (29,99 dòlars / mes o 359,88 dòlars / any). El sistema també proporciona subscripcions de pagament per a institucions educatives, que costen 14,99 dòlars / mes per a cada usuari. Al seu torn, constitueix el cost del pla de llicències per dispositiu 155,88 dòlars / any.

Adobe Dreamweaver és un programari de creació de llocs web fora de línia que es pot descarregar i instal·lar abans de l’aplicació. El sistema garanteix l’optimització de mòbils i inclou l’editor de codis, l’opció WYSIWYG, potents capacitats d’integració, eines automatitzades d’acabament de codis i altres mèrits innegables..

Llegiu també:
Revisió d’Adobe Dreamweaver.

Descarregueu Adobe Dreamweaver

3. WebSite X5: l’alternativa de Wix sense connexió més amable

Lloc Web X5

Lloc Web X5 – és un altre programari de generació de llocs web fora de línia que sol ser una gran alternativa a Wix. El conjunt de funcions del sistema el fa semblant als creadors de llocs web contemporanis, però el servei té encara diverses opcions que el fan distingir entre la multitud. Igual que altres plataformes de programari, cal descarregar-les i instal·lar-les.

WebSite X5 ofereix diverses opcions de selecció de plantilles. Podeu triar un dels temes pre-dissenyats, pujar un tema de la galeria de plantilles integrada o crear el vostre propi disseny des de zero. Les plantilles estàndard formen part de 40 categories nínxols i hi ha molt per triar. Les plantilles de WebSite X5 són més aviat senzilles, però la seva qualitat mereix la pena prestar atenció. També són optimitzats per a mòbils i SEO-friendly des del principi. Per donar una aparença única i exclusiva a la plantilla seleccionada, haureu de personalitzar-la manualment a l’editor del sistema.

El que és important, el programari no implica consciència sobre la codificació. Us ofereu que utilitzeu l’eina arrossegar i deixar anar des del primer moment per organitzar el contingut i obtenir el disseny que necessiteu. Tots els elements gràfics es personalitzen en uns clics aquí, cosa que no limita la vostra imaginació i llibertat creativa.

Comerç electrònic: WebSite X5 ve amb el motor de comerç electrònic integrat. Al tauler de control del lloc web se li ofereix un conjunt d’eines que es poden utilitzar de manera eficaç per configurar paràmetres del producte, opcions de visualització i altres elements de botiga web crucials. El sistema ofereix suport multilingüe, eines avançades de promoció de llocs web, funcions de seguiment d’inventaris i ordres, etc. També hi ha diverses opcions de gestió empresarial, com ara l’oportunitat de seleccionar i configurar paràmetres d’enviament / pagament, establir descomptes, personalitzar el procés de sortida.

Integrat WebSite X5 Marketplace concedeix accés a diverses plantilles de pagament i extensions addicionals. Aquests últims inclouen galeries d’imatges, mapes, panells, botons d’administració, opcions de compartició social i molts altres. El programari també ofereix un pla gratuït per a principiants i dues subscripcions de pagament per a usuaris habituals, que pretenen continuar treballant amb ell en el futur.

Descarregueu WebSite X5 de forma gratuïta

Què es pot utilitzar CMS en lloc de Wix?

Els creadors de llocs web en línia i fora de línia són molt populars tant per als principiants com per als desenvolupadors de pàgines web. Són fàcils d’utilitzar, còmodes, funcionals i carregats de característiques. També ofereixen opcions de preus assequibles, cosa que permet triar la solució que millor s’adapti al vostre tipus de projecte.

Tot i això, també hi ha usuaris que busquen una funcionalitat més avançada i, per tant, en donen preferència Sistemes de gestió de continguts. Quines d’elles es poden utilitzar com a alternatives dignes de Wix i és possible dominar-les en avantatge? Ho descobrim tot seguit.

1. WordPress: la millor alternativa de CMS a Wix

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és el millor CMS per crear un tipus de lloc web bo si us decebeu fer-ho amb Wix. Permet una àmplia gamma d’opcions de personalització del disseny i permet crear diferents tipus de llocs web de qualitat. Quan es tracta de creació de blocs, el sistema és un dels líders de la llista dels serveis de construcció web més funcionals. Dominar WordPress és una mica complicat per als novells ja que el sistema implica la consciència d’elements bàsics de codificació i experiència corresponent.

El CMS té un fort enfocament al bloc, ja que es va llançar inicialment tenint en compte la creació de blocs. Permet dissenyar blocs que pertanyen a diferents nínxols i assolir objectius versàtils. Tant si sou un principiant com si ja teniu certa experiència en la construcció web, començar a un bloc de qualitat no serà cap problema per a vosaltres. El sistema presenta múltiples avantatges en la creació de blocs. Inclouen opcions de programació de publicacions, una oportunitat d’afegir publicacions d’altres usuaris, moderació de publicacions, opció de comentaris, etc..

WordPress té un conjunt de plantilles i plugins integrats, encara que podeu trobar milers d’ells al web. Podeu triar-les i integrar-les al vostre projecte per augmentar-ne el rendiment. Alguns dels complements disponibles inclouen fòrums, calendaris, extensions de xarxes socials, galeries d’imatges, protecció anti-spam, etc..

Quan es tracta de desenvolupament de llocs web, les opcions també són molt il·limitades. El sistema proporciona una àmplia gamma d’eines de personalització de disseny per fer que els llocs web no només siguin atractius visualment, sinó també funcionals. El sistema ha introduït recentment un Gutenberg Editor de nova generació, que és un mitjà digne de personalització de llocs web. L’editor és similar als creadors de llocs web estàndard per la seva estructura basada en blocs, cosa que fa que la seva aplicació sigui molt més senzilla que abans.

Cost: WordPress és un CMS gratuït. Permet als usuaris construir qualsevol nombre de llocs web sense cap cost. Tingueu en compte que tan aviat com hagueu finalitzat la creació del vostre lloc web, haureu d’acollir-lo de manera segura. L’elecció d’un allotjament fiable pot suposar un problema per a un principiant, però el sistema recomana inicialment escollir Bluehost per a aquest propòsit. Es tracta d’un proveïdor d’allotjament fiable, que ofereix una funcionalitat de primera qualitat a tarifes raonables. Per tant, el pla més barat de Bluehost us costarà només 3,95 dòlars / mes. Aquesta és una oferta força bona.

WordPress és una alternativa intel·ligent a Wix, que funciona molt bé per a la creació d’un lloc. El servei és molt més complicat en comparació amb Wix, però el seu conjunt de funcions i les eines de personalització de disseny val la pena dominar el sistema. Actualment, la CMS és un dels sistemes de creació de llocs web més populars i, si teniu la intenció de canviar de Wix a WordPress, aquest problema no serà per la disponibilitat de directrius disponibles per aquí.

Llegiu també:
Revisió de WordPress.
Comparació entre WordPress i Wix.
Canvi de WordPress a Wix – una guia detallada.

Instal·leu WordPress de forma gratuïta

2. OpenCart: comerç electrònic de comerç electrònic com a alternativa de wix

OpenCart

OpenCart – és un modern programari de comerç electrònic de codi obert que s’utilitza per configurar botigues web potents. El sistema basat en PHP us permet crear qualsevol nombre de projectes de comerç electrònic i després gestionar-los des d’un sol plafó d’administració. Penseu que OpenCart requereix instal·lació, però això no requereix gaire temps. La plataforma és gratuïta, però prepareu-vos per invertir en hosting, nom de domini, plugins externs, plantilles i widgets per treure el màxim partit de la seva funcionalitat..

OpenCart es basa en el popular model principal d’extensions de nucli +. Implica la necessitat d’integració addicional d’aplicacions i extensions, però també té una galeria integrada dels seus propis plugins. Hi ha moltes extensions d’OpenCart disponibles al mercat i podeu triar qualsevol complement que necessiteu per a la vostra botiga web, incloent moneda, configuració de comerç electrònic, idioma, processament de pagaments, SEO i molts més.

OpenCart ofereix una eina especialitzada en eCommerce, que ofereix diverses eines de creació de botigues web. Els més importants inclouen suport multilingüe i multicanal, màrqueting per correu electrònic, funcions de promoció de llocs web, plantilles de comerç electrònic, CRM, seguretat de dades, optimització de mòbils. El sistema atorga, a més, accés a nombroses funcions integrades del carretó de la compra, com ara processament de targetes de crèdit, gestió de descomptes, recuperació de la cistella de la compra abandonada, gestió d’impostos i seguiment d’existències de productes per citar alguns.

OpenCart és una bona solució quan es tracta de desenvolupament de comerç electrònic. Tanmateix, el CMS és força complicat per a aquells usuaris que no tenen ni una sola idea de treballar amb aquestes plataformes. Així, només es pot utilitzar com a alternativa Wix per aquells usuaris, que tinguin experiència de treballar amb CMS i pretenguin configurar grans botigues web amb un rendiment avançat.

Instal·leu OpenCart de forma gratuïta

3. Drupal: l’alternativa CMS més experta a Wix

Drupal

Drupal – és un sistema de gestió de contingut de codi obert molt ric en funcions, que és més complicat de dominar i utilitzar en comparació amb WordPress i OpenCart. La plataforma és una bona elecció per a usuaris competents, que tenen una idea per iniciar un projecte carregat de funcions amb diversos paràmetres de personalització del disseny i una funcionalitat avançada.

El CMS ve amb un motor de comerç electrònic integrat i, per tant, ofereix una àmplia gamma d’eines i mòduls específics per a nínxols per cobrir les necessitats d’edificació de botigues web més esteses. A més de crear projectes de comerç electrònic, Drupal es pot utilitzar per iniciar i personalitzar llocs web i portals de la comunitat, així com per a projectes de publicació social..

Drupal permet augmentar el rendiment del vostre lloc web mitjançant la ntegració de potents complements, mòduls i complements. Per exemple, el sistema no pot tenir una varietat de mòduls (plugins) com WordPress, però els que estan disponibles al web poden contribuir molt a la funcionalitat del vostre projecte. Tingueu en compte que la integració del mòdul es completa mitjançant FTP, que és un altre motiu per dominar els matisos de codificació.

Tant si voleu iniciar un bloc, un portal web, un fòrum o qualsevol altre lloc web de la comunitat, aneu endavant per triar Drupal per a aquest propòsit. Tingueu en compte, però, que les habilitats de codificació són imprescindibles quan s’utilitza la plataforma. Si no teniu aquesta experiència, podeu trobar molts problemes que podrien arruïnar les vostres expectatives.

Llegiu també:
Revisió de Drupal.

Instal·leu Drupal de forma gratuïta

Alternatives Wix: el que funciona millor?

La versatilitat de les opcions de disseny web és impressionant. Si teniu la necessitat de buscar una alternativa Wix digna per algun motiu, prepareu-vos per afrontar diversos reptes. A dia d’avui, podeu triar tant solucions senzilles com creadors de llocs web en línia, programari de creador de llocs web fora de línia i Sistemes de gestió de continguts i fins als més difícils els agrada exportar el lloc Wix a HTML.

Cada opció ve amb les seves pròpies característiques, objectius, pros i contres. Cadascun d’ells és bo per a propòsits específics de disseny web i cadascun d’ells implica diferents graus de consciència de codificació.

L’elecció final, però, s’ha de basar en les vostres aspiracions de disseny web a llarg termini i en el grau d’expertesa de codificació. Això és molt important si no voleu fer front a la necessitat de canviar a altres sistemes a llarg termini.

  • Si voleu configurar un lloc web senzill per a ús quotidià – Aleshores, els constructors de llocs web funcionaran millor amb aquesta finalitat.
  • Si voleu aprofitar una funcionalitat més avançada del vostre projecte Aleshores, CMS serà una solució més intel·ligent.
  • Heu de treballar fora de línia força sovint? A continuació, aneu endavant per utilitzar programes fora de línia.

Per tant, peseu tots els avantatges i avantatges de totes les opcions i considereu que el vostre disseny web necessita ser la millor solució que no us penedireu després..

Linia inferior

Actualment teniu previst canviar de Wix a una altra plataforma, però no podeu decidir el millor substitut? No us deixeu perdre la vostra elecció, ja que hi ha diversos aspectes a considerar per trobar una alternativa a aquest popular creador de llocs web. Aquests inclouen els vostres objectius de disseny web actuals i a llarg termini, el tipus i la mida d’un projecte que executeu i les vostres habilitats de disseny web. Siguin quins siguin els motius per canviar la plataforma que tingueu, l’elecció del millor substitut del Wix passarà a tres tipus de programes.

Millors alternatives de wix:

Constructors de llocs web en línia – són eines de construcció web fàcils d’utilitzar, còmodes i assequibles. La majoria dels sistemes no requereixen habilitats de codificació, però alguns necessiten temps per explorar i dominar. Funcionaran excel·lentment per al llançament de llocs web senzills d’ús personal i empresarial. Els constructors de llocs web més populars i efectius que s’utilitzen en lloc de Wix són uKit, Weebly, Squarespace, IM Creator i Shopify.

uKituKit – és l’alternativa Wix més simple, quan es tracta del desenvolupament de llocs web de negocis. És la millor opció per als novells, però també poden ser utilitzats per experts en disseny web. uKit.com

MarcadorWeebly: és el competidor més destacat de Wix, que té un fort focus d’eComemrce i una gran quantitat d’opcions de personalització de disseny per iniciar llocs web de diversa complexitat. weebly.com

Espai d’espaiSquarespace – és un popular creador de llocs web, que funciona molt bé per a la creació de carteres, botigues web digitals, pàgines de destinació i projectes empresarials.. squarespace.com

Creador de missatgeria instantàniaIM Creator: és un creador de llocs web avançat, que és una elecció excel·lent per a emprenedors, creatius i sense ànim de lucre. El sistema és conegut pel seu pla de marca blanca que permet utilitzar les seves funcions sota un altre nom de marca. Creador de missatgeria instantània

ShopifyShopify: és el millor substitut de comerç electrònic a Wix, cosa que permet iniciar i gestionar tot tipus de botigues en línia. Shopify.com

Programari de creador de llocs web fora de línia – són eines de creació web fora de línia i, per tant, requereixen descàrrega i instal·lació inicials. Aquests sistemes funcionen molt bé per als usuaris, que solen afrontar la necessitat de treballar fora de línia i no poden confiar en la connexió a Internet. No són difícils de dominar, però tenen una funcionalitat distintiva. Els constructors de llocs web fora de línia més fiables i carregats de funcions són Mobirise, Adobe Dreamweaver i WebSite X5.

MobiriseMobirise – és un popular programari fora de línia, orientat a les necessitats dels novells i permet crear projectes fora de diversos blocs de contingut. Mobirise.com

Adobe DreamweaverAdobe Dreamweaver: és un sistema, subministrat pel servei Creative Cloud i que ofereix una integració avançada amb els productes d’Adobe. Adobe Dreamweaver

Lloc Web X5Lloc Web X5 – és un modern programari de creació de llocs web fora de línia utilitzat per dissenyar llocs web d’alta gamma amb un rendiment excel·lent. Lloc Web X5

Sistemes de gestió de continguts – són les eines de construcció web més avançades, potents i complicades, que s’utilitzen principalment per iniciar grans projectes amb un rendiment alt. Aquests sistemes inclouen àmplies opcions d’integració i ofereixen eines de personalització de disseny potents. També requereixen allotjament i elecció de domini. Els sistemes més creïbles i populars d’aquest tipus inclouen WordPress, OpenCart i Drupal.

WordPressWordPress – és el CMS més popular mundial, que ofereix opcions d’integració profunda i paràmetres avançats de personalització del disseny de llocs web. WordPress.org

OpenCartOpenCart – és el CMS de comerç electrònic que podeu utilitzar per desenvolupar botigues en línia professionals amb molts productes digitals i físics que s’ofereixen a la venda. OpenCart

DrupalDrupal – és una CMS funcional i alhora complexa que requereix una inversió de temps i esforços addicionals per crear projectes carregats de funcions. OpenCart

El desenvolupament de llocs web professionals és un esforç complex, que pren temps i és responsable. Wix és el creador de llocs web tot en un, que pot cobrir una impressionant gamma de necessitats de disseny web i també ofereix una facilitat d’ús excepcional..

No és fàcil trobar un substitut digne d’aquest servei, però si teniu aquesta necessitat, té sentit tenir en compte el grau de consciència en disseny web, el tipus de projecte que teniu i els objectius que heu de buscar el millor substitut de Wix..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me