Alternatives de l’espai

Squarespace Alternatives: per swb


Espai d’espai és un dels creadors de llocs web amb més respecte i reconeixement que podeu trobar en aquests dies. Es pot utilitzar per al desenvolupament de literalment tot tipus de llocs web, però hi ha un problema que tenen molts usuaris quan decideixen treballar amb el sistema..

Malgrat la funcionalitat de Squarespace, queda lluny de ser una eina fàcil i entenedora per als usuaris, les habilitats de disseny web no estan al millor nivell. I no és d’estranyar, ja que el sistema està dirigit principalment a les necessitats i habilitats d’aquells usuaris, que tenen una idea i experiència per treballar amb programes com aquest..

Millors alternatives a l’espai

Quan es llança un lloc web amb Squarespace, inevitablement s’enfrontarà a la necessitat d’explorar i dominar tots aquells menús, submenús, categories, eines i altres elements complicats del sistema. Com a resultat, ara és sempre fàcil controlar tots els aspectes relacionats amb el servei, sobretot si sou el primer usuari. Aquest és un dels motius principals que fan que els usuaris de Squarespace busquin alternatives més senzilles en funció dels seus requisits específics i els seus objectius de disseny web.

Suposem que heu decidit utilitzar un creador de llocs web per establir una presència web impressionant. Quin servei funcionarà millor per a les vostres necessitats personals o comercials? Quins d’ells compleixen els vostres requisits principals, garantint el resultat que inicialment teníeu previst?

A continuació, revisarem les quatre alternatives més populars de Squarespace que segurament arribaran a les vostres expectatives. Es tracta de Wix, uKit, Shopify, Weebly i WordPress: quatre plataformes de construcció web que no necessiten presentació i que actualment es consideren les més populars en la indústria del disseny web. Per tant, anem a trobar detalls amb les alternatives del TOP 5 de l’espai.

1. Wix

Constructor de llocs web Wix

Wix – és la millor alternativa de Squarespace per a qualsevol tipus de lloc web que vulgueu llançar. Amb la seva popularitat mundial, una gran quantitat d’opcions i un conjunt de funcions ric, el creador de llocs web demostra ser una empresa altament competitiva que sens dubte val la pena atendre als nínxols usuaris. El sistema funciona molt bé per a usuaris amb diverses habilitats i nivells d’expertesa. Aquests són els avantatges principals del creador de llocs web:

 • Plantilles llestes per a mòbils. El creador de llocs web destaca per la qualitat i la divisió industrial de les plantilles que s’ofereixen. Totes elles estan preparades per a mòbils i tenen un aspecte professional. A dia d’avui, el sistema compta amb més de 550 plantilles, el nombre de les quals s’està actualitzant de forma regular. Les plantilles són l’autèntic orgull del creador de llocs web. Al contrari de Wix, Squarespace no pot tenir una galeria de plantilles tan extensa, sense oblidar la qualitat i la personalització dels temes..
 • Personalització. Sigui quin sigui el disseny que prefereixi, trobaràs diverses eines de personalització per donar-li un aspecte únic i únic. Podreu triar entre opcions gratuïtes i de pagament que tindran un impacte notable en el vostre aspecte de disseny (integració de presentacions de diapositives, cinemagrafes, elements gràfics, configuració de disseny, fitxers multimèdia i integració de botons de xarxa social) són només algunes de les millors mostres per triar. ).
 • Modes d’edició de disseny. Wix ofereix dos modes d’edició de disseny potents, cadascun dels quals compleix les necessitats de diverses categories d’usuaris. Aquests són WI ADI i Editor de lloc web estàndard. Amb l’eina d’Intel·ligència de Disseny Artificial, fins i tot un principiant serà capaç de crear i gestionar un lloc web sense molèsties i pèrdues de temps. Això es deu al fet que el sistema ho fa automàticament segons la informació de l’empresa que envieu. Si les vostres habilitats de disseny web estan a un nivell decent, preferiblement seleccioneu un Editor de llocs web estàndard que us permeti editar manualment el disseny de la vostra plantilla, millorant així la vostra professionalitat.
 • Editor mòbil. Si voleu que sigui el vostre lloc web disponible en mode mòbil, podeu fer les edicions a la versió mòbil. Això es fa al tauler de control amb uns clics a qualsevol hora del dia. Tingueu en compte que les edicions que feu al mode mòbil no es veuen a la versió principal d’escriptori del vostre lloc web, mentre que les que feu al mode d’escriptori es mostren immediatament a la versió mòbil.
 • Blocs. Wix té una plataforma de blocs integrada, que permet afegir i editar les publicacions, assignar-los configuracions i característiques especials, programar publicacions, crear la secció de publicacions destacades, afegir etiquetes, triar i personalitzar fonts o plantilles de blocs, etc..
 • Market Market. Wix App Market és el lloc on podeu trobar centenars d’aplicacions gratuïtes i de pagament per satisfer les vostres preferències i necessitats. Sigui quin sigui el lloc que us especialitzeu i el tipus de lloc web que vulgueu llançar, segur que us agradarà integrar aplicacions de qualitat a partir d’aquí. Des d’avui, Squarespace no pot oferir aquesta funció.
 • Motor de comerç electrònic. Wix fa possible que cada usuari pugui llançar i gestionar botigues en línia petites i mitjanes. Mitjançant l’ús del sistema, podeu dissenyar aparadors impressionants per mostrar els vostres productes i serveis digitals o físics, gestionar i actualitzar la botiga 24 hores / 24, ajustar els detalls de pagament i d’enviament, modificar la configuració d’impostos, triar i personalitzar plantilles de comerç electrònic, importar / exportar productes del fitxer CSV (es fa manualment), etc..
 • Creador de fòrums gratuïts. Igual que és possible afegir un bloc o una botiga web al vostre lloc web, no és cap problema connectar un fòrum de franc també. Si bé Squarespace no té aquesta eina, Wix ofereix una oportunitat que augmenta el valor i la reputació del creador de llocs web..
 • Codi Wix. Tot i que Squarespace s’orienta majoritàriament a desenvolupadors web professionals, Wix no queda enrere en termes de funcionalitat. L’eina Wix Code permet als novells crear aplicacions web funcionals per integrar-les encara més als seus projectes. El que és important, la funció no implica cap coneixement de codificació ni coneixement de disseny web: tot és senzill i intuïtiu aquí.
 • Assistent de SEO. L’assistent SEO de Wix permet millorar els resultats d’optimització del motor de cerca mitjançant el seguiment dels punts febles disponibles i esbossar els punts forts. Així sabreu, si el vostre lloc web està preparat per a la seva publicació i quines mesures hauríeu de dur a terme millorar el seu rànquing de SEO. Actualment, Squarespace no té una alternativa similar, el que suposa un greu inconvenient del sistema.

Cost: Quant a l’aspecte de costos, Wix té un benefici notable respecte a Squarespace en aquest sentit. El fet és que Wix té un pla gratuït, cosa que permet no només provar les principals característiques del servei, sinó també crear llocs web senzills per millorar les vostres competències i nivells d’expertesa.. La versió gratuïta del sistema és il·limitada. Si voleu treure el màxim partit al vostre lloc web, us convidem a actualitzar un dels plans de pagament, a partir de 4,50 dòlars / mes.

Proveu Wix gratis

2. uKit

Creador de llocs web uKit

uKit – és l’alternativa més barata a Squarespace, la qualitat de la qual no compromet amb la que ofereix Wix. El constructor permet als propietaris d’empreses crear llocs web de qualitat per presentar els seus negocis a la xarxa global. La seva interfície intuïtiva permetrà explorar i dominar el sistema només en un parell d’hores. Aquesta oportunitat no es pot deixar passar desapercebuda. Tenim una panoràmica ràpida de les principals novetats d’UKit ara:

 • Editor del lloc web de WYSIWYG. uKit és conegut inicialment pel seu avançat editor de llocs web que us permet veure i controlar totes les edicions que feu a la pàgina web per poder-les arreglar puntualment..
 • Eines d’interacció amb els usuaris. Per contactar amb els usuaris i ajudar-los a solucionar els seus problemes, uKit ofereix un conjunt d’opcions d’interacció mitjançant l’ús d’eines i widgets especialitzats (Formulari de devolució, LiveChat Widget, MailChimp són els millors exemples a aquest respecte). Això augmenta la confiança dels clients i la credibilitat del vostre lloc web.
 • Integració CRM. Si teniu raó de llançar un lloc web d’empresa, no passareu sense la funció d’integració CRM i els avantatges que ofereix. Aquesta és una eina perfecta per controlar les relacions amb els clients, la rendibilitat del projecte, les seves estadístiques, així com per gestionar tasques i comandes empresarials sense sortir del sistema. Això importa molt als llocs web de comerç electrònic.
 • Col·lecció de plantilles. La col·lecció de plantilles uKit engloba actualment prop de 400 temes, tots ells de resposta professional i dissenyats des del primer moment. Podeu navegar entre diverses seccions centrades temàticament, personalitzar els dissenys seleccionats i fins i tot canviar-los durant el procés de creació web, si creieu que inicialment heu decidit.
 • Integració de widgets. El creador de llocs web permet seleccionar i integrar diverses plantilles en el vostre projecte en funció de les tasques d’especialització i disseny web que configureu. Actualment, el sistema ofereix desenes de widgets, la integració dels quals només requereix uns clics. Es tracta de widgets de xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, etc.), widgets multimèdia (SoundCloud, SlideShare, vídeo, notícies, temporitzador, passos, etc.), contactes (Formulari de devolució, MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoSite, Cost Calculadora: uCalc, etc.).
 • Funcionalitat de comerç electrònic. Amb uKit, podeu crear un lloc web de comerç electrònic petit a mig d’una de les dues maneres efectives. El primer implica la connexió del giny de eCommerce al lloc web, mentre que el segon permet integrar el connector Ecwid al lloc web existent per donar-li el focus de comerç electrònic..
 • Drets d’accés temporal de gestió de llocs web. La majoria de les agències de disseny web practiquen el treball en equip quan es tracta de projectes ordenats a mida. Per treure el màxim partit d’aquesta col·laboració, uKit us permet compartir drets d’accés temporal als llocs web (no s’allarguen més de 999 dies) amb altres membres de l’equip.. Un tema important és que els titulars dels drets no tinguin accés a informació de facturació ni de pagament (sou vosaltres els responsables d’aquest emmagatzematge d’informació), però podran fer canvis per desenvolupar i promocionar un projecte eficaç.

Cost: uKit ofereix una versió de prova gratuïta de 14 dies del pla que voldríeu provar. Els plans pagats s’ajustaran sens dubte al vostre pressupost, a causa de la seva assequibilitat i del conjunt de funcions inclòs. El cost del pla més barat és de 4 dòlars / mes, mentre que el de la subscripció més cara és de 12 dòlars / mes. Per tant, la política de preus uKit és més que assequible per a tothom i, sens dubte, és molt més barata en comparació amb els plans de Squarespace.

Proveu d’Ukit gratis

3. Shopify

Compra el programari de comerç electrònic

Shopify – és la millor alternativa de comerç electrònic a Squarespace, que us permet crear i gestionar eficaçment botigues en línia amb funcions diferents que són de mida (de petites a grans), especialització de nínxol, complexitat, flexibilitat requerida, pressupost i altres matisos importants. Actualment, aquest és el programari de comerç electrònic més conegut del món, fàcil d’explorar i aprendre, independentment de la seva potència i flexibilitat. És una excel·lent elecció per a usuaris amb poc o gens de disseny web, que encara tenen la intenció de posar els seus negocis a la xarxa i crear presència web fiable per a ells. Feu una ullada a algunes de les funcions més destacables de Shopify:

 • Programari POS. El programari Punt de venda és un dels punts forts del sistema a què presten molta atenció els usuaris quan decideixen iniciar els seus negocis basats en la web. L’eina fa possible que els empresaris locals puguin vendre els seus serveis i productes no només en la modalitat en línia, sinó també en els aparadors locals. Això eventualment ajuda a estendre la base de clients del sistema.
 • Dissenys responsius. Shopify sobresurt amb plantilles d’alta qualitat, ben estructurades, sensibles i 100% personalitzables. Entren en categories temàtiques de nínxol basades en l’especialització de botigues web. Els dissenys són gratuïts i de pagament, però això no té un impacte notable en la seva qualitat i impressió que fan dels clients.
 • Oportunitats de màrqueting. El programari de comerç electrònic permet utilitzar un conjunt d’eines de màrqueting per ajudar-vos a treure el màxim partit de les estadístiques del lloc web, avaluació del rendiment, seguiment de comandes i clients, control del client, ajust de la configuració de la botiga web, millora de la taxa d’interacció del client i rendibilitat empresarial a general.
 • Potents opcions de sincronització i integració. Shopify està preparat per oferir als seus clients un conjunt d’eines i opcions d’integració i sincronització potents i efectives. Si integreu el vostre compte de Shopify amb els de Xero, Amazon, Quickbooks i altres serveis externs, podreu contribuir a la promoció ràpida i exitosa dels vostres projectes..
 • Presentació de productes. Per augmentar la taxa de participació dels clients, Shopify permet presentar i mostrar els productes físics o digitals que ofereixen en una varietat de vitrines. També introdueixen mesures especials per treure el màxim partit de la presentació del producte. Així, els usuaris ofereixen provar la funció de realitat augmentada, detallar revisions de productes, crear col·leccions de vídeo i imatges atractives, etc..
 • Aspecte de seguretat. Com a avançat programari de comerç electrònic orientat al client, inicialment Shopify es preocupa molt per la seguretat dels usuaris i la preservació de dades confidencials. Quan es llança una botiga web, és important que us assegureu que el vostre pagament i les dades personals estiguin protegits contra l’accés no autoritzat de tercers. Amb Shopify, podeu connectar el certificat SSL al vostre lloc web, integrar la funció de protecció contra el frau, utilitzar els codis Shopc, Tag and Chip Reader i altres eines de protecció de seguretat..

Cost: El servei ofereix una prova gratuïta de 14 dies, durant la qual podeu provar totes les seves funcions. El nombre de subscripcions de pagament actualment constitueix 4 plans. Haureu de pagar 9 $ per mes pel pla més barat i 299 dòlars / mes per la subscripció més cara. Aquí no hi ha despeses de transacció addicionals, però el sistema cobra diners per als pagaments amb targeta de crèdit. Al mateix temps, Shopify té freqüentment ofertes de descompte per a usuaris fidels i de primera vegada, que a vegades poden reduir el 8-10% el cost de la subscripció.

Prova a Shopify de forma gratuïta

4. Weebly

Creador de llocs web Weebly

Weebly – és una alternativa decent a Squarespace per a aquells que necessiten una petita botiga en línia. El focus de comerç electrònic de la plataforma no significa que Weebly sigui un sistema estrictament de comerç electrònic. Tant si voleu crear un lloc web d’empresa, una pàgina de destinació, una cartera o qualsevol altre projecte, el creador de llocs web us ajudarà a completar la tasca sense problemes. Si voleu obtenir més informació sobre les funcions de Weebly, actualment us interessarà:

 • Accent de comerç electrònic fort. A dia d’avui, el sistema ofereix un conjunt d’eines i funcions de comerç electrònic (exportació / importació de fitxers de productes CSV, gestió d’inventaris, seguiment d’ordres i inventaris, productes físics / digitals, opcions d’enviament flexible, carro de compres integrat, codis de cupó, cerca de productes filtrats, botiga mòbil, procés de gestió i gestió de productes senzilla i còmoda) que la fan altament competitiva en el nínxol de construcció web.
 • Centre d’aplicacions. El creador de llocs web té un App Center que es desenvolupa ràpidament i ofereix una oportunitat per integrar widgets funcionals, complements, extensions, etc., en un projecte per augmentar el seu rendiment..
 • Màrqueting eficaç per correu electrònic. La funció permet treure el màxim partit de l’opció de màrqueting de correu electrònic que Weebly ofereix. Si utilitzeu la plataforma, podeu informar els vostres clients de les notícies recents, les actualitzacions, les ofertes especials i altres esdeveniments relacionats amb els llocs web.
 • Opcions de personalització de plantilles. El sistema no té centenars de plantilles al catàleg (en contraposició a les seves) grans competidors), però mereixen l’atenció els que s’inclouen en categories temàtiques a causa de la seva alta qualitat, 100% personalitzabilitat i un tipus de resposta. Si voleu aprofitar les vostres habilitats de codificació, podeu editar una de les plantilles disponibles per donar-li un disseny més avançat o fins i tot integrar la vostra pròpia plantilla, si en teniu.
 • Gestió de llocs web. El sistema permet compartir els drets d’accés al lloc web amb els membres de l’equip amb els quals teniu previst treballar.
 • Blocs. Amb Weebly, podeu llançar i gestionar un bloc amb funcions completes, tant per a ús personal com empresarial. El que podeu fer aquí és afegir i editar publicacions de blocs, configurar la funció i les eines de gestió de comentaris, dissenyar la plantilla i la configuració del bloc, desenvolupar l’estructura de publicacions, etc..

Cost: Aquells que pensin desenvolupar un lloc web estàndard, poden triar entre cinc subscripcions, que van des d’un pla gratuït i fins al Pla de negocis més car (25 dòlars / mes). Els usuaris que tinguin la intenció d’utilitzar Weebly amb finalitats de construcció web de comerç electrònic, se’ls ofereix l’oportunitat de seleccionar entre quatre plans de pagament. El cost de la subscripció més barata actualment és de 8 dòlars / mes, mentre que el del pla de rendiment més car us costarà 38 dòlars / mes (amb el pagament anual).

Proveu Weebly de forma gratuïta

5. WordPress

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és la millor alternativa CMS gratuïta a Squarespace. La plataforma està inicialment orientada a les habilitats i la consciència de codificació dels professionals del disseny web, ja que és gairebé impossible de passar sense programar coneixements aquí. Tanmateix, WordPress també és una bona solució per als usuaris per primera vegada, que tenen previst provar i millorar les seves habilitats de disseny web. L’absència de taxes, les opcions d’edició de codi obert i la integració de complements són només alguns dels fets que converteixen el sistema en una oferta atractiva per als usuaris. Entre els principals avantatges del servei, cal mencionar els següents:

 • Integració de connectors. Tot i que, WordPress té una col·lecció de complements integrats pre-dissenyats, encara hi ha desenes disponibles a la xarxa. Si no trobeu el complement de borses, us convidem a navegar per Internet per triar entre aquests desenvolupats per altres dissenyadors web. Els plugins són gratuïts i de pagament. Tingueu en compte que els plugins gratuïts sovint són menys segurs que els pagats, ja que poden contenir codis maliciosos, la qual cosa pot amenaçar la seguretat del vostre lloc web.. Al mateix temps, sempre heu de preocupar-vos de la vostra elecció, independentment del complement que utilitzeu.
 • Motor de blocs. El CMS és una plataforma de blocs mundialment coneguda, cosa que no és d’estranyar, ja que el sistema es va crear inicialment amb una finalitat de desenvolupament de blocs. Tot i així, s’ha convertit ràpidament en la solució tot-en-un per als usuaris disposats a dissenyar altres tipus de projecte a un nivell decent.
 • Selecció de plantilles. La situació de les plantilles s’assembla a la de plugins a WordPress. El sistema té una col·lecció de temes preparats, però la quantitat és massa petita per satisfer les necessitats de tots els usuaris. També tenen un aspecte similar, que no és desitjable, si voleu resistir a la competència nínxol. Per tant, si necessiteu temes de WordPress més avançats i versàtils, podeu navegar per la web per accedir-hi. Un cop més, tingueu en compte la personalitat del dissenyador web amb què tracteu.
 • Edició de codi web. Per donar al vostre lloc web un disseny avançat i per distingir-lo entre la multitud, és imprescindible tenir almenys habilitats bàsiques de programació. Si els manqueu, no espereu gaire la qualitat del projecte, per no parlar de la incapacitat de gestionar els vostres projectes després..
 • Elecció d’allotjament. Quant WordPress no ofereix allotjament integrat des del primer moment, us proporciona la llibertat d’elecció. Compreu per trobar ofertes adequades.
 • Comunitat d’usuaris potent i solidària. Tot i que el sistema no ofereix atenció al client per defecte, molts usuaris tenen complicats buscar respostes a les seves preguntes relacionades amb el sistema. Aquí és on una comunitat d’usuaris extensa, solidària i potent, serà de gran ajuda. Hi ha molts temes que es discuteixen aquí cada dia. Independentment de quina sigui la vostra pregunta o problema, segur que ho tindreu resolt de forma gratuïta!

Cost: WordPress és un CMS gratuït de codi obert que ara s’utilitza per dissenyar diversos projectes senzills i complexos. Si teniu la intenció de llançar un projecte més potent amb WordPress, no us anireu sense integrar plantilles, plugins, widgets, complements i extensions de pagament. No oblideu el vostre domini i allotjament web. Tingueu en compte que WordPress no té solucions d’allotjament integrades, però us recomana oficialment fer-ho Bluehost. Es tracta d’un proveïdor d’allotjament de confiança amb moltes funcions, serveis i eines disponibles en diversos plans. A només 2,95 dòlars / mes, obteniu un allotjament i una facturació gairebé il·limitada nom de domini de bonificació amb Bluehost. No és una oferta digna?

Proveu WordPress de franc

Linia inferior

Squarespace és un dels creadors de llocs web més reconeixibles i professionals, creat principalment per adaptar-se a les necessitats d’experts en disseny web, que treballen en el desenvolupament de projectes personals i personalitzats complexos. Tot i això, quan es tracta d’usuaris sense experiència, el sistema no té molt a oferir. És quan afronten la necessitat de buscar alternatives més senzilles del Squarespace que també garanteixin un gran resultat sense requerir el coneixement de les habilitats de codificació.

TOP Alternatives d’espai:

WixWix és el millor creador de llocs web tot en un, que predomina sobre Squarespace en termes de qualitat, cost i eficàcia del procés de desenvolupament web. Qualsevol que sigui el lloc web que vulgueu llançar i quines siguin les vostres habilitats de disseny web, Wix és una forma segura d’obtenir èxit. Wix.com

uKituKit és el substitut més barat de Squarespace, que s’aplica principalment per dissenyar llocs web de petites empreses. El conjunt de funcions del sistema, però, permet utilitzar-lo per al desenvolupament d’altres projectes que revelen qualitat, funcionalitat i disseny atractiu visualment atractiu.. uKit.com

ShopifyShopify és la millor alternativa de comerç electrònic a Squarespace. L’abundància de funcions de comerç electrònic, plantilles de resposta personalitzables, moltes opcions de màrqueting, promoció i desenvolupament web fan que el servei sigui el reconegut líder del nínxol de comerç electrònic contemporani.. Shopify.com

WeeblyWeebly és un creador de llocs web de confiança, que pot ser utilitzat eficaçment per dos tipus d’usuaris: aquells que pretenen dissenyar projectes estàndard i aquells que tinguin idea de construir petits llocs web de comerç electrònic. El servei inclou eines potents específiques del nínxol, funcions de personalització avançades i diverses opcions de disseny de plantilles. weebly.com

WordPressWordPress és un CMS gratuït de codi obert, que permet crear i actualitzar projectes de petit a complex, però implica la consciència dels conceptes bàsics de codificació per treure el màxim partit al màxim de tot el seu potencial.. WordPress.org

Quina és la millor alternativa a Squarespace? Tot depèn del que vulgueu sortir del vostre lloc, de la profunditat que voleu per poder personalitzar-lo i del quant esteu disposat a pagar per això. Proveu tots aquests substituts del Squarespace i feu la vostra elecció.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me