Alternatives de flux web

Alternatives de flux web


Flux web – és una coneguda plataforma, que s’adreça a dissenyadors i desenvolupadors web professionals. El sistema ofereix un extens conjunt de funcions, que inclou múltiples opcions de personalització d’edició i disseny, integracions potents, complements i eines de promoció de llocs web..

El que heu de saber, però, és que el servei ve amb una estructura complexa i eines de disseny web que poden semblar força desconcertants i complicades per als primers temporitzadors, que no disposen de competències tècniques i de fons de disseny web. En aquest sentit, Webflow s’assembla una mica al Sistema de gestió de continguts que requereix un coneixement més profund dels matisos de disseny web. Per aquest motiu, molts usuaris comencen a buscar alternatives més senzilles de flux web dissenyades per a persones sense desenvolupament de web ni competències de codificació.

Independentment de les raons per les quals hagueu de buscar una alternativa de flux web adequada, cal conèixer els serveis que poden ser un bon substitut d’aquesta plataforma. Això es deu al fet que heu d’esbrinar els punts forts i febles de cada sistema que pot utilitzar per al procés de desenvolupament de llocs web.

Millors alternatives de flux web

Suposem que heu decidit passar de Webflow a una alternativa més senzilla i intuïtiva, que inclourà flexibilitat, funcionalitat avançada i assequibilitat. Quin servei funciona millor per a aquest propòsit? Quina d’elles pot proporcionar el conjunt de funcions exhaustiu per cobrir la quantitat prevalent de necessitats de desenvolupament web?

En aquesta investigació, hem examinat les plataformes més populars que podeu utilitzar en lloc de Webflow, en funció de les tasques de disseny web que hàgiu configurat. Així, anem a revisar les solucions tot en un, així com els sistemes especialitzats per identificar les seves trampes, així com les característiques essencials que converteixen aquestes plataformes en els millors substituts del flux web..

1. Wix

Pàgina d'inici de Wix

Wix – és la millor alternativa a Webflow. S’ha convertit en un gran nom amb molts milions de belles webs al web global S’ha demostrat ser una eina senzilla i eficaç de creació de llocs web per als usuaris sense codificar ni dissenyar fons de fons web.

Wix ofereix una flexibilitat suficient per fer front a qualsevol tipus de lloc web. Els usuaris poden beneficiar-se d’una interfície intuïtiva i d’eines d’edició a més d’una àmplia selecció de plantilles optimitzades per a mòbils, una enorme col·lecció de widgets i complements, capacitats d’integració i molt més..

Per a què serveix Wix Tipus de llocs web?

Wix us permet crear literalment qualsevol tipus de lloc web. Ofereix una selecció interminable de plantilles preparades per a l’ús de més de 70 categories diferents, com ara comerç electrònic, blocs, llocs de negocis, etc..

Podeu utilitzar la plataforma per crear carteres professionals amb imatges d’alta qualitat que sens dubte cridaran l’atenció dels possibles clients. Wix és una bona opció per a pàgines de destinació o llocs web d’una pàgina. La plataforma té prou funcions de comerç electrònic per construir, gestionar i promoure una botiga digital mitjana. Un programari basat en IA facilita el procés de construcció. Pregunta a l’usuari diverses preguntes senzilles i crea una plantilla personalitzada en funció de les respostes i preferències.

Wix té una excel·lent funció per als usuaris que vulguin parlar de volums al web global. Els usuaris poden crear una potent plataforma de blocs i implementar la configuració de SEO disponible per arribar a una audiència més àmplia i aconseguir que el lloc tingui millors llocs de cerca.

Per què Wix és una millor alternativa al Webflow?

La plataforma ofereix una gran selecció de funcions útils, a més de la seva senzillesa:

 • Eines d’edició simples – Wix va ser dissenyat per a novells. Vol dir que podeu crear i publicar qualsevol tipus de lloc web en un parell d’hores sense habilitats especials gràcies a l’editor de llocs web WYSIWYG. Us permet controlar tots els processos de construcció i afegir contingut i fitxers multimèdia mitjançant una funció arrossegar i deixar anar.
 • Plantilles optimitzades per a mòbils – Hi ha una selecció de plantilles adaptades per a mòbils per als usuaris. Un usuari només hauria d’escollir un tema d’una determinada categoria i començar a editar.
 • WI ADI – La Intel·ligència Artificial facilita el procés de creació de llocs web que mai. L’eina Wix ADI triarà una plantilla i organitzarà el contingut d’acord amb les vostres preferències i objectius.
 • Disseny – Wix facilita la integració d’eines addicionals com els efectes visuals. A més, podeu experimentar amb el codi Wix en cas que tingueu almenys habilitats bàsiques de codificació per oferir un disseny de lloc web únic i distingir-vos dels competidors..
 • Flexibilitat i característiques – La plataforma té la seva pròpia App Store amb infinites widgets i complements de funcions de comerç electrònic i SEO, com l’assistent de SEO, que oferirà la panoràmica de SEO ideal per al vostre lloc web en particular amb eines de màrqueting i blogs potents..

Wix té un pla gratuït que serveix per provar el sistema. Us serà útil sempre que vulgueu consultar de forma gratuïta totes les eines disponibles. Tot i això, no és suficient per construir un lloc web sòlid. Heu de començar amb una planta de Combo per 8,50 dòlars al mes. El paquet de pagament inclou un nom de domini gratuït ja inclòs al preu a més d’un allotjament, seguretat SSL, atenció al client i molt més.

Proveu Wix ara

2. WordPress

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és la solució més adequada si voleu utilitzar CMS en lloc de Webflow. Es tracta d’un potent sistema de gestió de continguts de fama mundial, que no requereix cap presentació a causa de la seva flexibilitat, eines avançades de personalització del disseny i opcions d’integració àmplies.

El servei cobreix un ampli ventall de necessitats de disseny web, proporcionant un conjunt de funcions ric, una profunditat impressionant de personalització de llocs web i una gran quantitat de plugins que permeten revelar la seva funcionalitat en avantatge..

Per a què serveix WordPress Tipus de llocs web?

A banda dels blocs funcionals i d’alta qualitat, que és la principal especialització de WordPress, també podeu llançar llocs web d’empreses, pàgines de destinació, carteres, portals web i fins i tot llocs web de comerç electrònic amb WordPress. De fet, sigui quin sigui el tipus de lloc web que necessiteu, trobareu una extensió, un complement o un complement per obtenir aquest objectiu..

El nombre d’aquestes extensions continua augmentant, mentre que el propi sistema s’actualitza regularment per oferir opcions d’integració, funcionalitat, flexibilitat i personalització de disseny. Tots els projectes basats en WordPress estan optimitzats en SEO, cosa que significa que les seves possibilitats de situar-se en els motors de cerca són molt altes.

Per què WordPress és una millor alternativa a Webflow?

El sistema destaca de la multitud per la seva sorprenent conjunt de característiques i les opcions d’integració de gamma alta. Vegem alguns d’ells ara:

 • Elecció d’allotjament – El sistema no ofereix allotjament integrat, però permet seleccionar qualsevol proveïdor d’allotjament que desitgeu. Correspon a vosaltres decidir quina plataforma podeu confiar amb el vostre lloc web. De la mateixa manera, depèn de vosaltres la selecció del nom de domini preferit per al vostre projecte per destacar la popularitat del vostre lloc web i de la marca. Per cert, el procés de selecció d’un domini i la instal·lació d’un lloc web a l’allotjament que escolliu és ràpid i sense problemes.
 • Integració de connectors – WordPress permet triar entre molts plugins de qualitat per a una promoció i un rendiment addicional del lloc web. Quan navegueu per la web, podeu trobar els connectors per a l’optimització de SEO, protecció anti-spam, ús de comerç electrònic, creació del mapa del lloc, traducció de títols i molts altres. L’elecció depèn intuïtivament del tipus i de l’especialització del vostre lloc web.
 • Editor de codi integrat – Els usuaris amb experiència poden treballar amb codis HTML, PHP i CSS, incrustant-los en els seus projectes per obtenir el màxim rendiment. Aquesta és la millor manera de personalitzar profundament el vostre lloc web, integrar blocs de contingut o widgets, substituir els comentaris existents per aplicacions externes i què no.
 • Plantilles – La col·lecció de plantilles de WordPress és increïble i actualment inclou milers de temes disponibles al sistema i al web. Els dissenys són gratuïts i de pagament i només en depèn de tu la decisió correcta.
 • Comunitat poderosa – WordPress té una de les comunitats més sorprenents, extenses i solidàries que us proporcionarà tot tipus d’assistència necessària per iniciar, gestionar i promoure un projecte de qualitat..

WordPress és un sistema completament gratuït. Això vol dir que podeu descarregar-la i instal·lar-la sense cap cost. Tingueu en compte, però, que no anireu sense comprar plugins, plantilles, nom de domini i hosting. El cost d’aquests elements és diferent pel que fa al proveïdor d’allotjament i al pla que sol·licitarà (Bluehost és la millor opció aquí, el pla més barat dels quals és de 3,95 dòlars / mes només), la complexitat dels dissenys que escollireu (els plans pagats us costaran des de 25 dòlars i fins a 300 dòlars), el nom de domini i altres paràmetres crucials..

Proveu WordPress ara

3. Shopify

Compra el programari de comerç electrònic

Shopify: és millor que el Webflow si opteu per un lloc web de comerç electrònic. El sistema és una elecció raonable per als usuaris que vulguin iniciar les seves pròpies botigues en línia per vendre productes digitals o físics.

Amb Shopify, obtindreu accés a un ampli ventall de funcions i eines necessàries per iniciar, gestionar, actualitzar i promoure un lloc web de comerç electrònic complet. El programari us permet llançar una botiga web carregada de funcions amb centenars de productes que figuren a les col·leccions de nínxol i una gran quantitat d’eines de màrqueting i promoció web. La plataforma permet ajustar els paràmetres d’enviament, fiscalitat i pagament, garantint la màxima seguretat de tots els passos del procés de compra.

Per a què serveix Shopify Tipus de llocs web?

L’únic tipus de lloc web que podeu llançar i gestionar eficaçment amb Shopify és una botiga en línia. No hi ha res dolent al respecte. Es tracta de l’especialització específica del nínxol de la plataforma, creada tenint en compte l’orientació del disseny web d’emerci comercial.

Quan treballeu amb Shopify, podeu configurar una botiga en línia a gran escala, encara que no sigui un hipermercat. Aquest és el lloc on podreu vendre diferents tipus de productes (tant físics com digitals), crear i organitzar impressionants galeries de productes amb múltiples paràmetres assignats, configurar criteris de personalització de disseny, característiques de promoció i comercialització, etc..

Per què Shopify és una millor alternativa al flux de web?

Shopify sobresurt a la funcionalitat. La plataforma ofereix un conjunt impressionant de funcions que cobreixen un ampli ventall de necessitats de màrqueting, promoció de llocs web i compres. A continuació, es mostra la llista de funcions que fa que Shopify prevalgui sobre els seus competidors:

 • Potents opcions d’integració i sincronització – El sistema es sincronitza i s’integra eficaçment amb aplicacions i extensions de tercers (inclouen Quickbooks, Xero, Amazon Marketplace, eBay i molt més).
 • Configuració de la visualització del producte – Correspon a vosaltres crear i afegir galeries de productes, ajustar les opcions de visualització, assignar-les característiques, utilitzar la funció d’importació / exportació de fitxers CSV, crear aparadors, etc. Shopify també ofereix la funció de realitat augmentada, que proporciona imatges en 3D dels productes que s’ofereixen. per a la venda, mostrant així les seves característiques especials en detalls i contribuint a un millor entreteniment per als usuaris.
 • Funcions específiques de comerç electrònic – El programari permet establir i gestionar funcions de comerç electrònic. S’inclouen suport multicanal (plataformes comercials, comptes de xarxa social), recuperació d’abandonament, certificació SSL, protecció antifrau per a informació personal i de pagament, introducció del codi de botiga, suport multilingüe.
 • Funcions de màrqueting – Amb Shopify, podeu fer ús de diverses eines de màrqueting que s’afegeixen al procés de venda efectiu. S’inclouen el programari POS, l’oportunitat de veure i ordenar els perfils dels clients, visitar i triar aplicacions i complements de Shopify App Store, fer ús de l’aplicació mòbil Shopify Ping per poder gestionar la vostra botiga web des de qualsevol ubicació, opció que et permet introduïu descomptes i ofertes especials, procediment de compra dinàmica així com funcions de venda al detall avançades. El programari també ofereix el flamant Shopify Tap & Chip Reader: la funció de màrqueting que permet efectuar pagaments “tap” mitjançant aplicacions de Google o Apple Pay.

Shopify té una prova gratuïta que s’allarga durant 14 dies. Tan aviat com finalitzi el període de prova, podreu actualitzar-vos a una de les subscripcions de pagament: Lite, Shopify Basic, Shopify i Shopify Advanced. El cost dels plans comença amb 9 $ / mes per arribar a 299 dòlars / mes. El cost eventual de la subscripció depèn del conjunt de funcions, termes, eines i serveis inclosos.

Prova amb Shopify ara

4. uKit

uKit pàgina d'inici

uKit: és l’alternativa més barata de flux de web. Desenvolupat com un simple programari de bricolatge, uKit utilitza les últimes tecnologies per crear llocs web per a petites empreses. Ofereix una selecció de plantilles sensibles amb bon aspecte combinades amb instruments per crear contingut des de zero i per gestionar la identitat digital dels llocs.

Quins tipus de llocs web es poden crear amb uKit?

Igual que Wix, la principal missió de uKit és ajudar els principiants a crear un lloc web sòlid des de zero. No calen habilitats especials de codificació ni de programació. Un usuari només ha d’iniciar sessió, triar una plantilla, editar-la, afegir contingut i publicar un lloc web llest per a l’ús.

uKit ha estat dissenyat per ajudar-vos a crear petites botigues web, llocs web per a petites empreses, llocs d’una pàgina, targetes de visita, pàgines de destinació, etc. Podeu afegir algunes fotos d’alta qualitat per crear un portafoli professional o llançar un bloc personal..

La integració de CRM i la funcionalitat de comerç electrònic converteixen la plataforma en una bona opció per a petits llocs web de comerç electrònic. Els usuaris poden oferir botigues digitals petites i poden beneficiar-se d’eines de seguiment de vendes i de gestió de productes.

Què pot fer que una alternativa web millor sigui?

Anem a fer una ullada a totes les funcions principals que fan que uKit sigui una millor opció per a no tècnics:

 • Plantilles sensibles per a mòbils – Si bé uKit és un creador de llocs web polivalent, ofereix una selecció de diferents plantilles de resposta mòbil, incloses petites botigues digitals llestes per a l’ús, plantilles d’una pàgina, etc..
 • Vista prèvia del lloc per a mòbils – Una característica fantàstica per veure com es veurà el vostre lloc web en diferents tipus de dispositius mòbils. Els usuaris no només poden editar una previsualització, sinó també editar algunes de les seccions i blocs del lloc, ocultar-les o mostrar-les quan sigui necessari.
 • Funció arrossegar i deixar anar – L’editor de la plataforma facilita el treball amb qualsevol tipus de contingut. Podeu organitzar l’estructura de la pàgina així com gestionar seccions, textos o fitxers multimèdia.
 • Funcionalitat de comerç electrònic – uKit permet als usuaris construir petites botigues digitals i proporciona eines per gestionar productes, implementar la funció “afegir al carret”, editar descripcions i imatges del producte.
 • Funció d’outsourcing – El creador de llocs web us permet col·laborar fàcilment amb desenvolupadors web de tercers i empreses per treballar al lloc web mitjançant la funció d’accés per a desenvolupadors.

Podeu provar totes les funcions uKit disponibles gratuïtament. El programari té un període de 14 assaigs. Al mateix temps, els seus plans de pagament semblen una ganga. El pla Premium costa 4 dòlars al mes i és suficient per crear un lloc professional o targeta de visita. Si desitgeu més funcions per crear un lloc de comerç electrònic, podeu optar per un pla avançat que costarà 12 dòlars al mes.

Proveu d’UKit Now

La línia de fons

Webflow val la pena prestar atenció a causa de les seves múltiples funcions, potents eines d’edició i disseny, integracions i complements. La seva exemples de llocs web en directe serveix la millor prova d’aquesta afirmació. Tot i això, la plataforma es centra principalment en dissenyadors i editors professionals de pàgines web. Els novells no aconseguiran esbrinar com funciona el sistema per la seva complexitat. Aquí és on poden ajudar-vos plataformes integrades de creació de pàgines web en un i especialitzades.

TOP Alternatives de flux web:

WixWix – és la millor alternativa a un flux web. El creador de llocs web permet crear llocs web impressionants, atractius i visuals, fins i tot per a novells. No us haureu de preocupar de les habilitats de codificació ni de l’opció d’allotjament, quan feu servir el servei per a les vostres necessitats de disseny web personal o d’empresa. Wix.com

WordPressWordPress – és el millor substitut de CMS a Webflow. El sistema ofereix opcions d’integració avançades que afecten el resultat del desenvolupament de llocs web. Malgrat la seva complexitat, encara pot ser explorat i utilitzat per experts i principiants web; només cal invertir una mica de temps per dominar el sistema. WordPress.org

ShopifyShopify: és la millor alternativa de comerç electrònic a Webflow, que funciona molt bé per a usuaris disposats a iniciar i gestionar botigues web de qualitat. El sistema inclou plantilles d’alta qualitat, eines de personalització avançades i una gran quantitat de funcions de màrqueting, desenvolupament de llocs web i promoció. Shopify.com

uKituKit – és el substitut més barat de Webflow, que es centra principalment en el desenvolupament de llocs web de petites i mitjanes empreses. Aquesta és una solució assequible per a totes les categories d’usuaris, que impressiona a tothom per la seva excepcional facilitat d’ús, preus raonables i comoditat. uKit.com

Tots els sistemes enumerats anteriorment, així com alguns altres serveis populars com Adobe Muse, Espai d’espai o Webydo es poden considerar alternatives dignes de flux de web. L’elecció final, però, hauria de dependre de les teves habilitats de disseny web i del resultat que desitgi aprofitar al final del procés de desenvolupament web. Si teniu temps i pressupost per invertir en el procés de disseny web, preneu-vos el temps per provar-los..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me