Alternatives d’Adobe Muse

alternatives de museu adobe


Adobe Muse és un programari creador de llocs web, inicialment centrat en les necessitats dels usuaris, que tenen certes formacions de disseny web, grau de consciència de codificació i experiència en el desenvolupament de projectes complicats. Però què passa amb aquests usuaris, que són els principiants d’aquest nínxol?

Què passa amb aquells que acaben de pensar en crear un lloc web amb funcions completes i buscar una alternativa Adobe Muse digna per començar amb èxit i amb facilitat? En aquest sentit, no trobareu una solució millor que els creadors de llocs web. L’avantatge més persuasiu i significatiu d’aquests sistemes és que estan especialment creats tenint en compte les necessitats, habilitats i esforços dels principiants..

Millors alternatives Adobe Muse

Els constructors de llocs web ofereixen una facilitat d’ús excepcional, comoditat, funcionalitat, naturalesa intuïtiva i assequibilitat. Aquests són els factors que afecten inicialment la decisió dels usuaris, que busquen un substitut digne d’Adobe Muse. Tant si ets un professional de disseny web com si ets recent interessat en el nínxol i disposat a provar i millorar les teves habilitats de disseny web, els creadors de llocs web treballaran millor per a la realització de les teves tasques.

Si us heu decidit, serà important la revisió dels millors serveis que funcionen bé per a la quantitat actual d’usuaris. En aquest article, parlarem de Wix, uKit i WordPress, els sistemes que actualment es consideren les millors alternatives d’Adobe Muse. Aquí és el perquè.

1. Wix

Constructor de llocs web Wix

Wix – és un creador de llocs web que mereix, amb raó, el títol de “millor alternativa a Adobe Muse”. El sistema és increïblement senzill, comprensible i convenient, especialment per a aquells usuaris que abans no havien participat en el desenvolupament de llocs web. No cal tenir coneixements sobre la programació per crear un projecte complet amb Wix: un pop-up senzill i fàcil i consells o indicacions integrades us permetran llançar des del zero un lloc web únic sense tenir habilitats de codificació. Anem a veure què ens ofereix exactament Wix ara mateix:

 • Plantilles professionals. La galeria de disseny del creador de llocs web inclou actualment més de 550 plantilles professionals d’alta qualitat que es subdivideixen en grups temàtics per a la comoditat dels usuaris. Les plantilles de lloc web proporcionades de manera predeterminada estan preparades per a mòbils i s’adapten a qualsevol dispositiu d’escriptori i dispositius mòbils sense necessitat de fer cap modificació prèvia..
 • Eines de personalització. Sigui quina sigui la plantilla que vulgueu, serà 100% personalitzable, amb moltes funcions gratuïtes i de pagament (com ara elements gràfics, configuració de disseny, integració de presentacions de diapositives, cinemagraphs, integració de fitxers multimèdia i botons de xarxes socials, etc.)..
 • Opcions d’edició de disseny. Per als usuaris que no tenen experiència en disseny web, Wix ofereix dues maneres principals per començar amb els seus projectes: WI ADI i Editor de Wix estàndard. Si bé la innovadora eina d’intel·ligència de disseny artificial de Wix us ajudarà a dissenyar automàticament un lloc web mitjançant el contingut presentat anteriorment, l’Editor estàndard us permetrà crear el vostre propi projecte des de zero editant-lo manualment. D’aquesta manera, no només es pot fer el lloc web més únic, sinó també millorar les teves pròpies habilitats de codificació.
 • Editor mòbil. Les plantilles de Wix no responen, però l’editor de serveis mòbils permet crear les seves versions mòbils pel vostre compte. Això significa que podeu modificar completament la vista per a mòbils del vostre lloc web fins i tot mentre no es faci, sense que aquests canvis siguin visibles a la versió del lloc web d’escriptori. Tot i això, tots els canvis que feu en el mode d’escriptori es mostren inevitablement a la versió mòbil per mantenir els usuaris al corrent de les darreres novetats i actualitzacions.
 • Motor de blocs. Wix fa possible el llançament i la gestió de blocs les 24 hores. A causa del motor de blocs integrats, podreu afegir i editar publicacions, assignar funcions i funcions noves a les publicacions existents, planificar publicacions programades, modificar la configuració general de bogeria, seleccionar una secció de publicacions destacades, afegir etiquetes, seleccionar i personalitzar plantilles de blocs o fonts, etc..
 • Opcions de comerç electrònic. Amb Wix, podeu crear i gestionar una botiga en línia petita o mitjana. El sistema permet dissenyar aparadors atractius i funcionals per mostrar eficaçment els productes que ofereix per a la venda, gestionar i actualitzar la botiga web a qualsevol hora del dia, ajustar els detalls de pagament i d’enviament, configuració d’impostos, triar i personalitzar plantilles de comerç electrònic, assegurar-se de forma segura i fàcil procés de compres, importació / exportació de productes dels fitxers CSV, garanteix l’assistència al client les 24 hores del dia i altres beneficis múltiples que apreciaran els clients.
 • Codi Wix. El creador de llocs web no està centrat en el desenvolupament professional de llocs web, però té una gran eina per oferir als seus usuaris. Aquest és el Eina Codi Wix, que permet llançar i configurar aplicacions web complexes que es veuen i funcionen professionalment. Aquí no cal combatre amb codis i eines complexes de disseny web: el que necessiteu és seguir els consells que es proporcionen a la interfície per crear les vostres pròpies aplicacions i efectes per al rendiment avançat del lloc web..

Cost: Wix és un creador de llocs web més que assequible. Per provar el sistema, podeu fer ús del pla gratuït que mai caduca el temps que ho necessiteu. Per als usuaris, que decideixen actualitzar-se a plans superiors, el sistema presenta una oportunitat per triar entre cinc subscripcions de pagament, que difereixen tant en els serveis, eines i termes que s’ofereixen com en l’aspecte del preu.. El cost dels plans pagats comença amb 4,50 dòlars per la solució més rendible fins arribar a 24,50 dòlars per l’oferta més cara. Wix també ofereix amb freqüència descomptes i ofertes especials per a usuaris fidels per primera vegada.

Proveu Wix gratis

2. uKit

Creador de llocs web uKit

uKit – és un creador de llocs web, que és la millor alternativa a Adobe Muse per a aquells que necessiten lloc web de petites empreses. Malgrat l’enfocament empresarial del servei, és possible crear amb ell altres tipus de projectes complets, tan intuïtiu, fàcil i funcional que sigui el creador de llocs web. Fins i tot els mestres web sense experiència podran dominar uKit i llançar un lloc web amb ell només en poques hores, des del moment en què us registreu al servei i fins al moment en què publiqueu el projecte a punt. Sona fantàsticament? Consulteu el conjunt de funcions del sistema per assegurar-vos que no és cap broma:

 • Editor del lloc web de WYSIWYG. El constructor de llocs web mereix l’atenció inicialment per la seva sorprenent simplicitat i comoditat. Incorpora un bon editor de llocs web de WYSIWYG que mostra totes les edicions que feu a una pàgina i que us permetrà solucionar-les a temps. La funció d’arrossegar i deixar anar contribueix a la facilitat d’ús i a la comoditat.
 • Col·lecció de plantilles responsives. L’elecció de plantilla uKit és una mica menys extensa que la que ofereix Wix, però això no afecta el aspecte de qualitat. A dia d’avui, el creador de llocs web ofereix més de 400 plantilles de categories professionals específiques, totes amb resposta de manera predeterminada. Sigui quina sigui la plantilla que vulgueu, podreu previsualitzar les seves versions mòbils i d’escriptori per entendre com es veurà en qualsevol dispositiu. Es poden canviar les plantilles en qualsevol fase del procés de disseny web sense pèrdues de contingut.
 • Ginys integrables. El creador de llocs web inclou una col·lecció de ginys integrables que us poden ajudar a treure el màxim rendiment del vostre projecte. La col·lecció de widgets és força rica i inclou diversos elements que poden ser un gran joc per al vostre projecte (botons de xarxes socials, comentaris dels usuaris, xat en línia, línia de temps, temporitzador, calculadora de serveis en línia – uCalc, el widget de trucada enrere són només alguns dels millors exemples).
 • Motor de comerç electrònic. uKit mereix l’atenció per les seves potents opcions de comerç electrònic. Quan utilitzeu el sistema, podeu triar entre dos modes que us permeten connectar una botiga web al vostre lloc web. Podeu connectar un widget de comerç electrònic disponible en estoc o integrar-ne un Complement Ecwid per obtenir un lloc web de comerç electrònic complet.
 • Extenses opcions d’integració. Amb uKit, és possible integrar-se amb altres serveis de tercers (com ara Reproductors de vídeo i àudio, Analytics, aplicacions de reproducció, etc.) per millorar el nivell de generació de clients, el creixement de la base de clients, la recopilació d’estadístiques i l’anàlisi. Així, per exemple, la integració de CRM permet augmentar la quantitat de vendes, controlar el flux de plom, estadístiques de percentatges de conversió i aspectes que els afecten.
 • Drets compartits de gestió web. uKit és una bona elecció per al treball en equip. Un gestor de projectes pot compartir drets d’accés a llocs web amb col·laboradors, que dissenyen mútuament un projecte. Són els responsables exclusivament del desenvolupament i promoció del lloc web, mentre que el propietari del lloc web tindrà accés a informació de pagament i facturació.

Cost: uKit és el creador de llocs web més barat que podeu trobar al modern nínxol de disseny web. El creador de llocs web ofereix quatre plans de pagament. El seu cost oscil·la entre 4 $ / mes i fins a $ 12 / mes en funció dels termes i característiques inclosos. Així, fins i tot el pla més avançat i car és més que assequible per a tothom, proporcionant un ampli ventall de funcions. Qualsevol que sigui el vostre pla de pagament per al qual aneu, segurament quedareu satisfets amb l’aspecte del cost.

Proveu d’Ukit gratis

3. WordPress

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és la millor alternativa gratuïta d’Adobe Muse, si decidiu llançar un lloc web amb CMS. El sistema val la pena atendre sobretot a dissenyadors web experimentats, les habilitats i els coneixements de programació els ajuden a fer ús de tot el conjunt de funcions de la plataforma. WordPress també gaudeix de popularitat amb aquells usuaris que acaben d’explorar el nínxol de disseny web i no volen utilitzar el creador de llocs web per alguns motius. Vegem les funcions que fan que el sistema sigui tan popular al mercat de disseny web contemporani:

 • Motor de blocs. El CMS ha guanyat un reconeixement mundial com a plataforma de blocs, però ràpidament es va convertir en una solució tot en un. Tanmateix, quan es tracta de desenvolupament de blocs, el sistema és un dels líders del nínxol de disseny web.
 • Integració de connectors. Aquest és, probablement, l’avantatge de WordPress més distintiu, del qual està realment orgullós. És gairebé impossible de calcular el nombre exacte de plugins gratuïts i de pagament disponibles al sistema i al web. La quantitat de complements i complements integrables supera sobretot la disponible en estoc. Hi ha un únic matís que heu de tenir en compte aquí: assegureu-vos de tractar amb un desenvolupador web de confiança quan seleccioneu un connector allà mateix. En cas contrari, tota la informació de seguretat i confidencialitat del vostre lloc web pot estar en risc.
 • Elecció de plantilla. La selecció de plantilles disponibles en estoc no és gaire extensa a WordPress. Tanmateix, podeu cercar-ne molt més a la web per personalitzar-les encara més com vulgueu. Les plantilles de WordPress també poden ser gratuïtes i de pagament. Els termes de selecció i les recomanacions d’ús són gairebé iguals, perquè també desenvolupen temes externs de WordPress per dissenyadors web que mai no coneixeu..
 • Edició de codi. El sistema implica la consciència d’habilitats i bàsics de codificació. Si no teniu cap ordre de llenguatge de programació, pot ser un repte per a vosaltres la creació d’un lloc web únic. Tanmateix, si les vostres habilitats de disseny web estan a un nivell decent, aprofitareu per utilitzar-les.
 • Comunitat d’usuaris extensa. Tot i que, el CMS no pot comptar amb un bon servei d’atenció al client, les necessitats d’assistència de qualitat dels usuaris es compensen totalment amb la informació proporcionada per l’extensa comunitat d’usuaris, que ha crescut molt des de la data de fundació del sistema..
 • Elecció d’allotjament gratuïta. WordPress no té el seu propi allotjament integrat, però cada usuari té l’oportunitat de seleccionar qualsevol allotjament a la seva elecció.

Cost: WordPress és un sistema gratuït de gestió de continguts de codi obert. Aquí els usuaris poden crear i gestionar llocs web sense cap cost. Tanmateix, si teniu la necessitat de crear projectes amb funcions, plugins, ginys i plantilles d’alta qualitat, no podreu comprar-los al web. A més, haureu de tenir cura de l’allotjament, ja que WordPress no té una solució d’allotjament integrada. En realitat, el millor proveïdor d’allotjament, que també és la recomanació oficial del propi sistema Bluehost. A més d’una àmplia gamma de serveis, ofereix tres plans, el cost dels quals comença amb 2,95 dòlars / mes i arriba fins a 5,45 dòlars / mes.

Proveu WordPress de franc

Linia inferior

Adobe Muse és una aplicació d’escriptori de qualitat, que compta amb un editor visual que simplifica el procés de creació web. Tot i això, el sistema no és prou fàcil d’utilitzar per a persones amb habilitats de disseny web i també implica la necessitat de realitzar accions addicionals per fer accessible un lloc web a la web. L’elecció de la millor alternativa d’Adobe Muse sol ser un repte, tret que sàpigues què serveix per prestar atenció en el procés de desenvolupament de llocs web..

MILLORS alternatives d’Adobe Muse:

WixWix és el millor creador de llocs web tot en un, que permet llançar diferents tipus de llocs web. El seu sorprenent conjunt de funcions, les seves àmplies funcions de disseny i personalització web, senzillesa i assequibilitat han convertit el sistema en la substitució innegable per Adobe Muse.
Wix.com

uKituKit és un creador de llocs web d’alta qualitat, que funciona molt bé per llançar llocs web de petites empreses, tot i que també podeu utilitzar el sistema per crear altres llocs web. No cal comprendre els aspectes de disseny o codificació web, escolliu allotjament i pengeu el vostre lloc web. Tot es realitza directament al sistema, que garanteix un resultat digne i una experiència de construcció web sense problemes. uKit.com

WordPressWordPress és un CMS de codi obert gratuït, que gaudeix de popularitat mundial a causa de la seva simplicitat, conjunt de funcions, sense requisits especials per a la codificació de coneixements i un gran resultat que en fareu servir. El sistema també és conegut per les seves potents opcions d’integració que també contribueixen a resultats excel·lents. WordPress.org

Aquests sistemes estan especialment creats tenint en compte les necessitats dels usuaris. Són una bona opció per a tecnologies no tecnològiques, però també funcionen molt bé per a desenvolupadors web amb experiència. Totes les plataformes són fàcils d’utilitzar, còmodes i súper efectives. Asseguren una experiència de disseny web suau i exitosa, donant un resultat digne.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me