Top 10 beste blogtools die elke blogger in 2020 zou moeten gebruiken

Bloggen is een van de beste activiteiten waarmee uw bedrijf online kan groeien. Bloggen vereist veel vaardigheden om succesvol te zijn in uw bedrijf. U kunt dit bereiken door de beste blogtools te gebruiken.


Lees ook: WordPress vs Blogger: dit is het beste platform voor bloggen?

Deze tools helpen u bij het creëren, publiceren en promoten van uw inhoud op een goede en effectieve manier. Er zijn veel tools beschikbaar, maar hier heeft WPressBlog de top 10-blogtools vermeld die je in 2020 zou moeten gebruiken.

Beste blogtools die elke blogger zou moeten gebruiken

Lijst met 10 beste blogtools voor 2020

1. WordPress

Om te kunnen bloggen heb je een website nodig. WordPress is het beste CMS om een ​​website voor bloggen te maken. Momenteel meer dan 74,6 miljoen websites draaien op WordPress. WordPress heeft veel gebruiksvriendelijke functies waarmee iedereen gemakkelijk kan beginnen met bloggen op een WordPress-website. Hieronder staan ​​de voordelen van het gebruik van WordPress:

 • Makkelijk te gebruiken: WordPress is heel gemakkelijk te gebruiken en iedereen kan wijzigingen aanbrengen aan de website.
 • Overal bloggen: U kunt eenvoudig vanaf elke computer inloggen op uw website en doorgaan met bloggen.
 • Geen codering vereist: In WordPress kunt u een artikel publiceren, afbeeldingen, video’s en documenten uploaden zonder enige programmeerkennis.
 • Plug-ins: Er zijn veel gratis en premium plug-ins beschikbaar. Deze plug-ins helpen u bij het beheren van uw blog.
 • Ingebouwde blogfunctie: WordPress is oorspronkelijk begonnen als een blogplatform, dus u kunt eenvoudig opmerkingen, e-mailabonnementen, blogposts en nog veel meer beheren.
 • Meerdere gebruikers: U kunt zoveel gebruikers aanmaken als u wilt. U kunt ook verschillende rechten aan de gebruikers toewijzen.

2. Webhosting

bluehost webhosting

Bluehost is het beste en officieel aanbevolen WordPress-hostingproviderbedrijf. U kunt uw website hosten op Bluehost en de snelheid en prestaties van de website verhogen, wat u zal helpen bij het optimaliseren van zoekmachines.

Bluehost biedt een gratis domein met hun hostingplan, dus u hoeft geen extra geld uit te geven aan het kopen van een domein. Als je niet op de hoogte bent van het maken van een website op Bluehost, kijk dan onder de video. Stap voor stap vindt u hier een complete handleiding over het maken van een website met Bluehost.

Lees ook:

 • Bluehost Review
 • Beste webhostingproviders in 2020

3. Yoast SEO-plug-in

Yoast SEO is de meest populaire SEO-plug-in voor WordPress. Om websiteverkeer van zoekmachines te krijgen, moet je het optimaliseren en dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van de Yoast-plug-in.

Er zijn veel SEO-functies beschikbaar in deze plug-in, zoals het wijzigen van de metatitel en metabeschrijving, URL’s, sitemaps, enz. Als je deze plug-in niet eerder hebt gebruikt, zal onderstaande video je helpen bij het instellen van de plug-in.

4. Tool voor leesbaarheidstest

leesbaarheidstest tool

Om succesvol te zijn met bloggen, moet uw inhoud leesbaar zijn. Gebruikers negeren altijd het lezen van artikelen die in een zeer technische taal en op een robotachtige manier zijn geschreven. Hier de “Leesbaarheidstool”Speelt de grootste rol. Het helpt je om te controleren of je blog leesbaar is of niet.

5. SEMrush

SEMRUSH

Als je aan het bloggen bent, kun je begrijpen dat er ook andere bloggers zijn die in jouw niche bloggen. Dus om met hen te kunnen concurreren, moet je je blog optimaliseren. U kunt dit doen door SEO-tools te gebruiken, maar er zijn te veel SEO-tools op de markt, dus u zult niet zeker weten welke u moet gebruiken?

SEMrush is de beste SEO-tool die je zal helpen bij het optimaliseren van je blog. Door SEMrush te gebruiken, kunt u een concurrentieanalyse uitvoeren en hun linkbuildingstrategie, trefwoordonderzoek, verkeersanalyse en nog veel meer kennen.

Ik raad SEMrush aan omdat het de goedkoopste en beste SEO-tool op de markt is. Ontvang vanaf hier 30 dagen gratis proefversie van SEMrush.

Lees ook de beste hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek voor SEO in 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo is de beste tool om nieuwe onderwerpideeën in uw branche te vinden. Selecteer een trefwoord dat je hoog wilt scoren en zoek het op BuzzSumo, je zult de topartikelen vinden die de meeste betrokkenheid hebben op sociale media. Kies een van hen en schrijf dan een beter artikel dan dat en publiceer het op sociale media. Het zal uw websiteverkeer in zeer korte tijd verhogen.

7. Buffer

Buffer is de beste blogtool die u kostbare tijd bespaart. U kunt uw Facebook-berichten, Twitter-tweets, Google plus-berichten, Instagram-foto’s plannen en op het door u geselecteerde tijdstip op sociale media publiceren.

Als u geen berichttijd wilt selecteren, publiceert deze app uw berichten op het beste moment, zodat u optimaal profiteert van sociale media. Buffer is beschikbaar in de gratis en betaalde versie.

8. Google Analytics

google analytics

Als je een paar maanden aan het bloggen bent, artikelen schrijft en promoot op social media en nu wil je het resultaat van al deze activiteiten weten, dan zal de Google Analytics-tool je heel goed helpen.

Google Analytics is een van de meest populaire blogtools die alle bloggers momenteel gebruiken. U kunt controleren of alle activiteiten van gebruikers op de blog binnenkomen en de blog verlaten.

In de realtime sectie ziet u welke gebruikers momenteel op uw website browsen. Het doelgroepgedeelte toont de locatie, browser, besturingssysteem, enz. Van gebruikers. Het acquisitiegedeelte laat zien hoe mensen uw website hebben gevonden en het gedeelte Gedrag toont de activiteit van uw gebruikers op uw blog.

Als u nieuw bent bij Google Analytics, dan hier is de beginnershandleiding die u zal helpen deze te begrijpen en in te stellen.

9. Grammatica

Grammatica

Als u de spelling- en grammaticafouten in uw inhoud niet serieus neemt, verliest u uw gebruikers snel. Zodra een gebruiker uw inhoud zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk leesbaar vindt, is de kans op terugkeer naar die gebruiker zeer groot.

Grammatica helpt u om uw bloginhoud leesbaar te maken door verkeerde spelling, grammatica en onnauwkeurige interpunctie te detecteren en te markeren. Het detecteert niet alleen fouten in de inhoud, maar suggereert ook een goede oplossing voor de fout.

Grammarly is beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. In de betaalde versie kunt u de inhoud leesbaarder maken omdat deze meer fouten zal vinden en hun oplossing zal bieden.

10. Pixabay

Om een ​​unieke en juiste afbeelding voor uw blogpost te maken, moet u over ontwerpvaardigheden en tijd beschikken. Als je ze niet allebei hebt Pixabay is de beste tool voor jou. Er zijn te veel gratis foto’s beschikbaar die je in je blog kunt gebruiken.

Conclusie

Alle hierboven genoemde blogtools zullen u zeker veel tijd besparen en u ook helpen bij het verhogen van de productiviteit.

Laat me weten wat je favoriete blogtool is in het commentaargedeelte hieronder.

Lees ook,

 • Top 10 bloggers van India
 • Top 10 bloggers van de wereld
 • Beste Google Adsense-plug-ins voor WordPress
 • 10 redenen waarom u geen succesvolle blogger bent (en hoe u moet zijn!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me