Hoe u kunt voorkomen dat uw AdSense-account wordt verbannen

Inkomsten genereren met uw webruimte om inkomsten te verdienen is de droom van elke blogger. Google Adsense is de eerste keuze in deze reeks. Maar vanwege een ongeautoriseerde manier om op advertenties te klikken, schort Google uw Adsense-account op.


Als je een slachtoffer of een beginner bent, kun je nu beginnen met de juiste bekendheid om je Adsense-account veilig te houden.

Manieren om te voorkomen dat uw AdSense-account wordt verbannen

Google Adsense is het meest betrouwbare platform om geld te verdienen, vooral voor bloggers. Als je een blogger bent, doe je zeker hard je best om je blogpost populair te maken om deze goedgekeurd te krijgen door Adsense. Maar je zou wat geduld moeten hebben. Manieren om snel geld te verdienen kunnen ertoe leiden dat u inbreuk maakt Adsense-beleid. Bijgevolg wordt uw account geblokkeerd.

Geld verdienen met Adsense is precies het spel van geduld. Probeer natuurlijk verkeer naar uw blog te trekken om natuurlijke klikken en vertoningen te krijgen, in plaats van te spelen met trucs tegen Adsense.

bluehost

Zodra uw blog door Adsense is goedgekeurd, moet u hier enkele tips volgen om te voorkomen dat uw Adsense-account wordt verbannen. Het wordt aanbevolen om al deze punten te doorlopen om ervoor te zorgen dat uw Adsense voor altijd blijft bestaan.

Lees ook: 12+ manieren om online geld te verdienen met WordPress Blog

Vraag niemand om klikken:

Google Adsense is erg strikt in zijn beleid. Daarom moet u zorgen voor hun regels en voorschriften. Sommige bloggers huren slim mensen in om op advertenties te klikken. Adsense is slimmer dan jij.

Ze kunnen uw ongebruikelijke of ongeldige activiteiten (advertentieklikken) gemakkelijk detecteren, zelfs als u op advertenties van verschillende IP-adressen klikt. Vraag de bezoekers ook niet om op advertenties te klikken. Al deze voorwaarden zijn in strijd met het Adsense-beleid waardoor uw Adsense-account wordt verbannen.

Als u door u op advertenties klikt, met behulp van tools voor het genereren van klikken en handmatig herhalende klikken, wordt dit als ongeldig beschouwd volgens de Servicevoorwaarden van Adsense.

Gebruik Adsense niet met niet-ondersteunde taal:

Adsense ondersteunt niet alle talen. Als je een goedgekeurd Adsense-account hebt en je wilt advertenties weergeven op de blog met de niet-ondersteunde taal van Adsense, ga dan snel terug.

Door deze activiteit wordt uw Adsense-account permanent uitgeschakeld. Het is ook niet toegestaan ​​om de niet-ondersteunde taal te vertalen naar een ondersteunde taal.

Gebruik Adsense niet met scripts om klikken aan te moedigen:

Sommige bloggers gebruiken pop-ups om daar advertenties weer te geven om meer klikken te stimuleren. Als u zich ook met dergelijke moeiteloze activiteiten bezighoudt, zou uw Adsense-account helaas tot nu toe zijn verbannen of zal binnenkort worden verbannen. Dit moet worden vermeden.

Stuur geen advertenties via e-mail:

Sommige bloggers sturen Adsense-advertenties binnen de e-mail. Mensen doen het blindelings als trend, maar Google vindt dit ook niet leuk. Daarom zorgt deze activiteit er ook voor dat u uw Adsense-account blokkeert. Plaats deze advertenties ook niet op marketingplatforms voor sociale media.

Gebruik geen andere concurrerende contextuele advertenties:

Stop met het gebruik van andere contextuele advertenties met de Adsense-advertenties. Geef ze het gevoel dat je alleen van Adsense-advertenties houdt. Er zijn echter ook enkele advertentienetwerken die u kunt gebruiken om inkomsten te genereren met uw blog met Adsense-advertenties zoals Infolinks, BuySellads, Viglink enzovoort.

Wijzig de Adsense-advertentiecode niet:

Sommige webmasters of bloggers wijzigen de Adsense-advertentiecode om het uiterlijk, de afbeeldingen, de achtergrond, enz. Te wijzigen, zodat gebruikers meer betrokken raken door nieuwsgierig op advertenties te klikken. Deze activiteit wordt geacht uw Adsense-account te verbieden.

Als u de kleur en het formaat van advertenties wilt wijzigen, genereert Adsense zelf de nieuwe JavaScript-code. U kunt de code eenvoudig kopiëren en plakken waar u advertenties wilt weergeven.

Gebruik geen auteursrechtelijk beschermde inhoud:

Zorg ervoor dat je geen auteursrechtelijk beschermde inhoud op je blog of website hebt. Adsense staat dergelijke inhoud nooit toe binnen de blog waar u advertenties wilt weergeven. U moet dus de auteursrechtelijk beschermde dingen verwijderen om te voorkomen dat uw Adsense-account wordt verbannen.

Link de site niet aan auteursrechtelijk beschermde inhoud:

Auteursrechtelijk beschermde inhoud is een vloek voor Adsense. Of u nu auteursrechtelijk beschermde inhoud binnen uw eigen blog gebruikt of deze koppelt aan een andere site met auteursrechtelijk beschermde inhoud, beide zullen uw Adsense-account dus verbieden.

Daarnaast is sommige inhoud, zoals pornomateriaal, raciale inhoud, hacken / kraken, inhoud voor drugsmarketing, inhoud voor het verkopen van wapens, gokken … enz. Ook in strijd met het Adsense-beleid. Gebruik daarom geen Adsense-advertenties binnen dergelijke soorten inhoud.

Gebruik geen betaald verkeer:

Als u een door Adsense goedgekeurde blog of website heeft, kunt u geen verkeer kopen volgens de Adsense-normen. U kunt uw website echter wel promoten op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

U mag ook uw eigen advertenties maken, maar deze mogen er niet precies hetzelfde uitzien als een deel van de inhoud.

Andere verklaringen:

Dit gedeelte verwijst naar enkele andere feiten waarmee u rekening moet houden om te voorkomen dat u uw Adsense-account verbiedt.

  • Maak geen plakkerige advertenties omdat het in strijd is met de Adsense-implementatienormen.
  • Gebruik geen Adsense-advertenties om inkomsten te genereren met uw blog / website die video’s van YouTube of andere videohostingsites beheert. Je account blijft echter veilig als je alleen originele inhoud op je blog gebruikt.
  • Gebruik geen Adsense-advertenties op 404-foutpagina’s, sluit af, log in en bedankpagina’s.

U kunt door Adsense geoptimaliseerde WordPress-thema’s en de beste AdSense-plug-ins voor WordPress gebruiken om maximale inkomsten uit uw website te halen.

Conclusie

Door al deze effectieve richtlijnen te volgen, kunt u uw Adsense-account veilig houden. We hebben echter ook veel andere berichten gepubliceerd over de ‘best betalende Adsense-alternatieven’ voor degene wiens Adsense-account tijdelijk en permanent is verbannen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me