12+ bewezen manieren om online geld te verdienen met WordPress Blog

Zoek je naar manieren om online geld te verdienen? WordPress is het beste platform waarmee je geld kunt verdienen.


Alle bloggers verdienen geld met hun WordPress-website door te bloggen. Jij kunt ook een van hen zijn.

Lees ook:

  • WordPress vs Blogger Wat is beter?
  • Verschil tussen WordPress.com en WordPress.org

Hier heeft WPressBlog de beste manieren vermeld om geld te verdienen met uw WordPress-website.

12+ manieren om online geld te verdienen met WordPress Blog

1. Word lid van affiliate marketing programma om geld te verdienen met uw bloginhoud

Affiliate marketing is de manier om producten en services van anderen te verkopen via uw eigen webactiva. Affiliate marketeers kunnen een goede affiliate commissie verdienen. Zorg ervoor dat u inhoud en verkeer van goede kwaliteit heeft. Hoe meer bezoekers u naar uw blog zou leiden, hoe meer u zou verdienen.

U verdient een affiliate-commissie voor elke organische klik of vertoning via advertenties. Amazon-partners, eBay-affiliate-netwerk, Clickbank … enz. Zijn de beste affiliate-netwerken om lid van te worden.

WordPress biedt tal van plug-ins en tools zoals “Dorstige gelieerde ondernemingen“,”Adsanity“,”OptinMonster”En meer voor affiliate marketing.

Lees ook: Affiliate marketing tips voor beginners

2. Geef Google AdSense-advertenties weer:

Google Adsense is het populairste CPC-advertentienetwerk (kosten per klik). Adsense betaalt hun partners voor elke klik op advertenties die zijn verkregen door natuurlijke bezoekers aan uw blog.

U moet een goedgekeurd Google AdSense-account hebben om Google Ads weer te geven. Daarna kunt u inkomsten genereren met uw WordPress-blog door advertentiecodes op de vereiste vrije ruimte van webitems te plaatsen. Nu bent u klaar voor geld dat naar uw account is overgeboekt.

Maar houd er ook rekening mee dat Adsense zeer strikte regels en voorschriften heeft. Als ze mislukken, kan uw account permanent worden verbannen. U kunt ook verwijzen naar ons vorige blogbericht “hoe kunt u voorkomen dat uw Adsense-account wordt verbannen?”

Als u geen Adsense mag gebruiken, kunt u deze beste Adsense-alternatieven gebruiken om geld te verdienen met uw blog.

3. Gebruik WordPress-advertentieplug-ins:

Adsense is de beste manier om geld te verdienen door advertenties op uw website weer te geven. Maar u kunt ook directe advertenties op uw website tonen. U kunt over de prijs onderhandelen op basis van het formaat van de banner en de plaats op de website. Je kunt op deze manier meer geld verdienen dan Adsense.

WordPress-plug-ins maken het werk handig voor de aangesloten bedrijven. Deze plug-ins bieden eenvoudige manieren om advertenties met shortcodes en widgets in te voegen. ‘BuySellAds”Is de aanbevolen WordPress-plug-in voor website-eigenaren of uitgevers.

4. Verkoop gesponsorde blogposts:

Als je geen advertenties op je blog wilt weergeven, kun je via sponsoring inkomsten genereren met je blog. Het is net als bij tv-shows en sport, veel sponsors zijn er om de organisatoren te betalen voor het vertegenwoordigen van hun producten en diensten. Op dezelfde manier kunt u gesponsorde blogposts verkopen via uw WordPress-blog met behulp van WP-plug-ins.

Als uw webactiva geweldig verkeer en geweldige demografische doelgroepen hebben, kunt u advertentiebedrijven benaderen om een ​​sponsorovereenkomst te sluiten.

5. Schrijf beoordelingen om betaald te worden:

Net als het verkopen van een gesponsorde blogpost, kunt u ook geld verdienen door betaalde recensies op uw site te schrijven. Dit is een alternatieve manier om geld te verdienen met je blog of website.

Om te beginnen, is de beste manier om eerst het juiste product te selecteren volgens de niche van uw site en vervolgens recensies te posten. U kunt veel bedrijven benaderen die altijd meerdere blog-eigenaren nodig hebben om betaalde recensies voor hen te schrijven.

U kunt ook websites als “PayPerPost”, “SponsoredReviews” leuk vinden om in contact te komen met de reclamebedrijven die beoordelingen nodig hebben om hun bedrijf te promoten.

6. Verdien geld online door websites te verkopen:

Veel adverteerders willen reeds gemaakte, veelbezochte WordPress-sites kopen om hun eigen bedrijf te promoten. Als u weet hoe u een WordPress-blog kunt maken en veel verkeer kunt genereren, kunt u uw webactiva verkopen en geld verdienen voor uw grote inspanningen.

Flippa zo is bijvoorbeeld het bekende webportaal dat dient als veilingsites en makelaars om de website verkocht te krijgen.

Lees ook: Hoe een WordPress-blog te starten met SiteGround

7. Maak een lidmaatschapssite:

Als je een passie hebt om te schrijven en een grote fan bent voor je grote publiek, is het tijd om je klaar te maken om te verdienen. U kunt een lidmaatschapsgebied maken voor uw publiek dat u zou willen betalen voor het verkrijgen van meer premium inhoud.

Het vereist echter een grote investering. Maar met WordPress kunt u een verscheidenheid aan plug-ins zoals “Rainmaker” krijgen om eenvoudig een lidmaatschapssite te maken.

8. Maak een privéforum:

Dit kan het tweede alternatief zijn om een ​​betaalde lidmaatschapssite te maken. Met behulp van forums kunt u uw publiek helpen bij het vinden van allerlei oplossingen voor hun behoeften.

Forums zijn geweldige platforms voor studenten en experts. Een groot deel van uw publiek wil misschien lid worden om hun mening te geven via uw forum. WordPress helpt u bij het opzetten van een forumwebsite door het aanbieden van talrijke plug-ins zoals “bbPress”, “BuddyPress” en “CM-antwoorden”.

9. Stel een betaalde bedrijvengids op:

WordPress biedt talloze plug-ins zoals “Business Directory Plugin”, “Connections Plugin” en meer om een ​​betaalde bedrijvengids te maken. Directories zijn het platform dat lokale bedrijfsrecensies, podcasting en productvermeldingen van de vereiste niche verzamelt.

Lokale of nichedirectory’s zijn uiterst nuttig om verkeer te krijgen. Dit is de reden waarom veel digitale marketeers u kunnen benaderen om het vereiste abonnementsgeld voor directory-inzendingen te betalen.

10. Maak een betaalde site voor het indienen van vacatures met WordPress:

WordPress biedt ook tal van plug-ins zoals “WP Job Manager” om sites voor het indienen van betaalde banen op te zetten. Bedrijven kunnen hun vacatures via dergelijke webportals adverteren en betalen graag het vereiste abonnementsbedrag.

Met WordPress is het nu gemakkelijker om een ​​succesvol vacaturebord te maken. U zult snel een go-to-site worden voor zowel werkzoekenden als recruiters. ProBlogger is bijvoorbeeld de meest prominente site voor hun vacaturesite voor professionele bloggers.

11. Maak een evenementenkalender met WordPress:

WordPress biedt ook plug-ins zoals “Alles in één evenementenkalender”, “MyCalender”, “SimpleCalender” en meer om evenementenkalenders te maken om geld te verdienen aan lokale of branche-nichewebsites.

Veel organisatoren van evenementen staan ​​klaar om abonnementskosten te betalen voor reclame-evenementen in de lokale stad, conferenties, webinars en vele live streaming-evenementen. Als u geen betaalde site voor het indienen van vacatures wilt hebben, kunt u op deze manier proberen te verdienen met WordPress.

12. Verkoop e-boeken op WordPress:

E-boeken zijn een uitstekende keuze om digitale producten te maken. Met WordPress kunt u tal van handige plug-ins zoals “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” en nog veel meer installeren om uw e-boeken op WordPress-sites te verkopen. Al deze plug-ins zijn relatief eenvoudig te gebruiken om je eigen online winkel op te zetten.

Bekijk deze beste blogtools die u zullen helpen bij het optimaliseren van uw WordPress-site.

Conclusie

Dit zijn de beproefde manieren om online geld te verdienen met uw WordPress-blog. Hoewel je hard moet werken om geld te verdienen met behulp van de bovenstaande methoden.

Als je een blogger bent en een andere strategie kent om online te verdienen, laat het onze lezers dan weten door hieronder te reageren.

Lees ook,

  • 5 Beste affiliate marketing blogtypes
  • 10 redenen waarom u geen succesvolle blogger bent
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me