Hur du förhindrar att ditt AdSense-konto blir förbjudet

Att tjäna pengar på ditt webbutrymme för att tjäna intäkter är varje bloggers dröm. Google Adsense är det första valet i denna sekvens. Men på grund av ett obehörigt sätt att aktivera klick på annonser avbryter Google ditt Adsense-konto.


Om du är ett offer eller en nybörjare kan du börja nu med rätt medvetenhet för att hålla ditt Adsense-konto säkert.

Sätt att undvika att ditt AdSense-konto blir förbjudet

Google Adsense är den mest tillförlitliga plattformen för pengar, särskilt för bloggare. Om du är en bloggare gör du säkert hårt arbete för att göra ditt blogginlägg populärt för att få det godkänt av Adsense. Men du borde ha lite tålamod. Sätt att tjäna pengar snabbt kan leda till att du kränker Adsense-policyer. Därför kommer ditt konto att förbjudas.

Att tjäna pengar på Adsense är exakt spelet tålamod. Försök att locka naturlig trafik till din blogg för att uppnå naturliga klick och intryck, istället för att spela med trick mot Adsense.

Bluehost

När din blogg blir Adsense-godkänd måste du följa några tips här för att undvika att ditt Adsense-konto förbjuds. Vi rekommenderas att gå igenom alla dessa punkter för att hålla dina Adsense-förbli levande för alltid.

Läs också: 12+ sätt att tjäna pengar online med WordPress Blog

Be inte någon om klick:

Google Adsense är mycket strikt för sin policy. Därför måste du se till deras regler och förordningar. Vissa bloggare anställer smart några människor för att klicka på annonser. Adsense är smartare än dig.

De kan enkelt upptäcka dina ovanliga eller ogiltiga aktiviteter (annonsklick), även om du klickar på annonser från olika IP: er. Be inte besökarna att klicka på annonser. Alla dessa villkor bryter mot Adsense-policyn som gör att ditt Adsense-konto förbjuds.

Att klicka på annonser av dig, använda klickgenereringsverktyg och manuella upprepade klick kommer att anses ogiltiga enligt Adsense TOS.

Använd inte Adsense med språk som inte stöds:

Adsense stöder inte alla språk. Om du har ett godkänt Adsense-konto och du vill visa annonser på bloggen som innehåller det icke-stödda språket av Adsense, gå tillbaka snart.

Den här aktiviteten inaktiverar ditt Adsense-konto permanent. Du får inte heller översätta det språk som inte stöds till ett stöd.

Använd inte Adsense med skript för att uppmuntra till klick:

Vissa bloggare använder popup-fönster för att visa annonser där för att uppmuntra till fler klick. Om du också engagerar dig i sådana slags ansträngande aktiviteter, skulle tyvärr ditt Adsense-konto ha förbjudits tills nu eller kommer att förbjudas snart. Detta bör undvikas.

Skicka inte annonser via e-post:

Vissa bloggare skickar Adsense-annonser i e-postmeddelandet. Människor gör det blindt som en trend, men detta gillar inte heller Google. Därför kommer den här verksamheten också att leda till att du förbjuder ditt Adsense-konto. Lägg inte heller in dessa annonser på plattformar för sociala medier.

Använd inte andra konkurrerande sammanhangsannonser:

Sluta använda andra kontextuella annonser med Adsense-annonserna. Ge dem en känsla av att du bara gillar Adsense-annonser. Men det finns också några annonsnätverk som du kan använda för att tjäna pengar på din blogg med Adsense-annonser som Infolinks, BuySellads, Viglink och så vidare.

Ändra inte Adsense-annonskoden:

Vissa webbansvariga eller bloggare ändrar Adsense-annonskoden för att ändra dess utseende, bilder, bakgrund … osv för mer användarengagemang för att på ett nyfiken sätt klicka på annonser. Denna aktivitet kommer att anses förbjuda ditt Adsense-konto.

Om du vill ändra färg och storlek på annonser genererar Adsense själv den nya JavaScript-koden. Du kan helt enkelt kopiera och klistra in koden vart du vill visa annonser.

Använd inte upphovsrättsinnehåll:

Se till att du inte har något upphovsrättsskyddat innehåll på din blogg eller webbplats. Adsense tillåter aldrig sådant innehåll i bloggen där du vill visa annonser. Så du bör ta bort de upphovsrättsskyddade grejerna för att undvika att ditt Adsense-konto förbjuds.

Länka inte webbplatsen till upphovsrättsskyddat innehåll:

Upphovsrättsskyddat innehåll är som en förbannelse för Adsense. Oavsett om du använder upphovsrättsskyddat innehåll i din egen blogg eller länkar det till någon annan webbplats med upphovsrättsskyddat innehåll, kommer båda följaktligen att förbjuda ditt Adsense-konto.

Förutom detta, vissa innehåll som porrmaterial, rasinnehåll, hackning / krackning, innehåll i narkotikamarknadsföring, vapen som säljer innehåll, spel… .etc bryter också mot Adsense-policyn. Använd därför inte Adsense-annonser inom sådana typer av innehåll.

Använd inte betald trafik:

Om du har en Adsense-godkänd blogg eller webbplats kan du inte köpa trafik enligt Adsense-normerna. Du kan dock marknadsföra din webbplats på sociala medieplattformar som Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Du får också göra dina egna annonser men det ska inte se ut som en del av innehållet.

Andra deklarationer:

Det här avsnittet hänvisar till några andra fakta att tänka på för att undvika att förbjuda ditt Adsense-konto.

  • Skapa inte klibbiga annonser som det strider mot Adsense-implementeringsnormerna.
  • Använd inte Adsense-annonser för att tjäna pengar på din blogg / webbplats som samlar videor från YouTube eller andra webbhotell. Ditt konto kommer dock att förbli säkert om du bara använder originalinnehåll på din blogg.
  • Använd inte Adsense-annonser på 404-felsidor, avsluta, logga in och tacksidor.

Du kan använda Adsense-optimerade WordPress-teman och de bästa AdSense-plugins för WordPress för att få maximal inkomst från din webbplats.

Slutsats

Genom att följa alla dessa effektiva riktlinjer kan du hålla ditt Adsense-konto säkert. Vi har emellertid också publicerat många andra inlägg angående de “högst betalande Adsense-alternativen” för den vars Adsense-konto har tillfälligt och permanent förbjudits.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me