12+ bevisade sätt att tjäna pengar online med WordPress-blogg

Letar du efter sätt att tjäna pengar online? WordPress är den bästa plattformen som du kan använda för att tjäna pengar.


Alla bloggare tjänar pengar på sin WordPress-webbplats genom att blogga. Du kan också vara en av dem.

Läs också:

  • WordPress vs Blogger Vilket är bättre?
  • Skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org

Här har WPressBlog listat de bästa sätten att tjäna pengar på din WordPress-webbplats.

12+ sätt att tjäna pengar online med WordPress Blog

1. Gå med i affiliate-marknadsföringsprogram för att tjäna pengar på ditt blogginnehåll

Affiliate-marknadsföring är sättet att sälja andras produkter och tjänster via dina egna webbtillgångar. Affiliate-marknadsförare kan tjäna en bra affiliate-provision. Se till att du ska ha innehåll och trafik av god kvalitet. Ju mer du skulle ha trafik till din blogg, desto mer skulle du tjäna.

Du kommer att tjäna en filialprovision för varje organisk klick eller visning via annonser. Amazon-associerade, eBay-anslutna nätverk, Clickbank … etc är de bästa anslutna nätverken att ansluta sig till.

WordPress erbjuder många plugins och verktyg som “ThirstyAffiliates“,”Adsanity“,”OptinMonster”Och mer för affiliate-marknadsföring.

Läs också: Affiliate-marknadsföringstips för nybörjare

2. Visa Google AdSense-annonser:

Google Adsense är det mest populära annonsnätverket CPC (kostnad per klick). Adsense betalar sina dotterbolag för varje klick på annonser som naturliga besökare får på din blogg.

Du bör ha ett godkänt Google AdSense-konto för att kunna visa Google-annonser. Efter det kan du tjäna pengar på din WordPress-blogg bara genom att placera annonskoder på det nödvändiga lediga utrymmet för webbtillgångar. Nu är du redo för pengar som rullas ner till ditt konto.

Men kom också ihåg att Adsense har mycket strikta regler och förordningar. När du misslyckas med det kan ditt konto förbjudas permanent. Du kan också hänvisa till vårt tidigare blogginlägg “hur man undviker att ditt Adsense-konto blir förbjudet?”

Om du är förbjuden att använda Adsense kan du använda dessa bästa Adsense-alternativ för att tjäna pengar på din blogg.

3. Använd WordPress-annonsplugins:

Adsense är det bästa sättet att tjäna pengar genom att visa annonser på din webbplats. Men du kan också visa direkta annonser på din webbplats. Du kan förhandla om priset enligt bannerstorleken och dess plats på webbplatsen. Du kan tjäna mer pengar på detta sätt än Adsense.

WordPress-plugins gör arbetet praktiskt för medlemsförbunden. Dessa insticksprogram ger enkla sätt att infoga annonser med kortkoder och widgetar. ”BuySellAds”Är det rekommenderade WordPress-plugin för webbplatsägare eller utgivare.

4. Sälj sponsrade blogginlägg:

Om du inte vill visa annonser på din blogg kan du tjäna pengar på din blogg via sponsring. Det är precis som i TV-program och sport, många sponsorer är där för att betala arrangörerna för att representera sina produkter och tjänster. På samma sätt kan du sälja sponsrade blogginlägg via din WordPress-blogg med WP-plugins.

Om dina webbtillgångar har fantastisk trafik och stor publikdemografi kan du närma dig reklamföretag för att förhandla om en sponsringavtal.

5. Skriv recensioner för att få betalt:

Som att sälja ett sponsrat blogginlägg kan du också tjäna pengar genom att skriva betalda recensioner på din webbplats. Detta är ett alternativt sätt att tjäna pengar på din blogg eller webbplats.

För att komma igång är det bästa sättet att först välja lämplig produkt enligt din webbplats nisch och sedan lägga recensioner. Du kan kontakta många företag som alltid kräver många bloggägare att skriva betalda recensioner för dem.

Du kanske också gillar webbplatser som “PayPerPost”, “SponsoredReviews” för att komma i kontakt med de reklamföretag som behöver recensioner för att marknadsföra sina affärer.

6. Tjäna pengar online genom att sälja webbplatser:

Många annonsörer vill köpa redan skapade WordPress-webbplatser med högt trafik för att marknadsföra sitt eget företag. Om du vet hur man skapar en WordPress-blogg och får stor trafik kan du sälja dina webbtillgångar och tjäna pengar för dina stora ansträngningar.

Flippa till exempel är den berömda webbportalen som fungerar som auktionssajter och mäklare för att få webbplatsen såld.

Läs också: Hur man startar en WordPress-blogg med SiteGround

7. Skapa en medlemskapssida:

Om du har en passion för att skriva och ett stort fan för din stora publik är det dags att bli redo att tjäna. Du kan skapa ett medlemsområde för din publik som vill betala dig för att få mer premiuminnehåll.

Det kräver emellertid en stor investering. Men med WordPress kan du få en mängd olika plugins som “Rainmaker” för att enkelt skapa en medlemskapssida.

8. Skapa ett privat forum:

Detta kan vara det andra alternativet att skapa en betald medlemskapssida. Med hjälp av forum kan du hjälpa din publik att hitta alla möjliga lösningar på deras behov.

Forum är fantastiska plattformar för elever och experter. En stor del av din publik kanske vill bli medlem för att uttrycka sina åsikter genom ditt forum. WordPress hjälper dig att skapa en forumwebbplats genom att tillhandahålla många plugins som “bbPress”, “BuddyPress” och “CM-svar”.

9. Ställ in en betald företagsregister:

WordPress erbjuder många plugins som “Business Directory Plugin”, “Connections Plugin” och mer för att skapa en betald företagskatalog. Kataloger är plattformen som samlar lokala bedömningar av företag, podcasting och produktlista av den nödvändiga nischen.

Lokala kataloger eller nischkataloger är mycket användbara när det gäller att få trafik. Det är därför många digitala marknadsförare kan kontakta dig för att betala den obligatoriska prenumerationsavgiften för kataloginsändningar.

10. Skapa en betald webbplats för inlämning av jobb med WordPress:

WordPress erbjuder också många plugins som “WP Job Manager” för att sätta upp en betald webbplats för inlämning av jobb. Företag kan marknadsföra sina lediga platser från sådana typer av webbportaler och gärna betala det obligatoriska abonnemangsbeloppet.

Med WordPress är det nu lättare att skapa en framgångsrik jobbtavla. Du kommer snart att bli en go-to-sajt för både arbetssökande och rekryterare. ProBlogger för en instans är den mest framstående webbplatsen för deras anslagstavla för professionella bloggare.

11. Skapa en händelsekalender med WordPress:

WordPress erbjuder också plugins som “Allt i en händelsekalender”, “MyCalender”, “SimpleCalender” och mer för att skapa händelsekalendrar för att tjäna pengar på lokala eller industriella nischwebbplatser.

Många evenemangsarrangörer är redo att betala en prenumerationsavgift för reklamevenemang i den lokala staden, konferenser, webbseminarier och många live streamingevenemang. Om du inte vill ha en betald anmälningsplats kan du försöka på detta sätt att tjäna med WordPress.

12. Sälj e-böcker på WordPress:

E-böcker är ett bra val att skapa digitala produkter. Med WordPress kan du installera många användbara plugins som “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” och många fler för att sälja dina e-böcker på WordPress-webbplatser. Alla dessa plugins är relativt enkla att använda för att skapa din egen onlinebutik.

Kolla de bästa bloggverktygen som hjälper dig att optimera din WordPress-webbplats.

Slutsats

Detta är de beprövade sätten att tjäna pengar online med din WordPress-blogg. Även om du måste arbeta hårt för att börja tjäna pengar med hjälp av ovanstående metoder.

Om du är bloggare och känner till någon annan strategi för att tjäna online, vänligen låt våra läsare veta det genom att kommentera nedan.

Läs också,

  • 5 bästa typer av marknadsföring av bloggar
  • 10 skäl till varför du inte är en framgångsrik bloggare
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me