DreamHost-anmeldelse: Er det verten du har drømt om?

DreamHost er blant noen av de mest populære hostingleverandørene der ute. Det er kjent for mange ting, inkludert rimelige priser og et stort antall pakker. Vi kjøpte tjenesten og opprettet nettstedet vårt for å sjekke funksjonene som tilbys av selskapet. Vi studerte alt fra kostnader til oppetid og ekte data. Men er det verdt hypen? Vi finner ut av det i denne anmeldelsen.


Dream-sr

Overal vurdering

4,2 / 5

Funksjoner
8/10

Brukervennlig
8/10

Priser
8/10

Brukerstøtte
9/10

Pålitelighet
9/10

DreamHost rabatter
Se tilbud

oppetid

99,98%

Lastetid

539 ms

DreamHost kan skryte av en imponerende profil og omtrent en halv million aktive brukere som er vert for over 1,5 millioner nettsteder. Det er et stort antall, og det vokser bare om dagen. Det er ikke et nytt selskap. Grunnlagt i 1996 og har styrket styrken og har til og med vunnet PCMag ‘Best Web Hosting Service’ flere ganger.

Det ble grunnlagt av en gjeng studenter ved Harvey Mudd College i California, men i dag har det dusinvis av ansatte som jobber hardt for å sikre at det oppfyller forventningene til millionene av kundene..

Nøkkelegenskaper

 • Nettstedsbygger for å gjøre det enkelt å bygge dine egne nettsteder
 • SSD-er for raskere ytelse
 • 1-klikk apps installasjonsprogram
 • Godkjent av WordPress
 • Prisbelønnet kundestøtte tilgjengelig 24/7
 • E-postkontoer med alle delte hostingplaner

Diskplass
ubegrenset

båndbredde
ubegrenset

Pengene tilbake
97 dager

Gratis domene
Nei

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
www.dreamhost.com

DreamHost-gjennomgang: bakgrunnsinformasjon

DreamHost er et amerikansk selskap i ordets virkelige forstand. Hosting-tjenesten ble grunnlagt i 1996 av en gjeng venner som studerte ved Harvey Mudd College i Claremont, California. Disse inkluderer Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones og Sage Weil. De fire vennene jobbet hardt for å utvikle ideen, og selskapet ble offisielt til i 1997.

Det har flere kontorer i landet og en global rekkevidde. Skjønt ikke de eldste vertsleverandørene der ute, er det blant de mest kjente takket være sin generøse policy og rimelige priser.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Selskapet har omtrent en halv million aktive brukere som er vert for over 1 million nettsteder. Det tilbyr en haug med TLDer inkludert .com, .net, etc. Du vil også finne stedsspesifikke TLDer her som .co.uk og co.us. Annet enn dette er også forretningsspesifikke TLDer som .biz og .info.

Dreamhost-domener-statistikk

Dreamhost-toppdomener-statistikk

Ytelse, oppetid & Lastetid

Det er ikke nok å ha webhotell, du må sørge for at den gir god ytelse. Den beste måten å måle kvalitet på er å sjekke tilgjengelig oppetid og høy tid. La oss se.

Performance Test (Pingdom)

Vi kjørte Pingdom-testen på nettstedet for å bedømme hastigheten og funksjonene som selskapet tilbyr. Vi opprettet en hånlig side med reelt innhold slik at vi kunne komme til en reell konklusjon. Testresultatene var ganske gode.

Pingdom-Dreamhost

Det tok mindre enn ett sekund å laste, i gjennomsnitt 471 ms. Dette er bedre enn et stort antall tilbydere der ute, og er en veldig viktig beregning bak suksessen til et nettsted. Siden vi ikke brukte hastighetsoptimalisering eller hurtigbufring, kan det sies at resultatene er pålitelige.

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

UptimeRobot-testen er en velprøvd metode for å bedømme hvor pålitelig et nettsted er. Vi kjørte testen på nettstedet og var nok en gang resultatet var positivt:

Dreamhost-oppetid

Som du kan se, har nettstedet vært oppe i 34 timer og har ikke vært nede i løpet av en måned. Det tilbyr en oppetid på 99,99% de siste 30 dagene, noe som tilsvarer omtrent 0,072 timer i løpet av en måned.

Dette er ganske bra ettersom du vet at nettstedet ditt vil være oppe mesteparten av tiden. Tilsvarende er hastigheten også utmerket, i gjennomsnitt 199,78 ms.

Server responstid (Bitcatcha)

Siden nettsteder blir sett på globalt, er det viktig å finne en hostingleverandør som kan sikre raske belastningstider over hele verden. Vi kjørte Bitcatcha-testen for å måle dette. Her er resultatet.

Som forventet laster nettstedet raskest i USA, etterfulgt av Australia. Det er den tregeste i Sao Paulo og Japan, hvor den i gjennomsnitt er cirka 250 ms, noe som ikke er så verst, spesielt når du sammenligner det med andre alternativer. Alt i alt spiller det ingen rolle hvor publikum er, du kan være vert for nettstedet ditt på DreamHost uten problemer.

Vertsplaner og funksjoner

DreamHost tilbyr en rekke hosting-planer. Mens de deler noen lignende funksjoner, kan det hende noen har ekstra fordeler. De fire mest populære hostingplanene som tilbys av selskapet inkluderer.

Type hosting
Nr. 1 pakke
Nr. 2 pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grunnleggende)$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
WordPress$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
VPS$ 10 / mo$ 20 / mo$ 40 / mo$ 80 / mo
dedikert$ 149 / mo$ 279 / mo

Delt hosting

Den billigste pakken kommer for så lavt som $ 2,59 / måned. Du kan bare være vert for ett nettsted på det, men du får et gratis domene med det i tillegg til ubegrenset trafikk, gratis SSL og gratis SSD-lagring.

Den dyrere pakken kommer for så lavt som $ 5,95 per måned. Du kan være vert for ubegrensede nettsteder på den og glede deg over et gratis domene i tillegg til ubegrenset trafikk, gratis SSL og gratis SSD-lagring.

Hovedtrekkene
Delt Starter
Delt ubegrenset
Startet pris$ 2.59 / mo$ 5.95 / mo
Fornyelsespris$ 2.59 / mo$ 5.95 / mo
nettsteder1ubegrenset
SSD Disk Space50 GBubegrenset
båndbreddeunmeteredunmetered
E-postkontoerTilgjengelig for kjøpInkludert
Domenet (er) vertubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikatTilgjengeligForhåndsinstallert

VPS Hosting

Basic: Den billigste pakken kommer for så lavt som $ 10 / måned. Du kan være vert for ubegrensede nettsteder på den mens du også gleder deg over ubegrenset e-post. Den tilbyr gratis SSL-sertifikater, 1 GB RAM og 30 GB SSD-lagring, og det er derfor ikke sikkert at de er tunge nettsteder.

Virksomhet: Passer for små bedrifter, koster denne $ 20 per måned. Du kan være vert for ubegrensede nettsteder på den mens du også gleder deg over ubegrenset e-post. Den passer for små nettsteder, tilbyr 2 GB RAM med 30 GB SSD-lagring og ubegrenset trafikk med gratis SSL-sertifikater.

Profesjonell: Tilgjengelig for så lave som $ 40 / month denne kommer også med gratis SSL-sertifikater. Denne lar deg også være vert for ubegrensede nettsteder med ubegrenset e-post. Den tilbyr 4 GB RAM og 120 GB SSD-lagring og er egnet for mellomstore bedrifter og profesjonelle nettsteder.

Bedriften: Den dyreste VPS-hostingpakken koster $ 80 per måned og leveres med gratis SSL-sertifikater. Du får være vert for ubegrensede nettsteder med ubegrenset e-post. Den tilbyr 8 GB RAM og 240 GB SSD-lagring og passer for store nettsteder.

Dreamhost-VPS-pakker

Cloud Hosting

Selskapet tilbyr en haug med alternativer for netthosting. Disse inkluderer:

512 MB Ram-server: Denne 1 vCPU, ubegrensede båndbreddepakken koster bare $ 4,50 / måned eller $ 0,0075 / time. Den er egnet for tinning og tilbyr 80 GB SSD-disk.

2GM Ram Server: Denne 1 vCPU, ubegrensede båndbreddepakken koster bare $ 12 / måned eller $ 0,03 / time. Den passer for nettsteder og tilbyr 80 GB SSD-disk.

8 GB Ram Server: Denne 4 vCPU, ubegrensede båndbreddepakken koster bare $ 48 / måned eller $ 0,08 / time. Den er egnet for databaser og tilbyr 80 GB SSD-disk.

Dedikert hosting

Den billigste pakken kommer for så lavt som $ 149 / måned. Du nyter ikke bare en 100% oppetidsgaranti, men får også tilgang til 24/7 serverovervåking med DDoS-beskyttelse.

Dreamhost-dedikert-pakker

DreamHost Basic (Delt plan) i detalj

Delt plan er selskapets mest populære plan da den er laget for alle slags forbrukere. Alle pakkene har et gratis domenenavn for det første året og ubegrenset trafikk.

planer & Prisene i detalj

La oss se på funksjonene som følger med den grunnleggende planen. Du får velge mellom to alternativer.

Hva er inkludert i delte pakker?

Starter: Denne pakken passer hvis du bare er i gang, eller hvis du har en liten bedrift. Du får bare være vert for ett nettsted og få noen grunnleggende funksjoner som WordPress og gratis domene med et gratis SSL-sertifikat.

ubegrenset: Som navnet antyder, tilbyr denne pakken ubegrensede nettsteder, trafikk og e-post. Du får også glede av de grunnleggende alternativene som følger med startpakken, for eksempel et gratis domenenavn, WordPress og et gratis SSL-sertifikat.

Hovedtrekkene
Starter
ubegrenset
Startet pris$ 2.59 / mo$ 5.95 / mo
Fornyelsespris$ 2.59 / mo$ 5.95 / mo
nettsteder1ubegrenset
SSD Disk Space50 GBubegrenset
båndbreddeunmeteredunmetered
E-postkontoerTilgjengelig for kjøpInkludert
Domenet (er) vertubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikatTilgjengeligForhåndsinstallert
Premium Wildcard SSLNeiJa, med Addon
GRATIS nettstedbygger
GRATIS nettstedoverføring
cPanel & Softaculous
Nattlige sikkerhetskopier
MySQL-databaserubegrensetubegrenset
Cloudflare CDN
Pengene tilbake-garanti97-dagers97-dagers

Startpriser tabell

Den startet pakken starter så lavt som $ 2,59 / måned. Du kan velge å betale $ 7,95 / måned hvis du vil ha ubegrenset pakke.

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
Delt Starter
Delt ubegrenset
1 måned$ 4.95 / mo$ 10.95 / mo
12 mnd$ 3.95 / mo$ 6.95 / mo
36 mnd$ 2.59 / mo$ 5.95 / mo

Fornyelsespriser

Fornyelsespolitikk er veldig enkel. Du belastes det samme beløpet som originalen med mindre det er endret prisstruktur.

Hovedfunksjoner i detalj

La oss se på noen av hovedfunksjonene DreamHost har å tilby. Disse vil hjelpe deg med å bestemme hvor bra eller dårlig dette alternativet er for deg.

Domenenavn & e-post

Begge pakkene har et gratis domenenavn for det første året. Imidlertid er gratis e-post bare tilgjengelig med pakken Ubegrenset. Du må oppgradere hvis du trenger denne funksjonen.

Dreamhost-domenenavnene

Nettplass & båndbredde

Begge pakkene tilbyr ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset trafikk. Noen rapporter antyder at det muligens ikke er ubegrenset, men vi fant ingen problemer eller begrensninger med nettplass eller båndbredde.

WordPress-ett-klikk-installasjon

Begge pakkene tilbyr 1-klikks WP-installasjon gratis, noe som gjør det enkelt å få WordPress i gang på nettstedet ditt. Du kan velge WordPress-installasjon, og nettstedet ditt vil være oppe i løpet av bare noen få sekunder for å designe.

Migrasjonstjeneste

Dreamhost lar deg ikke importere data fra andre kontrollpaneler. Du må gjøre det manuelt, det vil si: kopiere databaser og filer på egen hånd. I tillegg er det heller ikke mulig å importere e-post. Dette må også gjøres manuelt ved å bruke en av de mange stasjonære applikasjonene.

For WordPress-nettsteder kan du enten velge å migrere på egen hånd eller leie selskapets migrasjonstjenester for $ 99. Jobben tar 48 timer å fullføre.

Nettstedsbygger

Nettstedsbyggeren er utmerket og veldig enkel å bruke. Du kan velge en layout og komme i gang med en gang. Tjenesten er gratis tilgjengelig og kommer med klikk for å redigere alternativer som lar deg tilpasse temaer etter behov. Med denne funksjonen har du ingen problemer med å bygge din egen side.

Dreamhost-nettside-builder

Andre funksjoner

Annet enn dette er DreamHost et av få nettsteder som tilbyr gratis SSL-sertifikater som vil koste deg $ 10 eller mer på andre plattformer. Dessuten får du glede av kundestøtte døgnet rundt og en 97-dagers pengene-tilbake-garanti, som er blant de laveste i virksomheten.

Pålitelighet (sikkerhetsalternativer)

Sikkerhet er en stor bekymring når det gjelder nettsteder. Du vil kunne holde dataene dine trygge, slik at nettstedet ditt holder seg i gang og det ikke er noen angrep. DreamHost har en rekke sikkerhetsfunksjoner, og det er derfor ingen grunn til å bekymre deg for å miste nettstedet ditt eller dataene som er vert på det.

Domenes personvern

I likhet med mange andre tjenester tilbyr selskapet også domeneregler gratis. Du kan bruke dette ekstra beskyttelseslaget for å holde informasjonen din trygg og utenfor allmennheten.

SSL-sertifikat

Begge de delte hostingpakkene har gratis SSL-sertifikater. Dette er viktig for å sikre at nettstedet ditt rangerer godt på søkemotorer og åpnes på alle plattformer.

DreamShield Security

Denne betalte funksjonen ($ 3 / måned), tidligere kjent som Malware Remover Service, kan aktiveres fra panelet. Det dreper ondsinnede koder og holder nettstedet ditt beskyttet. Den skanner nettstedet hver uke og sender e-post i tilfelle et problem.

Dedikert IP

Selskapet tilbyr ikke statiske IP-er, men du kan legge til en unik IP under delen Administrer domener. Imidlertid kan IP-en endres om nødvendig, og selskapet gir ingen garantier angående den. Unike IP-er koster 59,95 dollar per år.

sikkerhetskopier

Selv om selskapet foreløpig ikke tilbyr automatiske sikkerhetskopieringer, lar det deg lage manuelle sikkerhetskopier som du kan bruke til å gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle ting skulle gå galt.

Andre sikkerhetsfunksjoner

Selskapet tilbyr gratis domene-personvern, gratis og åpne SSL / TLS-sertifikater, brannmur, http / 2-støtte og en malware-fjerner for å holde nettstedet ditt beskyttet.

Serverplassering

Serverne ligger bare i USA (Ashburn Virginia og Hillsboro Oregon), men det bør ikke være noe problem for utenlandske kunder, da serverne er tilgjengelige fra hele verden og tilbyr god hastighet og sikkerhet.

Brukervennlighet

Dette er veldig viktig, spesielt hvis du er ny i virksomheten. DreamHost er generelt enkel å bruke. La oss se.

Enkel registrering

Du trenger bare å velge en vertsplan og gi detaljer som din e-post og passord for å registrere deg. Du kan velge et domene eller bruke ditt eksisterende domene og en bestilling. I noen tilfeller kan selskapet senere be deg om å sende inn noen relevante dokumenter, spesielt hvis du har valgt en unik TLD.

dreamhost enkel registrering

betalingsmetoder

DreamHost godtar en rekke betalingsmetoder inkludert PayPal, kredittkort, debetkort, elektronisk sjekk, gavekort og til og med postanvisninger. Den aksepterer imidlertid ikke cryptocururrency. I noen tilfeller kan internasjonale kort også bli avvist. Du kan komme i kontakt med selskapet hvis dette skjer.

Dream-betalinger

kontoaktivering

Selskapet verifiserer påmeldingsdetaljer før en konto aktiveres. Kontoen din vil vises i påvente til informasjonen er bekreftet. Prosessen kan ta omtrent 48 timer og mer hvis det er problemer med kontoen din, i hvilket tilfelle du kan bli bedt om å bekrefte dokumenter, spesielt betalingsmåten du har brukt.

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

DreamHost scorer en sekser når det gjelder kontrollpaneler. Det tilbyr ikke typiske kontrollpaneler, men har laget sin egen design som ser ut til å ha blitt inspirert av cPanel. Du får glede av installasjoner med ett klikk med andre funksjoner som tradisjonelle kontrollpaneler kommer med.

Totalt sett er bruk av kontrollpanelet et kakestykke. Brukere som har brukt Plesk eller cPanel i for lang tid, kan imidlertid kreve litt tid å bli vant til det.

Kundeservice (support)

DreamHost forstår viktigheten av kundeservice og tilbyr derfor hjelp 24/7 via forskjellige verktøy. Den interne kundesupporten er veldig godt trent og tilgjengelig også for potensielle brukere.

Live chat

Dette er den foretrukne metoden for folk flest. Representantene er veldig vennlige med en god mengde kunnskap. Det tar bare noen få minutter å nå en agent som vil bekrefte detaljene dine før du behandler saken.

billetter

Du må regne med billetter hvis det er et stort spørsmål. Vi fikk svar innen 24 timer, men teamet ser ut til å være aktivt mellom kl. Svarene var kortfattede, men profesjonelle.

telefon

Selskapet tilbyr foreløpig ikke telefonstøtte. Du kan imidlertid komme i kontakt med vertsleverandørens Twitter-håndtak for å forlate bekymringene dine. Ikke desto mindre kan du be om tilbakeringing for $ 9,95. Det tilbyr også en månedlig pakke for $ 14,95 med tre samtaler.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Du kan bruke Community Center eller gå gjennom dusinvis av artikler skrevet for å svare på spørsmålene dine. De er veldig detaljerte med illustrasjoner for å hjelpe deg med å løse problemene dine på egen hånd.

Dreamhost-kunnskapsbase

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

DreamHost tilbyr en unik 97-dagers pengene-tilbake-garanti på alle delte hosting-pakker. Garantien dekker ikke andre planer. Beløpet ditt blir sendt tilbake til den opprinnelige betalingskilden, men det kan være et lite fradrag i navnet på gebyret (3%).

Hvem er DreamHost best for?

Enten du har en liten side eller en stor side, om du vil starte din egen nettbutikk eller en firmablogg, kan DreamHost være det riktige alternativet for deg. Det er ikke bare rimelig, men tilbyr også en rekke funksjoner. Nettstedsbyggeren gjør det for eksempel egnet for nybegynnere, da verktøyet gjør det til en lek å bygge din egen side. Tilsvarende kan bedrifter og eiere av store nettsteder også bruke det, da det gir stor sikkerhet og noen kule funksjoner.

PROS
ULEMPER

 • Du får glede av en dag med gratis service for hver time nedetid da selskapet tilbyr 100% oppetid.
 • 24/7 kundesupport er flott.
 • Du får glede av utvidet garanti for å holde deg trygg og sikker.
 • Serverne er blant de raskeste i virksomheten, og derfor passer de for alle typer kunder.
 • Det er et grønt selskap (karbonnøytralt) og jobber med å nøytralisere klimagasser.
 • Kundeservice er muligens ikke tilgjengelig 24/7.
 • Refusjon dekker bare delte hostingpakker.
 • Verifisering kan ofte ta mye tid.

Anbefaler vi DreamHost?

Ja, det gjør vi uten tvil. DreamHost er blant de beste i bransjen i dag. Det gir nettstedets troverdighet, da du ikke trenger å bekymre deg for sider som lastes sakte, ladninger går opp eller nettstedet ditt går ned.

Vi håper denne detaljerte gjennomgangen hjelper deg med å komme til en informert beslutning. Hva synes du om det? Har du noen erfaring med DreamHost? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me