Topp 10 beste bloggeverktøy som enhver blogger skal bruke i 2020

Blogging er en av de beste aktivitetene som vil øke virksomheten din online. Blogging krever mange ferdigheter for å få suksess i bedriften din. Du kan oppnå dette ved å bruke de beste bloggeverktøyene.


Les også: WordPress vs Blogger: Hvilken er den beste plattformen for blogging?

Disse verktøyene vil hjelpe deg med å lage, publisere og markedsføre innholdet ditt på en riktig og effektiv måte. Det er mange tilgjengelige verktøy, men her har WPressBlog listet opp de 10 bloggverktøyene du bør bruke i 2020.

De beste bloggeverktøyene som enhver blogger bør bruke

Liste over 10 beste bloggeverktøy for 2020

1. WordPress

For å begynne å blogge, trenger du et nettsted. WordPress er det beste CMS for å lage et nettsted for blogging. Foreløpig mer enn 74,6 millioner nettsteder kjører på WordPress. WordPress har mange brukervennlige funksjoner som alle kan begynne å blogge enkelt på et WordPress-nettsted. Nedenfor er fordelene ved å bruke WordPress:

 • Brukervennlighet: WordPress er veldig enkelt å bruke som alle kan gjøre endringer på nettstedet.
 • Blogger hvor som helst: Du kan enkelt logge deg på nettstedet ditt fra hvilken som helst datamaskin og fortsette å blogge.
 • Ingen koding nødvendig: I WordPress kan du publisere en artikkel, laste opp bilder, videoer, dokumenter uten programmeringskunnskap.
 • plugins: Det er mange gratis og premium plugins tilgjengelig. Disse programtilleggene hjelper deg å administrere bloggen din.
 • Innebygd bloggfunksjon: WordPress ble opprinnelig startet som en bloggplattform, slik at du enkelt kan administrere kommentarer, e-postabonnement, blogginnlegg og mange flere.
 • Flere brukere: Du kan opprette så mange brukere du vil. Du kan også tilordne forskjellige tillatelser til brukerne.

2. Webhotell

bluehost webhotell

Bluehost er det beste og offisielt anbefalte WordPress-leverandørfirmaet. Du kan være vert for nettstedet ditt på Bluehost og øke nettstedets hastighet og ytelse som vil hjelpe deg i søkemotoroptimalisering.

Bluehost tilbyr et gratis domene med hostingplanen sin, slik at du ikke trenger å bruke ekstra penger på å kjøpe et domene. Hvis du ikke vet om å lage et nettsted på Bluehost, kan du se under videoen. En komplett guide for “hvordan du oppretter en webside ved hjelp av Bluehost” er gitt her trinn for trinn.

Les også:

 • Bluehost Review
 • Beste webhotellleverandører i 2020

3. Yoast SEO-plugin

Yoast SEO er det mest populære SEO-pluginet for WordPress. For å få trafikk fra nettstedet fra søkemotorer, må du optimalisere den, og dette kan enkelt gjøres ved å bruke Yoast-pluginen.

Det er mange SEO-funksjoner som er tilgjengelige i denne plugin-en, for eksempel å endre metatittelen og metabeskrivelsen, URL-er, nettkart, osv. Hvis du ikke har brukt denne plugin før så vil video under hjelpe deg med å sette opp plugin.

4. Testverktøy for lesbarhet

verktøy for lesbarhet

For å få suksess med blogging, må innholdet ditt være lesbart. Brukere ignorerer alltid å lese artikler som er skrevet på et teknisk språk og på en robotisk måte. Her “Testverktøy for lesbarhet”Spiller den største rollen. Det vil hjelpe deg med å sjekke om bloggen din er lesbar eller ikke.

5. SEMRush

SEMRUSH

Hvis du driver med blogging, kan du forstå at det også er andre bloggere som blogger i din nisje. Så for å konkurrere med dem, må du optimalisere bloggen din. Du kan gjøre dette ved å bruke SEO-verktøy, men det er for mange SEO-verktøy tilgjengelig i markedet, slik at du vil bli forvirret om hvilken du skal bruke?

SEMrush er det beste SEO-verktøyet som vil hjelpe deg med å optimalisere bloggen din. Ved å bruke SEMrush kan du gjøre en konkurrentanalyse og være i stand til å kjenne deres koblingsbyggingsstrategi, søkeordforskning, trafikkanalyse og mange flere.

Jeg anbefaler SEMrush, da det er det billigste og beste SEO-verktøyet i markedet. Få gratis prøveperiode på SEMrush i 30 dager herfra.

Les også Best Keyword Research Tools for SEO i 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo er det beste verktøyet for å finne nye emneideer i bransjen din. Velg et nøkkelord du vil rangere høyt, og søk det på BuzzSumo, du vil finne de beste artiklene som har det høyeste engasjementet på sosiale medier. Velg en av dem, skriv deretter en artikkel bedre enn den og publiser den på sosiale medier. Det vil øke nettstedstrafikken din på veldig liten tid.

7. Buffer

Buffer er det beste bloggverktøyet som vil spare verdifull tid. Du kan planlegge Facebook-innlegg, Twitter-tweets, Google Plus-innlegg, Instagram-bilder og publisere på det valgte tidspunktet på sosiale medier.

Hvis du ikke ønsker å velge innleggstid, vil denne appen publisere innleggene dine på det beste tidspunktet, slik at du får mest mulig utbytte av sosiale medier. Buffer er tilgjengelig i gratis og betalt versjon.

8. Google Analytics

Google Analytics

Hvis du blogger i noen måneder, skriver artikler og markedsfører dem på sosiale medier, og nå vil du vite resultatet av alle disse aktivitetene, vil Google Analytics-verktøyet hjelpe deg veldig godt.

Google Analytics er et av de mest populære bloggeverktøyene som alle bloggere bruker for øyeblikket. Du kan sjekke brukernes all aktivitet på bloggen fra å gå inn til å forlate bloggen.

Sanntidsdelen vil vise deg hvilke brukere som nå surfer på nettstedet ditt. Publikumsseksjonen vil vise brukernes plassering, nettleser, operativsystem osv. Anskaffelsesdelen vil vise deg hvordan folk fant nettstedet ditt og atferdsdelen vil vise brukernes aktivitet på bloggen din..

Hvis du er ny på Google Analytics da her er nybegynnerguiden som vil hjelpe deg å forstå og konfigurere den.

9. Grammatisk

Grammarly

Hvis du ikke ser alvorlig med stave- og grammatikkfeil i innholdet ditt, vil du miste brukerne dine raskt. Når en bruker finner innholdet ditt veldig brukervennlig og lett lesbart, er sjansen for å komme tilbake til den brukeren veldig høy.

Grammarly vil hjelpe deg med å gjøre blogginnholdet ditt lesbart ved å oppdage og fremheve feil stavemåte, grammatikk og unøyaktig tegnsetting. Det vil ikke bare oppdage feil i innholdet, men også foreslå en riktig løsning på feilen.

Grammarly er tilgjengelig i både gratis og betalt versjon. I den betalte versjonen kan du gjøre innholdet mer lesbart, da det vil finne flere feil og gi deres løsning.

10. Pixabay

For å lage et unikt og riktig bilde for blogginnlegget ditt, må du ha designferdigheter og tid. Hvis du ikke har begge deler da Pixabay er det beste verktøyet for deg. Den har for mange gratis bilder tilgjengelig som du kan bruke i bloggen din.

Konklusjon

Alle bloggverktøyene som er nevnt over, vil sikkert spare mye tid og også hjelpe deg med å øke produktiviteten.

Gi meg beskjed om hva som er favorittbloggverktøyet ditt under kommentarfeltet.

Les også,

 • Topp 10 bloggere i India
 • Topp 10 bloggere i verden
 • Beste Google Adsense-plugins for WordPress
 • 10 grunner til at du ikke er en vellykket blogger (og hvordan være!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me