Top 10 cele mai bune instrumente de blogging pe care ar trebui să le utilizeze fiecare blogger în 2020

Bloggingul este una dintre cele mai bune activități care îți vor dezvolta afacerea online. Bloggingul necesită multe abilități pentru a avea succes în afacerea dvs. Puteți obține acest lucru folosind cele mai bune instrumente de blogging.


Citește și: WordPress vs Blogger: Care este cea mai bună platformă pentru blogging?

Aceste instrumente vă vor ajuta în crearea, publicarea și promovarea conținutului dvs. într-un mod adecvat și eficient. Există multe instrumente disponibile, dar aici WPressBlog a listat primele 10 instrumente de blogging pe care ar trebui să le utilizați în 2020.

Cele mai bune instrumente de blogging pe care ar trebui să le folosească fiecare blogger

Lista celor 10 cele mai bune instrumente de blogging pentru 2020

1. WordPress

Pentru a începe blog-ul, aveți nevoie de un site web. WordPress este cel mai bun CMS pentru a crea un site web pentru blogging. În prezent, mai mult decât 74,6 milioane de site-uri web rulează pe WordPress. WordPress are multe caracteristici ușor de utilizat, pe care oricine poate începe bloggingul cu ușurință pe un site web WordPress. Mai jos sunt avantajele utilizării WordPress:

 • Ușurință în utilizare: WordPress este foarte ușor de utilizat, încât oricine poate aduce modificări site-ului.
 • Blogging de oriunde: Vă puteți conecta cu ușurință pe site-ul dvs. web de pe orice computer și puteți continua blogurile.
 • Nu este necesară codificarea: În WordPress, puteți publica un articol, încărca imagini, videoclipuri, documente fără cunoștințe de programare.
 • Plugin-uri: Există multe plugin-uri gratuite și premium disponibile. Aceste plugin-uri vă vor ajuta să vă gestionați blogul.
 • Funcție de blog încorporată: WordPress a fost inițial început ca o platformă de blogging, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință comentarii, abonamente prin e-mail, postări pe blog și multe altele.
 • Mai mulți utilizatori: Puteți crea câți utilizatori doriți. De asemenea, puteți atribui permisiuni diferite utilizatorilor.

2. Gazduire web

găzduire web bluehost

Bluehost este cea mai bună și recomandată oficial companie de furnizori de hosting WordPress. Puteți găzdui site-ul dvs. pe Bluehost și puteți crește viteza și performanța site-ului, ceea ce vă va ajuta în optimizarea motorului de căutare.

Bluehost oferă un domeniu gratuit cu planul lor de găzduire, astfel încât nu este necesar să cheltuiți bani în plus pentru a cumpăra un domeniu. Dacă nu știți despre crearea unui site web pe Bluehost, vedeți mai jos videoclipul. Un ghid complet despre „Cum se creează un site web folosind Bluehost” este oferit aici pas cu pas.

Citește și:

 • Bluehost Review
 • Cei mai buni furnizori de găzduire web în 2020

3. Plugin SEO Yoast

Yoast SEO este cel mai popular plugin SEO pentru WordPress. Pentru a obține traficul de pe site-urile din motoarele de căutare, trebuie să-l optimizați și acest lucru se poate realiza cu ușurință folosind pluginul Yoast.

Există multe funcții SEO disponibile în acest plugin, cum ar fi modificarea titlului și meta descrierii, adreselor URL, sitemap-urilor etc. Dacă nu ați utilizat acest plugin înainte de mai jos, video vă va ajuta să configurați pluginul.

4. Instrument de testare a lizibilității

instrument de testare a lizibilității

Pentru a avea succes în blogging, conținutul dvs. trebuie să fie citit. Utilizatorii ignoră întotdeauna citirea articolelor scrise într-un limbaj extrem de tehnic și într-un mod robotizat. Aici “Instrument de testare a lizibilității”Joacă cel mai mare rol. Te va ajuta să verifici dacă blogul tău poate fi citit sau nu.

5. SEMRush

SEMRUSH

Dacă faceți bloguri atunci puteți înțelege că există și alți bloggeri care fac bloguri în nișa voastră. Așadar, pentru a concura cu ei, trebuie să vă optimizați blogul. Puteți face acest lucru folosind instrumente SEO, dar există prea multe instrumente SEO disponibile pe piață, astfel încât să vă confundați cu privire la ce să folosiți?

SEMrush este cel mai bun instrument SEO care te va ajuta în optimizarea blogului tău. Folosind SEMrush puteți face o analiză a concurenților și puteți cunoaște strategia de construire a linkurilor, cercetarea cuvintelor cheie, analiza traficului și multe altele.

Recomand SEMrush, deoarece este cel mai ieftin și cel mai bun instrument SEO de pe piață. Obțineți un proces gratuit SEMrush timp de 30 de zile de aici.

Citiți, de asemenea, cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru SEO în 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo este cel mai bun instrument pentru a găsi idei de subiecte noi în industria dvs. Selectați un cuvânt cheie pe care doriți să îl poziționați în sus și căutați-l pe BuzzSumo, veți găsi articolele de top care au cea mai mare implicare pe social media. Alegeți unul dintre ele, apoi scrieți un articol mai bun decât acela și publicați-l pe rețelele de socializare. Acesta va crește traficul site-ului dvs. în foarte puțin timp.

7. tampon

Tampon este cel mai bun instrument de blogging care vă va economisi timpul prețios. Vă puteți programa postările pe Facebook, tweeturile Twitter, Google plus postările, imaginile Instagram și puteți publica la ora selectată pe rețelele de socializare.

Dacă nu doriți să selectați timpul de postare, atunci această aplicație vă va publica postările în cel mai bun moment, astfel încât să obțineți beneficiul maxim de pe social media. Bufferul este disponibil în versiunea gratuită și plătită.

8. Google Analytics

Google Analytics

Dacă faceți blog pentru câteva luni, scrieți articole și promovați-le pe social media și acum doriți să cunoașteți rezultatul tuturor acestor activități, instrumentul Google Analytics vă va ajuta foarte bine.

Google Analytics este unul dintre cele mai populare instrumente de blogging pe care le folosesc în prezent toți bloggerii. Puteți verifica întreaga activitate a utilizatorilor de pe blog de la intrare la ieșire din blog.

Secțiunea în timp real vă va arăta ce utilizatori navighează în prezent pe site-ul dvs. web. Secțiunea de audiență va arăta locația, browserul, sistemul de operare al utilizatorilor etc. Secțiunea de achiziție vă va arăta modul în care oamenii au găsit site-ul dvs. și secțiunea Comportament vor arăta activitatea utilizatorilor dvs. pe blogul dvs..

Dacă sunteți nou la Google Analytics atunci aici este ghidul pentru începători care vă va ajuta să îl înțelegeți și să îl configurați.

9. Gramatic

Grammarly

Dacă nu sunteți serios în privința greșelilor de ortografie și de gramatică din conținutul dvs., vă veți pierde rapid utilizatorii. Odată ce un utilizator găsește conținutul dvs. foarte ușor de utilizat și ușor de citit, atunci șansele de a reveni la acel utilizator sunt foarte mari.

Grammarly vă va ajuta să faceți conținutul blogului dvs. lizibil detectând și evidențiat ortografia, gramatica și punctuația incorectă. Acesta nu numai că va detecta greșelile din conținut, ci va sugera și o soluție adecvată la greșeală.

Gramatica este disponibilă atât în ​​versiunile gratuite, cât și în cele plătite. În versiunea plătită puteți face conținutul mai lizibil, deoarece va găsi mai multe erori și va oferi soluția lor.

10. Pixabay

Pentru a crea o imagine unică și potrivită pentru postarea dvs. pe blog, trebuie să aveți abilități de proiectare și timp. Dacă nu le aveți pe cele două, atunci Pixabay este cel mai bun instrument pentru tine. Are prea multe fotografii gratuite disponibile pe care le puteți folosi în blogul dvs..

Concluzie

Toate instrumentele de blogging enumerate mai sus vor salva cu siguranță mult timp și vă vor ajuta, de asemenea, în creșterea productivității.

Spune-mi care este instrumentul tău preferat de blogging în secțiunea de comentarii de mai jos.

Citește și,

 • Top 10 bloggeri din India
 • Top 10 bloggeri ai lumii
 • Cele mai bune pluginuri Adsense Google pentru WordPress
 • 10 motive pentru care nu ești un blogger de succes (și cum să fii!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me