Slik starter du en WordPress-blogg på Bluehost (en komplett guide)

Ser du etter hvordan starte en WordPress-blogg på Bluehost?


Her vil du få hele opplæringen som blir forklart trinn for trinn med skjermbilder.

Selv om du ikke vet noe om nettstedsoppretting eller blogging, kan du enkelt opprette en WordPress-blogg i løpet av noen minutter ved å bruke vår nybegynnerguide.

Det er mange plattformer tilgjengelige for å lage et nettsted som Blogger, WordPress, Weebly, Wix og mange flere. Fra alle disse plattformene er WordPress den beste plattformen for å lage et nettsted for en nybegynner.

WordPress er en betalt og Blogger er en gratis programvare for opprettelse av nettsteder. WPressBlog anbefaler deg å velge WordPress. Det er mange ulemper ved å bruke Blogger. Du kan her finne forskjellen mellom WordPress og Blogger.

Til og med mange store selskaper som TechCrunch, Bloomberg Professional, Sony Music, etc. driver nettstedene sine på WordPress. For øyeblikket er 75 millioner nettsteder avhengige av WordPress.

Fordelene ved å bruke WordPress-nettsted:

  • Den er veldig enkel å bruke. Du kan enkelt opprette en ny side, publisere en blogg, bilde eller video i WordPress.
  • Du kan administrere nettstedet ditt hvor som helst fordi det er nettleserbasert, slik at du bare trenger en datamaskin med internettforbindelse.
  • Ingen koding kreves for å publisere en artikkel, bilde eller video. Du kan også formatere tekst uten å kode.
  • Hvis du vil endre webdesign eller tema, kan du laste opp og installere ditt favoritt WordPress-tema.
  • Det er veldig enkelt å optimalisere et WordPress-nettsted for søkemotorer. Du kan bruke WordPress-plugins for å optimalisere nettstedet ditt. Dette vil spare enorm tid.
  • Hvis du vil begynne å blogge, er WordPress den beste plattformen for det. Det er en innebygd bloggfunksjon i WordPress hvor du kan legge ut en blogg, administrere kommentarer, lage RSS enkelt.

Nå skal jeg lære deg hvordan du lager et nettsted på WordPress. Du trenger bare å følge instruksjonene for å opprette en WordPress-blogg.

Komplett guide for å starte en WordPress-blogg på Bluehost

1. Bestem et domenenavn

Nå, for å lage et nettsted, må du bestemme et domenenavn (nettstedets navn). Når du bestemte deg for et domenenavn, kan du ikke endre det igjen fordi det vil skade SEO og markedsføringstiltakene dine.

Jeg anbefaler deg å velge .com-domenet fordi det er det mest brukte domeneforlengelsen. Hvis det valgte nettstednavnet ikke er tilgjengelig i .com, kan du også velge .net. Det er også en av de beste domeneforlengelsene.

Hvis du har forvirring når det gjelder å finne det beste domenenavnet, kan du bruke disse beste domenenavnegeneratorene. Disse verktøyene vil hjelpe deg med å finne det unike domenenavnet i henhold til dine krav.

Hvis du allerede har kjøpt et domenenavn, fortsett å lese den følgende delen.

Topp 10 beste og billigste domenenavnsregistratorer

2. Velg en vert

Etter å ha bestemt domenenavnet, trenger du en vert der du kan være vert for nettstedet ditt. Det er mange webhotellleverandører som Bluehost, HostGator, GoDaddy osv.

Jeg anbefaler deg å velge Bluehost som vert for nettstedet ditt fordi det offisielt er det anbefalt hosting leverandør av WordPress. De gir også et gratis domenenavn hvis du kjøper en vertsplan for 1 år eller mer.

Her har jeg forklart alle trinnene med skjermbilder for å registrere deg på Bluehost. Bare følg dem.

Trinn 1: Nå for å registrere deg på Bluehost hosting, klikk på følgende lenke. Ved å klikke på følgende lenke, vil du få 50% rabatt og et gratis domenenavn med en hvilken som helst vertsplan for ett år eller mer.

Klikk her for å få 50% rabatt på alle Bluehost-vertsplaner

Steg 2: Når du har klikket på lenken over, vil du se webområdet Bluehost hosting. Klikk først på “Komme i gang nå” -knappen.

bloggoppsett

Trinn 3: Etter å ha klikket på “Kom i gang nå” -knappen, vil du se alle delte hostingplaner. Velg en vertsplan i henhold til dine krav.

bluehost delte hostingplanerBluehost webhotellplaner

Hvis du er en liten bedriftseier eller ønsker å opprette en personlig blogg, kan du velge den grunnleggende planen. Når virksomheten begynner å vokse, kan du oppgradere hostingplanen din til Plus. Kortsiktige hostingplaner er dyrere enn langsiktige planer. Så du kan spare penger ved å kjøpe en langsiktig vertsplan.

Trinn 4: Etter å ha valgt en vertsplan, oppgir du domenenavnet i “nytt domene” -boksen. Hvis du allerede eier et domene, kan du ganske enkelt oppgi det i “Jeg har et domenenavn” -boks.

angi domenenavnVelg domenenavn

Trinn 5: Klikk nå på neste. Her kan du opprette en konto ved å logge på Gmail-kontoen din og ved å fylle ut detaljene dine.

fyll kontoinformasjonFyll ut skjemaet

Hvis du vil registrere deg via Gmail, klikker du på “Logg på med Gmail” -knappen, eller du kan også fylle ut informasjonen din i det gitte skjemaet.

Når du har fylt ut skjemaet, velg deretter “Kontoplan”. Standard valgt plan vil være på 36 måneder. Hold det som det er fordi en vertsplan for den korte tidsperioden vil være dyrere.

velg kontoplanPlanlegg prisinformasjon

Nå i den neste delen, vil du finne noen ekstra funksjoner som Domain Privacy Protection, SiteLock Security, Codeguard Basic og SEO Tools. Disse funksjonene er ikke obligatoriske, så du kan velge dem i henhold til dine krav.

ekstra nettstedfunksjonerRabattinfo

Viktig notat: Hvis disse funksjonene ikke er nødvendige for deg, ikke glem å fjerne merket for alle disse boksene.

Trinn 6: Nå er det på tide å fylle ut betalingsinformasjonen. Fyll ut alle nødvendige betalingsdetaljer. Du kan også foreta betaling via PayPal. Du finner dette alternativet ved å klikke på “flere betalingsalternativer”. Fullfør deretter registreringsprosessen ved å merke av i boksen for Servicevilkår og klikk på knappen Send.

Betalingsinformasjonbetalingsmetoder

Trinn 7: Etter å ha klikket på send-knappen, vil du se et skjermbilde som nedenfor. Klikk på knappen “Opprett passord”.

wordpress bloggoppsett

I det neste skjermbildet skriver du inn et passord som bare du enkelt kan huske. Merk deretter av for “Jeg har lest og er enig …” og klikk på Neste-knappen.

opprette wordpress passord

Klikk deretter på “logg inn” -knappen.

Logg Inn

Nå vil du få en e-post med en aktiveringslenke og påloggingsinformasjonen.

3. Sett opp WordPress-konto

Klikk nå på aktiveringslenken som er gitt i e-posten din. Klikk deretter på hosting fra hovedblå-menyen, og klikk deretter på nettstedet fra undermenyen. Klikk deretter på installasjonslenken.

wordpress oppsett

Nå i det neste skjermbildet velger du domenet ditt og klikker på neste.

velg domene

Etter å ha fullført installasjonsprosessen, skriver du en URL i nettleserens adressefelt.

http://www.yourdomainname.com/wp-admin

Det vil vise deg et innloggingsvindu, der du må oppgi brukernavn og passord.

WordPress påloggingsvindu

Etter å ha logget deg på WordPress-dashbordet, kan du publisere en blogg, bilde eller video, endre tema og mange flere ting du kan gjøre fra WordPress-dashbordet.

Hvis du vil tjene penger gjennom bloggen din, så anbefaler jeg deg å installere Adsense-optimaliserte WordPress-temaer. Det vil hjelpe deg å tjene maksimale inntekter fra Adsense.

Konklusjon

Jeg håper du har opprettet en WordPress-blogg på Bluehost. Hvis du har problemer med å sette opp en WordPress-blogg, kan du gjerne gi oss beskjed ved å kommentere i kommentarfeltet nedenfor.

Les også,

  • Slik starter du en WordPress-blogg med SiteGround
  • 10 grunner til at du ikke er en vellykket blogger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me