Slik forhindrer du at AdSense-kontoen din blir utestengt

Å tjene penger på webområdet ditt for å tjene inntekter er drømmen til enhver blogger. Google Adsense er førstevalget i denne sekvensen. Men på grunn av en uautorisert måte å engasjere klikk på annonser, suspenderer Google Adsense-kontoen din.


Hvis du er et offer eller en nybegynner, kan du begynne nå med riktig bevissthet for å holde Adsense-kontoen din trygg.

Måter å unngå at AdSense-kontoen din blir utestengt på

Google Adsense er den mest pålitelige plattformen for å tjene penger, spesielt for bloggere. Hvis du er blogger, gjør du sikkert hardt for å gjøre blogginnlegget ditt populært for å få det godkjent av Adsense. Men du bør ha litt tålmodighet. Måter å tjene penger raskt kan føre til at du krenker Adsense-retningslinjer. Følgelig vil kontoen din bli utestengt.

Å tjene penger på Adsense er akkurat tålmodighetsspillet. Forsøk å tiltrekke deg naturlig trafikk til bloggen din for å oppnå naturlige klikk og inntrykk, i stedet for å spille med triks mot Adsense.

Bluehost

Når bloggen din blir Adsense-godkjent, må du følge noen tips her for å unngå at Adsense-kontoen din blir utestengt. Du anbefales å gå gjennom alle disse punktene for å holde Adsense-restene i live for alltid.

Les også: 12+ måter å tjene penger på nettet med WordPress Blog

Ikke be noen om klikk:

Google Adsense er veldig streng med hensyn til retningslinjene. Derfor må du sørge for deres regler og forskrifter. Noen bloggere ansetter kløktig noen mennesker for å klikke på annonser. Adsense er smartere enn deg.

De kan lett oppdage de uvanlige eller ugyldige aktivitetene dine (annonseklikk), til og med du klikker på annonser fra forskjellige IP-er. Ikke be de besøkende klikke på annonser. Alle disse vilkårene bryter Adsense-policyene som fører til at Adsense-kontoen din blir forbudt.

Å klikke på annonser av deg, bruke klikkgenereringsverktøy og manuelt gjenta klikk vil bli ansett som ugyldig i henhold til Adsense TOS.

Ikke bruk Adsense med ikke-støttet språk:

Adsense støtter ikke alle språkene. Hvis du har en godkjent Adsense-konto og ønsker å vise annonser på bloggen som inneholder det ikke-støttede språket av Adsense, gå snart tilbake.

Denne aktiviteten vil deaktivere Adsense-kontoen din permanent. Du har heller ikke lov til å oversette språket som ikke støttes, til et støttet språk.

Ikke bruk Adsense med skript for å oppmuntre til klikk:

Noen bloggere bruker popup-vinduer for å vise annonser der for å oppmuntre til flere klikk. Hvis du også driver med slike slags uanstrengelige aktiviteter, ville dessverre Adsense-kontoen din blitt utestengt til nå eller vil bli utestengt snart. Dette bør unngås.

Ikke send annonser på e-post:

Noen bloggere sender Adsense-annonser i e-posten. Folk gjør blindt det som en trend, men dette er heller ikke likt av Google. Derfor vil denne aktiviteten også føre til at du forbyr Adsense-kontoen din. Ikke legg disse annonsene på markedsføringsplattformer på sosiale medier.

Ikke bruk andre konkurrerende kontekstuelle annonser:

Slutt å bruke andre kontekstuelle annonser med Adsense-annonsene. Gi dem en følelse av at du bare liker Adsense-annonser. Imidlertid er det også noen annonseringsnettverk du kan bruke til å tjene penger på bloggen din med Adsense-annonser som Infolinks, BuySellads, Viglink og så videre.

Ikke endre Adsense Ad-koden:

Noen webansvarlige eller bloggere endrer Adsense-annonsekoden for å endre utseende, bilder, bakgrunn … osv. For mer brukermedvirkning for å nysgjerrig klikke på annonser. Denne aktiviteten vil bli vurdert som å forby Adsense-kontoen din.

Hvis du ønsker å endre farge og størrelse på annonser, genererer Adsense, selv den nye JavaScript-koden. Du kan bare kopiere og lime inn koden uansett hvor du vil vise annonser.

Ikke bruk copyright innhold:

Forsikre deg om at du ikke har noe opphavsrettsbeskyttet innhold på bloggen eller nettstedet ditt. Adsense tillater aldri slikt innhold i bloggen der du vil vise annonser. Så du bør fjerne opphavsrettsbeskyttede ting for å unngå at Adsense-kontoen din blir forbudt.

Ikke koble nettstedet til opphavsrettsbeskyttet innhold:

Opphavsrettsbeskyttet innhold er som en forbannelse for Adsense. Enten du bruker opphavsrettsbeskyttet innhold i din egen blogg eller knytter det til et annet nettsted som har opphavsrettsbeskyttet innhold, vil begge forbudte Adsense-kontoen.

I tillegg til dette, er noe innhold som pornomateriale, raseinnhold, hacking / sprekker, innhold av narkotikamarkedsføring, våpen som selger innhold, spill… .etc også brudd på Adsense-retningslinjene. Ikke bruk Adsense-annonser innenfor slike typer innhold.

Ikke bruk betalt trafikk:

Hvis du har Adsense-godkjent blogg eller nettsted, kan du ikke kjøpe trafikk i henhold til Adsense-normene. Imidlertid kan du markedsføre nettstedet ditt på sosiale medieplattformer som Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Du har også lov til å lage dine egne annonser, men det skal ikke se ut som en del av innholdet.

Andre erklæringer:

Denne delen refererer til noen andre fakta du må vurdere for å unngå å forby Adsense-kontoen din.

  • Ikke lag klistrete annonser som det er i tråd med Adsense-implementeringsnormene.
  • Ikke bruk Adsense-annonser for å tjene penger på bloggen / nettstedet ditt som belaster videoer fra YouTube eller andre webhotellsteder. Kontoen din vil imidlertid forbli trygg hvis du bare bruker originalt innhold på bloggen din.
  • Ikke bruk Adsense-annonser på 404 feilsider, avslutt, logg inn og takk sider.

Du kan bruke Adsense-optimaliserte WordPress-temaer og de beste AdSense-plugins for WordPress for å tjene maksimale inntekter fra nettstedet ditt.

Konklusjon

Ved å følge alle disse effektive retningslinjene, kan du holde Adsense-kontoen din trygg. Vi har imidlertid også publisert mange andre innlegg angående de “høyest betalte Adsense-alternativene” for den som har Adsense-konto midlertidig og permanent utestengt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me