Како спречити да вам АдСенсе рачун буде забрањен

Уновчавање вашег веб простора ради зараде сан је сваког блогера. Гоогле Адсенсе је први избор у овом низу. Али због неког неовлашћеног начина за укључивање кликова на огласе, Гоогле обуставља ваш Адсенсе налог.


Ако сте жртва или новајлија, сада можете почети са одговарајућом свешћу да бисте сачували свој Адсенсе налог.

Начини да избегнете да вам се АдСенсе налог онемогући

Гоогле Адсенсе је најпоузданија платформа за зараду, посебно за блогере. Ако сте блогер, сигурно радите напоран рад на томе да ваш блог постане популаран како би га одобрио Адсенсе. Али, требало би мало стрпљења. Начини да брзо зарадите новац могу вас довести до кршења Адсенсе политике. Због тога ће ваш рачун бити забрањен.

Зарађивање новца од Адсенсе-а је управо игра стрпљења. Покушајте привући природни промет на свој блог да постигнете природне кликове и утиске, уместо да се играте триковима против Адсенсе-а.

блуехост

Након што ваш блог постане одобрен за Адсенсе, овдје морате слиједити неке савјете како бисте избјегли да његов АдСенсе рачун буде забрањен. Препоручује се да прођете кроз све ове тачке како би ваш Адсенсе остао заувек жив.

Прочитајте такође: 12+ начина за зарађивање новца путем блога ВордПресс

Немојте никога да тражите за кликове:

Гоогле Адсенсе је веома строг у својим правилима. Стога се морате побринути за њихова правила и прописе. Неки блогери паметно ангажују неке људе да кликну на огласе. Адсенсе је паметнији од тебе.

Они лако могу открити ваше необичне или неважеће активности (кликови на огласе), чак и ако кликнете на огласе из различитих ИП адреса. Такође, не тражите од посетилаца да кликну на огласе. Сви ови услови крше Адсенсе смернице због којих је ваш Адсенсе рачун забрањен.

Када кликнете на огласе помоћу алата за генерисање кликова и ручних понављања кликова сматраће се неважећим по Адсенсе ТОС.

Не користите Адсенсе са подржаним језиком:

Адсенсе не подржава све језике. Ако имате одобрени Адсенсе налог и желите да приказујете огласе на блогу који садрже неподржани језик од Адсенсе, вратите се ускоро.

Ова активност ће трајно онемогућити ваш Адсенсе налог. Такође, није вам дозвољено превести неподржани језик у подржани.

Не користите Адсенсе са скриптама за подстицање кликова:

Неки блогери користе скочне прозоре да прикажу огласе тамо како би подстакли више кликова. Ако се такође бавите таквим напорним активностима, нажалост, ваш Адсенсе рачун до сада би био забрањен или ће ускоро бити забрањен. Ово треба избегавати.

Не шаљите огласе е-поштом:

Неки блогери шаљу Адсенсе огласе у оквиру е-поште. Људи то слепо раде као тренд, али Гоогле то такође не воли. Дакле, ова активност ће такође довести до забране вашег Адсенсе налога. Такође, немојте објављивати ове огласе на маркетиншким платформама на друштвеним мрежама.

Не користите друге конкурентне контекстуалне огласе:

Престаните да користите друге контекстуалне огласе са Адсенсе огласима. Дајте им осећај да воле само Адсенсе огласе. Међутим, постоје и неке рекламне мреже које можете користити за уновчавање блога помоћу Адсенсе огласа попут Инфолинкс, БуиСелладс, Виглинк и тако даље.

Не мењајте код огласа Адсенсе:

Неки вебмастери или блогери мењају адсенсе огласни код да би променили његов изглед, слике, позадину … итд. За више корисничког ангажмана како би радознало кликнули на огласе. Сматраће се да ће ова активност забранити ваш Адсенсе налог.

Ако желите да промените боју и величину огласа, сам Адсенсе генерише нови ЈаваСцрипт код. Можете једноставно копирати и залепити код где год желите да приказујете огласе.

Не користите ауторска права:

Пазите да на свом блогу или веб локацији немате садржај заштићен ауторским правима. Адсенсе никада не дозвољава такав садржај на блогу на којем желите да приказујете огласе. Стога бисте требали уклонити заштићене ауторским правима ствари како бисте избегли да Адсенсе рачун буде забрањен.

Не повезујте веб локацију са садржајем заштићеним ауторским правима:

Садржај заштићен ауторским правима је клетва за Адсенсе. Без обзира да ли користите садржај заштићен ауторским правима на свом блогу или га повезујете са неким другим веб локацијама са садржајем заштићеним ауторским правима, обоје ће после тога забранити ваш Адсенсе налог.

Поред тога, неки садржаји као што су порно материјал, расни садржај, хаковање / пуцање, садржај маркетинга дроге, садржај оружја који продају, коцкање… .етц такође крше Адсенсеове политике. Због тога немојте користити Адсенсе огласе унутар таквих врста садржаја.

Не користите плаћени саобраћај:

Ако имате блог или веб локацију коју је одобрио Адсенсе, не можете да купујете саобраћај према Адсенсеовим нормама. Међутим, своју веб локацију можете промовисати на платформама друштвених медија као што су Фацебоок, Пинтерест, Стумблеупон.

Такође вам је дозвољено да правите своје властите огласе, али то не би требало да изгледа баш као део садржаја.

Остале изјаве:

Овај одељак се односи на неке друге чињенице које треба узети у обзир како бисте избегли забрану свог Адсенсе налога.

  • Не правите љепљиве огласе јер су у супротности са нормама имплементације Адсенсеа.
  • Немојте користити Адсенсе огласе да уновчите свој блог / веб локацију која његује видео снимке са ИоуТубе-а или других веб локација за видео хостинг. Међутим, ваш налог ће остати сигуран ако на свом блогу користите само оригинални садржај.
  • Не користите Адсенсе огласе на 404 странице грешака, излазите, пријавите се и захвалите на страницама.

Можете да користите ВордПресс теме оптимизоване Адсенсе и најбоље АдСенсе додатке за ВордПресс да бисте остварили максималан приход на својој веб локацији.

Закључак

Придржавајући се свих ових ефективних смерница, можете сачувати свој Адсенсе рачун. Међутим, објавили смо и многе друге постове у вези са „најплаћенијим алтернативама Адсенсеа“ за онај чији је Адсенсе рачун привремено и трајно забрањен..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me