Kako preprečiti, da se vaš račun AdSense prepove

Zaslužitev spletnega prostora za zaslužek so sanje vsakega blogerja. Google Adsense je prva izbira v tem zaporedju. Toda Google zaradi neavtoriziranega načina vključevanja klikov na oglase blokira vaš račun Adsense.


Če ste žrtev ali novinec, lahko zdaj začnete z ustrezno ozaveščenostjo, da bo vaš račun Adsense varen.

Kako preprečiti, da se vaš račun AdSense prepreči

Google Adsense je najbolj zaupanja vredna platforma, zlasti za blogerje. Če ste bloger, zagotovo trdo delate, da bo vaša objava na spletnem dnevniku postala priljubljena, da bi jo odobril Adsense. Vendar bi morali imeti nekaj potrpljenja. Načini hitrega zaslužka vas lahko privedejo do kršitev Adsense politike. Posledično bo vaš račun prepovedan.

Zaslužek od Adsense je ravno igra potrpljenja. Poskusite pritegniti naravni promet na svoj blog, da dosežete naravne klike in prikaze, namesto da se igrate z triki proti Adsense.

bluehost

Ko vaš blog postane Adsense odobren, morate upoštevati nekaj nasvetov, da preprečite, da bi vaš račun Adsense prepovedan. Priporočamo vam, da prečkate vse te točke, da bo vaš Adsense ostal za vedno živ.

Preberite tudi: 12+ načinov, kako zaslužiti denar na spletu z WordPress blogom

Nikogar ne prosite za klike:

Google Adsense je zelo strog glede svojih pravil. Zato se morate prepričati o njihovih pravilih in predpisih. Nekateri blogerji spretno najamejo nekatere, da kliknejo na oglase. Adsense je pametnejši od tebe.

Z lahkoto zaznajo vaše nenavadne ali neveljavne dejavnosti (kliki oglasov), tudi če kliknete oglase iz različnih IP-jev. Prav tako ne zahtevajte od obiskovalcev, da kliknejo oglase. Vsi ti pogoji kršijo pravilnike AdSense, zaradi katerih je vaš račun Adsense prepovedan.

Če kliknete oglase, z orodji za ustvarjanje klikov in ročnimi ponavljajočimi se kliki šteje neveljavno v skladu s TOS Adsense.

Ne uporabljajte Adsense z nepodprtim jezikom:

Adsense ne podpira vseh jezikov. Če imate odobren račun Adsense in želite na blogu prikazovati oglase, ki vsebujejo nepodprti jezik Adsense, se vrnite kmalu nazaj.

Ta dejavnost bo trajno onemogočila vaš račun Adsense. Prav tako ne morete prevesti nepodprtega jezika v podprtega.

Ne uporabljajte Adsense s skripti za spodbujanje klikov:

Nekateri blogerji uporabljajo pojavna okna za prikazovanje oglasov tam, da spodbudijo več klikov. Če se tudi vi ukvarjate s takšnimi napornimi dejavnostmi, bi bil žal vaš račun Adsense do zdaj prepovedan ali pa bo kmalu prepovedan. Temu se je treba izogniti.

Ne pošiljajte oglasov po e-pošti:

Nekateri blogerji pošiljajo oglase Adsense v e-poštnem sporočilu. Ljudje to slepo počnejo kot trend, vendar Google tudi to ni všeč. Posledično bo zaradi te dejavnosti tudi prepovedan račun Adsense. Prav tako ne objavite teh oglasov na platformah za trženje družbenih medijev.

Ne uporabljajte drugih konkurenčnih kontekstnih oglasov:

Nehajte uporabljati drugih kontekstnih oglasov z oglasi Adsense. Dajte jim občutek, da so vam všeč samo oglasi Adsense. Vendar pa obstaja tudi nekaj oglaševalskih mrež, s katerimi lahko svoj blog zaslužite z oglasi Adsense, kot so Infolinks, BuySellads, Viglink in tako naprej.

Ne spreminjajte kode oglasa Adsense:

Nekateri spletni skrbniki ali blogerji spremenijo oglasno kodo Adsense, da spremenijo njen videz, slike, ozadje… itd. Šteje se, da bo ta dejavnost prepovedala vaš račun Adsense.

Če želite spremeniti barvo in velikost oglasov, Adsense sam ustvari novo kodo JavaScript. Kodo lahko preprosto kopirate in prilepite kamor koli želite prikazovati oglase.

Ne uporabljajte avtorskih vsebin:

Prepričajte se, da na svojem blogu ali spletnem mestu nimate vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami. Adsense takšne vsebine nikoli ne dovoli v blogu, kjer želite prikazovati oglase. Zato morate odstraniti zaščitene avtorske pravice, da preprečite, da bi bil račun Adsense prepovedan.

Ne povezujte spletnega mesta z vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami:

Avtorsko zaščitena vsebina je kot prekletstvo za Adsense. Ne glede na to, ali uporabljate avtorsko zaščiteno vsebino v svojem spletnem dnevniku ali jo povezujete z nekim drugim spletnim mestom z vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, bosta posledično oba prepovedala vaš račun Adsense.

Poleg tega nekatere vsebine, kot so pornografsko gradivo, rasna vsebina, kramp / krakanje, vsebina trženja mamil, prodaja orožja, igranje iger na srečo… .etc tudi kršijo adsense politike. Zato ne uporabljajte oglasov Adsense v takšnih vrstah vsebine.

Ne uporabljajte plačanega prometa:

Če imate odobren spletni dnevnik ali spletno mesto Adsense, prometa ne morete kupiti po pravilih Adsense. Vendar lahko svoje spletno mesto oglašujete na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Prav tako lahko sami ustvarjate svoje oglase, vendar ne bi smeli videti ravno kot del vsebine.

Druge izjave:

Ta razdelek navaja nekaj drugih dejstev, ki jih je treba upoštevati, da se izognete prepovedi računa Adsense.

  • Ne oglašujte lepljivih oglasov, kot je v nasprotju s standardi implementacije Adsense.
  • Ne uporabljajte oglasov Adsense za zaslužek v svojem spletnem dnevniku / spletnem mestu, ki hrani videoposnetke z YouTuba ali drugih spletnih mest za video gostovanje. Vendar bo vaš račun ostal varen, če v svojem blogu uporabljate samo izvirno vsebino.
  • Ne uporabljajte oglasov Adsense na 404 straneh z napakami, izhod, prijava in zahvale.

Uporabite lahko teme, optimizirane za Adsense, WordPress in najboljše vtičnike AdSense za WordPress, da zaslužite največ zaslužka na svojem spletnem mestu.

Zaključek

Z upoštevanjem vseh teh učinkovitih smernic lahko svoj račun Adsense ohranite varno. Vendar pa smo objavili tudi veliko drugih objav v zvezi z “najbolj plačljivimi alternativami Adsenseja” za tiste, katerih račun Adsense je začasno in trajno prepovedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me