7 cele mai bune plată cu cele mai mari alternative Google Adsense în 2020

Toată lumea, în special bloggerul, vrea să obțină venituri din blogul lor. După multe eforturi și după o strategie de conținut plăcută, blogurile încep să obțină trafic și, astfel, o îmbunătățire a implicării utilizatorilor pe Google Ads.


Durează mai ales un an sau mai mult. Apoi, imaginați-vă pentru e-mailul de la AdSense spunând „Contul dvs. AdSense a fost interzis temporar”. Este ca un blestem. Acest lucru nu se întâmplă doar cu o singură persoană, utilizatorii de 30K-50K sunt interzise de AdSense în fiecare zi.

Citește și: Cum să împiedicați contul dvs. AdSense să fie banalizate

Dar nu trebuie să vă faceți griji. Această lume are alternative nelimitate. Noi, la WPressBlog, am publicat în acest articol blogul Top 7 Cele mai bune plată cu cele mai mari alternative Google AdSense. Puteți obține venituri în fiecare zi și în fiecare oră de pe propriul blog sau site.

Fie că aveți un blog WordPress sau o tehnologie diferită, aceste anunțuri acceptă tot felul de platforme. Ar fi mai bine dacă aveți WordPress, deoarece vă oferă diverse pluginuri pentru a analiza și performanța reclamelor.

Cele mai bune alternative Google AdSense din 2020

1. Asociați Amazon

Recent Amazon este cel mai mare magazin online care oferă accesorii de bucătărie până la produse de decorare a casei, cărți, cărți electronice, gadgeturi electrice, modă și multe altele. Puteți crea cu ușurință un cont de afiliere prin intermediul acestui link: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon oferă tot felul de anunțuri dinamice cu toate formele și dimensiunile, reclame widget și link-uri cu text și imagini. Tot ce trebuie să aveți doar să copiați și să lipiți codul JS pe site-ul dvs. web unde doriți să afișați reclame Amazon.

Pentru instant, dacă cineva cumpără un produs de 20 USD, veți câștiga câțiva cenți, dar dacă cineva cumpără un produs de 2000 $, veți câștiga 200 USD.

Amazon oferă cea mai înaltă comision de afiliere la fiecare achiziție reușită prin link-ul dvs. de afiliere. Cel mai interesant este că le poți folosi cu AdSense în același timp.

Citește și: Cele mai bune teme WordPress Adsense optimizate pentru 2020

2. câștiguri de venituri

Veniturile înregistrate sunt o rețea publicitară puternică și performantă. Puteți câștiga aici cel mai mare CPA (cost pe acțiune). Acesta vă oferă o platformă avansată cu diferite canale de monetizare, cu oferte de performanță cele mai bune industrii.

Puteți crea tot felul de anunțuri, cum ar fi reclame banner, butoane, glisante, fereastră pop-up și multe altele. Acestea afișează anunțurile relevante pe site-ul dvs. web pentru a optimiza câștigurile obținute din spațiul dvs. publicitar.

Cel mai interesant cu succes Venituri este faptul că oferă un bonus pentru traficul mare al site-ului dvs. web. Plătesc prin PayPal, Wire și Pioneer. Pregătește-te pentru a câștiga ca editor pe Revenue Hits.

Începeți să creați un cont prin link: https://www.revenuehits.com

Citește și: Cele mai bune pluginuri Google AdSense pentru WordPress pentru a câștiga venituri maxime

3. Chitika

Chitika vă permite să vă convertiți activele digitale în venit online. Oferă editorilor săi o platformă de monetizare a traficului web. Indiferent care este nișa și dimensiunea site-ului? Anunțurile lor sunt întotdeauna contextuale și nu angajează niciodată tipul specific de reclame.

Puteți utiliza anunțurile lor împreună cu AdSense. Chitika plătește prin PayPal sau cecuri cu plata minimă de 10 USD (prin PayPal) și 50 USD (prin cec). Îți poți aproba ușor și instantaneu contul.

Chitika este prima alegere a aproape toți proprietarii de site-uri sau bloguri pentru a face bani. Înscrieți-vă ca editor pe această excelentă alternativă Google AdSense aici: https://chitika.com

Legate de: 10 programe de afiliere cu cea mai mare plată în 2020

4. PopCash

O altă rețea publicitară bună este PopCash. Cu Popcash, puteți începe să obțineți venituri suplimentare în termen de 10 minute. Creează-ți contul și trimite-ți site-ul. Adăugați codul popunder în paginile web dorite.

Aceștia aprobă instantaneu domeniul dvs. Imediat ce domeniul dvs. este aprobat, tuturor vizitatorilor site-ului dvs. web li se vor afișa anunțurile popunder la fiecare 24 de ore. Popcash oferă cea mai mare pondere de venituri de 80% din industrie.

Plata minimă este de doar 10 USD, iar plata poate fi procesată prin diverse gateway-uri, cum ar fi Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin și Transfer bancar..

Accesați sursa pentru a începe cu PopCash: http://popcash.net/publishers

5. InfoLink:

Peste 200K de editori din aproape 150 de țări obțin venituri prin spațiile publicitare pe site-urile lor web. InfoLink este a doua cea mai populară rețea de anunțuri monetare.

Anunțurile lor sunt compatibile cu tot felul de site-uri sau bloguri. Performanța anunțurilor este extrem de mare și nu interferează niciodată cu experiențele utilizatorului. Puteți obține anunțuri contextuale, reclame video, astfel încât să puteți îmbunătăți cu ușurință implicarea utilizatorilor.

Dacă primiți un trafic uimitor pe site-ul dvs. web, InfoLinks garantează că va oferi venituri atractive pe lună. Cu toate acestea, plata minimă este de numai 10 dolari. Plata este procesată prin PayPal.

InfoLink oferă platforma sa cu configurații de configurare gratuite și fără cerințe minime de vizitatori sau vizualizări. Puteți începe ușor cu InfoLink prin crearea contului de editor aici https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds este una dintre rețelele publicitare cu cele mai mari plăți care oferă reclame popunder. Această platformă permite editorilor lor să afișeze anunțuri audio și video cu redare automată sau pop-up-uri suplimentare. Puteți defini, de asemenea, frecvența pop-up în funcție de interesele site-ului.

De asemenea, puteți refuza ferestrele de tip pop-up cu sunet sau alte elemente enervante. Cel mai interesant este faptul că permite editorilor să își retragă veniturile oricând fără nicio condiție de plată minimă.

Plata va fi trimisă în contul dvs. bancar prin PayPal sau AlertPay în termen de 24 de ore. Puteți utiliza câștigurile dvs. pentru a cumpăra trafic de lire pe site-ul sau blogul dvs..

Iată sursa pentru a crea un cont de editor pe PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

În ceea ce privește tipurile de anunțuri, Media.net este cea mai bună alternativă la Google AdSense. Oferă reclame contextuale și cu plată mare. Tipurile de anunțuri incluse sunt similare cu Google AdSense.

Dacă aveți un trafic bun și un site web sau blog de calitate, domeniul dvs. va primi aprobare instantanee. Nu contează cât de largă sau care este nișa site-ului sau a blogului, acestea afișează întotdeauna anunțurile relevante ale agenților de publicitate pentru a îmbunătăți performanța și a maximiza veniturile..

Creați doar un cont de editor aici https://www.media.net și convertiți-vă activele digitale în sursa de venit online.

Citește și:

  • Cele mai bune instrumente de blogging pe care Blogger le va folosi în 2020

Concluzie

Sper că ați găsit cele mai bune alternative pentru Adsense în 2020. Acum tot ce trebuie să faceți este să creați un cont de editor, să obțineți aprobare instantanee și să începeți să vindeți spațiile dvs. publicitare acum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me