12+ påviste måter å tjene penger på nettet med WordPress Blog

Ser du etter måter å tjene penger på nettet? WordPress er den beste plattformen du kan bruke for å tjene penger.


Alle bloggere tjener penger på WordPress-nettstedet sitt ved å blogge. Du kan også være en av dem.

Les også:

  • WordPress vs Blogger Hvilket er bedre?
  • Forskjell mellom WordPress.com og WordPress.org

Her har WPressBlog listet opp de beste måtene å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt.

12+ måter å tjene penger på nettet ved hjelp av WordPress Blog

1. Bli med tilknyttet markedsføringsprogram for å tjene penger på blogginnholdet

Affiliate markedsføring er måten å selge andres produkter og tjenester gjennom dine egne netteiendeler. Tilknyttede markedsførere kan tjene en god tilknyttet kommisjon. Forsikre deg om at du skal ha innhold og trafikk av god kvalitet. Jo mer du vil ha trafikk til bloggen din, jo mer vil du tjene.

Du vil tjene en tilknyttet kommisjon for hvert organisk klikk eller visning gjennom annonser. Amazon-tilknyttede selskaper, eBay-tilknytningsnettverk, Clickbank … osv. Er de beste tilknytningsnettverkene du kan delta på.

WordPress tilbyr mange plugins og verktøy som “ThirstyAffiliates”,“Adsanity”,“OptinMonster”Og mer for tilknyttet markedsføring.

Les også: Tips for markedsføring av partnere for nybegynnere

2. Vis Google AdSense-annonser:

Google Adsense er det mest populære annonsenettverket CPC (cost per click). Adsense betaler sine tilknyttede selskaper for hvert klikk på annonser som er oppnådd av naturlige besøkende på bloggen din.

Du bør ha en godkjent Google AdSense-konto for å kunne vise Google-annonser. Etter det kan du tjene penger på WordPress-bloggen din bare ved å plassere annonsekoder på den nødvendige ledige plassen til webformue. Nå er du klar for penger rullet ned til kontoen din.

Men husk også at Adsense har veldig strenge regler og forskrifter. Når du svikter dem, kan kontoen din bli permanent utestengt. Du kan også henvise til vårt forrige blogginnlegg “hvordan unngå at Adsense-kontoen din blir utestengt?”

Hvis du har forbud mot å bruke Adsense, kan du bruke disse beste Adsense-alternativene til å tjene penger på bloggen din.

3. Bruk WordPress-annonseringsprogramtillegg:

Adsense er den beste måten å tjene penger ved å vise annonser på nettstedet ditt. Men du kan også vise direkte annonser på nettstedet ditt. Du kan forhandle om prisen i henhold til bannerstørrelse og dens sted på nettstedet. Du kan tjene mer penger på denne måten enn Adsense.

WordPress-plugins gjør arbeidet praktisk for tilknyttede selskaper. Disse programtilleggene gir enkle måter å sette inn annonser med kortkoder og widgeter. “BuySellAds”Er den anbefalte WordPress-plugin-en for nettstedseiere eller utgivere.

4. Selg sponsede blogginnlegg:

Hvis du ikke liker å vise annonser på bloggen din, kan du tjene penger på bloggen din via sponsing. Det er akkurat som i TV-serier og sport, mange sponsorer er der for å betale arrangørene for å representere sine produkter og tjenester. På samme måte kan du selge sponsede blogginnlegg via WordPress-bloggen din ved hjelp av WP-plugins.

Hvis nettaktiva dine har fantastisk trafikk og god publikumsdemografi, kan du henvende deg til reklamefirmaer for å forhandle frem en sponsoravtale.

5. Skriv anmeldelser for å få betalt:

Som å selge et sponset blogginnlegg, kan du også tjene penger ved å skrive betalte anmeldelser på nettstedet ditt. Dette er en alternativ måte å tjene penger på bloggen eller nettstedet ditt.

For å komme i gang er den beste måten å først velge riktig produkt i henhold til nettstedets nisje og deretter legge inn anmeldelser. Du kan henvende deg til mange bedrifter som alltid krever at mange bloggeiere må skrive betalte anmeldelser for dem.

Du kan også like nettsteder som “PayPerPost”, “SponsoredReviews” for å komme i kontakt med reklamefirmaene som trenger anmeldelser for å markedsføre sin virksomhet.

6. Tjen penger online ved å selge nettsteder:

Mange annonsører ønsker å kjøpe allerede opprettede WordPress-nettsteder med høyt trafikk for å markedsføre sin egen virksomhet. Hvis du vet hvordan du oppretter en WordPress-blogg og får stor trafikk, kan du selge nettverdiene dine og tjene penger til din store innsats.

Flippa for eksempel er den berømte nettportalen som fungerer som auksjonssider og meglere for å få nettstedet solgt.

Les også: Slik starter du en WordPress-blogg med SiteGround

7. Opprett et medlemskapsside:

Hvis du har en lidenskap for å skrive og en stor fan for ditt store publikum, er det på tide å gjøre deg klar til å tjene. Du kan opprette et medlemsområde for publikum som ønsker å betale deg for å få mer premiuminnhold.

Imidlertid krever det en investering i stor tid. Men med WordPress kan du få en rekke plugins som “Rainmaker” for å lage et medlemskapsside med letthet.

8. Opprett et privat forum:

Dette kan være det andre alternativet til å opprette et betalt medlemskapsside. Ved hjelp av fora kan du hjelpe publikum med å finne alle slags løsninger på deres behov.

Forum er gode plattformer for elever og eksperter. En stor del av publikummet ditt vil gjerne ta medlemskap for å uttrykke synspunkter gjennom forumet ditt. WordPress vil hjelpe deg med å sette opp et forumnettsted ved å tilby mange plugins som “bbPress”, “BuddyPress” og “CM svar”.

9. Sett opp en betalt bedriftskatalog:

WordPress tilbyr mange plugins som “Business Directory Plugin”, “Connections Plugin” og mer for å lage en betalt bedriftskatalog. Kataloger er plattformen som samler lokale bedriftsanmeldelser, podcasting og produktoppføring av den nødvendige nisjen.

Lokale kataloger eller nisjekataloger er svært nyttige når det gjelder å få trafikk. Dette er grunnen til at mange digitale markedsførere kan henvende deg til å betale det nødvendige abonnementsavgiften for kataloginnleveringer.

10. Opprett et betalt stillingsinnleveringssted med WordPress:

WordPress tilbyr også en rekke plugins som “WP Job Manager” for å sette opp et betalte stillingsinnleveringssider. Bedrifter kan annonsere sine ledige stillinger fra slike nettportaler og betaler gjerne det nødvendige abonnementsbeløpet.

Med WordPress er det nå lettere å lage et vellykket jobbtavle. Du vil snart bli en go-to side for jobbsøkere så vel som rekrutterere. ProBlogger for en forekomst er det mest fremtredende nettstedet for jobben deres for profesjonelle bloggere.

11. Lag en hendelseskalender med WordPress:

WordPress tilbyr også plugins som “Alt i ett arrangementskalender”, “MyCalender”, “SimpleCalender” og mer for å lage arrangementskalendere for å tjene penger på lokale eller industrielle nisjenettsteder..

Mange arrangementarrangører er klare til å betale et abonnementsgebyr for reklamearrangementer i den lokale byen, konferanser, webinarer og mange live streaming-arrangementer. Hvis du ikke vil ha et betalt stillingsinnleveringsnettsted, kan du prøve på denne måten å tjene med WordPress.

12. Selg ebøker på WordPress:

E-bøker er et godt valg å lage digitale produkter. WordPress lar deg installere mange nyttige plugins som “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” og mange flere for å selge e-bøkene dine på WordPress-nettsteder. Alle disse programtilleggene er relativt enkle å bruke til å sette opp din egen nettbutikk.

Sjekk de beste bloggeverktøyene som hjelper deg med å optimalisere WordPress-nettstedet.

Konklusjon

Dette er de velprøvde måtene å tjene penger online ved å bruke WordPress-bloggen din. Selv om du må jobbe hardt for å begynne å tjene penger ved hjelp av metodene ovenfor.

Hvis du er en blogger og kjenner noen annen strategi for å tjene på nettet, vennligst la leserne våre vite det ved å kommentere nedenfor.

Les også,

  • 5 beste bloggtyper for tilknyttet markedsføring
  • 10 grunner til at du ikke er en vellykket blogger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me