12+ modalități dovedite de a face bani online cu blogul WordPress

Căutați modalități de a face bani online? WordPress este cea mai bună platformă pe care o puteți folosi pentru a câștiga bani.


Toți bloggerii câștigă bani de pe site-ul lor WordPress, făcând bloguri. De asemenea, puteți fi unul dintre ei.

Citește și:

  • WordPress vs Blogger, care este mai bun?
  • Diferența dintre WordPress.com și WordPress.org

Aici WPressBlog a enumerat cele mai bune moduri de a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress.

12+ modalități de a câștiga bani online folosind blogul WordPress

1. Alăturați-vă programului de marketing afiliat pentru a genera conținutul blogului dvs.

Marketingul afiliat este modalitatea de a vinde produsele și serviciile altor persoane prin intermediul propriilor resurse web. Marketerii afiliați pot câștiga o comisie de afiliere bună. Asigurați-vă că ar trebui să aveți un conținut de calitate și trafic de bună calitate. Cu cât ai mai mult trafic către blogul tău, cu atât vei câștiga mai mult.

Veți câștiga o comisie de afiliere pentru fiecare clic sau afișare organică prin reclame. Asociații Amazon, rețeaua de afiliere eBay, Clickbank … etc sunt cele mai bune rețele de afiliat la care să vă alăturați.

WordPress oferă numeroase pluginuri și instrumente precum „ThirstyAffiliates”,„Adsanity”,„OptinMonster”Și mai mult pentru marketing afiliat.

Citește și: Sfaturi de marketing afiliat pentru începători

2. Afișați anunțuri Google AdSense:

Google Adsense este cea mai populară rețea de anunțuri CPC (cost pe clic). Adsense își plătește filialele pentru fiecare clic pe anunțurile obținute de vizitatorii naturali pe blogul tău.

Ar trebui să aveți un cont Google AdSense aprobat pentru a afișa Anunțuri Google. După aceea, puteți să vă monetizați blogul WordPress doar prin plasarea codurilor de anunțuri în spațiul liber necesar al activelor web. Acum sunteți gata pentru banii transferați în contul dvs..

Dar ține cont și de faptul că Adsense are reguli și reglementări foarte stricte. La eșecul lor, contul dvs. poate fi interzis permanent. De asemenea, vă puteți referi la postarea anterioară a blogului nostru „cum să evitați ca contul dvs. Adsense să nu fie interzis?”

Dacă vi se interzice utilizarea Adsense, atunci puteți utiliza aceste cele mai bune alternative Adsense pentru a câștiga bani din blogul dvs..

3. Folosiți pluginuri de publicitate WordPress:

Adsense este cel mai bun mod de a câștiga bani prin afișarea anunțurilor pe site-ul dvs. web. Dar puteți afișa și anunțuri directe pe site-ul dvs. web. Puteți negocia prețul în funcție de dimensiunea bannerului și locul acestuia pe site-ul web. Puteți câștiga mai mulți bani în acest fel decât Adsense.

Pluginurile WordPress fac ca munca să fie utilă pentru afiliați. Aceste pluginuri oferă modalități simple de a insera anunțuri cu coduri scurte și widget-uri. „BuySellAds”Este pluginul WordPress recomandat pentru proprietarii sau editorii site-urilor web.

4. Vindeți postări de blog sponsorizate:

Dacă nu doriți să afișați anunțuri pe blogul dvs., puteți să vă generați bani prin intermediul sponsorizărilor. La fel ca în toate spectacolele TV și sport, mulți sponsori sunt acolo pentru a plăti organizatorilor pentru reprezentarea produselor și serviciilor lor. În același mod, puteți vinde postări de blog sponsorizate prin intermediul blogului dvs. WordPress folosind pluginuri WP.

Dacă activele dvs. web au un trafic minunat și o demografie excelentă pentru audiență, puteți să vă adresați companiilor de publicitate pentru a negocia o afacere de sponsorizare.

5. Scrieți recenzii pentru a fi plătit:

Ca și vânzarea unui post de blog sponsorizat, puteți câștiga bani și scriind recenzii plătite pe site-ul dvs. Aceasta este o modalitate alternativă de a monetiza blogul sau site-ul.

Pentru a începe, cel mai bun mod este să selectați mai întâi produsul potrivit în funcție de nișa site-ului dvs., apoi să postați recenzii. Puteți aborda o mulțime de companii care necesită întotdeauna numeroși proprietari de bloguri pentru a scrie recenzii plătite pentru ei.

De asemenea, este posibil să vă placă site-urile web „PayPerPost”, „SponsoredReviews” să ia legătura cu companiile de publicitate care necesită recenzii pentru a-și promova afacerea..

6. Faceți bani online vânzând site-uri web:

Mulți agenți de publicitate doresc să cumpere site-uri WordPress deja create cu trafic ridicat, pentru a-și promova propria afacere. Dacă știți cum să creați un blog WordPress și să obțineți un trafic extraordinar, puteți vinde activele web și puteți câștiga bani pentru eforturile dvs. mari.

Flippa pentru un exemplu este faimosul portal web care servește ca site-uri de licitații și brokeri pentru a obține site-ul vândut.

Citește și: Cum să începeți un blog WordPress cu SiteGround

7. Creați un site de membru:

Dacă aveți o pasiune pentru a scrie și un fan mare pentru publicul larg, este timpul să vă pregătiți să câștigați. Puteți crea o zonă de membru pentru publicul dvs. care ar dori să vă plătească pentru a obține mai mult conținut premium.

Cu toate acestea, necesită o investiție pe termen lung. Dar cu WordPress, puteți obține o varietate de pluginuri precum „Rainmaker” pentru a crea un site de membru cu ușurință.

8. Creați un forum privat:

Aceasta poate fi a doua alternativă pentru a crea un site cu membru plătit. Cu ajutorul forumurilor, puteți ajuta publicul dvs. să găsească tot felul de soluții pentru nevoile lor.

Forumurile sunt platforme excelente pentru cursanți și experți. O mare parte din audiența dvs. ar putea dori să ia membru pentru a-și exprima opiniile prin intermediul forumului. WordPress vă va ajuta să configurați un site web de forum, oferind numeroase pluginuri, cum ar fi „bbPress”, „BuddyPress” și „răspunsuri CM”.

9. Configurați un director de afaceri plătit:

WordPress oferă numeroase plugin-uri precum „Business Directory Plugin”, „Connections Plugin” și multe altele pentru a crea un director de afaceri plătit. Directoarele reprezintă platforma care adună recenzii de afaceri locale, podcasting și enumerarea produselor din nișa necesară.

Directoarele locale sau de nișă sunt extrem de utile în ceea ce privește obținerea traficului. Acesta este motivul pentru care mulți marketeri digitali vă pot aborda pentru a plăti taxa de abonament necesară pentru trimiterea directorilor.

10. Creați un site de depunere de locuri de muncă cu WordPress:

WordPress oferă, de asemenea, numeroase pluginuri, cum ar fi „WP Job Manager”, pentru a configura site-uri de depunere de locuri de muncă plătite. Companiile își pot face publicitatea posturilor vacante de la astfel de tipuri de portaluri web și pot plăti suma de abonament necesară.

Cu WordPress, acum este mai ușor să creezi un forum de succes. Vei deveni în curând un site de căutare pentru solicitanții de locuri de muncă, precum și pentru recrutatori. ProBlogger pentru o instanță este site-ul cel mai proeminent pentru consiliul de muncă pentru bloggerii profesioniști.

11. Creați un calendar de evenimente cu WordPress:

WordPress oferă, de asemenea, plugin-uri precum „All in One Event Calendar”, „MyCalender”, „SimpleCalender” și multe altele pentru a crea calendare de evenimente pentru a genera bani pe site-urile de nișă locale sau industriale..

O mulțime de organizatori de evenimente sunt gata să plătească o taxă de abonament pentru evenimente publicitare din orașul local, conferințe, webinarii și multe evenimente live streaming. Dacă nu doriți să aveți un site de trimitere a unui loc de muncă plătit, puteți încerca astfel să câștigați cu WordPress.

12. Vând cărți electronice pe WordPress:

Ebook-urile sunt o alegere excelentă pentru a crea produse digitale. WordPress vă permite să instalați numeroase pluginuri utile, cum ar fi „WooCommerce”, „Easy Digital Downloads” și multe altele pentru a vă vinde cărțile electronice pe site-urile WordPress. Toate aceste plugin-uri sunt relativ ușor de utilizat pentru a configura propriul magazin online.

Verificați aceste cele mai bune instrumente de blog care vă vor ajuta în optimizarea site-ului dvs. WordPress.

Concluzie

Acestea sunt modalitățile dovedite de a câștiga bani online folosind blogul dvs. WordPress. Deși trebuie să muncești din greu pentru a începe să câștigi bani folosind metodele de mai sus.

Dacă sunteți blogger și cunoașteți orice altă strategie de a câștiga online, vă rugăm să-i informați cititorii noștri comentând mai jos.

Citește și,

  • 5 cele mai bune tipuri de blog de marketing afiliat
  • 10 motive pentru care nu ești un blogger de succes
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me