12+ dokazanih načinov, kako zaslužiti denar na spletu z WordPress blogom

Ali iščete načini zaslužka na spletu? WordPress je najboljša platforma, s katero lahko zaslužite.


Vsi blogerji zaslužijo denar s svojega spletnega mesta WordPress z blogiranjem. Lahko si tudi eden izmed njih.

Preberite tudi:

 • WordPress vs Blogger, kar je bolje?
 • Razlika med WordPress.com in WordPress.org

Tu je WPressBlog navedel najboljše načine, kako zaslužiti s svojega spletnega mesta WordPress.

12+ načinov, kako zaslužiti na spletu s pomočjo WordPress bloga

1. Pridružite se partnerskemu marketinškemu programu, če želite zaslužiti vsebino spletnega dnevnika

Partnersko trženje je način prodaje izdelkov in storitev drugih prek lastnih spletnih sredstev. Pridruženi tržniki lahko zaslužijo dobro partnersko provizijo. Poskrbite, da bi morali imeti kakovostno vsebino in promet. Več ko bi imeli prometa na svojem blogu, več boste zaslužili.

Zaslužili boste za pridruženo provizijo za vsak organski klik ali prikazovanje z oglasi. Amazonovi sodelavci, pridružena mreža eBay, Clickbank… itd. So najboljša pridružena omrežja.

WordPress ponuja številne vtičnike in orodja, kot so “Žejni pridruženi partnerji“,”Oglasnost“,”OptinMonster“In več za podružnično trženje.

Preberite tudi: Nasveti za partnersko trženje za začetnike

2. Prikažite oglase Google AdSense:

Google Adsense je najbolj priljubljeno oglaševalsko omrežje za ceno na klik (cena na klik). Adsense plača svojim podružnicam za vsak klik na oglase, ki jih dobijo naravni obiskovalci vašega spletnega dnevnika.

Za prikaz Google Ads bi morali imeti odobren Google AdSense račun. Po tem lahko svoj blog WordPress unovčite tako, da na ustrezen prosti prostor spletnih sredstev umestite oglasne kode. Zdaj ste pripravljeni na denar na vaš račun.

Ne pozabite pa tudi, da ima Adsense zelo stroga pravila in predpise. Če jih ne izpolnite, je vaš račun lahko trajno prepovedan. Lahko se sklicujete tudi na prejšnjo objavo spletnega dnevnika “kako preprečiti, da bi vaš račun Adsense postal prepovedan?”

Če vam je uporaba Adsense prepovedana, potem lahko s svojimi najboljšimi alternativami Adsense zaslužite s svojim blogom.

3. Uporabite oglaševalske vtičnike WordPress:

Adsense je najboljši način za zaslužek s prikazovanjem oglasov na vašem spletnem mestu. Lahko pa tudi na svojem spletnem mestu prikažete neposredne oglase. O ceni se lahko dogovarjate glede na velikost pasice in njeno mesto na spletni strani. Na ta način lahko zaslužite več denarja kot Adsense.

WordPress vtičniki delajo priročno za podružnice. Ti vtičniki omogočajo preproste načine vstavljanja oglasov s kratkimi kodami in gradniki. “BuySellAds“Je priporočeni vtičnik WordPress za lastnike spletnih strani ali založnike.

4. Prodaja sponzoriranih objav na spletnem dnevniku:

Če ne želite prikazovati oglasov na svojem blogu, lahko svoj blog zaslužite s sponzorstvi. Tako kot v vseh televizijskih oddajah in športu je veliko sponzorjev, ki organizatorjem plačajo za predstavljanje njihovih izdelkov in storitev. Na enak način lahko prek spletnega bloga WordPress prodajate sponzorirane objave na spletnem dnevniku z vtičniki WP.

Če imajo vaša spletna sredstva velik promet in demografsko občinstvo, se lahko obrnete na oglaševalska podjetja in se dogovorite za sponzorski posel..

5. Napišite ocene, da boste plačani:

Tako kot prodajate sponzorirano objavo na spletnem dnevniku, lahko tudi vi zaslužite s pisanjem plačanih pregledov na svojem spletnem mestu. To je alternativni način zaslužka vašega spletnega dnevnika ali spletnega mesta.

Za začetek je najboljši način, da najprej izberete ustrezen izdelek po niši na spletnem mestu in nato objavite ocene. Lahko se obrnete na veliko podjetij, ki vedno zahtevajo, da številni lastniki spletnih dnevnikov pišejo plačana mnenja o njih.

Morda vam bodo morda všeč spletna mesta, kot so „PayPerPost“, „SponsoredReviews“, da stopijo v stik z oglaševalskimi podjetji, ki potrebujejo ocene za promocijo svojega poslovanja.

6. Zaslužite po spletu s prodajo spletnih strani:

Številni oglaševalci želijo kupiti že ustvarjena spletna mesta z visoko trgovino WordPress za promocijo lastnega podjetja. Če veste, kako ustvariti blog za WordPress in pridobiti velik promet, lahko prodate svoja spletna sredstva in zaslužite za svoje velike napore..

Flippa na primer je znani spletni portal, ki služi kot dražbena mesta in posredniki za prodajo spletnega mesta.

Preberite tudi: Kako začeti WordPress blog s SiteGround

7. Ustvarite spletno mesto za članstvo:

Če imate veliko pozornost do velikega občinstva, je čas, da se zaslužite. Lahko ustvarite območje članstva za svoje občinstvo, ki bi vam želelo plačati za pridobivanje več premium vsebine.

Vendar pa zahteva velike naložbe. Toda z WordPressom lahko dobite različne vtičnike, kot je Rainmaker, s katerimi lahko preprosto ustvarite spletno mesto za članstvo.

8. Ustvarite zasebni forum:

To je lahko druga alternativa za oblikovanje spletnega mesta s plačanim članstvom. S pomočjo forumov lahko občinstvu pomagate najti najrazličnejše rešitve za njihove potrebe.

Forumi so odlična platforma za učence in strokovnjake. Velik del vaše publike bi morda želel prevzeti članstvo, da bi na forumu izrazil svoja stališča. WordPress vam bo pomagal vzpostaviti spletno stran foruma, tako da bo zagotovil številne vtičnike, kot so “bbPress”, “BuddyPress” in “CM odgovori”.

9. Vzpostavite plačni poslovni imenik:

WordPress ponuja številne vtičnike, kot so „Vtičnik za poslovni imenik“, „Vtičnik za povezave“ in drugo za ustvarjanje plačanega poslovnega imenika. Imeniki so platforma, ki zbira preglede lokalnih podjetij, podcasting in seznam izdelkov potrebnih niš.

Lokalni ali nišni imeniki so zelo koristni pri pridobivanju prometa. Zato se lahko številni prodajalci digitalnih storitev obrnejo na vas, da plačajo zahtevano naročnino za oddajo v imenik.

10. Ustvarite spletno mesto za plačano oddajo posla z WordPressom:

WordPress ponuja tudi številne vtičnike, kot je “WP Job Manager”, za pripravo mest za plačilo za oddajo delovnih mest. Podjetja lahko objavljajo prosta delovna mesta na tovrstnih spletnih portalih in z veseljem plačajo zahtevani znesek naročnine.

Z WordPressom je zdaj lažje ustvariti uspešno delovno desko. Kmalu boste postali iskalno mesto za iskalce zaposlitve in tudi kadrovalce. ProBlogger na primer je najpomembnejše mesto za njihovo delovno desko za profesionalne blogerje.

11. Ustvarite koledar dogodkov z WordPressom:

WordPress ponuja tudi vtičnike, kot so »Vse v enem koledarju dogodkov«, »MyCalender«, »SimpleCalender« in še več, da ustvarite koledarje dogodkov za unovčevanje lokalnih ali industrijskih nišnih spletnih mest.

Številni organizatorji prireditev so pripravljeni plačati naročnino za oglaševanje prireditev v lokalnem mestu, konference, spletne seminarje in številne dogodke v živo. Če ne bi radi imeli spletnega mesta za plačano oddajo zaposlitve, lahko poskusite na ta način zaslužiti z WordPressom.

12. Prodaja e-knjig na WordPressu:

E-knjige so odlična izbira za ustvarjanje digitalnih izdelkov. WordPress vam omogoča, da namestite številne uporabne vtičnike, kot so »WooCommerce«, »Easy Digital Downloads« in še veliko več, da prodajate svoje e-knjige na spletnih mestih WordPress. Vsi ti vtičniki so razmeroma enostavni za postavitev lastne spletne trgovine.

Preverite ta najboljša orodja za bloganje, ki vam bodo pomagala pri optimizaciji spletnega mesta WordPress.

Zaključek

To so preverjeni načini, kako zaslužiti denar na spletu s svojim blogom WordPress. Čeprav morate trdo delati, da začnete zaslužiti z zgornjimi metodami.

Če ste bloger in poznate katero koli drugo strategijo za zaslužek na spletu, nam to sporočite s pomočjo spodnjih komentarjev.

Preberite tudi,

 • 5 najboljših vrst spletnih strani trženja partnerjev
 • 10 razlogov, zakaj niste uspešni bloger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map