10 motive pentru care nu ești un blogger de succes (și cum să fii!)

Întrebați orice blogger frustrat despre ce au crezut că ar fi cea mai mare provocare a bloggingului lor, iar răspunsurile lor vă vor surprinde. Unii credeau că vor fi atât de ocupați să scrie conținut proaspăt, încât să nu aibă un echilibru sănătos între viață și muncă.


S-ar putea să fi avut vise superbe de a întâlni străini ciudați de internet, de a deveni celebri și de a câștiga tone de bani. Aceste aspirații dispar pe bloggerii să-și dea seama că nimeni nu le citește postările de pe blog.

Ei bine, nimeni în afară de cel mai bun prieten și mamă și nu contează, pentru că sunt doar drăguți cu tine, sau așa crezi. Această situație poate fi foarte sfâșietoare și frustrantă pentru un blogger care nu primește comentarii, niciun abonat nou și zero e-mailuri atunci când știu că au pus cel mai bun conținut pe blogul lor.

De ce eșuează majoritatea bloggerilor?

1. Nu cer ajutor

Celebrul blogger și creatorul de conținut Neil Patel avertizează că șansele sunt deja stive față de orice blogger nou. Există atât de multă concurență pe piață, încât postarea dvs. pe blog se va scufunda pur și simplu în uitare înainte de a obține vreo tracțiune.

El vă sfătuiește să nu faceți greșeala comună pe care o fac toți bloggerii începători; scriind conținut, stând pe spate și așteptând citirea. Nu contează cât de virabil este conținutul; nu vă va aduce trafic automat.

Deci, ce ar trebui să faci în loc? Neil Patel pledează pentru promovarea agresivă a conținutului ca cheie a acțiunilor, a linkurilor, a conversiilor și a globilor oculari pentru care îți dorești. Trebuie să vă porniți în procesul de promovare a ceea ce este deja conținut promoțional. O metodă care face minuni este să ajungă la distribuitori de conținut populari.

Marketingul Influencer este atât de puternic încât îți poate construi rapid prezența online, ajungând la publicul tău țintă. Prezentări de date că anunțurile digitale sunt rapid depășite de marketingul influencer. Macar două treimi din toți comercianții cu amănuntul în SUA folosesc și marketingul influencer pentru a scoate cuvântul acolo.

Dacă doriți să accesați cei mai buni distribuitori ai conținutului dvs. de nișă, utilizați instrumente de cercetare și monitorizare SEO, cum ar fi BuzzSumo, Google Alerts sau HubSpot. Acestea vă vor ajuta să identificați oameni care vă pot ajuta să vă dezvoltați cititorii.

Contactați-le prin e-mail și rugați-i să se conecteze la articolul dvs. Dacă sunteți un blogger la fel de bun ca prietenii sau mama spun că așa sunteți, atunci puteți obține acea parte de influencer care vă va transforma averea.

2. Lipsa de auto-promovare pe rețelele de socializare

Noii bloggeri care suferă de sindrom impostor evită adesea autopromovarea. sindromul impostor este real și ar putea fi vinovatul din spatele acelui sentiment ciudat că ești poate o fraudă și nimeni nu va dori să-ți citească conținutul.

Acest sentiment face ca mulți bloggeri să își devalorizeze valoarea și să le submineze expertiza. Așa că data viitoare vei fi prins de un val de îndoială de sine, reamintește-ți că scriitori mari ca Maya Angelou s-au simțit ca și impostori.

Trebuie să depășiți acest sentiment de inferioritate și să vă promovați conținutul pe rețelele de socializare în mod constant. Evitați tentația de a acoperi toate bazele de socializare simultan. Începeți cu una sau două și treceți la alte platforme pe măsură ce crești.

Pe măsură ce împărtășiți conținut înălțător și util, veți vedea cititorii să crească. Vă va oferi, de asemenea, un impuls pentru a urmări conținutul dvs. să fie în beneficiul cititorilor.

3. Nu ești de ajutor

Bloggerii de succes creează conținut care se referă mai mult la cititorii lor. S-ar putea să cădeați în ispita de a transforma blogul dvs. într-un jurnal online, care este foarte concentrat asupra dvs. Cu toate acestea, cititorilor tăi le pasă mai mult să le întâmpine problemele și este responsabilitatea dvs. să răspundeți la această nevoie dacă doriți ca ratele de implicare să crească..

Așadar, învățați să dați valoare în fiecare postare înainte de a o distribui. Dacă doriți să luați această poziție utilă cu o notă mai mare, începeți să oferiți soluții pentru întrebările online care se limitează cu nișa dvs. Ca ilustrare, puteți începe prin a da răspunsuri la întrebările din Quora.

Utilizați această ocazie pentru a conecta răspunsul dvs. la articolul dvs. fantastic și veți primi tone de trafic de recomandări. Atenția utilizatorilor Quora va ajuta, de asemenea, să crească influența blogului tău.

4. Le lipsește un program de înregistrare

Ca blogger, va trebui să luptați cu nevoia constantă de a amâna când vine vorba de crearea și postarea de conținut nou. Îți aduci aminte când toți ai fost cu toți de ochi și cu coada stufoasă, gata să schimbi lumea prin bloguri? Trebuie să păstrați focul.

Nu scrieți doar atunci când starea de spirit este corectă. Dacă aveți nevoie de lectură regulată, atunci trebuie să furnizați conținut regulat. Ziarele au această caracteristică complet optimizată. Veți primi un ziar în același timp în fiecare zi, dacă doriți.

Acesta este tipul de consecvență pe care ar trebui să le oferiți cititorilor. Nu veți obține doar o urmărire mai loială, dar și Google vă va iubi. Creați un program și încercați pe cât posibil să vă lipiți de el.

5. Eșecul valorificării abonamentelor prin e-mail

Nu este mai bine să reîncărcați acei cititori decât să împărtășiți conținutul dvs. cu abonații dvs. de e-mail. Cu toate acestea, trebuie să fiți deosebit de atenți când vă adresați abonaților de e-mail. Bloggerii de succes spun că una dintre cele mai bune metode prin care vă puteți folosi lista de e-mail dacă trimiteți informații interesante strâns legate de noua dvs. postare pe blog.

În calitate de scriitor, învață să inserați fragmente de conținut pe care doriți ca abonații dvs. de e-mail să le citească într-un e-mail interesant elaborat. Dacă aveți o postare care ar fi de folos pentru ei, sporiți-vă citirea prin e-mail prin intermediul cititorilor.

6. Conținut lipsit de cuvinte cheie specifice

Adevăratul blogging este schimbul de informații, dar nu veți împărtăși în mod adecvat conținutul dvs. dacă niciun cititor nu îl poate găsi online. În timp ce autopromovarea și schimbul de influencer vor merge pe parcurs, creșterea lecturii dvs., trebuie să ajutați motoarele de căutare atunci când vine vorba de clasament.

Utilizarea cuvintelor cheie este o componentă vitală a oricărei strategii SEO. Cuvintele cheie vor ajuta roboții de căutare să localizeze și să înțeleagă conținutul dvs. Cercetează-ți cuvintele cheie înainte de a scrie și folosește-le conform standardelor cerute.

7. Uitând să vă conectați

Hiperlinkingul a fost odată o tactică SEO mult utilizată greșit, dar atunci când este executată corect, vă poate oferi multe avantaje. Când scrieți postările de pe blog, plasați hyperlink-uri relevante în articolele dvs. pentru a vă îmbunătăți scorul SEO. Conectați-vă la surse credibile pentru a vă îmbunătăți credibilitatea și veți vedea că vizualizările dvs. pe pagină cresc, pe măsură ce cititorii se bucură de o experiență mai bună pe site.

Pentru a reduce șansele de creștere a ratelor de respingere din link-uri, asigurați-vă că link-urile externe se deschid doar în filele noi. Continuați să lucrați la conținutul dvs. vechi și legați noi postări pe blog pentru a atrage mai multe reacții ale cititorilor interesați.

8. Postarea provocatoare pentru citirea blog-urilor

Există metode ușoare de formatare a articolelor care vă pot face conținutul mai atractiv pentru cititori. În primul rând, trebuie să folosiți rubrici. Titlurile plasate corespunzător fac conținutul de formă lungă mai lizibil și invită mai multe comentarii și partajări. Cu toate acestea, trebuie să fii atent să nu folosești greșit etichetele de antet.

Un articol ambalat cu anteturi H2 și H3 ar putea fi ușor de citit, dar vă va afecta clasamentul SEO. Un alt mod truditor de a îndemna cititorii să continue să citească conținutul tău este să scrii propoziții mai scurte. Utilizați lede pentru a crea intrigă atunci când începeți să scrieți și să scrieți la prima persoană. Adăugați imagini relevante pentru a separa paragrafe lungi.

9. Site-uri cu viteze de încărcare demne de demn

Intervalul mediu de atenție al oamenilor este cel mai scăzut vreodată! Microsoft spune că intervalul de atenție online a scăzut de la un an media de la 12 secunde la opt secunde. În consecință, niciun cititor nu are timp liber pentru un site web de încărcare lentă.

Motoarele de căutare urăsc și paginile web cu încărcare lentă. Utilizați considerente adecvate de design web pentru a vă asigura că viteza site-ului dvs. web este perfectă. Faceți-vă site-ul dvs. impresionabil și evitați dezordine de la reclame irelevante.

10. Nerăbdarea

Roma nu a fost construită într-o zi și nu există un blog de succes instantaneu. Fiecare blog de succes este o muncă harnică și pasiune. Va trebui să puneți la dispoziție ore întregi de muncă creativă pentru a vă asigura un flux de conținut consistent și plăcut.

Cu perseverență, răbdare și multă creativitate, cititorul tău va crește de la un truc la mii. Caracterul tău de scriitor și creativ va fi testat în profunzime pe parcursul acestui proces, dar, în final, te va face un scriitor mai bun și mai simpatic.

Cum să reușim în Blogging pentru 2020

Dacă vă gândiți să lansați un nou blog, nu există un moment mai bun de făcut decât la începutul unui deceniu complet nou. Mai jos sunt câteva sfaturi despre cea mai bună modalitate de a avea succes în calitate de blogger în acest an.

Achiziționați o mentalitate sănătoasă pentru blogging

Blogging-ul nu este o plimbare în parc, așa că pregătește-te să lucrezi cel mai greu pe care l-ai avut vreodată în viața ta. Lucrurile ar putea fi dificile în primele zile de blogging, dar acordați-vă timp pentru a învăța și a crește.

Evitați o mentalitate rapidă bogată

Nu te aștepta să devii faimos și bogat peste noapte. Lucrați pentru a deveni un scriitor mai creativ și un blogger mai util pentru cititorii dvs. și beneficiile blogging-ului vor curge.

Rămâneți pozitiv

Vei reuși dacă nu renunți. Găsiți o nișă de care sunteți pasionați.

Dacă scrii conținut de care te pasionează, cititorii tăi îl vor devora și te vei bucura de procesul de cercetare și scriere.

Dacă citirea blogului tău a devenit o dezamăgire, o poți transforma și începi să influențezi viața cititorilor tăi.

Corectează doar greșelile menționate mai sus și vei vedea în curând rezultate mai bune.

Autor Bio:

Walter Akolo este scriitor freelance și internet marketer din 2011. În prezent scrie Cardinal Digital Marketing, o agenție de marketing digital cu sediul în Atlanta, specializată în PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me