10 grunner til at du ikke er en vellykket blogger (og hvordan være!)

Spør enhver frustrert blogger hva de trodde deres største bloggeutfordring ville være, og svarene deres vil overraske deg. Noen trodde at de ville være så opptatt med å skrive ferskt innhold at de ikke ville ha en sunn balanse mellom arbeidsliv og arbeid.


Du har kanskje hatt høye drømmer om å møte rare internettfremmede, bli berømt og tjene mange penger. Disse ambisjonene forsvinner raskt bloggere som innser at ingen leser sine inderlige blogginnlegg.

Vel, ingen foruten bestevennen din og mamma, og de teller ikke, for de er bare fine mot deg, eller slik tror du. Denne situasjonen kan være veldig hjerteskjærende og frustrerende for en blogger som ikke mottar noen kommentarer, ingen nye abonnenter og null e-poster når de vet at de har lagt det beste innholdet på bloggen.

Hvorfor mislykkes de fleste bloggere?

1. De ber ikke om hjelp

Den berømte bloggeren og innholdsskaperen Neil Patel advarer om at oddsen allerede er stablet mot enhver ny blogger. Det er så mye konkurranse i markedet at blogginnlegget ditt ganske enkelt vil synke i glemmeboken før det får noen trekkraft.

Han råder deg til ikke å gjøre den vanlige feilen som alle nybegynnere blogger gjør; skrive innhold, lene seg og vente på lesertall. Det spiller ingen rolle hvor viralt verdig innholdet er; det vil ikke gi deg automatisk trafikk.

Så hva bør du gjøre i stedet? Neil Patel tar til orde for aggressiv markedsføring av innhold som nøkkelen til de delingene, lenker, konverteringer og øyeepler du ønsker. Du må begynne prosessen med å markedsføre det som allerede er salgsfremmende innhold. En metode som gjør underverker, er å nå ut til populære innholdsansvarlige.

Influencer-markedsføring er så kraftig at det raskt kan bygge din online tilstedeværelse ved å nå ut til målgruppen din. Data viser at digitale annonser raskt blir overtent av påvirkermarkedsføring. I det minste to tredjedeler av alle forhandlere i USA bruker også influencer marketing for å få ordet der ute.

Hvis du trenger tilgang til toppdelere av nisjeinnholdet ditt, kan du bruke SEO-forsknings- og overvåkingsverktøy som BuzzSumo, Google Alerts eller HubSpot. De vil hjelpe deg med å identifisere mennesker som kan hjelpe deg med å øke leserskapet ditt.

Kontakt dem via e-post, og be dem om å lenke til artikkelen din. Hvis du er en så god blogger som vennene eller moren din sier at du er, kan du kanskje oppnå den påvirkningsandelen som vil snu formuen din.

2. Mangel på egenreklame på sosiale medier

Nye bloggere som lider av impostor syndrom unngår ofte selvreklame. De impostor syndrom er ekte, og det kan være den skyldige bak den irriterende følelsen av at du kanskje er svindel, og at ingen vil ønske å lese innholdet ditt.

Denne følelsen får mange bloggere til å devaluere verdien og undergrave ekspertisen deres. Så neste gang du blir fanget opp i en bølge av selvtillit, tviler deg på at store forfattere som Maya Angelou også har følt deg som bedrager.

Du må overvinne denne følelsen av mindreverdighet og markedsføre innholdet ditt på sosiale medier hele tiden. Unngå fristelsen til å dekke alle baser på sosiale medier på en gang. Begynn med en eller to og gå videre til andre plattformer når du vokser.

Når du deler oppløftende og nyttig innhold, vil du se lesertallet vokse. Det vil også gi deg et løft å se innholdet ditt være til nytte for leserne.

3. Du er ikke behjelpelig

Suksessrike bloggere lager innhold som handler mer om leserne. Du kan falle i fristelsen til å gjøre bloggen din til en online journal, som er veldig fokusert på deg. Leserne dine bryr seg imidlertid mer om at problemene deres blir møtt, og det er ditt ansvar å dekke det behovet hvis du vil at engasjementsgraden skal sveve.

Så lær å gi verdi i hvert innlegg før du deler det. Hvis du vil ha denne nyttige holdningen et hakk høyere, kan du begynne å tilby løsninger for online-spørsmål som grenser til din nisje. Som illustrasjon kan du starte med å gi svar på spørsmål i Quora.

Bruk denne muligheten til å koble svaret ditt til den fantastiske artikkelen din, så vil du motta mange henvisningstrafikk. Oppmerksomheten fra Quora-brukere vil også bidra til å øke innflytelsen fra bloggen din.

4. De mangler en utsendelsesplan

Som blogger må du kjempe mot den stadige trangen til å utsette når det gjelder å lage og legge ut nytt innhold. Husker du da dere alle ble øye-øye og buskete, klare til å forandre verden gjennom blogging? Du må holde den ilden brennende.

Ikke skriv bare når stemningen er riktig. Hvis du trenger jevnlig lesertall, må du gi jevnlig innhold. Aviser har denne funksjonen grundig optimalisert. Du vil få en avis til samme tid hver dag hvis du ønsker det.

Dette er den typen konsistens du bør gi leserne dine. Du vil ikke bare få en mer lojal følelse, men Google vil også elske deg. Lag en plan og prøv så mye som mulig å holde seg til den.

5. Unnlatelse av å utnytte e-postabonnement

Det er ikke bedre å rulle i disse leserne enn ved å dele innholdet ditt med e-post-abonnentene dine. Du må likevel være spesielt forsiktig når du kontakter e-postabonnentene dine. Vellykkede bloggere sier at en av de beste måtene du kan utnytte e-postlisten din ved å sende interessant informasjon nært knyttet til det nye blogginnlegget ditt.

Som forfatter kan du lære å sette inn utdrag av innholdet du vil at e-postabonnentene dine skal lese i en interessant laget e-post. Hvis du har et innlegg som vil være av verdi for dem, kan du øke leserskapet ved å sende leserne dine e-post om det.

6. Innhold blottet for spesifikke nøkkelord

Ekte blogging er informasjonsdeling, men du vil ikke dele innholdet ditt tilstrekkelig hvis ingen leser kan finne det på nettet. Selv om markedsføring og deling av påvirkere vil gå langs veien og øke leserskare, må du hjelpe søkemotorene når det gjelder rangering.

Bruk av søkeord er en viktig komponent i enhver SEO-strategi. Søkeord vil hjelpe søkebotene med å finne og forstå innholdet ditt. Undersøk nøkkelordene dine før du skriver, og bruk dem i henhold til de nødvendige standardene.

7. Glemmer å koble ut

Hyperkobling var en gang en mye misbrukt SEO-taktikk, men når den blir korrekt utført, kan det gi deg mange fordeler. Når du skriver blogginnleggene dine, plasser relevante hyperkoblinger i artiklene dine for å forbedre SEO-poengsummen din. Link til pålitelige kilder for å forbedre troverdigheten din, og du vil se sidevisningene øke etter hvert som leserne dine får en bedre opplevelse på nettstedet.

For å redusere sjansene for økte avvisningsrater fra lenker, må du sørge for at eksterne lenker bare åpnes i nye faner. Fortsett å jobbe med det gamle innholdet ditt og lenke nye blogginnlegg til det for å tiltrekke flere reaksjoner fra interesserte lesere.

8. Postering utfordrende å lese bloggposter

Det er enkle artikkelformateringsmetoder som kan gjøre innholdet ditt mer attraktivt for leserne. Først må du bruke overskrifter. Korrekt plasserte titler gjør innhold i lang form mer leselig og inviterer til flere kommentarer og delinger. Du må imidlertid være forsiktig så du ikke misbruker overskriftstagger.

En artikkel som er fullpakket med H2- og H3-overskrifter kan være lett å lese, men vil påvirke SEO-rangeringene dine negativt. En annen lurt måte å lokke leserne til å fortsette å lese innholdet ditt, er å skrive kortere setninger. Bruk ledninger for å skape intriger når du begynner å skrive og skrive i første person. Legg til relevante bilder for å dele lange avsnitt.

9. Nettsteder med cringeworthy lastehastigheter

Det gjennomsnittlige oppmerksomhetsspennet for mennesker er på det laveste noensinne! Microsoft sier at oppmerksomhetsspennet på nettet har gått ned fra en gjennomsnitt på 12 sekunder til åtte sekunder. Følgelig har ingen lesere fritid til et nettsted med treg lasting.

Søkemotorer hater også langsomme sider. Bruk riktige webdesignhensyn for å sikre at nettstedets hastigheter er perfekte. Gjør nettstedet ditt synlig og unngå rot fra irrelevante annonser.

10. utålmodighet

Roma ble ikke bygget på en dag, og det er ingen umiddelbar blogg-suksess der ute. Hver vellykket blogg er et arbeid av hardt arbeid og lidenskap. Du må sette av uendelige timer med kreativt arbeid for å sikre en jevn og hyggelig innholdsstrøm.

Med utholdenhet, tålmodighet og mye kreativitet vil lesertilværelsen vokse fra en sildring til tusenvis. Karakteren din som skribent og kreativ vil bli grundig testet under denne prosessen, men den vil til slutt gjøre deg til en bedre og mer sympatisk forfatter.

Hvordan lykkes med blogging for 2020

Hvis du tenker på å lansere en ny blogg, er det ingen bedre tid å gjøre enn i begynnelsen av et helt nytt tiår. Nedenfor er noen tips om den beste måten å lykkes som blogger i år.

Anskaffe et sunt tankesett for blogging

Blogging er ikke en tur i parken, så forbered deg på å jobbe det hardeste du noen gang har hatt i livet ditt. Ting kan være vanskelig i de tidlige bloggdagene, men gi deg selv tid til å lære og vokse.

Unngå en rask rik mentalitet

Ikke forvent å bli berømt og rik over natten. Arbeidet med å bli en mer kreativ skribent og en mer nyttig blogger for leserne dine, og fordelene med blogging vil strømme inn.

Vær positiv

Du vil lykkes hvis du ikke gir opp. Finn en nisje som du brenner for.

Hvis du skriver innhold som du brenner for, vil leserne fortære det, og du vil glede deg over forsknings- og skriveprosessen.

Hvis bloggleserskapet ditt har blitt en skuffelse, kan du snu det og begynne å påvirke lesernes liv.

Bare rett feilene som er nevnt over, så vil du snart se bedre resultater.

Forfatter Bio:

Walter Akolo har vært frilansskribent og internettmarkedsfører siden 2011. Han skriver for tiden Kardinal digital markedsføring, et Atlanta-basert digital markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map