Поправка „Упс… Појавила се грешка на серверу и ваша адреса е-поште није послана. (# 007) “

Дакле, напишете поруку е-поште, лекторирате је и притиснете дугме за слање само да бисте видели поруку # 007 о грешци. Може вас оставити девастиране. Не брините, то је чест проблем и лако га је решити. Урадимо то у 5 једноставних корака.


грешка сервера гмаил-а 007

Гмаил је једна од највећих мрежа за слање е-поште данас, али није слободан од грешака и поправки. Грешка Гмаил сервера 007 је најчешћа грешка са којом се корисници сусрећу, а иако може изгледати као разлог забринутости, решење овог проблема је прилично лако.

Прво питање које ми падне на памет – нешто није у реду са Гооглеом или је мој рачунар опет у квару? Склоните своје бриге. Са вашим рачунаром нема ништа лоше јер је то проблем у вези са Гооглеом, али то можете решити.

Па како можете решити проблем који је повезан са Гооглеом? Проблем је углавном повезан са функцијама Гмаил Лаб-а. Ово су функције које корисници могу да одаберу да омогуће или онемогуће у складу са својим лајковима и незадовољствима.

Пошто Гоогле наставља да испробава нове функције и уводи нове елементе, од којих неки могу бити унапред омогућени, такве грешке се могу појавити у било ком тренутку.

Играње са овим карактеристикама и исправљање онога што није у реду могу решити проблем.

Поправка грешке Гмаил сервера 007

Оопс … дошло је до грешке на серверу и ваша е-пошта није послана. (# 007) ”грешку је лако поправити и не захтева велико техничко знање. Ево детаљног упутства:

 1. Отворите Гмаил на било ком прегледачу и пријавите се на свој налог.
 2. У горњем десном углу видећете икону која се појављује као мењач. Кликните на њу и одаберите „Подешавања“.
 3. подешавања гмаил-а

 4. Овде пронађите картицу “Лаб” (Напредно) и кликните на њу.
 5. гмаил напредна картица

 6. Онемогући све доступне опције.
 7. гмаил онемогући све опције

 8. Готови сте. Затворите и поново отворите прегледач.

Ово ће решити Гмаил грешку 007 у већини случајева. Међутим, ако то не успије, можете испробати рјешења наведена у наставку.

Детаљнија решења!

Горе наведени кораци можда неће успети у неким случајевима или ће се проблем евентуално вратити. Ако је то случај, покушајте са овим опцијама:

 1. Ажурирајте прегледач ако је доступна новија верзија.
 2. Очистите предмеморију и колачиће (отворите Гоогле Цхроме поставке, а затим идите на дугме Адванцед).
 3. гмаил брисање података прегледавања

  гмаил чисти колачићи и кеш меморија

 4. Онемогућите све додатке и проширења прегледача јер могу довести до неисправности Гмаил-а.
 5. Онемогућите свој антивирусни програм. Можда ће неки корисници звучати чудно, али антивирусни програм може проузроковати овај проблем. Ако је то случај, пишите својој антивирусној компанији и објасните им проблем. Они могу пружити решење.
 6. Отворите Гмаил са свим онемогућеним опцијама на картици Напредно.

Надамо се да би вам једно од ових решења помогло да се решите проблема. Ако сте знатижељна душа, погледајте нека најчешће постављана питања у вези с “оопс … дошло је до грешке на серверу и ваша е-пошта није послата. (# 007) “грешка.

Лабораторија „Позадинско слање“: шта то ради?

Функција позадинског слања може бити корисна, али није неопходна, па стога не бисте требали два пута размислити пре него што је онемогућите ако то изазива Гмаил да приказује грешке.

Ова функција омогућава Гмаил-у да ради у позадини, тј. Да настави слање е-поште чак и након што изађете из прозора. Многи од нас напишу поруку е-поште и кликну на „пошаљи“ и идемо да радимо нешто друго на нашем налогу, не чекајући да се процес слања заврши.

Ова функција обезбеђује да се процес заврши и да се е-пошта шаље. Ова функција помаже вам да уштедите време, али може, у неким приликама, да не ради и узрокује грешке.

Ако је то случај, тада деактивирање може бити једина опција. Међутим, можете покушати поново да га активирате и видите да ли су се ствари промениле или још увек добијате „оопс … дошло је до грешке на серверу и ваша е-пошта није послата. (# 007) “грешка.

Шта ако наставим да добијам грешку „Упс… дошло је до грешке на серверу и ваша е-пошта није послата (# 007)“ Грешка чак и након онемогућавања позадинске претраге?

Док је Поштанско слање кривац за 95% неких случајева, неки други проблеми могу такође довести до грешке # 007. Ако је то случај, требали бисте испробати све остале трикове дате горе. Они функционишу, али пронашли смо случајеве када ништа од тога није урадило.

У таквом сценарију, ваша једина опција може бити да поново инсталирате прегледач или покушате са другог уређаја. Можете и да испробате апликацију. Такође, ако ради на другим уређајима, проблем може бити у рачунару или софтверу, а не у Гмаил подешавањима.

Остали савети укључују:

 1. Чекање. Дај мало времена. Можда ће требати мало времена да се ствари поврате у нормалу.
 2. Размислите о поновном покретању прегледача и рачунара како би промене ступиле на снагу.
 3. Увјерите се да је # 007. Неке се грешке могу чинити сличним, али нису. Код је најбољи начин за препознавање грешке у Гмаил-у.
 4. Уклоните прилоге, ако их има, и двапут проверите адресе пошиљатеља.

Ови савети ће вам помоћи да се ослободите „оопс … дошло је до грешке на серверу, а ваша е-пошта није послана. (# 007) “грешка Понекад је најбоља опција сачекати јер неке грешке могу бити привремене.

Завршна реч

Оопс … дошло је до грешке на серверу и ваша е-пошта није послана. (# 007) “грешка може бити велика препрека, али са неким једноставним решењима. Будући да се Гоогле стално мења, ове грешке су обично привремене.

Не паничите ако морате да онемогућите неке функције. Можете их покушати касније да омогућите, а проблем можда неће бити јер Гоогле такође објављује закрпе и уноси промене на задњој страни како би се решио проблема.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me