WPX Hosting Black Friday-tilbud 2019 (95% avslag + 3 måneder gratis hosting)

Hvis du er ute etter WPX Hosting svart fredag ​​2019 tilbud da er du på rett sted. WPX-hosting tilbyr en enorm rabatt til sine nye kunder på salg på svart fredag ​​og Cyber ​​Monday.


Her har vi i WPressBlog delt WPX-hosting tilbud på svart fredag ​​samt vanlige tilbud. Under salg på svart fredag ​​kan du få 95% avslag på WPX-hosting, og for andre tider kan du bruke vårt vanlige rabattilbud.

Nedenfor finner du både svart fredag ​​og vanlige rabattilbud for 2019.

WPX Hosting Black Friday tilbyr 2019

Merk: Salget av WPX Hosting svart fredag ​​og cyber Monday vil holde seg live i løpet av følgende tidsperiode.

 • Startdato for salg: 28. november 2019
 • Sluttdato for salg: 2. desember 2019
WPX Hosting DealDeal InfoDeal Link
Black Friday Deal95% AVSLAG for første månedFå denne avtalen
Black Friday Deal3 måneder gratis på årlig hostingFå denne avtalen

WPX Hosting tilbud på Black Friday og Cyber ​​Monday

WPX Hosting tilbyr to typer hosting-rabatt på salg på svart fredag ​​og Cyber ​​Monday-salg. Du kan hente denne fordelen fra 28. november 2019 til 2. desember 2019.

WPX Hosting Black Friday-tilbud

1. 95% rabatt for første måned

Hvis du vil kjøpe WPX-hosting på månedlig basis, vil du få 95% avslag på kjøp av hosting i første måned. Fra den andre måneden blir den vanlige hostingprisen brukt. For å få dette tilbudet, klikker du bare på følgende knapp og registrerer deg på WPX-hosting med en hvilken som helst plan.

Det er ingen kupongkode eller kampanjekode som kreves for dette tilbudet. Den endelige prisen for månedlig fakturering vil være bare $ 1,25.

Få 95% avslag på første månedshosting

2. Gratis 3 måneders hosting

Hvis du vil kjøpe en årlig WPX-hostingplan, vil du få 3 måneders hosting gratis. Dette tilbudet gjelder alle WPX-hostingplaner.

Få gratis 3 måneders hosting

Om WPX Hosting

WPX Hosting er en av de raskest administrerte WordPress hosting-leverandørene som er grunnlagt av Terry Kyle. De tilbyr tre WordPress-hostingplaner: Business, Professional og Elite. Det er kjent for sine høye ytelser og beste WordPress-hosting-tjenester.

Hvorfor velge WPXHosting for nettstedet ditt?

Hvis nettstedet ditt er bygget med WordPress eller ønsker å opprette et nettsted med WordPress, bør du velge administrerte WPX-hosting-tjenester. Årsakene er gitt nedenfor:

1. Raskest administrerte WordPress Hosting

Det er mange administrerte WordPress-hostingleverandører, men WPX-hosting er den eneste som tilbyr de raskeste WordPress-hosting-tjenestene til en svært rimelig pris. Den er optimalisert bare for WordPress-nettsteder.

2. Anbefalt av Thrive-temaer

Thrive Themes er en av de beste leverandørene av WordPress-temaer. Temaene deres er godt kodet og optimalisert for hastighet, slik at ethvert nettsted som har brukt et blomstrende tema, kan laste super raskt. De har offisielt anbefalt WPX-hosting-tjenester.

3. Utmerkede kundeanmeldelser hos Trustpilot

På Trustpilot, som er et nettsted hvor kunder kan gi sine tilbakemeldinger på et spesifikt selskap, kan du finne 99% positive tilbakemeldinger om WPX-hosting. Det totale antallet anmeldelser er 194 og 99% positive anmeldelser av 194 anmeldelser er en virkelig stor ting for WPX-hosting.

WPX Hosting Kundeanmeldelser på Trustpilot

Du kan lese alle anmeldelser hvis du vil, før du kjøper WPX-hosting. Klikk her å lese alle virkelige kundevurderinger på Trustpilot.

Se hva forskjellige WordPress-nettstedseiere sier om WPX-hosting:

4. Gratis SSL-sertifikater

Uansett hvor mange nettsteder du skal være vert for på WPX Hosting, gir de gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat til alle nettsteder som er vert på WPX Hosting.

5. Gratis nettstedoverføring

Hvis du allerede har et nettsted som er hostet hos en annen webhotellleverandør, trenger du ikke bekymre deg for overføring av nettstedet. WPX Hosting tilbyr gratis nettstedoverføringstjenester til kundene sine.

6. Tilbyr SSD-lagring

WPX Hosting tilbyr SSD-lagring for nettstedets data som hjelper nettstedet ditt med å laste raskt, mens andre verter normalt tilbyr tradisjonell lagring for å lagre nettstedets data.

7. Automatisk sikkerhetskopi av nettsteder

Hvis du har slettet viktige nettsider eller innlegg, eller det oppstod noe hackingproblem på nettstedet ditt, kan du ved hjelp av WPX Hosting enkelt gjenopprette data fra nettstedet. WPX Hosting beholder sikkerhetskopier av nettstedet bare de siste 28 dagene. Hvis du trenger sikkerhetskopi på mer enn en måned, kan det ikke være mulig på WPX-hosting. Normalt trenger ingen en sikkerhetskopi av gamle datoer.

8. Gratis fjerning av skadelig programvare og DDoS-beskyttelse

Det er nødvendig å beskytte nettstedet ditt mot skadelig programvare og fra DDoS-angrep. Hvis du vil få disse tjenestene fra tredjepart, vil det koste deg noe $$$ mens WPX Hosting tilbyr skannings- og fjerningstjenester for skadelig programvare pluss DDoS-beskyttelse uten omkostninger.

9. 30 dagers pengene tilbake-garanti

WPX Hosting tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med noen WPX-hosting-tjenester, kan du få full refusjon hvis du avbryter tjenesten deres innen 30 dager etter kjøpet av WPX-hosting.

Få WPX Hosting Black Friday-avtale

Endelige ord for WPX Hosting Black Friday 2019

I denne artikkelen har vi delt maksimal WPX-hosting Black Friday-rabatt for 2019. Jeg håper du har likt artikkelen min og hatt glede av WPX-hosting til vår nedsatte pris. Hvis du har noen tanker om WPX Hosting Black Friday-avtalen, vennligst gi oss beskjed om det ved å kommentere i kommentarfeltet nedenfor.

Sjekk ut disse beste tilbudene på Black Friday Web Hosting:

 • WP Engine Black Friday-tilbud – (42% Rabatt)
 • Bluehost Black Friday-tilbud 2019 – (70% Rabatt)
 • Svinghjul Black Friday 2019 – (Gratis hosting i 3 måneder)
 • HostGator Cyber ​​Monday-tilbud – (70% Rabatt)
 • InMotion Hosting Cyber ​​Monday-salg – (34% Rabatt)
 • GreenGeeks Black Friday-salg – (75% Rabatt)
 • HostPapa Black Friday-tilbud – ($ 1 per måned)
 • SiteGround Hosting Black Friday-tilbud – (75% Rabatt)
 • Dreamhost Black Friday-tilbud 2019 – (80% Rabatt)
 • A2 Hosting Cyber ​​Monday Sale 2019 – (67% Rabatt)
 • iPage Hosting Black Friday – (85% Rabatt)
 • Hostinger Black Friday-tilbud – (90% Rabatt)
WPX Hosting Black Friday tilbyr 2019
 • WPX Hosting Black Friday-salg

 • WPX Hosting Cyber ​​Monday-avtaler

 • WPX Hosting Rabatt

5

Sammendrag

Få WPX Hosting til 95% rabattpris eller 3 måneders hosting gratis med et årlig abonnement ved å bruke avtale koblingene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me