WPX Hosting Black Friday-erbjudanden 2019 (95% rabatt + 3 månader gratis värd)

Om du letar efter WPX Hosting svart fredag ​​2019 erbjudanden då är du på rätt plats. WPX-hosting erbjuder en enorm rabatt till sina nya kunder på svart fredag ​​och Cyber ​​Monday försäljning.


Här har vi på WPressBlog delat WPX som är värd för Black Friday-rabatter och vanliga erbjudanden. Under svart fredagsförsäljning kan du få 95% rabatt på WPX-värd och för andra tider kan du använda vårt vanliga rabatterbjudande.

Nedan hittar du både svart fredag ​​och regelbundna rabatterbjudanden för 2019.

WPX Hosting Black Friday erbjudanden 2019

Notera: WPX Hosting Black Friday och Cyber ​​Monday säljs kommer att hålla live under följande tidsperiod.

 • Startdatum för försäljning: 28 november 2019
 • Slutdatum för försäljning: 02 december 2019
WPX Hosting DealDeal InfoDeal Link
Black Friday Deal95% RABATT för första månadenFå det här erbjudandet
Black Friday Deal3 månader gratis på årlig värdFå det här erbjudandet

WPX Hosting Black Friday-erbjudanden och Cyber ​​Monday-erbjudanden

WPX Hosting erbjuder två typer av värdrabatter på svart fredag ​​försäljning och Cyber ​​Monday försäljning. Du kan få denna förmån från 28 november 2019 till 2 december 2019.

WPX Hosting Black Friday-erbjudanden

1. 95% rabatt endast för första månaden

Om du vill köpa WPX-värd på månadsbasis får du 95% rabatt på köp av första-månaders hosting. Från den andra månaden kommer det vanliga värdpriset att tillämpas. För att få detta erbjudande klickar du bara på följande knapp och registrerar dig på WPX-värd med någon plan.

Det finns ingen kupongkod eller kampanjkod för detta erbjudande. Det slutliga priset för månatlig fakturering är endast $ 1,25.

Få 95% rabatt på värd för första månaden

2. Gratis 3-månadershotell

Om du vill köpa en årlig WPX-värdplan kommer du att få 3 månaders värd gratis. Detta erbjudande är tillämpligt på alla WPX-värdplaner.

Få gratis 3 månaders värd

Om WPX Hosting

WPX Hosting är en av de snabbast hanterade WordPress-värdleverantörerna som grundades av Terry Kyle. De erbjuder tre WordPress-värdplaner: Business, Professional och Elite. Det är känt för sina högpresterande och bästa WordPress-värdstjänster.

Varför välja WPXHosting för din webbplats?

Om din webbplats är byggd med WordPress eller vill skapa en webbplats med WordPress bör du välja hanterade WPX-värdstjänster. Skälen anges nedan:

1. Snabbast hanterade WordPress Hosting

Det finns många hanterade WordPress-värdleverantörer men WPX-värd är den enda som erbjuder de snabbaste WordPress-hostingtjänsterna till en mycket överkomlig kostnad. Den är endast optimerad för WordPress-webbplatser.

2. Rekommenderas av Thrive-teman

Thrive Themes är en av de bästa leverantörerna av WordPress-teman. Deras teman är välkodade och optimerade för hastighet så att varje webbplats som har använt ett frodigt tema kan laddas super snabbt. De har officiellt rekommenderat WPX-värdstjänster.

3. Utmärkta kundrecensioner på Trustpilot

På Trustpilot, som är en webbplats där kunder kan ge sin feedback på ett specifikt företag, kan du hitta 99% positiva feedback om WPX-värd. Det totala antalet recensioner är 194 och 99% positiva recensioner av 194 recensioner är en riktigt stor sak för WPX-värd.

WPX Hosting Kundrecensioner på Trustpilot

Du kan läsa alla recensioner om du vill innan du köper WPX-värd. Klicka här att läsa alla riktiga kundrecensioner på Trustpilot.

Se vad olika WordPress-webbplatsägare säger om WPX-värd:

4. Gratis SSL-certifikat

Oavsett hur många webbplatser du ska vara värd på WPX Hosting ger de gratis Låt oss kryptera SSL-certifikat till alla dina webbplatser som är värda på WPX Hosting.

5. Gratis webbplatsöverföring

Om du redan har en webbplats som är värd hos en annan webbhotellleverantör behöver du inte oroa dig för webbplatsöverföring. WPX Hosting erbjuder gratis webbplatsöverföringstjänst till sina kunder.

6. Erbjuder SSD-lagring

WPX Hosting erbjuder SSD-lagring för din webbplatsinformation som hjälper din webbplats att ladda snabbt medan andra värdar normalt erbjuder traditionell lagring för att lagra dina webbplatsdata.

7. Automatisk säkerhetskopiering av webbplatser

Om du har tagit bort dina viktiga webbsidor eller inlägg, eller något problem med hackning inträffade på din webbplats kan du med hjälp av WPX Hosting enkelt återställa din webbplatsinformation. WPX Hosting kommer endast att hålla säkerhetskopior på din webbplats under de senaste 28 dagarna. Om du behöver någon säkerhetskopiering på mer än en månad kan det inte vara möjligt vid WPX-värd. Normalt behöver ingen säkerhetskopia av gamla datum.

8. Gratis borttagning av skadlig programvara och DDoS-skydd

Det är nödvändigt att skydda din webbplats från skadlig programvara och från DDoS-attacker. Om du får dessa tjänster från tredje part kommer det att kosta dig något $$$ medan WPX Hosting erbjuder skannings- och borttagningstjänster för skadlig programvara plus DDoS-skydd utan kostnad.

9. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

WPX Hosting erbjuder 30 dagar tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med några WPX-värdstjänster kan du få en full återbetalning om du avbryter deras tjänst inom 30 dagar från WPX-värdköp.

Skaffa WPX Hosting Black Friday Deal

Slutord för WPX Hosting Black Friday 2019

I den här artikeln har vi delat maximal WPX-värdrabatt för svart fredag ​​för 2019. Jag hoppas att du har tyckt om min artikel och haft WPX-värd till vårt rabatterade pris. Om du har några tankar om vårt WPX Hosting Black Friday fredag, vänligen låt oss veta det genom att kommentera i kommentarfältet nedan.

Kolla in dessa bästa Black Friday-webbhotell:

 • WP Engine Black Friday erbjudanden – (42% RABATT)
 • Bluehost Black Friday erbjudanden 2019 – (70% RABATT)
 • Svänghjulet Black Friday 2019 – (Gratis värd i 3 månader)
 • HostGator Cyber ​​Monday-erbjudanden – (70% RABATT)
 • InMotion Hosting Cyber ​​Monday Sale – (34% RABATT)
 • GreenGeeks Black Friday-försäljning – (75% RABATT)
 • HostPapa Black Friday Rabattbjudanden – ($ 1 per månad)
 • SiteGround Hosting Black Friday-erbjudanden – (75% RABATT)
 • Dreamhost Black Friday erbjudanden 2019 – (80% RABATT)
 • A2 Hosting Cyber ​​Monday Sale 2019 – (67% RABATT)
 • iPage Hosting Black Friday – (85% RABATT)
 • Hostinger Black Friday-erbjudanden – (90% RABATT)
WPX Hosting Black Friday erbjudanden 2019
 • WPX Hosting Black Friday-försäljning

 • WPX Hosting Cyber ​​Monday Deals

 • WPX-värdrabatt

5

Sammanfattning

Få WPX Hosting till 95% rabattpris eller 3 månaders värd gratis med ett årsabonnemang med våra deal-länkar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me