Najboljše brezplačno spletno gostovanje »Brez oglasov« v letu 2020

Vse brezplačne storitve gostovanja ne smejo vsebovati veliko oglasov. Zbrali smo 7 najbolj priljubljenih možnosti in jih razvrstili glede na čas delovanja, čas nalaganja, funkcije, podporo in zanesljivost.


Kaj smo storili, da bi našli najboljše

Iskali smo po spletu in izbrali petnajst brezplačnih platform za gostovanje spletnih strani. Potem smo nadaljevali s sedmi najboljšimi brezplačnimi spletnimi gostovanji in upoštevali številne dejavnike, vključno z razpoložljivimi funkcijami, stroški, podporo strankam in možnostmi nadgradnje. Vse te gostitelje smo preučili po prijavi in ​​izdelavi svojih spletnih mest. To nam je pomagalo pri presoji meritev, kot so čas nadomestitve in povprečni čas nalaganja.

Kaj smo storili:

 • Prijavili za članstvo z našimi najboljših 7 brezplačnimi spletnimi gostitelji.
 • Analizirano vse pomembne njihove brezplačne funkcije.
 • Nastaviti enostavno spletno mesto WordPress.
 • Nadzorovan (še vedno spremlja) čas dela in nalaganja spletnega mesta.
 • Uvrščena vsakega ponudnika, ki je na voljo, hitrost, podporo, funkcije in zanesljivost.

podatki za brezplačno spletno gostovanje in primerjavo

Najboljša brezplačna storitev spletnega gostovanja je prejela vseh 10 točk v vsaki kategoriji, najslabša pa eno. Na koncu smo sešteli rezultat vsakega gostitelja, da smo dosegli dokončno uvrstitev v top 7.

Najboljših 7 najboljših brezplačnih spletnih gostovanj v letu 2020

Ko prvič pomislite na zagon spletnega mesta, bi najverjetneje želeli začeti z brezplačno platformo za spletno gostovanje.

Brezplačni spletni gostitelji so precej priljubljeni, saj vam omogočajo, da prihranite denar in si ustvarite ugled, ne da bi morali ničesar vlagati. Ampak to ni tako preprosto, kot se zdi na papirju. Niso vedno takšni, kot se zdijo. Nekateri brezplačni gostitelji morda niso primerni za vsa spletna mesta zaradi omejitev in omejitev.

Iskanje prave možnosti je lahko težavno, vendar ne skrbite, saj smo težko opravili delo za vas. Obvestimo o sedmih najboljših spletnih mestih za brezplačno spletno gostovanje.

Gostovanje: Best poceni gostovanje

Potek:
99,97%

Čas nalaganja:
384 ms

Stroški (4-letni načrt):
0,80 USD / mesečno

Stroški (enoletni načrt):
1,95 USD / mesec

Podpora:
9/10

Lastnosti:
8/10

Hostinger se je predstavil leta 2004 in od takrat dosegel uporabniško bazo več kot 29 milijonov kupcev v 178 državah. Vsak dan se prijavi več kot 15.000 novih uporabnikov.

Svojim strankam omogoča gostovanje v skupni rabi, v oblaku in VPS. Njen paket za skupno gostovanje vključuje eno spletno mesto, en e-poštni račun in 100 GB pasovne širine za 0,80 USD na mesec. Drugje, gostovanje v oblaku podjetja se začne pri 7,45 USD na mesec.

Osnovni paket vsebuje namenski IP, 40 GB pomnilnika, 3 GB RAM-a in neomejeno število podatkov. Hostinger ponuja šest možnosti gostovanja VPS, že od 3,95 dolarja na mesec. Tako dobite 20 GB pomnilnika, 1.000 GB podatkov in 2.4GHz CPU.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
pingdom-hostinger

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Ključne funkcije

 • Brez omejitev za Premium in Business pakete v skupni rabi
 • Številne storitve vključujejo brezplačno domeno
 • Optimiziran za WordPress
 • Načrtovalni oblačni načrti za rastoča podjetja
 • Prilagodljivi paketi VPS
 • Nadzorna plošča po meri
 • Podpora za klepet je na voljo 24 ur na dan

Prostor na disku
Neomejeno

Pasovna širina
Neomejeno

Spletne strani
1

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
19,95 USD

Gostovalni načrti
www.hostinger.com

000WebHost: Tisti z zgodovino

Potek:
99,16%

Čas nalaganja:
424 ms

Zanesljivost:
8/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
8/10

Lastnosti:
8/10

000WebHost je naša izbira številka ena iz več razlogov. Je ena prvih brezplačnih gostovalnih platform in je znana po tem, da ne omejuje števila računov, ki jih lahko uporabnik ima.

Z več kot 18.000.000 spletnimi mesti, ki gostujejo na platformi, je 000WebHost med najboljših brezplačnimi orodji za spletno gostovanje z več kot desetletji zgodovine. Vendar pa morda ni zelo zanesljiv, saj je znano, da je brez povezave 60 minut na dan, kljub temu da je obljubljal 99,9% uptime.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
bluehost-bitcatcha

Omejitve in težave:

Omejitev velikosti datotek, ki jih lahko naložite prek upravitelja datotek. Ne morejo biti večje od 32 GB, kar večini uporabnikov morda ni dovolj. Vendar pa pri nalaganju datotek FTP ni take omejitve.

Razen tega platforma ne ponuja varnostnih kopij, ko gostite spletno mesto brezplačno. To je veliko tveganje, saj je bil ponudnik gostovanja leta 2015 pod večjim napadom, ko so izpuščali podatke več kot 13.000.000 uporabnikov.

Poleg tega je podpora za stranke prav tako slaba, saj ni na voljo možnosti za klepet ali e-pošto v živo. In kar je najpomembneje, da se platforma zaradi vzdrževanja spusti za eno uro. To morda ni popolna zadeva, če poskušate ustvariti občinstvo, saj morajo mesta delovati 24/7.

Na voljo nadgradnje:

000WebHost je znan po brezplačnih storitvah, vendar ponuja tudi plačljive funkcije, ki se začnejo že od 0,80 USD na mesec. Paket vsebuje brezplačno ime domene, 24-urno podporo ekipe, e-poštni račun in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Ta ponuja pasovno širino 100 GB, če pa to ni dovolj, lahko poskusite z dražjo možnostjo pri 2,15 USD na mesec. Na voljo je s tedenskimi varnostnimi kopijami in neomejeno pasovno širino.

Ključne funkcije

 • Storitve brez dodatkov
 • cPanel dostop z različnimi funkcijami
 • MySQL, PHP
 • Brezplačen graditelj spletnih mest za hitro izdelavo spletnega mesta
 • WordPress je optimiziran za gostovanje spletnih mest, ki temeljijo na WP

Prostor na disku
1 gb

Pasovna širina
10 gb

Spletne strani
2

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
000webhost.com

InfinityFree: Veliko neomejenih funkcij brezplačno

Potek:
98,19%

Čas nalaganja:
306 ms

Zanesljivost:
8/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
7/10

Lastnosti:
7/10

InfinityFree je novo ime v panogi, s katerim se lahko pohvali le 200.000 strank, vendar hitro postane go-to možnost, ko gre za brezplačne možnosti spletnega gostovanja.

Je zelo bogata z lastnostmi funkcij in ponuja tudi odličen čas prilagajanja s spodobno hitrostjo. Tako dobro je, da boste težko verjeli, da je zastonj.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
pingdom-neskončnost

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
neskončno-bitcatcha

Omejitve in težave:

Čeprav spletno mesto obljublja neomejen prostor in pasovno širino, se boste morda soočili z nekaterimi omejitvami, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika. Poleg tega omogoča le največ 50.000 zadetkov na dan. Poleg tega obstajajo omejitve glede vrste datotek, ki jih lahko naložite na spletno mesto. Preverite smernice in se prepričajte.

Podjetje se zdi tudi zelo strogo in morda ne bo dvakrat premislilo, preden prekine ali ustavi račun, če ne upoštevate smernic. To je lahko zelo tvegano, saj ni varnostnih kopij.

Na voljo nadgradnje:

Podjetje ponuja vrhunsko gostovanje, ki je na voljo z brezplačnimi SSL certifikati, cPanel, brezplačno tehnično podporo in 24/7 podporo strankam, brezplačno migracijo in 250 GB pasovne širine. Na voljo je za 2,99 USD na mesec.

Če vam ta pasovna širina ni dovolj, poskusite Ultimate paket za 5,90 dolarja. Ponuja več neomejenih funkcij, vključno z neomejeno pasovno širino.

Ključne funkcije

 • 10 brezplačnih računov e-pošte
 • 400 največ spletnih mest
 • Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 • Brezplačna poddomena iz več kot 25 razširitev
 • Namestitev z enim klikom z namestitvenim programom Softaculous

Prostor na disku
Neomejeno

Pasovna širina
Neomejeno

Spletne strani
400

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
infinityfree.net

x10Gosting: Neomejeno, vendar z nekaj pomanjkljivostmi

Potek:
97,81%

Čas nalaganja:
410 ms

Zanesljivost:
7/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
7/10

Lastnosti:
7/10

x10Hosting obljublja, da bo uporabnikom zagotovil brezplačen “celoten paket spletnega gostovanja” in zdi se, da izpolnjuje obljubo precej dobro delo. Je eden redkih brezplačnih ponudnikov gostovanja, ki ponuja neomejeno količino prostora in pasovne širine.

Z več kot desetimi leti poslovanja x10Hosting danes velja za ugledno platformo za brezplačno gostovanje spletnih mest. Ponuja precej dober uptime, hitrost pa tudi dobra.

Ponuja tudi odličen cPanel z možnostjo namestitve več kot 30 aplikacij s samo klikom. Vendar ima nekaj težav.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
pingdom-x10Hosting

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Omejitve in težave:

S sprednje strani se zdi, da je tudi ta rešitev za vse vaše težave, a kot večina drugih možnosti, je tudi ta z nekaj omejitvami. Največja težava je pomanjkanje e-poštnih naslovov, kar je lahko velik problem, če nameravate imeti profesionalno spletno mesto.

Poleg tega podpora za stranke prav tako ni zelo dobra, saj je edini način za pomoč prek javnega foruma. Morda bo trajalo nekaj časa, da se zaslišijo strokovnjaki.

Na voljo nadgradnje:

Odločite se lahko za premijski paket, ki se začne že za 6,95 USD na mesec in ima 24-urno podporo, izboljšano zmogljivost in 99,9% zagotovljeno čas delovanja, samodejno varnostno kopiranje in kup brezplačnih orodij za SEO.

Če pa to ni dovolj, se lahko odločite za dolgoročno pogodbo. Če se prijavite vsaj 2 leti, cena znaša 4,95 USD / mesec z drugimi prednostmi, vključno z brezplačno domeno (vsako leto), brezplačnim namenskim IP naslovom in brezplačnimi SSL certifikati.

Če je to drago in načrtujete dolgoročno, se lahko odločite za prijavo vsaj tri leta. To bo ceno znižalo na 3,95 dolarja.

Ključne funkcije

 • Neomejen prostor in pasovna širina
 • PHP in MySQL
 • Namestitev z enim klikom za več aplikacij drugih proizvajalcev
 • Brezplačen graditelj spletnih mest za hitro izdelavo spletnega mesta
 • Prenosi FTP

Prostor na disku
Neomejeno

Pasovna širina
Neomejeno

Spletne strani
1

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
x10hosting.com

AwardSpace: Precej zanesljivo brezplačno spletno gostovanje

Potek:
99,17%

Čas nalaganja:
1111 ms

Zanesljivost:
7/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
7/10

Lastnosti:
7/10

Z več kot 15-letno zgodovino in 2,5 milijona uporabnikov je AwardSpace precej zanesljive brezplačne spletne gostovalne platforme. Ponuja funkcije, ki jih počne zelo malo brezplačnih ponudnikov gostovanja. To vključuje en brezplačen račun e-pošte in podporo 24/7.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
prostor za nagrade pingdom

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
nagrade prostor-bitcatcha.jpg

Omejitve in težave:

AwardSpace ponuja veliko, vendar ne, ko gre za prostor in pasovno širino, saj 1 GB prostora morda ni dovolj za večino uporabnikov. Poleg tega imajo nekatere funkcije, ki so na voljo, omejitve. Na primer, ni posredovanja e-pošte, do e-poštnih sporočil pa lahko dostopate le v različici orodja, ki temelji na brskalniku.

Platforma je dokaj zanesljiva in varna zaradi zaščite požarnega zidu, vendar ne ponuja varnostne kopije. Drugo pomembno vprašanje so nekateri pogoji v njihovi pogodbi, ki dodeljujejo AwardSpace dovoljenje za prodajo vaših podatkov tretjim osebam. To je lahko za nekatere uporabnike velik problem.

Na voljo nadgradnje:

Podjetje ponuja široko paleto vrhunskih storitev, vključno s skupnim gostovanjem, gostovanjem WordPress-a, VPS gostovanjem v oblaku, pol-namenskim gostovanjem in SSL certifikati.

Najcenejši deljeni gostovalni program se začne že za 2,79 evra in ponuja nekaj fantastičnih funkcij, vključno z neomejenim prostorom z boljšo hitrostjo in varnostjo. Če to ni dovolj, se lahko odločite za dražji paket in si privoščite brezplačno opravilo

Ključne funkcije

 • 1 GB prostora s 5 GB pasovne širine
 • Statistika prometa za oceno uspešnosti vašega spletnega mesta
 • Napredna nadzorna plošča za enostaven dostop
 • 24/7 podpora, vključno s klepetom v živo
 • 1 Domena s 3 dovoljenimi poddomenami
 • Zaščita pred virusi in neželeno pošto

Prostor na disku
1 gb

Pasovna širina
5 gb

Spletne strani
1

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
nagrade spacepace.com

FreeHostia: Tukaj je več spletnih mest

Potek:
99,21%

Čas nalaganja:
1168 ms

Zanesljivost:
6/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
5/10

Lastnosti:
8/10

FreeHostia je znan po uravnoteženih strežnikih, ki podjetju omogočajo izjemne čase nalaganja in čas delovanja.

Njegova storitev za stranke je tudi precej dobra, zato vam ne bo treba čakati več dni, da se boste obrnili na predstavnika. Druga svetla točka je možnost gostovanja petih domen in uživanje do treh brezplačnih računov e-pošte. Kljub vsemu pa to ni popolna platforma, saj ima nekaj omejitev.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
pingdom-freehostia.jpg

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Omejitve in težave:

Njegova največja omejitev je omejen prostor na disku. 250 MB za večino uporabnikov ni dovolj. Nikakor ni primeren za spletna mesta, ki vsebujejo veliko vsebine, predvsem vizualnih, saj zavzamejo veliko prostora.

Poleg tega pasovna širina tudi ni zelo dobra. Če se bo vaše spletno mesto dvignilo s paro, se boste morali odločiti za plačljivi program.

Na voljo nadgradnje:

Plačani paketi se začnejo že pri 1 USD / mesec. Uživate v 30 GB prostora na disku z 1 TB mesečnega prometa, poleg 99,9-odstotne garancije za čas. Vendar to ni edini premijski paket podjetja.

Ponuja namenske strežnike za kar 65 dolarjev na mesec, pri čemer je najdražja možnost na voljo pri 149,95 USD na mesec. To se morda sliši veliko, vendar podjetje ponuja popuste, če podpišete dolgoročne načrte.

Ključne funkcije

 • 250 MB prostora na disku in 6 GB pasovne širine
 • 3 e-poštni računi
 • 1 podatkovna baza MySQL in 10 MB shramba MySQL
 • 5 gostil domen
 • Z enim klikom namestite WordPress

Prostor na disku
250 mb

Pasovna širina
6 gb

Spletne strani
5

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
freehostia.com

FreeHosting: dobro za majhna mesta

Potek:
93,61%

Čas nalaganja:
1596 ms

Zanesljivost:
6/10

Ni oglasov:
Da

Podpora:
5/10

Lastnosti:
6/10

Z več kot 15.000 strankami in 10 leti poslovanja FreeHosting.com velja za precej veliko ime. To evropsko podjetje ponuja kup funkcij, vendar je zaradi svojih zapletenih politik težko priti do težav. Za uporabo lahko izpolnite njene stroge zahteve.

Predlagamo, da podrobno preberete Pogoje storitve, preden se prijavite.

Preskus hitrosti spletnega mesta z oceno učinkovitosti & čas nalaganja (Pingdom):
gostovanje brez pingdom

Časi odziva strežnika (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Omejitve in težave:

Najpomembnejša moč pasovne širine FreeHosting.com je njegova največja moč, toda pomanjkanje prostora (10 GB) je lahko za nekatere uporabnike ovira. Poleg tega je pravilnik poštene uporabe tudi nekoliko zapleten, saj tvegate izgubo računa.

Poleg tega podjetje ne ponuja poddomena, storitev za stranke pa je tudi precej slaba, saj je edina možnost, da se odzovete, da odprete vozovnico, kar lahko traja kar nekaj časa, če se vam prizna.

Druga velika težava, s katero se lahko srečate, je počasen čas nalaganja. Nalaganje nekaterih spletnih strani na platformi lahko traja približno 2 do 3 sekunde, kar je precej počasno. Poleg tega tudi ni zagotovljeno podaljšanje časa. 53% uporabnikov bo spletno mesto zapustilo, če traja več kot 3 sekunde.

Na voljo nadgradnje:

Lahko dodate dodatke za celo življenje ali izberete premium paket, ki se začne že pri 7,99 USD in prihaja s 30-dnevnimi garancijami za vračilo denarja.

Uživali boste v neomejenem diskovnem prostoru in pasovni širini, brezplačnem SSL certifikatu s poddomenami kot plačana stranka. Druge prednosti vključujejo omrežje PHP, več e-poštnih računov, več baz podatkov MySQL, možnost varnostne kopije podatkov, podrobne statistike in hitrejše strežnike.

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina, tj. Ni vam treba skrbeti
 • Kup spletnih aplikacij, vključno s PHP, MySQL, Apache in Linuxom
 • 10 GB prostora
 • 1 E-poštni račun
 • Največ eno ime domene

Prostor na disku
10 gb

Pasovna širina
250 gb

Spletne strani
1

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
freehosting.com

7 najboljših brezplačnih spletnih gostovanj v letu 2020

Ponudnik spletnega gostovanja
Zanesljivost
Občasni čas
Čas nalaganja
Ocena
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4.6 / 5
2. 000WebHost8/1099,16%424 MS4,0 / 5
3. Neskončnost BREZPLAČNA8/1098,19%306 MS3.8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 MS3,5 / 5
5. Prostor za nagrade7/1099,17%1111 MS3.1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2,7 / 5
7. FreeHosting6/1093,61%1596 MS2.4 / 5

O našem postopku pregleda

brezplačno spletno gostovanje-pregled

Za razliko od drugih tovrstnih projektov smo se prijavili na brezplačno gostovanje pri vsakem ponudniku na tem seznamu.

Analizirali smo tudi njihove pogoje storitve, da bi odpravili skrite ali nepoštene klavzule. Uporabljali smo vsako storitev, dokler je nismo poznali znotraj in zunaj. Zapazili smo, kako enostavno se je prijaviti, krmariti po zadnjem sistemu in namestiti WordPress. Prav tako smo postavili testna spletna mesta, spremljali čas delovanja strežnika in čas, ki je trajal, da se strani naložijo.

Nazadnje smo vsakega brezplačnega ponudnika spletnega gostovanja ocenili na lestvici od enega do desetih glede na uptime, čas nalaganja, funkcije, podporo in zanesljivost. Sešteli smo ocene vsake storitve in jih ustrezno razvrstili.

3 stvari, ki jih je treba vedeti, preden začnete

Ključnega pomena je, da opravite nekaj raziskav, tudi če nameravate zagnati spletno mesto brezplačno. Pred izbiro brezplačne gostovalne platforme je treba upoštevati nekaj stvari:

1. Izvedbe strežnika (Uptime & Hitrost)

To je najpomembnejši dejavnik. Kakšen smisel je imeti spletno mesto, če se sploh ne naloži ali naloži predolgo?

čas in čas obremenitve

Večina brezplačnih platform za gostovanje je znana po grozljivem uptime in počasnem delovanju. Povsem razumljivo je, zakaj se to zgodi. Želijo si, da kupite plačano gostovanje in večji del svojih sredstev namenite plačljivim programom.

Pričakovani čas

Vaše gostovanje se lahko zmanjša

Vsakodnevno
9 s

Tedensko
1 m

Mesečno
4 m 19 s

Letno
52 m 34 s

Poleg tega je težka situacija, ko na enem strežniku gostujejo na tisoče spletnih mest. Viri se delijo med velikimi skupinami uporabnikov in vsi dobijo le majhen delež.

2. Prenehanje storitev

To se lahko sliši kot dolgoročno, vendar obstajajo možnosti, da bodo podjetja iz enega ali drugega razloga odpovedala poslovanje. Seveda se to lahko zgodi, tudi če se odločite za plačljivi gostovalni program, toda pri večini plačanega gostovanja boste dobili priložnost, da svoje spletno mesto prenesete na drugega ponudnika gostovanja ali prenesete varnostno kopijo. Takšno razkošje običajno ni na voljo v primeru brezplačnega gostovanja in lahko na koncu izgubite vse svoje podatke.

Poleg tega obstaja tudi tveganje, da ponudnik gostovanja preneha vaš račun zaradi kršitve storitve ali drugih takšnih vzrokov. Veliko podjetij je znano, da to počnejo brez opozorila.

3. Pridobivanje podatkov

Kibernetski zločini so običajni in ogroženo je vse, kar postavite na splet. Večina ponudnikov brezplačnega gostovanja ne ponuja prave vrste varnosti, ki ne ogroža samo vaše spletne strani, temveč tudi vaše podatke.

Ponudnik morda ne prevzema odgovornosti, če je vaše spletno mesto vdrto in v primeru, da je ponudnik napaden, vam morda ne bo na voljo nič drugega, kot da bi zadeli.

Zakaj brezplačno gostovanje morda ne bo dobra možnost

Kljub vsem plusom, brezplačno gostovanje ni zelo dobra možnost, če resno razmišljate o gradnji spletne prisotnosti ali imate na svojem spletnem mestu. Pomislite na pet stvari, ki jih boste potrebovali za uspešno spletno mesto:

99,9% Hitro s hitrim časom nalaganja

Malo ali nič brezplačnih strežniških strežnikov ponuja tako visoke zmogljivosti, kot se zdi, da večina zahteva le visoke zahtevke.

Varnost

Večina ponudnikov brezplačnega gostovanja ne ponuja varnostnih orodij, nekateri pa celo ne nudijo SSL certifikatov, ki so nujni, če želite doseči uspeh na spletu.

Odlična podpora strankam

Brezplačna spletna mesta za gostovanje so zloglasna, ker ponujajo slabo podporo strankam. Morda nimate izhoda, če se kdaj zataknete.

Profesionalna orodja

Za gostovanje spletnega mesta za e-trgovino ali profesionalno platformo boste potrebovali WordPress, plačilni prehod itd. To morda ni mogoče, če svoje spletno mesto gostite na brezplačnem gostitelju zaradi omejitev in pomanjkanja funkcij.

Migracije

To je nekaj razlogov, zakaj je morda dobra možnost, da brezplačne platforme zamudite. Čeprav je morda začeti z brezplačnim paketom gostovanja in nato preiti na plačljivo različico, ni vedno dobra ideja, saj večina ponudnikov brezplačnega gostovanja morda ne bo omogočila selitve na drugo platformo.

Najboljše alternative za brezplačno spletno gostovanje

Obstaja le ena možnost brezplačnega gostovanja in to je plačano gostovanje. Ne dovolite, da vas izraz zmede. Plačano gostovanje ne mora biti drago. Najdete lahko več najboljših poceni gostiteljev.

Najboljše alternative za brezplačno spletno gostovanje

Za 10 dolarjev na mesec. Izbirate lahko med številnimi ponudniki, kot so Hostinger, Bluehost ali GreenGeeks. Oglejte si naš seznam najboljših poceni spletnih gostovalnih platform in izberite eno.

Večina podjetij celo ponuja brezplačne spletne domene in ima odlične funkcije, vključno z orodji za SEO, varnostnimi ukrepi, visoko zmogljivostjo, oblikovalci spletnih strani, poglobljeno statistiko in odlično podporo strankam.

Končna beseda

Brezplačno gostovanje zveni kot dobra ideja le, dokler ga ne uporabite. Ko boste spletno mesto zagnali in zagnali, se boste morali soočiti z več izzivi, saj sta najhitrejša težava slaba hitrost nalaganja in omejena čas delovanja. Zaradi strogih pogojev morda celo ne boste mogli gostiti posebnih mest na brezplačnih platformah.

Bolje je začeti s plačano platformo. Niso vsi zelo dragi in večina jih ponuja jamstva za vračilo denarja.

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal priti do informirane odločitve. Kaj menite o naši lestvici najboljših 7? Imate kakšne izkušnje s katerim od ponudnikov, predstavljenih v tem pregledu? Sporočite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me