5 typer av bloggar att skapa för marknadsföringsintäkter för affiliate

Affiliate Marketing är ett av de bästa sätten bloggare tjänar pengar på att blogga. Det kan tillåta dig att bygga en sund, hållbar inkomstkälla resten av dina dagar.


Samtidigt, som alla andra onlineföretag, är affiliate-marknadsföring inte en bädd av rosor. Det kräver mycket arbete, vakenhet och en ständigt förnyad strategi.

Det finns olika typer av bloggar man kan skapa idag. Men om du vill uppleva den framgångsnivå som håller dig upphetsad i branschen, bör du överväga att skapa en eller flera av de typer som jag vill diskutera med dig i det här inlägget.

Vad är affiliate-marknadsföring i första hand?

Det är helt enkelt ett sätt att tjäna pengar online utan att äga en produkt. Vad händer om du marknadsför produkter / tjänster skapade och publicerade av andra företag. Varje gång du genererar en försäljning via din spårnings-URL (kallas en affiliate-länk) får du en provision.

Provisionerna och hur mycket pengar du tjänar beror till stor del på flera olika faktorer. Men för en snabb förståelse, låt oss ta ett enkelt exempel.

Om du registrerar dig och marknadsför ett webbhotell-erbjudande som betalar dig 70 $ i provision per försäljning och du genererar 10 försäljningar per månad, vilket innebär att dina intäkter från den ena produkten är $ 700.

Varje månad kommer företaget att sammanfatta allt du har tjänat och skickat det till dig som dina månatliga intäkter. Om du marknadsför olika produkter och tjänar dessa provisioner kan din månatliga inkomst byggas upp till något värt beroende på.

Senare i den här artikeln kommer jag att ge dig några vackra förslag för att bygga en lönsam affiliate-marknadsföringsverksamhet för konsekventa och växande blogginkomst.

Vilka är de olika bloggarna för affiliate-marknadsföring du kan bygga?

Människor bygger olika typer av bloggar. Men vissa har mer makt att generera anslutna intäkter än andra. Här är 5 av den typ av webbplatser som du kan skapa och tjäna pengar med Affiliate Marketing.

1) Personlig blogg

Detta är en av de typer av bloggar som verkligen kan öppna dörrar för affiliate-marknadsföring. En personlig blogg är helt enkelt din blogg där du delar personliga saker. Det handlar bara om vad du tycker.

Gör det till ditt varumärke och en go-to-blogg för ditt samhälle, för lite inspiration och kunskap om saker du regelbundet täcker. Jag har en personlig blogg där jag täcker SEO, bloggtips, WordPress, affärstips, innehållsmarknadsföring och online-pengar att göra saker. Mina läsare vet vad jag kan förvänta mig när som helst.

När du ständigt publicerar innehåll och bygger din marknadsplats kan du börja tillämpa tekniken som beskrivs i detta blogginlägg, läsa mer om verksamheten, köpa kurser och öka dina inkomster.

2) Produktgranskningsblogg

Detta är en stor inkomstgenerator men har mycket arbete om du vill sticka ut. Du tänker inte bara kasta ut en text om en produkt. Du kommer att gräva djupare i vilken produkt som helst och ta fram opartisk information som leder dina läsare mot att fatta ett informerat beslut.

Det är enkelt att tjäna pengar på en recensionssida med Affiliate Marketing. Allt du gör är att registrera dig för de granskade produkternas program och länka till dem på dina länkade anknytningar. Eventuella försäljningar som genereras bör kreditprovisioner till ditt konto.

3) Nischbloggar

Nischbloggar är bloggar med innehåll fokuserat på en specifik bransch eller en del av branschen. Ett bra exempel kan vara en blogg som är unikt WordPress-grejer. Ett annat exempel kan vara en blogg som är snygg på webbhotell.

Jag hade en nischblogg som jag byggde tidigare på Combat Knives. Det handlade om dessa knivar och detta lockade ett stort läsarantal från användare av detta verktyg.

Att bygga och rangordna en nischblogg i sökmotorer genererar en hel del intäkter från affiliate. Min byggdes för Amazon-plattformen. Men du kan verkligen utöka detta för att täcka fler plattformar och fler produkter beroende på vilken nisch du väljer.

4) Produktjämförelse

Detta är mycket mer som en recensionssida utan fokuserar snarare på hur produkterna är olika. Varje artikel på den här webbplatsen jämför två eller fler produkter i tabellform eller bara enkel text

Liksom på andra affiliate-webbplatser länkar du till dessa produkter på dina affiliate-länkar. Ta en titt på den här jämförelseposten för webbhotell.

5) Kupong- / rabattkodsajter

Rabattkoder är sätt för människor att spara pengar online. I själva verket köper jag ingenting på Internet utan att försöka ta reda på om det finns en kupongkod för en minskning.

Skapa en blogg där du publicerar kampanjkoder på olika produkter och tjänar provisioner varje gång du hjälper någon att spara.

Enligt kupongens intelligensrapport använder 90% av konsumenterna kuponger på något sätt. Miljontals köpare online använder kuponger för att spara. Att skapa en dedicerad kupongsajt öppnar inte bara en enorm inkomstkanal utan gör att du kan utnyttja en ständigt växande efterfrågan.

Vad behöver du för en framgångsrik blogg för affiliate-marknadsföring?

Blogga för att tjäna intäkter med affiliate-marknadsföring är ett allvarligt företag och ett par saker måste ordnas på rätt sätt. Men jag vill nämna två av dessa eftersom de är nyckeln till din framgång i branschen:

1. Rätt verktyg

Du kommer att behöva rätt verktyg. I grund och botten behöver du en pålitlig webbhotelltjänst. Dålig värd kommer definitivt att leda till driftstopp. Det här är ögonblick när din företagswebbplats inte är tillgänglig online.

Varje minut din webbplats är offline kan innebära en enorm förlust för ditt företag. Det är därför du inte får äventyra detta område i ditt företag.

Här är några webbhotellföretag som du bör tänka på i år. De är kända för sin stabilitet, prestanda och prisvänlighet.

2. De rätta plattformarna för affiliate-marknadsföring

Ett av problemen som affiliate-marknadsförare börjar med är att kunna välja rätt produkter från rätt plattformar. Du har antagligen läst om att marknadsföra bara produkter som är riktade till din publik. Det är helt korrekt. Men var hittar du dessa produkter och vad letar du efter?

Min vän Nico Prins har publicerat 6 verktyg för marknadsföring av affiliate för att öka din tillväxt. Du kan kolla inlägget här. Det handlar i grund och botten om plattformar för affiliate-marknadsföring att registrera sig för och välja produkter att marknadsföra.

Här är en annan lista med plattformar som du kan registrera dig för fler produkter för att marknadsföra och tjäna provision.

Här är några tips som du kan vägleda när du väljer en riktad produkt att marknadsföra på din blogg:

  1. Se till att företaget regelbundet betalar provisioner.
  2. Var uppmärksam på konverteringsfrekvensen på försäljnings- och kassasidorna.
  3. En sak att tänka på är återbetalningar. Om produkten får mycket återbetalning, tänk två gånger på att du kommer att förlora pengar.
  4. Beloppet tjänat i provisioner. Ju större andel, desto bättre.

Hur ökar du provisioner för långsiktig inkomst?

Du kan faktiskt bygga en långsiktig inkomstkälla med Affiliate Marketing. Men du måste lägga upp arbetsstrategier för att bygga en hållbar inkomstkälla.

Det är två saker jag vill rekommendera att du fokuserar på så att ditt inkomstflöde inte lider av brott:

1. Främja återkommande betalningsprodukter

Detta är det överlägset bästa sättet att bygga en långsiktigt hållbar affiliate-marknadsföringsverksamhet. I denna kommissionsstruktur genererar du försäljningen en gång och tjänar provisioner om och om igen.

Hur det fungerar…

Du marknadsför en prenumerationsplattform. Varje gång du genererar en försäljning får du en provision. När dina hänvisningar fortsätter att förnya sina medlemsavgifter får du dina provisioner så länge de är betalda medlemmar.

Om du gör 30 försäljningar / hänvisningar på en betald medlemskapssida, betyder det varje månad, kommer du att betalas från förnyelsebetalningarna för de 30 försäljningarna.

Om dina hänvisade medlemmar emellertid avbryter deras prenumeration slutar du att få betalt av plattformen. Så du bör fokusera på produkter som efterfrågas för att minimera kontoavbrytningsgraden.

2. Optimera för SEO

Att inte vara uppmärksam och optimera din webbplats för affiliate-marknadsföring för sökmotortrafik är ett stort fel. SEO står helt enkelt för sökmotoroptimering. Detta är ett komplicerat ämne helt och hållet.

Det handlar om allt du gör för att din webbplats ska visas på sökmotors resultatsidor efter en sökning. SEO-trafik är mest riktad eftersom sökmotorer levererar de mest exakta resultaten till användarsökningar.

Det här är några SEO-artiklar du kanske vill börja med. Du kanske också vill kolla in detta SEO-blogginlägg på min blogg för mer om SEO-tips.

Men för snabbare resultat och mer kunskap kanske du vill köpa några SEO-kurser online.

Jag tror att med den här informationen kan du skapa en blogg för marknadsföring av affiliate som tjänar pengar dag ut

Författare Bio:

Enstine Muki är en certifierad Cryptocurrency-expert och heltidsblogger. Kolla in en av hans mest lästa blogginlägg där han delar 15 olika sätt som bloggare tjänar pengar på att blogga.

Läs också,

  • 10 skäl till varför du inte är en framgångsrik bloggare (och hur man ska vara!)
  • 5 dumtäta sätt att öka din försäljning av anslutna produkter 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me