Affiliate marketing tips voor beginners voor 2020

Affiliate marketing is een van de beste manieren om geld te verdienen met uw website. Het biedt volledige controle over het soort producten dat u adverteert en u heeft geen startkapitaal nodig. Bovendien bepaalt alleen jouw vaardigheid als marketeer en blogger de verdiensten.


Affiliate marketing is perfect voor diegenen die beginnen in de zakenwereld. En er is genoeg geld in affiliate marketing. De webhostingmeesters van het Hosting Tribunal schatten dat de industrie wereldwijd $ 12 miljard waard is.

Affiliate marketing tipsAffiliate marketing tips

Niemand weet precies hoeveel affiliates er zijn, maar het zijn er honderdduizenden of mogelijk zelfs miljoenen. En dat betekent dat de concurrentie hevig is.

We willen je niet bang maken, maar relativeren. Net als bij elk ander bedrijf, is hard werken een succesvolle affiliate worden.

Dus, als u nieuw bent bij affiliate marketing of als u uw vaardigheden wilt verbeteren, hebben we een lijst met de beste affiliate marketingtips voor beginners verzameld die u in 2020 kunt gebruiken om u op weg te helpen.

Daar zijn ze:

 • Maak contact met uw publiek
 • Kies het juiste affiliate netwerk
 • Website snelheid optimaliseren
 • Ga mobielvriendelijk
 • Schrijf wat je weet

Maak contact met uw publiek

Vergis u niet, gebruikers herkennen affiliate links. Iedereen wordt dagelijks bestookt met advertenties en het kost moeite om een ​​gebruiker iets te laten kopen. Als je een blogbericht vol met links vult, kom je nergens.

Het is belangrijk om te begrijpen dat bezoekers alleen op links klikken als ze u vertrouwen. Bouw een band op met je publiek voordat je ze iets verkoopt.

Voeg ook een beetje van jezelf toe aan je website. Zorg ervoor dat uw publiek weet wie met hen praat en voeg uw persoonlijke toets toe aan alles. Dit schept vertrouwen.

Gebruik alle mogelijke kanalen om met je publiek te communiceren. Een e-maillijst samenstellen is een goede manier om iedereen op de hoogte te houden van nieuwe inhoud. Maak gebruik van sociale media om een ​​stevigere band met het publiek tot stand te brengen.

Zorg ervoor dat niet elke sociale media een affiliate-link plaatst. Echte inhoud met af en toe een link erin is veel beter.

Overweeg zelfs een vlog of een podcast, of doe webinars. Dit is geweldig om het publiek meer een persoonlijke connectie te laten voelen. Het kan meer winst opleveren dan duizend met links gevulde berichten.

Kies het juiste affiliate netwerk

Dit is een van de eerste stappen om affiliate te worden. Helaas kan het maken van de verkeerde keuze uw leven onnodig moeilijk maken.

Dus zorg ervoor kies het aangesloten netwerk die aansluit bij uw wensen. U zult veel gemakkelijker producten op de markt kunnen vinden.

Als u fysieke producten zoals bijvoorbeeld grasmaaiers op de markt wilt brengen, kies dan geen netwerk dat gespecialiseerd is in software.

Onderzoek ook de partnerprogramma’s. Neem niet alleen genoegen met de eerste die er goed uitziet. Misschien is er een affiliate-netwerk met betere producten of hogere commissies.

Controleer de reputatie van het netwerk en lees altijd de gebruiksvoorwaarden. Wetende dat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan, geeft u gemoedsrust tijdens het werken.

Lees ook: Top 10 best betalende affiliate netwerken

Website snelheid optimaliseren

Talloze nadelen worden veroorzaakt door lage laadsnelheden. Ten eerste beïnvloedt snelheid de zoekrangschikking. Lange laadtijden irriteren ook bezoekers. Dit betekent minder verkeer, minder conversies en slechtere klikfrequenties.

Google realiseerde zich jaren geleden het belang van snel laden. Daarom streven ze altijd naar snellere sites. In 2019 waren er in het algemeen al aanzienlijke snelheidsverbeteringen.

Websites worden alleen sneller in 2020. U wilt niet de enige zijn met een trage site. Test laadtijden regelmatig en implementeer de nieuwste technieken om de sitesnelheid te verbeteren.

Als uw website snel is, krijgt deze meer bezoekers die tevreden zijn vanwege de soepele ervaring op de site en hebben ze de neiging om meer van de op de markt gebrachte producten te kopen.

Ga mobielvriendelijk

We brengen allemaal zoveel tijd door op onze computers dat het moeilijk te geloven is dat het meeste verkeer daadwerkelijk van mobiele apparaten komt. Maar het is waar. Ongeveer 53% van alle internetactiviteiten is afkomstig van mobiele telefoons en tablets.

Desondanks hebben de meeste mobiele sites een vreselijke optimalisatie. Kijk maar naar de statistieken. Begin 2018 had de gemiddelde mobiele pagina 22 seconden nodig om volledig te laden. Uit de nieuwste rapporten blijkt dat ze vandaag ongeveer 15 seconden in beslag nemen. Het is een verbetering, maar het is nog steeds erg traag.

Dit is een probleem, maar het is ook een kans voor uw site om op te vallen. Optimaliseer het voor mobiel browsen en dat 53% van de gebruikers naar je toe komt.

Er zijn verschillende manieren om een ​​site te maken mobielvriendelijk. Google’s mobiele testtool laat u weten of uw mobiele site moet worden verbeterd.

Enkele goede werkwijzen voor het verbeteren van de snelheid van mobiele sites zijn onder meer het optimaliseren van afbeeldingen voor mobiele apparaten en het gebruik van AMP. Accelerated Mobile Pages is een open-source initiatief waarmee u pagina’s met minimale code kunt maken. Deze pagina’s kunnen tot vier keer sneller worden geladen op mobiele apparaten.

Schrijf wat je weet

Schrijvers krijgen altijd dit advies. Als je je eigen blog schrijft, heb je die waarschijnlijk ook gehoord.

Dit is tweemaal zo voor affiliate marketeers. Onthoud dat gebruikers alleen kopen van iemand die ze vertrouwen. De beste manier om eruit te zien als een autoriteit over een bepaald onderwerp, is er daadwerkelijk een te zijn.

Het klinkt misschien overbodig, maar het is waar. Er zijn veel marketeers die niet weten wat ze promoten. En natuurlijk kun je blindelings goede recensies geven om een ​​paar dollar te verdienen. Zodra u echter een slecht product promoot, klikt niemand opnieuw op uw links.

Zei Warren Buffett, “Het duurt 20 jaar om een ​​reputatie op te bouwen en vijf minuten om die te verpesten.” Affiliate marketing bevestigt dit sentiment. Een enkele fout kan uw reputatie voor altijd verpesten.

We willen je hiermee niet afschrikken. Als je weet waar je over schrijft, verdien je een geweldige reputatie. Maar het is iets dat je geleidelijk moet opbouwen. Maar als je het eenmaal hebt, zullen de resultaten de inspanning rechtvaardigen.

U kunt het beste elk product beoordelen voordat u het promoot. Als dit niet mogelijk is, zorg er dan in ieder geval voor dat je je onderzoek zo grondig mogelijk doet.

Zodra u een naam voor uzelf heeft gemaakt, kunt u de verkopers vragen om producten ter beoordeling te verzenden. Op die manier hoeft u niet het risico te lopen een onjuiste beoordeling te geven.

Conclusie

De wereld van affiliate marketing is ingewikkeld en hoewel het gemakkelijk is om een ​​affiliate te worden, kan het tijd kosten om de touwen te leren. Laat u niet ontmoedigen als het bij de eerste poging niet perfect gaat. Volg gewoon onze affiliate marketinggidsen, zet door, werk hard, en de resultaten zullen komen.

Auteur Bio:

Nick Galov, Head of Content and Community Manager bij HostingTribunal.com. Met jarenlange ervaring als frontline support en systeembeheerder wil Nick de webhosting-industrie als geheel verbeteren. Door onpartijdige beoordelingen en gedetailleerde casestudy’s helpt hij mensen bij het vinden van de meest geschikte hostingprovider.

Lees ook:

 • 5 waterdichte manieren om uw verkoop van gelieerde producten in 2020 te stimuleren
 • 5 soorten blogs om te creëren voor affiliate marketing inkomen
 • Top 10 best verdienende bloggers van de wereld
 • Top 10 Indiase bloggers
 • 12+ manieren om online geld te verdienen met WordPress Blog
 • 10 redenen waarom u geen succesvolle blogger bent (en hoe u moet zijn!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me