5 врста блогова који треба да створе за приход од придруженог маркетинга

Аффилиате маркетинг један је од најбољих начина на који блогери зарађују новац блогирањем. То вам може омогућити да изградите здрав, одржив извор прихода остатак дана.


Истовремено, као и било који други бизнис на мрежи, Аффилиате Маркетинг није кревет ружа. Захтева пуно рада, будности и стално обнављајуће стратегије.

Постоје различити типови блогова које данас можете креирати. Али ако желите да доживите ниво успеха који вас узбуђује у послу, размислите о стварању једне или више врста о којима желим да разговарам са вама у овом посту.

Шта је на првом месту Аффилиате Маркетинг?

То је једноставно начин да зарадите новац на мрежи без поседовања производа. Шта се догађа ако промовишете производе / услуге које су створиле и објавиле друге компаније. Сваки пут када генеришете продају путем УРЛ-а за праћење (који се зове придружени линк), плаћа вам се провизија.

Провизије и износ новца који зарађујете у великој мери зависе од неколико различитих фактора. Али, за брзо разумевање, узмимо једноставан пример.

Ако се пријавите и промовишете веб хостинг понуду која вам плаћа 70 долара провизије по продаји, а генерирате 10 продаја месечно, што значи да је зарада од тог једног производа 700 долара.

Сваког месеца, компанија ће збрајати све што сте зарадили и послала вам је као и месечну зараду од придружене компаније. Ако промовишете различите производе и зарадите те провизије, ваш месечни приход могао би да достигне нешто што вреди у зависности од тога.

Касније у овом чланку, даћу вам неколико лепих предлога за изградњу профитабилног аффилиате маркетинга за непрестани и растући приход од блогања.

Који су различити блогови о придруженом маркетингу који можете да направите?

Људи граде различите типове блогова. Али неки имају више снаге за остваривање партнерског дохотка од других. Ево 5 врста веб локација које можете креирати и уновчити помоћу Аффилиате Маркетинга.

1) Лични блог

Ово је једна од врста блогова која заиста могу отворити врата прихода од Аффилиате Маркетинга. Лични блог је једноставно ваш блог на којем делите личне ствари. То је све о ономе што мислите.

Нека буде ваш бренд и блог за заједницу, за инспирацију и знање о стварима које редовно покривате. Имам лични блог на којем покривам СЕО, савете за блог, ВордПресс, пословне савете, цонтент маркетинг и Интернет зарађивање новца. Моји читаоци знају шта да очекују од мене у сваком тренутку.

Док стално објављујете садржај, градећи своје тржиште, можете почети са применом технике објављене у овом блогу, читати више о послу, куповати курсеве и повећавати свој приход.

2) Блог преглед производа

Ово је један велики генератор прихода, али имате пуно посла ако желите да се истакнете. Нећете само избацити текст о производу. Копаћете дубље у било који производ и изнијет ћете непристрасне информације које ће ваше читатеље упутити у одлучивању.

Уновчавање странице за рецензију са Аффилиате Маркетингом је једноставно. Све што требате учинити је да се пријавите за партнерске програме прегледаних производа и повежете их на повезаним везама. Свака генерирана продаја требало би да кредитира провизије на ваш налог.

3) Ницхе блогови

Ниши блогови су блогови са садржајем фокусираним на одређену индустрију или део индустрије. Добар пример би могао бити блог који јединствено садржи ВордПресс. Други пример је блог који је уредно на веб хостингу.

Имао сам један нишни блог који сам у прошлости стварао на Цомбат Книвес-у. Све је било у вези с тим ножевима и то је привукло огромну читалачку публику корисника овог алата.

Изградњом и рангирањем нишног блога у претраживачима генеришете пуно придружених прихода. Рудник је изграђен за партнерску платформу Амазон. Али то заиста можете проширити тако да обухватите више платформи и више производа у зависности од нише коју одаберете.

4) Поређење производа

Ово много више подсећа на веб локацију за критике, а више се фокусира на то колико се производи разликују. Сваки чланак на овој страници упоређује два или више производа у табеларном облику или једноставно једноставном тексту

Као и на осталим партнерским веб локацијама, на ове производе повезујете линкове. Погледајте овај пост за упоређивање веб хостинга.

5) Веб локације са кодом купона / попуста

Попустни кодови су начини на који људи могу уштедети новац на мрежи. У ствари, не купујем ништа на Интернету без покушаја да откријем да ли постоји купонски код за умањење.

Креирајте блог на којем објављујете промо кодове на различитим производима и зарађујете провизије сваки пут када неком помогнете да уштеди.

Према обавештајном извештају о купонима, 90% потрошача на неки начин користи купоне. Милиони купаца путем интернета користе купоне за уштеду. Стварање наменске странице са купонима не само да отвара канал огромних прихода, већ вам омогућава да искористите све већу потражњу.

Шта вам је потребно за успешан блог аффилиате маркетинга?

Блогање да бисте зарадили зараду са партнерским маркетингом је озбиљан посао и пар ствари се морају правилно поставити. Али желим да напоменем два од ових, јер су кључна за ваш успех у послу:

1. Прави алати

Требат ће вам прави алати. У основи, потребна вам је поуздана услуга веб хостинга. Лоше хостинг ће дефинитивно покренути прекиде. Ово су тренуци када веб локација вашег предузећа није доступна на мрежи.

Сваки минут када је ваша веб локација оффлине, може значити велики губитак за ваше пословање. Због тога не смете да компромитујете ово подручје вашег пословања.

Ево неколико веб хостинг компанија које бисте требали размотрити ове године. Познати су по својој стабилности, перформансама и сусретљивости.

2. Права платформа Аффилиате Маркетинг

Један од проблема са којим се суочавају покретачи Аффилиате Маркетинга је могућност одабира правих производа са правих платформи. Вероватно сте читали о промоцији само производа који су намењени вашој публици. То је потпуно тачно. Али где можете пронаћи те производе и шта тражите?

Мој пријатељ Ницо Принс објавио је 6 алата за афилијативни маркетинг како би надмашио ваш раст. ти можете проверити овде овде. Ради се углавном о платформама Аффилиате Маркетинг за пријављивање и одабир производа за промоцију.

Ево још једне листе платформи на којој се можете пријавити за више производа ради промоције и зараде провизија.

Ево неколико савета који треба да водите приликом избора циљаног производа који ће се промовисати на вашем блогу:

  1. Водите рачуна да компанија редовно плаћа провизије.
  2. Обратите пажњу на стопе конверзије страница о продаји и одјави.
  3. Једна ствар коју треба узети у обзир су рефундације. Ако производ добије пуно поврата новца, размислите још два пута да ћете изгубити новац.
  4. Износ зарађен у провизијама. Што је проценат већи, то боље.

Како повећавате провизије за дугорочни приход?

Аффилиате маркетинг заправо можете изградити дугорочни извор прихода. Али морате успоставити радне стратегије за изградњу одрживог извора прихода.

Желим да вам препоручим две ствари које бисте желели да се фокусирате како ваш проток прихода не би пао од ломова:

1. Промовисање текућих производа за плаћање

Ово је далеко најбољи начин за изградњу дугорочно одрживог пословања Аффилиате Маркетинга. У овој структури провизија, једном генерирате продају и зарађујете провизије.

Како то ради…

Промовишете претплатничку платформу. Сваки пут када остварите продају, плаћају вам се провизија. Док препоруке непрестано обнављају чланарину, добијате провизије онолико дуго колико су им чланови плаћени.

Ако извршите 30 продаја / препорука на веб локацији са плаћеним чланством, то значи да ће вам сваког месеца бити исплаћено обнављање 30 продаја.

Ако ваши упућени чланови откажу претплату, платформа престаје да вам плаћа. Зато бисте се требали фокусирати на производе који су тражени како би се минимизирала стопа укидања рачуна.

2. Оптимизирајте за СЕО

Велика пажња је и то што нисте обраћали пажњу и оптимизирали веб локацију Аффилиате Маркетинг за саобраћај. СЕО једноставно означава оптимизацију претраживача. То је уопште сложена тема.

Све је у питању све што треба да учините да се ваша веб локација појави на страницама резултата претраживача након што се претрага изврши. СЕО саобраћај је највише циљан јер претраживачи пружају најтачније резултате корисничким претрагама.

Ово су неки СЕО чланци са којима можда желите почети. Можда ћете такође желети да се јавите овај СЕО блог пост на мом блогу за више о СЕО саветима.

Али за брже резултате и више знања можда ћете желети купити неке СЕО курсеве на мрежи.

Верујем да уз ове информације можете да креирате блог са придруженим маркетингом који зарадјује новац из дана у дан

Аутор Био:

Енстине Муки је сертификовани стручњак за крипто валуте и блогер са пуним радним временом. Погледајте једну од његових најчитаније постове на блогу где дели 15 различитих начина на који блогери зарађују новац блогерима.

Прочитајте такође,

  • 10 разлога зашто нисте успешни блогер (и како бити!)
  • 5 беспрекорних начина за повећање продаје производа афилијације у 2020. години
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me