5 vrst blogov, ki jih lahko ustvarite za dohodek trženja partnerjev

Affiliate Marketing je eden izmed najboljših načinov, kako blogerji zaslužijo blog bloganje. Omogoča vam, da zgradite zdrav, trajnosten vir dohodka za preostale dni.


Hkrati, kot vsako drugo spletno podjetje, Affiliate Marketing ni postelja vrtnic. Zahteva veliko dela, budnosti in nenehno prenavljajočo se strategijo.

Danes lahko ustvarite različne vrste spletnih dnevnikov. Če pa želite izkusiti stopnjo uspeha, ki vas navdušuje v poslu, razmislite o ustvarjanju ene ali več vrst, o katerih želim razpravljati v tej objavi.

Kaj je na prvem mestu Affiliate Marketing?

To je preprosto način, kako zaslužiti denar na spletu, ne da bi imeli lastnik izdelka. Kaj se zgodi, če promovirate izdelke / storitve, ki jih ustvarijo in objavijo druga podjetja. Vsakič, ko ustvarite prodajo s svojim sledilnim URL-jem (imenovanim podružnična povezava), vam plačamo provizijo.

Provizije in znesek denarja, ki ga zaslužite, so v veliki meri odvisni od več različnih dejavnikov. Za hitro razumevanje pa vzemimo preprost primer.

Če se prijavite in promovirate ponudbo spletnega gostovanja, ki vam plača 70 USD provizije na prodajo in ustvarite 10 prodaj na mesec, kar pomeni, da je vaš zaslužek od tega enega izdelka 700 USD.

Podjetje bo vsak mesec povzemalo vse, kar ste zaslužili, in vam ga poslalo, kot je vaš mesečni zaslužek. Če promovirate različne izdelke in zaslužite za te provizije, bi se lahko vaš mesečni dohodek zvišal na nekaj, kar je odvisno od tega.

Kasneje v tem članku vam bom dal nekaj lepih predlogov za izgradnjo donosnega trženja podružničnega podjetja za dosleden in naraščajoč dohodek od bloganja.

Kateri so različni spletni dnevniki Affiliate Marketing, ki jih lahko zgradite?

Ljudje gradijo različne vrste blogov. Toda nekateri imajo več moči za ustvarjanje partnerskega dohodka kot drugi. Tukaj je 5 takšnih spletnih mest, ki jih lahko ustvarite in unovčite s pomočjo Affiliate Marketing.

1) Osebni blog

To je ena od vrst spletnih dnevnikov, ki resnično lahko odprejo dohodkovna vrata Affiliate Marketing. Osebni blog je preprosto vaš blog, kjer delite osebne stvari. Je samo vse, kar misliš.

Naj bo vaša blagovna znamka in spletni blog za vašo skupnost, za nekaj navdiha in znanja o stvareh, ki jih redno pokrivate. Imam osebni blog, na katerem poročam o SEO, Blogging Nasveti, WordPress, Poslovni nasveti, Content Marketing in Spletni denar. Moji bralci vedo, kaj lahko od mene pričakujejo kadarkoli.

Ko nenehno objavljate vsebine in gradite svoj tržni prostor, lahko začnete uporabljati tehniko, ki je bila predstavljena v tej spletni objavi na spletnem dnevniku, preberite več o poslu, kupite tečaje in povečate svoj dohodek.

2) Blog pregled izdelka

To je en velik dohodek, vendar ima veliko dela, če želite izstopati. Ne boste samo vrgli besedilo o izdelku. Kopirali boste globlje v kateri koli izdelek in razkrili nepristranske podatke, ki bodo vaše bralce usmerjali k sprejemanju premišljene odločitve.

Unovčevanje spletnega mesta s pomočjo Affiliate Marketing je preprosto. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za partnerske programe pregledanih izdelkov in na njih povežete svoje partnerske povezave. Vsaka ustvarjena prodaja bi morala na vaš račun nakazati provizije.

3) Niši blogi

Niši blogi so blogi z vsebino, osredotočenimi na določeno panogo ali del panoge. Dober primer je lahko blog, ki ima edinstvene stvari v programu WordPress. Drug primer je lahko blog, ki je urejen v spletnem gostovanju.

Imel sem en nišni blog, ki sem ga v preteklosti gradil na Combat Knives. O teh nožih je šlo vse in to je pritegnilo veliko bralcev uporabnikov tega orodja.

Gradnja in uvrstitev nišnega bloga v spletnih iskalnikih ustvarjata veliko partnerskega dohodka. Rudnik je bil zgrajen za partnersko platformo Amazon. Toda to lahko resnično razširite na več platform in več izdelkov, odvisno od niše, ki jo izberete.

4) Primerjava izdelkov

To je veliko bolj podobno mestu za pregledovanje, ampak se osredotoča na to, kako se izdelki razlikujejo. Vsak članek na tej spletni strani primerja dva ali več izdelkov v obliki tabele ali zgolj preprostega besedila

Kot na drugih podružničnih spletnih mestih, te izdelke povezujete na partnerskih povezavah. Oglejte si to objavo za primerjavo spletnega gostovanja.

5) spletna mesta s kuponi / popusti

Kode za popust so načini, kako lahko ljudje prihranijo denar na spletu. Pravzaprav v internetu ne kupujem ničesar, ne da bi poskušal ugotoviti, ali obstaja koda kupona za znižanje.

Ustvarite blog, kjer objavljate promocijske kode na različnih izdelkih in zaslužite provizije vsakič, ko nekomu pomagate pri varčevanju.

Glede na obveščevalno poročilo o kuponih, 90% potrošnikov na nek način uporablja kupone. Milijoni kupcev na spletu uporabljajo kupone za varčevanje. Izdelava namenskega spletnega mesta s kuponi ne odpira le velikega dohodkovnega kanala, ampak vam omogoča, da izkoristite vedno večje povpraševanje.

Kaj potrebujete za uspešen blog affiliate marketinga?

Bloganje za zaslužek s podružničnim trženjem je resen posel in nekaj stvari je treba pravilno postaviti. Vendar bi rad omenil dve od teh, ker sta ključna za vaš uspeh v poslu:

1. Prava orodja

Potrebovali boste prava orodja. V bistvu potrebujete zanesljivo spletno gostovanje. Slabo gostovanje zagotovo sproži izpade. To so trenutki, ko vaše spletno podjetje ni na voljo na spletu.

Vsaka minuta, ko je vaše spletno mesto brez povezave, lahko pomeni veliko izgubo za vaše podjetje. Zato ne smete ogrožati tega področja svojega podjetja.

Tukaj je nekaj podjetij za gostovanje, ki jih morate upoštevati v tem letu. Znani so po svoji stabilnosti, zmogljivosti in prijaznosti do cen.

2. Prave platforme Affiliate Marketing

Ena od težav, s katero se soočajo začetniki Affiliate Marketing, je, da lahko izberete prave izdelke s pravih platform. Verjetno ste že brali o promociji samo izdelkov, ki so ciljno usmerjeni na vaše občinstvo. To je popolnoma pravilno. Toda kje najdete te izdelke in kaj iščete?

Moj prijatelj Nico Prins je objavil 6 orodij Affiliate Marketing, da bi nadgradil vašo rast. Ti lahko tukaj preverite objavo. V bistvu gre za platforme Affiliate Marketing, da se prijavite in izberete izdelke za promocijo.

Tu je še en seznam platform, na katerih se lahko prijavite za več izdelkov za promocijo in zaslužek pri provizijah.

Tu je nekaj nasvetov za vodenje pri izbiri ciljanega izdelka za oglaševanje na vašem spletnem dnevniku:

  1. Poskrbite, da bo podjetje redno plačevalo provizije.
  2. Bodite pozorni na menjalni tečaj prodajnih in blagajniških strani.
  3. Pomembno je upoštevati tudi povračila. Če bo izdelek dobil veliko denarja, dvakrat pomislite, da boste izgubili denar.
  4. Znesek, zaslužen v provizijah. Večji kot je odstotek, tem bolje.

Kako povečate provizije za dolgoročni dohodek?

S pomočjo Affiliate Marketing lahko ustvarite dolgoročni vir dohodka. Vendar morate pripraviti delovne strategije za izgradnjo trajnostnega vira dohodka.

Želim vam priporočiti dve stvari, na katere se morate osredotočiti, da vaš pretok dohodkov ne bo trpel:

1. Promovirajte ponavljajoče se plačilne izdelke

To je daleč najboljši način za izgradnjo dolgoročno trajnostnega poslovanja Affiliate Marketing. V tej strukturi provizij prodajate enkrat in znova in znova.

Kako deluje…

Promovirate naročninsko platformo. Vsakič, ko ustvarite prodajo, vam plačajo provizijo. Ko vaši napotki obnavljajo članarino, prejmete svoje provizije toliko časa, kolikor so člani plačani.

Če na spletnem mestu s plačanim članstvom opravite 30 prodajnih napotnic / napotnic, to pomeni, da boste vsak mesec plačani iz obnovitvenih plačil 30-ih prodajnih mest.

Če vaši napoteni člani prekličejo naročnino, platforma preneha plačevati. Zato se morate osredotočiti na izdelke, ki so povpraševani, da zmanjšate stopnjo preklica računa.

2. Optimizirajte za SEO

Če ne upoštevate pozornosti in ne optimizirate spletnega mesta Affiliate Marketing za promet v iskalnikih, je velika napaka. SEO preprosto pomeni optimizacijo iskalnikov. To je v celoti kompleksna tema.

Vse je v zvezi z vsem, kar morate storiti, da se vaše spletno mesto po iskanju prikaže na straneh z rezultati iskalnika. SEO promet je najbolj usmerjen, ker iskalniki dajo najbolj natančne rezultate pri iskanju uporabnikov.

To je nekaj člankov o SEO, ki jih morda želite začeti. Morda boste želeli tudi preveriti ta spletna objava o spletnem dnevniku na mojem blogu za več o nasvetih za SEO.

Toda za hitrejše rezultate in več znanja boste morda želeli kupiti nekaj tečajev SEO na spletu.

Verjamem, da lahko s temi informacijami ustvarite blog o pridruženem marketingu, ki bi denar delal iz dneva v dan

Avtor Bio:

Enstine Muki je strokovnjak s pooblaščenimi kriptovalutami in bloger s polnim delovnim časom. Oglejte si enega od njegovih najbolj brane objave na blogu kjer deli 15 različnih načinov, kako blogerji zaslužijo blog bloganje.

Preberite tudi,

  • 10 razlogov, zakaj niste uspešni bloger (in kako biti!)
  • 5 brezpogojnih načinov za povečanje prodaje partnerskega izdelka v letu 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me